Stretch tak i lägenheterna: 6 bästa alternativen

Stretch tak i lägenheterna: 6 bästa alternativen

12 October 2017Stretch tak är idealiska för vackra och raffinerade dekoration av taket i din lägenhetStretch tak är idealiska för vackra och raffinerade dekoration av taket i din lägenhet Nästan varje tak är inte utan vissa nackdelar. Gipsskivor, till exempel, även kitt erfarna hantverkare som använde mycket dyra material, är små defekter: det oftast manifesteras i den laterala belysning - då sett felet som helt enkelt inte kan bli av med. Sila taket saknar någon form av synfel därför taken i lägenheterna - en gyllene möjlighet för en vacker, estetiskt tilltalande finish.


Dessutom denna typ av beläggning har en annan nyttiga egenskaper: kan döljas under materialbanan ventilationskanaler, elektriska ledningar rör etc.

Hur man ställer tak: installation av sina egna händer

Så bestämde dig att montera tak på egen hand, det vill säga med sina egna händer.

För att göra rate Installation av undertak, behöver du rätt verktyg för jobbet.

Innan du arbetar med stretch taket är nödvändigt att förbereda de nödvändiga verktyg för att kontrollera dess funktionsduglighetInnan du arbetar med stretch taket är nödvändigt att förbereda de nödvändiga verktyg för att kontrollera dess funktionsduglighet

Vissa verktyg har naturligtvis varje självrespekt värd, men för undertak installation detta kanske inte är tillräckligt.


Så de nödvändiga verktygen och fästen:

 • Borrhammare (slagborr);
 • Nivå. Mycket önskvärd laser, till den högsta märkning precision.
 • Pluggar krävs storlek och mängd.
 • Paint kniv.
 • Spatel (scapula).

Som ni vet, inte klara sig utan en trappstege.

Innan du köper en duk, är det nödvändigt att göra mätningar av rummet, det vill säga att mäta dess omkrets. Efter det inköpta komponenter, baserat på de mätningar som gjorts. Om du väljer att lägga en PVC tyg, behöver värmepistol, en gascylinder, för att värma upp rummet.Undertak i lägenheten: för-och nackdelar av detta val

Som vanligt har någon form av finish sina för och nackdelar.

Det viktigaste som proffsen uppväger nackdelarna - att framgången för någon händelse!

Undertak som det visat sig, har en hel del stolpar, och mycket få nackdelar.

Spänntak inte bara ser bra ut, men kommer att tjäna dig mer än ett årSpänntak inte bara ser bra ut, men kommer att tjäna dig mer än ett år

fördelar:

 1. Oklanderlig utseende;
 2. Kan monteras och kombineras flera nivåer tak;
 3. Minimiförlust takhöjd, efter installation;
 4. fuktbeständighet;
 5. Billig konstruktion;
 6. hållbarhet;
 7. Inget behov av att målas;
 8. Miljö renlighet.

Som ni kan se fördelarna i överflöd.

nackdelar:

 • Bräcklighet av beläggningen. Chansen skadas av vassa föremål, även under barnens lekar.
 • Om taket är felaktigt installerad kommer det inte hålla vatten.

Således med 8: 2, "plus" - bly!


Hur är taken i lägenheten: beror på vilken typ av tyg

Val av innertak, baserat på deras typ, är tillräcklig.

Satin tak är mycket populära idag eftersom de är lämpliga för alla interiörSatin tak är mycket populära idag eftersom de är lämpliga för alla interiör

typer:

 1. Glättat (lac). Tak förstorar storleken på rummet, vilket är mycket viktigt, eftersom höljet med lågt i tak i överflöd, och den glansiga taket kommer att hjälpa dig, om basen taket i en lägenhet för liten. Det är en återspegling effekt.
 2. Matt. Sådana tak är klassiker, även konservatism. Denna typ av tak skiljer sig något rå yta, och skapar ett intryck av perfekt målade tak. Absolut ingen reflektion effekt. Billigare än glansig.
 3. Satin. Den kombinerar de bästa sidorna av matt och blankt tak. Det ser bättre ut än matt. Det reflekterar ljus. Detta tak är perfekt för sovrummet.

Satin tak lämplig för varje interiör helt.


Glossy tak ger rummet lätthet och unika charm. Rummet ser rymligare, framgångsrikt dölja bristerna i små rum.

Satin tak är mycket intressant, och under olika ljuskällor ser annorlunda ut.

Stretch tak i det inre av lägenheter: uppmuntra mångfald

tak Variety ger ibland framtiden för dess ägare till en skrikande stanna, särskilt om han länge hade studerat informationskällor såsom bilder, samt foto- och videomaterial.

Renoverad lägenhet - är naturligtvis en rad aktiviteter, där det är viktigt att allt. Men ser du, taket, särskilt spänningen - det är en speciell del av reparation, en viss entusiasm. Det är därför som fler och fler människor installera det undertak.

Stretch tak är varierat och kommer att bidra till att skapa någon dekor i rummetStretch tak är varierat och kommer att bidra till att skapa någon dekor i rummet

En mängd olika typer av undertak gör det möjligt att återskapa vad interiör.

Döm själv:

 • Stretch tak med hjälp av utskrift genom vilka kan leva i en mycket unik interiör på lyxiga studios;
 • Stretch tak 3d, vars skönhet är helt enkelt fantastiskt och även fascinerande;
 • 3d-effekt som simulerar stjärnhimlen;
 • Bara matt och blankt, liksom satin.

Således en verkligt kunglig urval, uppmuntra alla husägare.

Framställda strukturen för undertak anordning

När det finns en närvaro i den färdiga konstruktionen, arbeta installatören betydligt enklare, och ökar hastigheten på reparationer avsevärt.

Färdig konstruktion uppfanns för att kraftigt förenkla sträcka taket anordningen.

Den färdiga design för sträckan taket förenklar och påskyndar arbetet med installatören själv reparationsprocessenDen färdiga design för sträckan taket förenklar och påskyndar arbetet med installatören själv reparationsprocessen

Att köpa en färdig design, du kraftigt förenkla processen för reparation, samt förbättra dess kvalitet.

Krävs för konstruktion:

 1. Profilen för stegövergångs;
 2. Konstruktioner med latent bakgrundsbelysning;
 3. Strukturer för föreningar;
 4. Profiler för böjda strukturer, med särskild nadpilami. Dessa profiler spara betydligt tid genom att eliminera efterbehandlare göra hemlagad profil, med hjälp av "Grinders".

Dessa standardserie i efterfrågan, särskilt när det gäller multi-level tak och tak, på ett konstruktivt sätt, särskilt svårt.

säkerhetsåtgärder under installation av undertak med modern

Lest något onormalt under installationen av undertak, glöm inte om säkerhet, och genomföra det rigoröst under dessa arbeten.

Detta är nödvändigt för att arbeta, som ett resultat har genomförts för att bedöma "5" på en femgradig systemet och negativa faktorer under pågående arbete, inte skedde.

Innan du arbetar på gasflaskan är det nödvändigt att noggrant undersöka och vara särskilt försiktig när du arbetar med gasInnan du arbetar på gasflaskan är det nödvändigt att noggrant undersöka och vara särskilt försiktig när du arbetar med gas

Reparationer göras för att främja liv husägare i sitt hus, gav honom glädje och inte bli sårad och åka till sjukhuset.

Särskild uppmärksamhet bör riktas mot den farligaste delen av arbetet.

Men vi måste alltid vara noga med att skydda dig från de mest oönskade konsekvenser.

Om du ordnar taket i PVC:

 • Noggrant inspektera gascylindern före drift. Det är nödvändigt att kontrollera utgångsdatum, tillverkningsdatum och datum för nästa kalibrering. Ventilen måste på ett tillförlitligt sätt hålla gasen. På vintern ska du inte transportera gasflaskan till arbetsplatsen, om det fylls på! Kan inte uteslutas efter explosionen, när ballongen uppnår rumstemperatur!
 • Slanganslutningar måste vara absolut tillförlitlig.
 • I varje fall är det omöjligt att bygga upp sina egna slangar! Slangar bör inte vara för lång, och får inte ha synliga skador.
 • Avståndet mellan värmepistol och cylindern måste vara minst 1,5 m.

Du måste ta bort alla överskottet ut ur rummet, för att undvika personskador och för att förhindra brand.

Montering av tak (video)

Avslutningsvis vill jag konstatera följande. Undertak i en liten lägenhet - den mest praktiska alternativet efterbehandling. Bakom honom är det mycket lätt att ta hand om - en ganska enkel torka med en trasa. För livet - och han har en avsevärd sträcka tak - du kan inte ens komma ihåg någon form av målning, eftersom spänningen tyget behåller sin ursprungliga, fräscht utseende under många år. Dessutom undertaket - ett bra skyddsnät mot läckor, som du kan ordna dina grannar ovan och du kommer inte att förlora din egen möbler och dekorativa element. Med ett ord - fasta proffs! Bestäm dig, och ordnade i sin lägenhet tak.

Stretch tak i lägenheterna (foto)

1-1 3 3-1 452 14c93219bdafae3b1289d24-2 35 2951-1 114 201409106008305 91905716

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 61

map