Succesvolle versies Behangen

Succesvolle versies Behangen

12 October 2017Mooi behang zal helpen om een ​​bepaalde stijl te creëren in het interieur van uw huisMooi behang zal helpen om een ​​bepaalde stijl te creëren in het interieur van uw zhilyaRassmatrivaya grote verscheidenheid aan decoratieve materialen moet worden opgemerkt dat het behang is de gemakkelijkste optie om de sfeer van de ruimte een origineel en uniek te maken.


Kies de achtergrondafbeelding Behangen, ontwerp

Door de grote vraag naar de decoratie van de muren met behulp van behang lijkt meer en meer aanbiedingen van producenten - er nieuwe soorten die andere structuur en vormgeving hebben. Als hiermee rekening wordt gehouden met de mogelijkheid van het combineren van diverse - voor andere achtergrond patronen en kleuren die zich vermengen met elkaar te maken, en dit maakt de keuze tussen verschillende opties voor het verlijmen van een stuk eenvoudiger.

Wanneer je een combinatie van behang, verschillende patronen en kleuren te creërenWanneer je een combinatie van behang, verschillende patronen en kleuren te creëren

Vandaag zijn er vele variaties en combinaties van lijmen behang.

De meest modieuze nu beschouwd als:


  1. Gebruik twee soorten behang, die dezelfde kleur, maar verschillende kleuren. Deze combinatie is geschikt voor het ontwerpen van een of meer van de wanden van de kamer. De beste opties voor tinten van behang - beige, grijs en blauw. Strikte tinten zijn een uitstekende keuze om zijn kantoor te plaatsen.
  2. Combineer vlakte behang en behang met tekeningen of patronen. Deze optie zal het interieur dynamiek te geven. Ook met behulp van deze procedure wordt uitgevoerd zonering van de kamer, omdat de aandacht zal gericht zijn op een bepaald gebied. U moet overwegen bij het kiezen dat het behang goed gemengd kleur moet zijn. Het nemen van moedige beslissingen is beter om een ​​professional te raadplegen.
  3. Gebruik verschillende soorten behang met een patroon. Vaak gecombineerd behang met ornament met behang, waarop de horizontale of verticale strepen. Houd rekening met de compatibiliteit van de kleuren in dit geval is het zeer belangrijk. Op het behang, die een patroon hebben ziet er ook mooie houten thema of behang met geometrische patronen.

Speel met contrasten ook helpen om originaliteit naar de kamer te brengen. Hiertoe het behang, die verschillen door kleur. Nadruk op felle kleuren dragen bestemmingsplan. De meest voorkomende dergelijke plakken is onder jongeren, want in een moderne stijl heel populair gebruik van felle contrasterende kleuren.

Hoe mooi pokleit behang in de kamer

Naast het kiezen van welke kleur en hoe te combineren, zijn er tal van mogelijkheden voor het verlijmen van de muur - afhankelijk van de richting, het aantal soorten en andere nuances.

Het is interessant om het gebruik van horizontale strepen voor wand ontwerp te zienHet is interessant om het gebruik van horizontale strepen voor wand ontwerp te zienHeel populair vandaag de dag is de technologie van het plakken behang horizontaal. In dit geval moet de wand worden verdeeld in twee delen geplakt achtergrond met verschillende kleur en ontwerp, hoewel er een tendens om de achtergrond van dezelfde kleur. Verschillende texturen in deze uitvoeringsvorm, lijmen is relevant. Voor registratie voegen met behulp van speciale stoepranden. Ze bieden een breed - papier, hout, kunststof, PVC, en anderen. Tips professionals leren dat de breedte van de onderste behang ten minste 1 m breed moeten zijn.

Interessant om het gebruik van verticale stroken voor wandbekleding zien. Een dergelijke uitvoeringsvorm veronderstelt behangen twee of meer kleuren, vergelijkbaar in structuur en breedte.

Ideeën voor deze methode kunnen zeer divers zijn - je kunt zowel zwart-wit en contrasterende materialen te gebruiken.

selectieregels

Bij het kiezen van een achtergrond, die een patroon hebben, is het noodzakelijk dat ze goed gecombineerd ontwerp:

  1. Een interessante keuze is pokleit behang met verschillende grootte en design. Bij de verbindingen tussen deze behangplaksel aanbevolen gieten, waardoor het effect van het paneel en de kamer wordt een elegante uitstraling. Deze ongewone plakken creëert interessante zonering.
  2. Voor het leven een goede optie is de nadruk op het gebied dat de televisie of open haard gastheren.
  3. Erg populair is de toewijzing van een bepaalde muur. Om dit te doen, steekt haar accent behang dat panelen na te bootsen. Vaak zijn deze methoden worden gebruikt in het ontwerp van de kamers, aan de wand aan het hoofdeinde van het bed te markeren.
  4. Pretty creatieve manier van plakken is om kleppen te gebruiken. Als u alle zag er mooi behanglijm is nodig, die goed met elkaar te combineren.

Voor het leven een goede optie is de nadruk op het gebied dat de televisie of open haard gastherenVoor het leven een goede optie is de nadruk op het gebied dat de televisie of open haard gastheren

Label als volgt: voorafgaandelijk reeds gesneden uit wallpaper trimmen relevante dimensies, dan plak ze butt. Lijmen kunnen zowel rommelig en het waarnemen van een bepaalde sequentie. Deze originele kleverig geven stijl aan elke kamer.

Belangrijkste aanbevelingen

  • Voor verticale plakken beter hetzelfde soort patroon te gebruiken met een uniforme dikte te onderscheiden gewrichten voorkomen;
  • Kiezen van het behang moeten worden gecombineerd om ze aan elkaar te bevestigen om na te gaan hoe ze worden gecombineerd;
  • Bij het kiezen van een wallpaper met foto's om rekening te houden met de kenmerken van het pand, omdat ze de ruimte visueel kunt aanpassen.

Voor verticale plakken beter hetzelfde soort patroon te gebruiken met een uniforme dikteVoor verticale plakken beter hetzelfde soort patroon te gebruiken met een uniforme dikte

In aanwezigheid van niches in de kamer, ze kunnen ook worden versierd met behulp van behang. Om dit te doen, gebruik maken van aanbevolen of versierd behang, of gewoon een andere kleur.


Steken behang interessante ideeën voor verschillende kamers

Een belangrijk aspect bij de keuze van behang is het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Nu fabrikanten bieden een vrij grote selectie, de belangrijkste types zijn als volgt.

papieren behang

De meest betaalbare optie. Het is het aanbieden van een veelheid van kleuren, patronen en ontwerpen. Het voordeel van het behang is slechts hun uitstekende ademende eigenschappen plus het is milieuvriendelijk materiaal. Het nadeel is dat ze slijten sneller dan anderen, en dat ontdoen van hen krijgt is heel moeilijk bij de planning van de volgende reparatie.

Het voordeel van papier behang is hun ademendHet voordeel van papier behang is hun ademend


vinyl behang

Goed bestand type behang. Ze zien er vrij goed en niet verslechteren. Dit is een goede optie voor de muren met onregelmatigheden. Geplakt sectie ziet er vlak en glad. kunt u verf aan te brengen om de kleur te veranderen zonder problemen in de toekomst als u wilt behang geplakt.

Vinyl behang ziet er heel aantrekkelijk en lang te dragenVinyl behang ziet er heel aantrekkelijk en lang te dragen

vliesbehang

Zijn nieuwe Rink. Plus dit type - eenvoud plakken. Ze ademen en er is geen noodzaak om ze te behandelen met lijm. Bovendien, bij de planning voor de volgende reparatie is vrij eenvoudig om ze van de muren te verwijderen.

Vliesbehang ademen en niet nodig om lijm aan te brengenVliesbehang ademen en niet nodig om lijm aan te brengen

textielbehang

Textielbehang perfect zal zijn voor het creëren van een rijke en luxe interieur. Ze zijn zeer goed, nadeel is de hoge kosten van en speciale zorg nodig hebben.

Textielbehang perfect zal zijn voor de creatie van een rijk en luxe interieurTextielbehang perfect zal zijn voor de creatie van een rijk en luxe interieur

De achtergrond instellen kleur is erg belangrijk, omdat de nieuwe wallpapers zet de algemene sfeer van de kamer.

Set wallpaper kleur

Nou, het beïnvloedt het menselijk zenuwstelsel koele kleuren. Daarom opvliegend en impulsief mensen om de best-fit donker blauwe of groene tinten.

Hottest mensen zullen net als de kamer, waarvan het interieur is ingericht in warme kleurenHottest mensen zullen net als de kamer, waarvan het interieur is ingericht in warme kleuren

De heldere vlekken op de achtergrond van dit zou ongepast zijn. Niet aanbevolen voor dit soort mensen om te gebruiken in het ontwerp van felle kleuren (geel, rood, oranje, paars en ga zo maar door.).

Hottest mensen als er ruimte is, waarvan het interieur is ingericht in warme kleuren. Het is belangrijk dat ze niet te fel, want dit vervelend kan zijn. De beste keuze is om de kleuren roze, beige, oranje gebruiken.

Depressieve toon, die zwart, grijs omvatten, bruin is het beter om te gebruiken om kleine onderdelen te versieren.

Behangen (video)

Wallpapers - dit is een goede manier om het interieur van originaliteit te maken en geef het een interessante blik. Ze kunnen worden gebruikt voor het ontwerp van elke kamer in het huis - zij zullen bijdragen aan het creëren comfort en geven ruimte voor creatieve oplossingen.

Opties voor behangen (foto)

2-miranda-brooks1641277407011-1024x767 4 1-1200x720 400big 4344jpg0800 4231-slaapkamer-wallpaper-color-sizzle800x600 94839s2 22232-Liven-up-your-woonkamer-met-wall-mural-decor800x600 1336437813 1456979149134092304

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 12

map