The BlogStretch plafonds zijn ideaal voor mooie en geraffineerde decoratie van het plafond in uw appartementStretch plafonds zijn ideaal voor mooie en geraffineerde decoratie van het plafond in uw appartement Bijna elke plafond is niet zonder een aantal nadelen. Gipsplaat, bijvoorbeeld, zelfs stopverf ervaren vakman die de zeer dure materialen gebruikt, is klein gebreken: het is vooral tot uiting in de laterale verlichting - dan gezien de fout van die gewoon niet kan ontdoen van. Overbelasting van de plafond is verstoken van elke vorm van visuele defect, dus de plafonds in de appartementen - een gouden optie voor een mooie, esthetische afwerking.


Bovendien is dit type coating heeft een andere nuttige eigenschappen: kan worden verborgen onder de materiaalbaan ventilatiekanalen, elektrische bedrading buizen etc.

Hoe te plafonds in te stellen: de installatie van hun eigen handen

Dus, je hebt besloten om de plafonds op hun eigen, dat wil zeggen, met zijn eigen handen te monteren.

Om geletterd Installatie van verlaagde plafonds te maken, moet u de juiste tool voor de job.

Voor het werken met het spanplafond is noodzakelijk om de nodige gereedschap voor te bereiden op de bruikbaarheid ervan te controlerenVoor het werken met het spanplafond is noodzakelijk om de nodige gereedschap voor te bereiden op de bruikbaarheid ervan te controleren

Sommige tool, hebben natuurlijk elke zichzelf respecterende gastheer, maar voor verlaagde plafonds installatie kan dit niet genoeg zijn.


Dus, de benodigde gereedschappen en bevestigingsmiddelen:

 • Boorhamer (klopboormachine);
 • Niveau. Zeer gewenst laser-niveau, om de maximale markering precisie.
 • Pluggen gewenste grootte en hoeveelheid.
 • Paint mes.
 • Spatel (schouderblad).

Zoals u weet, niet opschieten zonder een ladder.

Vóór de aankoop van een doek, is het noodzakelijk om de meting van de kamer, dat is te maken, om de omtrek te meten. Daarna koopdelen, berekend op het aantal metingen. Als u besluit om een ​​PVC-doek te zetten, moet je heat gun, een gasfles, om op te warmen de kamer.Verlaagde plafonds in het appartement: de voors en tegens van deze keuze

Zoals gewoonlijk enige vorm van karton zijn voor- en nadelen.

Het belangrijkste ding dat de voors opwegen tegen de nadelen - dat het succes van een evenement!

Verlaagde plafonds, zoals de praktijk blijkt, heeft veel palen, en zeer weinig nadelen.

Spanplafonds niet alleen ziet er geweldig uit, maar zal u meer dan een jaar in dienst zijnSpanplafonds niet alleen ziet er geweldig uit, maar zal u meer dan een jaar in dienst zijn

profs:

 1. Onberispelijke verschijning;
 2. Kan worden geïnstalleerd en gecombineerd multilevel plafonds;
 3. Minimaal verlies plafondhoogte, na installatie;
 4. vochtbestendigheid;
 5. Goedkope constructie;
 6. duurzaamheid;
 7. Geen behoefte om te schilderen;
 8. Reinheid van het milieu.

Zoals u kunt zien, de voordelen in overvloed.

nadelen:

 • De kwetsbaarheid van de bekleding. De kans is beschadigd door scherpe voorwerpen, zelfs tijdens kinderspelen.
 • Indien het plafond niet correct is geïnstalleerd, zal het niet houden water.

Dus, door 8: 2, "plus" - lead!


Hoe zijn de plafonds in het appartement: hangt af van het type stof

Selectie van verlaagde plafonds, op basis van hun type, volstaat.

Satin plafonds zijn erg populair vandaag de dag, omdat ze geschikt zijn voor elk interieurSatin plafonds zijn erg populair vandaag de dag, omdat ze geschikt zijn voor elk interieur

types:

 1. Glossy (lac). Plafond vergroot de grootte van de kamer, die is erg belangrijk, omdat de behuizing met lage plafonds in overvloed, en de glossy plafond zal u verder helpen, als de basis plafond in een appartement te klein. Er is een reflectie effect.
 2. Matt. Dergelijke plafonds zijn klassiekers, zelfs conservatisme. Dit type plafond wijkt enigszins ruw oppervlak en de indruk perfect beschilderde plafonds. Absoluut geen reflectie effect. Minder duur dan glanzend.
 3. Satijn. Het combineert de beste kanten van matte en glanzende plafond. Het ziet er beter uit dan de mat. Het licht reflecteert. Dit maximum is ideaal voor de slaapkamer.

Satin plafond geschikt voor elk interieur compleet.


Glossy plafond geeft de kamer lichtheid en unieke charme. De kamer ziet er ruimer, met succes het verbergen van de tekortkomingen van kleine kamers.

Satin plafonds zijn zeer interessant, en onder verschillende lichtbronnen er anders uitzien.

Stretch plafonds in het interieur van de appartementen: het stimuleren van diversiteit

plafonds Variety brengt soms de toekomst van de eigenaar tot een halt, vooral als hij lang had bestudeerd de bronnen van informatie, zoals foto's, maar ook foto's en video materiaal.

Gerenoveerd appartement - is natuurlijk, een scala aan activiteiten, waarbij het belangrijk is om absoluut alles. Maar, ziet u, het plafond, met name de spanning - het is een speciaal onderdeel van de reparatie, een zekere schil. Dat is de reden waarom meer en meer mensen te installeren verlaagde plafonds.

Stretch plafonds zijn gevarieerd en zal helpen om het even welk decor in uw kamerStretch plafonds zijn gevarieerd en zal helpen om het even welk decor in uw kamer

Een verscheidenheid aan soorten verlaagde plafonds te laten wat het interieur te reproduceren.

Oordeel zelf:

 • Verlaagde plafonds met behulp van afdrukken via die in een zeer uniek interieur in luxe studio kan leven;
 • Spanplafonds 3d, waarvan de schoonheid is gewoon geweldig en zelfs betoverende;
 • 3D-effect dat de sterrenhemel simuleert;
 • Gewoon matte en glanzende, evenals satijn.

Dus een echt koninklijk selectie, het stimuleren van alle huiseigenaren.

Voorbereid structuur voor verlaagde plafonds inrichting

Wanneer er een aanwezigheid in de uiteindelijke structuur, het werk van de installateur aanzienlijk eenvoudiger en verhoogt de snelheid van reparaties aanzienlijk.

Afgewerkt constructie bedacht om aanzienlijk vereenvoudigen het spanplafond inrichting.

Het uiteindelijke ontwerp voor het spanplafond vereenvoudigt en versnelt het werk van de installateur zelf het reparatieprocesHet uiteindelijke ontwerp voor het spanplafond vereenvoudigt en versnelt het werk van de installateur zelf het reparatieproces

Het kopen van een kant en klare ontwerpen, je enorm vereenvoudiging van het proces van de reparatie, evenals de verbetering van de kwaliteit ervan.

Vereist voor de bouw:

 1. Profiel voor stap overgang;
 2. Constructies met latente backlight;
 3. Structuren verbindingen;
 4. Profielen voor gebogen structuren, met speciale nadpilami. Deze profielen aanzienlijk tijd besparen door het elimineren van finishers maken zelfgemaakte profiel, met behulp van de "grinders".

Deze standaard serie in vraag, vooral als het gaat om multi-level plafonds, en plafonds, constructief, bijzonder moeilijk.

veiligheidsmaatregelen tijdens de installatie van verlaagde plafonds met moderne

Opdat een afwijking tijdens de installatie van verlaagde plafonds, vergeet dan niet over de veiligheid, en nauwgezet uit te voeren tijdens deze werken.

Dit is nodig om te werken, als gevolg daarvan, zijn uitgevoerd naar de "5" te beoordelen op een vijf-punten systeem, en negatieve factoren tijdens de lopende werkzaamheden, niet gebeurd.

Alvorens te werken aan de gasfles is het noodzakelijk om zorgvuldig te onderzoeken en wees vooral voorzichtig bij het werken met gasAlvorens te werken aan de gasfles is het noodzakelijk om zorgvuldig te onderzoeken en wees vooral voorzichtig bij het werken met gas

Reparaties gedaan om het leven van de huiseigenaren in zijn huis te bevorderen, gaf hem vreugde, en niet gekwetst en ga naar het ziekenhuis.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de meest gevaarlijke deel van het werk.

Maar we moeten altijd voorzichtig zijn om jezelf te beschermen tegen de meest ongewenste gevolgen zijn.

Als je een afspraak het plafond van PVC:

 • Inspecteer de gascilinder voor de operatie. Er moet de vervaldatum controleren, fabricagedatum en datum van volgende kalibratie. De klep moet betrouwbaar houdt het gas. In de winter, moet je niet de gasfles te vervoeren naar de plaats van het werk, als het wordt bijgevuld! Kan niet worden uitgesloten na de explosie, wanneer de ballon bereikt kamertemperatuur!
 • Slangaansluitingen moet absoluut betrouwbaar zijn.
 • In ieder geval is het onmogelijk om de opbouw van hun eigen slangen! Slangen moet niet te lang zijn, en mag geen zichtbare schade hebben.
 • De afstand tussen het warmtepistool en de cilinder moet ten minste 1,5 m bedragen.

Je moet alle overtollige uit de kamer te verwijderen, met het oog op mogelijk letsel te voorkomen en om brand te voorkomen.

Installatie van verlaagde plafonds (video)

Tot slot wil ik het volgende op. Verlaagde plafonds in een klein appartement - de meest praktische optie van afwerking. Achter hem is het zeer makkelijk te verzorgen - een vrij eenvoudige veeg met een doek. Want het leven - en hij hebben een aanzienlijke spanplafond - je kunt niet eens een soort schilderij onthouden, omdat de spanning stof behoudt zijn originele, frisse uitstraling voor vele jaren. Bovendien, het verlaagde plafond - een goed vangnet tegen lekken, waarin u uw buren boven kan regelen, en je zult je eigen meubels en decoratieve elementen niet verliezen. In een woord - solide profs! Make up your mind, en gerangschikt in zijn appartement plafonds.

Stretch plafonds in de appartementen (foto)

1-1 3 3-1 452 14c93219bdafae3b1289d24-2 35 2951-1 114 201409106008305 91905716

Leave a Comment

Your email address will not be published.

74 − 68 =