Stretch tak med ett mönster: 6 fantastiska idéer

Stretch tak med ett mönster: 6 fantastiska idéer

12 October 2017Det är säkert att säga att den släta ytan av en sträcka tak är bäst lämpad för tillämpningen av den ursprungliga bildenDet är säkert att säga att den släta ytan av en sträcka tak är bäst lämpad för tillämpningen av den ursprungliga risunkaNatyazhnye tak med teckning - är inte bara en primitiv mönster. Helt slät yta takmålningar påminner om duken av konstnären, och det är bra att kartlägga utrymmet föreslår en vacker bild, och om inte, bilden. Den senaste tekniken ger oss möjlighet att fullt ut varje mönster: även med blommor, även med mönster.


Naturligtvis, för att förstå hur mångfald kan dekorera taket, är det bäst att se proverna, för att utforma din lägenhet och bilden på taket ger dig glädje i många år framöver. Naturligtvis inte på sin plats för att se bilder och videor.

Undertak: bilden kan vara något

tak bilder varierar nu helt enkelt enorm. Det finns särskilda konstkataloger i ämnet.

Tusentals bilder från katalogen till ditt förfogande, kan var och en av dem enligt dina önskemål vara i det inre av din lägenhet.

Ämnen mönster kan vara något, men det är bäst att titta tak med tydlig bild, eller vice versa, stjärnhimlenÄmnen mönster kan vara något, men det är bäst att titta tak med tydlig bild, eller vice versa, stjärnhimlen


Den mest populära versionen av bilden:

 • Molnigt, som om tryckt på en solig dag, himlen och trädgrenar;
 • Universum med bilden av stjärnor och planeter;
 • Ocean avgrund, flytande i det valar, hajar och en mängd fisk;
 • Djur (exotiska);
 • Fåglar, insekter;
 • Blommorna är i form av flera små knoppar samt en enda, stor;
 • Abstraktion.

Dessutom kan rummet vara dekorerad med alla typer av prydnadsföremål, som också kan hittas i speciella kataloger. Blomma på taket kan med fördel kombineras till exempel med några ornament.

Siffror på sträckan tak: unik design

Bortsett från det faktum att taken har en hel del fördelar, som spelas i slutet, en viktig roll i ditt val av innertak, med fotografisk utskrift dessa fördelar ökat markant.Användningen av tryck blev ett verkligt genombrott i utformningen av undertak.

Fotoutskrifter appliceras på olika typer av stretch taket.

Teckning kommer att se bra både på matte canvas och den glansigaTeckning kommer att se bra både på matte canvas och den glansiga

Typer av tak:

 1. matt;
 2. glättat;
 3. genomskinlig;
 4. Satin.

Det är denna design och skapa en unik design. Med hjälp av olika ritningar kan optiskt öka storleken på rummet, som i själva verket har använts med framgång.

Tak Klistermärken: ändra utseendet på rummet

Ofta vill radikalt förändra utformningen av din egen lägenhet.

Drab interiör tyvärr inte lämnar många lägenheter inte har i flera år, och till och med årtionden.

Dull interiör ingen glad, och han kan till och med under årens lopp, har en negativ inverkan på hushållen.

Under de senaste åren, är mode fast vinyl styling, med vilken du kan applicera etiketter för att ge en snygg olika ytor.


Undertak med ett mönster kan dramatiskt förändra rummet. Till exempel motivet av blå himmel perfekt för låga lokalerUndertak med ett mönster kan dramatiskt förändra rummet. Till exempel motivet av blå himmel perfekt för låga lokaler

Dessa ytor är:

 • väggar;
 • möbler;
 • fönster;
 • dörrar;
 • Undertak;
 • Tile.

Klistermärken (klistermärken), det finns stor variation. Olika element som är avsedda att öka det inre, kan vara antingen av en monokromatisk film, och av full färg.

De kan placeras i någon särskild ordning, från strikt som föreskrivs producenter och kaotiskt som ville kvartirovladelets. Skär i bitar, och du kan på eget initiativ, som ni föreslog din intuition.


Varje stil kommer bara dra nytta av denna innovation. Och för att uppdatera interiören, inte nödvändigtvis att contrive storskalig reparera sina egna hem - tillräckligt för att köpa och fästa dessa bilder.

Konstnärliga tak: utskrift gör underverk

Konstnärliga tak, framför allt PVC-filmen, eller annan typ av stretch taket, med en konstnärlig bild. Mest intressanta tak, naturligtvis, med fotoutskrifter.

Bild för fotoutskrifter kan vara mycket olika, men bör övervägas med vissa regler.

Stretch tak med fotoutskrifter ser särskilt imponerandeStretch tak med fotoutskrifter ser särskilt imponerande

förordningar:

 1. Bilden måste vara i harmoni med dimensionerna på taket;
 2. Bilden måste vara av utmärkt kvalitet. Detta görs för att öka provet efter bilden inte har förlorat sitt utseende.

Bilden kan tas från var som helst, ner till album eller en tidskrift.

Särskilda krav för färger. De måste vara ofarliga och fuktresistent. Dessa bilder kan användas i kök, badrum, pooler, etc. Dessa färger är eco-solvent bläck, används ofta för modern utskrift. De saknar en sådan ohälsosamt komponent som bly.

Användningen och fluorescerande färg. Detta tak vit dagen och på kvällen blir det en färg - det verkar bilden. Dessa bläck är också ofarliga för människor.

Stretch tak med färger: massor av alternativ för design

Alltmer började de att användas tak med en konstfotoutskrifter.

Bilden kan vara vad som helst, från Eiffeltornet till bilden med den älskade katt.

Naturligtvis är detta inte uttömma alla möjligheter modern fotografi.

Flower tema är också mycket populär i utformningen av en sträcka takFlower tema är också mycket populär i utformningen av en sträcka tak

De mest frekvent återkommande mönster:

 • Molnig himmel;
 • kosmos;
 • abstract;
 • Blommor.

Ja, det är blommorna upptar en stor nisch i den globala interiören. Enkel knoppar och hela kompositionen. Liljor, rosor, prästkragar, krysantemum ... Det är ingen mening att lista alla typer av färger, är det bäst att undersöka det själv i katalogen. De kan täcka en stor del av taket utrymme, men bara vissa fragment kan, hörn, till exempel.

Hur man väljer etiketter: allt är bra med måtta

Valet av vinyl klistermärken är så stor att det inte är så lätt att välja rätt för sig själva.

Till din uppmärksamhet en enorm massa av en mängd olika lösningar som kan göra din inredning unik.

Nu mycket populära just de klistermärken som glöder. De dekorerar absolut alla ytor, och inte nödvändigtvis bara undertaket.

Mycket modern tak nu "Starry Sky". Men, klistermärken, stjärnor - det är inte allt.

De mest populära klistermärken i form av asterisker för att simulera en stjärnhimlenDe mest populära klistermärken i form av asterisker för att simulera en stjärnhimlen

Typer av dekorativa element:

 1. Nyckfulla blommor;
 2. fjärilar;
 3. abstract;
 4. Grafisk design.

Glödande klistermärken är ganska billiga och ger en mycket originell, ovanlig syn på taket. Stretch tak - ganska lämpligt material för sådana etiketter och dessa etiketter ger en möjlighet att höja taket för väldigt lite pengar.

Foto klistermärken är ännu mer ursprungliga taket. De är gjorda av de tunnaste film som ger helt ansluter sig till takytan. Klistermärken kan beställas på sina egna villkor, eller genom att välja önskad bild.

Fördelar klistermärken: de är klara

Vinyl klistermärken, som redan nämnts, dekorera och förvandla även de mest grå, mager, interiör.

Lim klistermärken inte kräver speciella färdigheter och kunskaper eller specialverktyg.

Lim klistermärke kräver ingen mer ansträngning än att hålla etiketter från tuggummi. Det är tillräckligt för att avlägsna den skyddande filmen, att fästa en etikett på ytan och utjämning av materialet för att driva ut bubblor.

Med vinyl klistermärken, kan du snabbt och utan onödiga finansiella kostnader för att dekorera taketMed vinyl klistermärken, kan du snabbt och utan onödiga finansiella kostnader för att dekorera taket

Fördelar med vinyl klistermärken:

 • De kan tvättas med tvål och vatten;
 • Om klistermärke trött, sedan värma hårtork, det kan lätt avlägsnas och ersättas av en annan;
 • Klistermärken har någon STROYMARKET;
 • De är ganska billig;
 • Deras val är enorm;
 • De är verkligen kreativa. Du kan dekorera rummet som en lång tid, och tillfälligt. Nu under Grattis på årsdagen i form av klistermärken med några viktiga för hjälten för dagen informationen.
 • Mångsidighet. De är limmade till nästan alla underlag.
 • Rätt val av etiketter varje interiör kommer att gynnas.
 • Med vinyl dekal kan kamouflera defekta takbeklädnad, vilket är särskilt viktigt för den sträckta taket, varvid filmen är i hög grad "utsatta".

Så ka du redan har förstått, klistermärken - mycket praktiskt, passform, vackra och billig sak som kan inreda ditt hem utan mycket detta kostnader.

Stretch tak (video)

Avslutningsvis bör det sammanfatta vad som sagts. Times målade eller vitkalkade i vita tak långt borta. Det finns nya trender, tack vare modern teknik. Supernova fantastiska funktioner av interiören, ger oss en bild tak. På grund av utskrift, många vildaste fantasier bli verklighet i dag. Knappast en man från avlägsna 60-70s, ens kunde föreställa sig i mitt sovrum stjärnhimmel ... Men ibland förändras, och ofta till det bättre. Och du, beväpnad med en särskild katalog kommer att kunna göra hemma helt otroligt interiör, tack vare fotoutskrifter.

Exempel på undertak med ett mönster (bild)

3 10 233natyazhnye-potolki-s-fotopech 4 618natyazhnyepotolkisrisunkom 2943040 284179884w640h6402 284179991w640h640potphoto58 14020587994 444-1024x683

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 30

map