Stretch tak i vardagsrummet: vacker och originell

Stretch tak i vardagsrummet: vacker och originell

12 October 2017Stretch tak har många fördelar, så oftare när det inre vardagsrummet föredrar denna typ av finishStretch tak har många fördelar, så mer och mer i det inre av vardagsrummet föredrar den här typen otdelkiUstraivaya tak i vardagsrummet, gör du det rätta för många skäl: För det första, tak på ett tillförlitligt sätt dölja alla bristerna i basen taket, och för det andra, installation av enkelt nog, för det tredje, du något lägre höjden på tak, och för det fjärde, kan utformningen av vardagsrummet vara helt unik och helt enkelt magnifik, på grund av detta slutlösningen.


Med tanke på detta är inte ett alltför högt pris tak på duken och komponenter, lång livslängd av taket och rika färger, vilket ger oss en modern byggmarknaden, du se till att medvetet valde tak.

Stretch tak i vardagsrummet: fördelar och nackdelar med valet

För att förstå det personligen, bör undersöka foto- och videomaterial, där allt inte kan vara tydlig och begriplig utan ord.

Stretch tak i det inre av vardagsrummet - detta är en av de mest effektiva lösningar på det här problemet.

Om du vill ordna vardagsrummet taken två nivåer, kommer beslutet att bli ännu mer framgångsrika. Naturligtvis varje alternativ efterbehandling taket har sina för- och nackdelar, och undertaket är inte ett undantag.

sträckta duk för två-nivå bjälklags passform kan vara mycket användbarasträckta duk för två-nivå bjälklags passform kan vara mycket användbara


fördelar:

 • Vackra utseende;
 • Möjligheten av taket av den kombinerade enheten och en annan nivå;
 • Tak praktiskt taget inte förlora i höjd vid slutet av installationen;
 • Fuktbeständighet;
 • billig konstruktion;
 • Du kan glömma allt om sådan anakronism som periodisk målning;
 • Miljövänliga material.

Bland de brister, kanske kommer att tänka bara en sak - låg styrka duk, men vid normal användning denna brist reduceras till noll.

Sovrum och vardagsrum: undertak - det bästa valet

Stretch tak är lika bra, både i det här rummet som ett sovrum och vardagsrummet.Vackra tak är lämpliga i alla rum, och tak, oavsett vad du alternativ inte används, är också bra överallt.

Konsumenterna har länge uppskattat det estetiska utseendet av tak. Men många arter tak, försöka lista ut det.

Stretch tak ser bra ut i vardagsrummet och i sovrummet, det viktigaste - att besluta om vilken typ av tygStretch tak ser bra ut i vardagsrummet och i sovrummet, det viktigaste - att besluta om vilken typ av tyg

Taken är:

 1. Matt. Detta framför allt klassiker, och naturligtvis, om taket är också vitt. Lugn tonen i taket är mycket att kunna rummet sovrummet. Han har ingen bländning och måste vila. Men i vitt, naturligtvis begränsad till inte värt det, eftersom du kan välja färg, nästan, vad som helst, bra utbud av butiker som hjälper.
 2. Glossy. Glossy tak i vardagsrummet är mer lämplig som en glans till glada, glada och rent bara lockar en insamling av människor, vilket är mycket lämpligt i vardagsrummet.
 3. Med fotoutskrifter. En intressant bild (Typical eller Anpassad) som dekorera vardagsrummet och sovrummet - en fråga om karaktären av figuren.
 4. tak Satin. Som satin gör ingen bländning, och kan vara valfria färger, upp till pastell, att detta tak kommer att vara särskilt bra i sovrummet. Detta är naturligtvis, betyder inte att det är omöjligt att ordna i vardagsrummet.

Beväpnad med denna kunskap, kan du välja för vardagsrummet eller sovrummet lämplig undertak.

Två nivå spänntak: den perfekta lösningen

Trey tak - det är en bra lösning för de flesta rum.

Trey tak - det är en stor möjlighet för icke-standard, helt unika designlösningar.

tak Två nivå ser bra ut nästan överallt, men under vissa villkor.

Trey tak ser imponerande, det viktigaste villkoret - rummet från början inte vara alltför lågTrey tak ser imponerande, det viktigaste villkoret - rummet från början inte vara alltför låg


Villkor:

 • Rummet bör inte vara med ett mycket lågt tak. Om taket är låg, innebär det att det blir just för dig "push".
 • Rummet bör inte vara alltför snäv. Med tak två nivåer, kommer det att se ännu smalare.

Och resten är två nivåer tak inte bara vacker, men det är en verklig välsignelse för designers och husägare.

Varianter av undertak för vardagsrummet

Ja, alternativen för en enhet undertak i vardagsrummet gott.

Varje option, naturligtvis, om det är lämpligt, kommer att förvandla ditt vardagsrum så att du inte känner igen det efter reparation.

Som redan nämnts, alternativen är många, och för att förstå vad som krävs för dig, måste du se ett fotogalleri och video i ämnet.


Tak designalternativ med hjälp av en spänning tyg kan vara en stor del är valet bara din!Tak designalternativ med hjälp av en spänning tyg kan vara en stor del är valet bara din!

alternativ:

 1. PVC tak;
 2. Satin tak;
 3. Perforerade tak;
 4. Kombinerat tak. Tillsammans med det faktum att du valt att använda tak, är ett mycket bra alternativ för att kombinera dem med undertak tillverkade av gipsskivor. Det är för övrigt kommer att göra mer framgångsrik uppdelning i zoner, dvs zonindelning.
 5. Du kan använda, till exempel, två eller tre färger stretch taket, men denna åtgärd är nödvändig för att göra ditt vardagsrum inte blir en "trafikljus".

Som ni kan se, vet alla alternativ inte vet även de mest erfarna designer, eftersom du inte kan förstå oändlighet!

Säkerhetsåtgärder på arbetsplatsen

Glöm inte säkerheten vid anordningen i Stretch tak.

Ingen vill onödig komplexitet och olyckor - särskilt vid reparation av din egen lägenhet.

För att undvika skador, och ännu mer problem, som en explosion eller brand, måste du följa enkla regler.

Den främsta källan till fara för installation av en sträcka tak - en värmepistol, som drivs av en gascylinder, så du måste följa de skyddsåtgärder som är absolutDen främsta källan till fara för installation av en sträcka tak - en värmepistol, som drivs av en gascylinder, så du måste följa de skyddsåtgärder som är absolut

förordningar:

 • När du arbetar med PVC-material utan gas pistol kan inte undvaras, och därför utan behållare med flytande gas - sådan teknik. Ventilen på cylindern för att vara funktionsdugliga, slangar intakt och utan sprickor, och anslutningar är säkra klämmor.
 • Omöjligt avståndet mellan pistolen och att minska ballongen till mindre än 1,5 meter.
 • Slangar bör krävas längd.
 • På vintern kan du inte få en full tank till lägenheten. Gas expanderar och överhängande explosion på att nå rumstemperatur! För att undvika en sådan är nödvändig överskottsgasen att blöda även på gatan. Dess nivå kommer att vara synlig på ineyu på behållaren.

För att undvika en sådan katastrof som en brand, eller ens en brand, det rekommenderas att ta bort alla överskottet ut ur rummet, som arbetar med en värmepistol.

Användningen av färdiga konstruktioner för en enhet undertak

Färdiga konstruktioner accelerera betydligt verksamheten och gör det lättare att arbeta.

Färdiga konstruktioner bör använda, om du letar efter en onödigt arbete.

Lagen ska befria er från onödigt arbete och risken för materialskador när oerfarna skärning samt svetsning och svetsning av hans harpun.

Kompletta uppsättningar av undertak avsevärt påskynda och förenkla monteringsarbetetKompletta uppsättningar av undertak avsevärt påskynda och förenkla monteringsarbetet

Så du behöver för att lyckas:

 1. Profilen för stegövergångs;
 2. Design med dold belysning;
 3. Förbindelseprofiler;
 4. Profiler för böjda strukturer. Det behöver nedskärningar som har att göra, "Bulgariska", som är mycket tråkiga och tidskrävande.

Numera hög efterfrågan standard kit som är särskilt relevanta när anordningen differentierad taket och för tak med förbättrad prestanda komplexitet.

Förvärva sådan kommer du avsevärt underlätta och påskynda reparation är inte bara utan avkall på kvaliteten, men även förbättrar kvaliteten på dess genomförande.

Döm själv: Du gjorde inte ett äktenskap, det vill säga inte riskera att inte förstöra mycket av ett billigt material. Detta är mycket viktigt, speciellt om du gör en sådan reparation för första gången, och inte ha relevant kompetens.

Stretch tak i vardagsrummet: idéer och designalternativ (video)

Sammanfattningsvis är det nödvändigt att lägga till några ord för att sammanfatta vad som sagts till förmån för de undertak. Med tanke på det breda spektrum av takmålningar, kan du så förvandla ditt vardagsrum att dina vänner och släktingar som kom att besöka du kanske först tror att fel dörr, så det finns en stor skillnad mellan vardagsrummet före renoveringen, och efter enheten undertak. Fördelning zon kommer också att ge en oväntad effekt i denna aspekt, som dekoration i vardagsrummet. Är det värt att tala om multi-level tak, vilket också ger rummet en riktigt pompös utseende. Kort sagt, alla tvivel borta, kavla upp ärmarna och erövra toppen av undertak!

Design av tak i vardagsrummet (foto)

2 3 3big 46c6a6c72edf42b1335217a9eb4b2325 62-1 1646cd9e873e409f74c6c893dcd1913e 6818134e04b35921b94fdeba59f64372ca8ac6 1298279803gostinnay 1143947944051 521330397photo1151

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 66

map