Straat betonnen trap: productie en afwerkingsmogelijkheden

Straat betonnen trap: productie en afwerkingsmogelijkheden

12 October 2017Concrete Trappen is perfect voor de ingang apparatuur in een prive-woning als gevolg van de sterkte en duurzaamheidConcrete trap is perfect voor het invoeren van de apparatuur in een particulier huis vanwege zijn duurzaamheid en dolgovechnostiLestnitsy in het huis en ernaast zijn niet alleen functioneel te vullen, maar ook stijlvol, origineel onderdeel van het decor. Beton als grondstof voor de vervaardiging gebouwen zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid, waarbij met name buiten trappen nodig. Daarom is het meestal gebruikt om structuren die vatbaar zijn voor het weer en de temperatuur veranderingen zijn te maken. Straat betonnen trappen zijn een perfecte oplossing voor mensen die willen een duurzame constructie te bouwen.


De voordelen van een buitentrap van beton

Voor de vervaardiging van trappen in huizen, villa's, kantoren of zomerhuisjes beton wordt vaker gebruikt. Glaswerk zijn ideaal voor outdoor omstandigheden en het stevig is bestand tegen veel negatieve factoren. Zo populair is vanwege de aanwezigheid van bepaalde voordelen die de kwaliteit van de constructie beïnvloeden.

Verhoogde weerstand tegen invloeden van buitenaf - het belangrijkste voordeel van beton als een moeder voor de vervaardiging van trapVerhoogde weerstand tegen invloeden van buitenaf - het belangrijkste voordeel van beton als een moeder voor de vervaardiging van trap

De belangrijkste voordelen van betonnen trappen:

 • Mogelijkheid om aangepaste ontwerp fabricage;
 • Sterkte en stabiliteit tegen verwering voorwaarden en mechanische schade;
 • duurzaamheid;
 • rustig;          
 • Weerstand tegen vocht;
 • Weerstand tegen vlammen en hoge temperaturen;
 • Selecteerbare afwerkmethode;
 • De mogelijkheid om structuren van verschillende vormen.

Metalen hulpstukken, gelegen aan de voet van de constructie is verborgen onder de betonlaag, en dus veilig beschermd tegen vocht en andere nadelige effecten.

Trappen gemaakt van beton van invloed zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle uitstraling. Als gevolg van de eenvoud van de vervaardiging van bouwmaterialen en de beschikbaarheid van elke persoon, als je het verlangen en bepaalde vaardigheden kan een ladder met hun handen te installeren.


Soorten van de bouw van betonnen trap

Alvorens de productie van betonnen trap noodzakelijk bouwwijze worden toegepast en zijn vervaardigingswerkwijze te bepalen.

Spiral betonnen trap is perfect wanneer het compacte ontwerp nodig heeft, niet in beslag nemen veel ruimte in beslagSpiral betonnen trap is perfect wanneer het compacte ontwerp nodig heeft, niet in beslag nemen veel ruimte in beslag

Soorten van de bouw van betonnen trappen: • monolitisch - prefab beton marsen vormen de kern van hun ontwerp. Voor de productie, moet je een bepaald terrein, waarin de structuur zou bieden om de gewenste helling te hebben. Voor de installatie van een traptrede nodig een vorm: een driehoek, een rechthoek of een hoek. Installatie wordt gemaakt door het stapelen van componenten op de grond verdicht grind. Hiervoor voorgesneden schop stijgbuis loopvlak grootteplaten. De eerste stap samengeperst los zand en grind, moet een laag elk een afmeting van 5 cm. De basis voor de betonplaat mortel waarvan de dikte moet 2-3 cm gemaakt.
 • schroef - die trappen zijn erg populair vanwege hun draagbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn ideaal voor kleine huizen, waar het noodzakelijk is om de ruimte besparingen te weerstaan, want er is geen noodzaak om een ​​centrale kolom te installeren. Wenteltrappen hebben een ongebruikelijk ontwerp dat perfect aanvulling op dit ontwerp het uiterlijk van het huis.
 • het marcheren - hebben een verhoogd niveau van veiligheid en een vrij eenvoudig te fabriceren, maar vereisen een veel ruimte.

Heel vaak, voor trappen gemaakt van beton geïnstalleerd staal of hout reling. Maar voor degenen die de trap willen was een elegante en verfijnde look, aandacht besteden aan hekken, bovendien versierd met glazen elementen.

 Externe betonnen trappen kan verschillende vormen en patronen. Als de eigenaren van het pand was het oorspronkelijke idee voor de installatie van het individu, maar complexe ontwerp trappen, zal dit idee te vertalen naar de werkelijkheid een specialist.

De voorste trap in een huis gemaakt van beton: de productie van functies

Het installeren van betonnen trap - nogal een tijdrovend proces, dat moet beginnen in de aanwezigheid van specifieke kennis en vaardigheden. Met de juiste aanpak het mogelijk om een ​​structuur op te bouwen zonder dat de grote fysieke en financiële kosten. Tijdens de installatie van de trap gelegen in de straat, moet u een aantal van de nuances te overwegen, kan de afwijking van hen leiden tot een aantal problemen.

Een van de belangrijkste stappen bij de vaststelling van de trap is de noodzakelijke berekeningen om te bepalen de hoogte van de trap, de dikte van de vloerbedekking en andere belangrijke informatie.

Versterking noodzakelijk voor de constructie van de noodzakelijke stijfheidVersterking noodzakelijk voor de constructie van de noodzakelijke stijfheid

Installatiestappen entree trappen van het beton in het huis:

 1. Selectie van het type en de vorm van de trap - de complexiteit van het ontwerp niveau moet overeenkomen met de vaardigheden van de werknemers om het te installeren. Als de taak een deskundige niet zal uitvoeren, is het beter om een ​​meer eenvoudige ontwerp te kiezen, bijvoorbeeld een rechte ladder odnomarshevuyu ingeschreven tussen de twee muren.
 2. ontwerp ontwerpen - een zorgvuldige berekening van alle onderdelen en werktekeningen, die de volgende bestanddelen bevat: Het opheffen hoek stapgrootte, de breedte van de ladder. Het project moet voldoen aan de eisen van de SNIP (gebouw code).
 3. Productie van bekisting - in dit stadium is het noodzakelijk om te benadrukken de toekomst trap, rekening houdend met de taken die in het project dimensies. Bekisting zelf is gemaakt van houten elementen, die vervolgens worden gevuld met beton. Alle details van dit ontwerp moet de juiste afmetingen hebben. Een glad oppervlak van de ladder te verkrijgen is het belangrijk dat de bekisting delen waren stabiel en hadden geen chips. Daarom alle platen die worden gebruikt in de inrichting behuizing, eerder gepolijst. Bij gladde multiplex aanpassing is niet noodzakelijk.
 4. Installatie van wapeningsnet of frame - een trapje vind aangrijpgedeelten daarvan gebruikt, met een diameter van 10-12 mm. Rebar bedrading met een steek van 15 en 20 cm. Als u bij een grote trap, dan moet je een frame dat bestaat uit twee of meer netwerken met elkaar verbonden op een afstand van 2-3 cm te nemen. Het frame of maasstructuur dient als gelegd op de stenen of foundation de stenen aan de onderkant van de bekisting.
 5. het gieten van beton - aan de onderkant van de trap vormen en aangestampt betonelementen geven de uiteindelijke vorm van de ladder. Pour volgende fase, die boven zijn aangebracht. Het uiteindelijke ontwerp moet de film snelle stolling en ontwikkeling van scheuren te voorkomen dekken. Eventueel tafelzeil niet, dan kun je van tijd tot tijd bestrooi met water het beton.
 6. Het verwijderen van bekisting - het bovenste houten frame wordt verwijderd en de uiteinden van de ladder in lijn met speciaal slijpgereedschappen. Aan het einde van 20-30 dagen verwijderd met behoud van bestuur en de onderkant van de bekisting. Vervroegde uittreding van steun kan de vernietiging of ineenstorting van de gehele structuur veroorzaken. Na de bevrijding van de onderste bekisting moet het overeenkomstige deel van de ladder te malen.
 7. afwerking - kan worden uitgevoerd in verschillende uitvoeringsvormen volgens de externe bouwwijze.

De stappen om de betonnen trap af te werken in de straat: Features afwerking

De laatste fase van de straat trap installatie van beton wordt de afwerking. Dit proces, net als alle anderen, vereist nauwkeurigheid en zorg, als gevolg van de nauwkeurigheid van de prestaties hangt af van de kwaliteit van de resultaten.

Om einddelen van de ladder wordt gemaakt van polijsten en bekleding, en vervolgens verwerkt met behulp van een bepaald stadium materialen.

Keramische tegels - een van de meest populaire materialen voor de afwerking van de ingang van de betonnen trapKeramische tegels - een van de meest populaire materialen voor de afwerking van de ingang van de betonnen trap

Basismaterialen waardoor beton kan worden afgewerkt ladder:


 • Keramische tegels;
 • laminaat;
 • tapijt;
 • granieten tegels;
 • houten bekleding;
 • Stone acryl;
 • Schilderen.
 • De voorste trap in een huis gemaakt van beton.

bekledingswerkwijze wordt gekozen overeenkomstig de gewenste eigenschappen ladder: .. duurzaamheid, sterkte, kostprijs, ontwerp, isolatie, etc. Ongeacht het materiaalkeuze, het leggen moet worden gedaan op een vlakke, pre-gepleisterd oppervlak.

Hoe te outdoor betonnen trap met zijn handen (video) maken

De ingang trap is een "gezicht" van het huis, om die reden moet zoveel mogelijk worden gegeven aan de inspanningen van haar apparaat. De naleving van alle regels en nuances van het ontwerp van de productie zal het gewenste resultaat opleveren - een krachtige en kwalitatief hoogwaardige trap gemaakt van beton, dat een lange tijd zal duren, ongeacht de weersomstandigheden en mechanische belasting.

Soorten outdoor betonnen trap (foto voorbeelden)

1 201606231186183572 2 15 15 Stupeni-kamen 18 27 56e7d291e9f08 56e7d3932ee24 56375b1e288da


 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

map