Stretch tak 3d interiör

Stretch tak 3d interiör

12 October 2017Bulk sammansättning - en intressant trick som kommer att bidra till att diversifiera interiörenBulk sammansättning - en intressant trick som kommer att bidra till att diversifiera intererDlya efterbehandling tak används alltmer sträckt duk. De kan ha en annan färg och konsistens. Tak av paneler av PVC eller vävnader. Dekorera taket kan vara 3D-design. Volumetric sammansättning är en intressant lösning, som kommer att bidra till att diversifiera din inredning. För att skapa en 3D-bild är det nödvändigt att göra en särskild ram som du vill dra duken.


Stretch tak med mönster 3d med sina händer

Innan installationen, måste du hitta rätt låt. När du väljer en bild luta på dina egna preferenser och utformning, där ihållande rummet. Att dekorera barnens kostym superhjälte 3d illustration. I det inre av vardagsrummet, perfekt för alla abstraktion.

När du väljer en bild luta på dina egna preferenser och utformning, där ihållande rummetNär du väljer en bild luta på dina egna preferenser och utformning, där ihållande rummet

Processen för applicering av kompositionen på banan:

 1. Först måste du dekorera väggen med färg ljusa färger. Det kommer att fungera som en bakgrund till framtida kompositioner.
 2. Efter att med projektorn projicerar en bild på taket.
 3. Cirkel contours komposition.
 4. Sedan måla bilden.
 5. Ta bort onödiga penseldrag med hjälp av en våt svamp.

När man skapar måla de intilliggande mönsterelementen först efter det att färgen har torkat. Även designers rekommenderar bakgrunden i mitten av kompositionen för att göra lättare än vid kanterna.

Tak och kombinera 3D-utskrifter

Utskrift från en volymeffekt på spänntak ser ovanlig och vacker. Tillverkning av tryckning utförs med hjälp av en dedikerad skrivare. Bild teman som valts på basis av rummet design. Titta bara vackra tak med bilden av rymden eller liggande.


Du kan använda inte bara ramen för att ge strukturerad sammansättning, men även belysningDu kan använda inte bara ramen för att ge strukturerad sammansättning, men även belysning

Applicera en 3D-bild kan vara på tyget består av:

 • Textilier.
 • Glans.
 • Sateen.

Om du planerar att installera undertaket med fotoutskrifter 3d rum stora storlek, är det rekommenderat att applicera kompositionen på sömlöst nät av polyester. Den kan användas för att göra strukturerade kompositioner är inte bara ramen, men även belysning.Om du planerar att kombinera sträckt duk och gips konstruktion, kommer bilden ser mer attraktiv och realistisk.

Det finns 3 sätt att montera spännbladet:

 1. Wedge. Denna metod innebär fixering struktur med hjälp av kilar. I detta fall behöver kanterna av materialet inte behöver för att hantera någonting.
 2. Harpoon. Denna metod är den vanligaste. Harpun förfarande innefattar fäst banor med fotoutskrift genom att använda krokar, som är fixerade i väggprofilen av aluminium eller plast.
 3. Shtapikovy. Detta förfarande innefattar fastsättning av banan på väggen med hjälp av speciella skenor som är gjorda av plast eller aluminium.

3d former av tak

Att skapa volymetriska taket valfritt använda en tryck- eller mönster appliceras på ytan. Du kan välja att installera en speciell design.

När du väljer en specifik design måste ta hänsyn till storleken på rummet, och styrkan hos webben. Om du vill göra tak ovanlig konfiguration är det önskvärt att förstärka duken kil eller shtapikovym sätt. Om du väljer att använda en harpun metod kan taket sag.

En våg av rationell användning, om ditt rum har stora dimensionerEn våg av rationell användning, om ditt rum har stora dimensioner

Tak kan ta formen av:

 • Arch.
 • Cone.
 • Vågor.

Arch är den vanligaste formen. Detta förfarande tillhandahåller för produktionen av efterbehandling mjuka övergångar mellan väggarna och taket. Således visar det sig att uppnå 3D-effekten. Radien av bågen kan variera och kommer att bero på storleken på rummet. Denna form rekommenderas om du har glänsande tak. Arch, installerade runt i rummet, bidrar till att skapa ett slags trädkronorna.

konform av de mest enkla att tillverka. I denna metod, är vertex av könen flankerad lampan. Om rummet har kolumner, kan du ställa in designen så att spetsen på konen kommer att vila mot dem.


Wave är den mest spektakulära formen av taket. Men för att göra en sådan konstruktion är mycket svårt. En våg av rationell användning, om ditt rum har en stor storlek. För att skapa 3D-effekt kan du rama toppen av en våg av belysningsanordningar.

3d takmontage: steg för steg guide

Innan du utför installationen av 3D tak, måste du göra förberedelser. Först och främst är det nödvändigt att mäta måtten på rummet. För detta använder vi laser.

Efter märkning behovet av att fästa en profil. När du väljer delar uppmärksamma dess höjd. Kom ihåg att profilen inte bör hindra montering av belysningsarmaturer.

Användningen av tredimensionella kompositioner gör det möjligt att förverkliga några designidéerAnvändningen av tredimensionella kompositioner gör det möjligt att förverkliga några designidéer

Montering algoritm surround stretch taket:


 1. Markera gränsen för gipsskivor lådor.
 2. Fäst markup på UD profil.
 3. Fäst stolparna.
 4. Sprida trådarna.
 5. Sy mottagen ram med användning av gips.
 6. Gör primer ytan. Du kan sedan använda plåstret.
 7. Skär hål för belysningen.
 8. Måla taket med hjälp av akrylfärger.
 9. Fästa till formningsytan hos den inre rutan.
 10. Fäst sträckt duk.
 11. Varm luft i rummet till 45 grader. För att göra detta, använd en värmepistol.
 12. Installera ljus.

Undertak med effekten av 3D (video)

Användningen av tredimensionella kompositioner gör det möjligt att förverkliga några designidéer. Skapa en lyxig tyg kan vara självständigt eller skriva ut bilden på fotoskrivaren. 3D-ritningar är lämpliga för att dekorera alla hem, oavsett om det är utformat i modern stil eller klassisk. Om du inte vill ansöka om en bild i taket, kan du göra en multi-level struktur. För att göra det tyckas volymetriska användning neonljus.

Stretch tak 3d (foto)

3D2 3d1201505261015242160-1024x768 3dpotolok 3d-potolok-v-vannuyu 7 63af2bb6589140470112d51fe4c60279 41 411 55827ea562908 33898880rpl5nnngf9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 16

map