Stil funktioner: efterbehandling rum i huset, foto

Stil funktioner: efterbehandling rum i huset, foto

12 October 2017Dekorera rummet, som regel, det beror på vilken typ av inredning i lägenhetenDekorera rummet, som regel, det beror på inredningsstil kvartireOtdelat vardagsrum - ansvarsfullt agerande. Här och resten ska vara bra, och att ta emot besökare, naturligtvis, är inte en skam. Lyckligtvis trim alternativ är varierande och beror i huvudsak på inredningsstil som du föredrar.


Dekorera vardagsrummet i en rustik stil

Denna design är för många som balsam för själen. Rustik stil är mycket lik den stil av landet, men vi kan inte säga att detta är ett och samma. Reparationer kommer att bli allvarliga, men inte särskilt dyrt. Anmärkningsvärt, om arrangemanget av rummet i denna stil är några saker du gör för dig själv, även om endast tillbehör. Naturliga material är föredragna.

Efterbehandling i vardagsrummet i den rustika stilen i ditt rum kommer att lägga komfort och värmeEfterbehandling i vardagsrummet i den rustika stilen i ditt rum kommer att lägga komfort och värme

Vilket är typiskt rustik stil i vardagsrummet:

 • Enkelheten och avsaknad av lyx. Neutrala färger kan spädas cell- eller växtmotiv, samt en remsa av textil och stoppning;
 • Möbler används väl, men inte pretentiös, går företräde åt trä finish;
 • I vardagsrummet kan vara en öppen spis, dekorerad med natursten - i en knipa, kan du använda elektriska värmare, men tänk på att dekorera den i en rustik stil;
 • Golvet kan vara en trä parkett eller kaklade under en sten.

Lant eller rustik stil och föreslå en enkel stuckaturen färgning och slutlig bearbetning av sten, hud varmåldrat trä och ibland till och med foder. Dock kommer en sådan exakt reparation kosta dig mer.

Inredning av hallen i huset i skandinavisk stil

Skandinavisk stil är mycket populär, som de säger, på våra breddgrader. Och det är förståeligt - vi är också en utdragen vinter, kort sommar, leriga lågsäsong. Och allt detta deponeras i skandinavisk inredningskoncept.


Skandinavisk inredning kommer att göra ditt rum mer ljus och luftigSkandinavisk inredning kommer att göra ditt rum mer ljus och luftig

Funktioner skandinavisk stil i utformningen av vardagsrummet:

 • huvudsakliga färgen - White. Han ger interiören en lätthet, ja, ägaren av inredning - den psykologiskt viktiga känsla av lugn. Men kipelno vitt utrymme för att göra samma sak bör inte vara, kan du använda pastellfärger, ja, är ljusa färger som används knapphändiga, men pricken. En hel del uppmärksamhet bör inte vara.
 • efterbehandling material bör vara det maximala naturliga. Det är nära till stilen i naturen, eftersom användningen av päls, skinn, natursten perfekt stryka denna närhet. Konstgjorda material är samma om du använder dem, bör den maximala rimlighets härma naturligt.
 • möbler företrädesvis tillverkad av ljust trä. Stoppning bör också vara vacker, av naturliga material - linne, läder, mocka, bomull. Du kan kombinera material, om de är i harmoni med varandra.

Väggar och golv är också föredragna ljusa. Den används ofta i det inre träpanel - de kan fästas av alla väggen eller markera en viss del av lokalen, och så som är planlagd utrymme. Ge inte upp den söta lapptäcke spårar vanligt mattor som ger vardagsrummet en känsla av naturlig värme och komfort.Att göra en levande i en lägenhet i stil med Shabby Chic

Shabby chic ansluta många - vintage, barock, retro, romantisk stil. Och estetik en "shabby lyx" mycket haft under de senaste åren. Viktigt det är färgen.

Shabby-chic - en blandning av flera stilar som skapar en unik och omisskännlig konstruktionShabby-chic - en blandning av flera stilar som skapar en unik och omisskännlig konstruktion

För överföring av stil används:

 • Alla nyanser av vitt,
 • Nästan alla varianter av beige,
 • Ljus mint;
 • Ljusblå;
 • gräddig;
 • Blekrosa;
 • Blekt purpurfärgat;
 • gräddig;
 • hav skum färg.

Den används i denna stil och ofärgat ljust trä och rottingmöbler från rotting vinstockar. Även relevanta smide med patina och färg är svår att överföra. Finish och väggar föreslår användningen av motiv från lantlig, minns bara om aristokratiska blekning färger.

Empire stil: efterbehandling room

Men det utmärkande för denna trend är en symbios av delar av flera kulturer. Detta manifesteras i harmoni av klassiska detaljer och lyxvaror, motiven för egyptisk design. Denna stil är lämpligt och användning av militära symboler, menas svärd, förgyllda hjälmar och sånt.

De viktigaste attributen för empirestil:

 • Dekorerade lister kolonn;
 • pilastrar;
 • konsol;
 • Massive möbler utan rundhet;
 • Dyra eleganta draperier;
 • Höga skärmtak.

The Empire stil, en kombination av flera kulturer, vilket gör det en färgglad och originThe Empire stil, en kombination av flera kulturer, vilket gör det en färgglad och origin


Om du väljer att ordna vardagsrummet i denna stil, bör det vara dekorerad med attributen i det förflutna och nödvändigtvis symboler storhet. Färgerna kommer att segra ljusa färger, kompletterande lyx och högtidlighet stil.

Obligatorisk tid - användning av vackra speglar. De kan placeras var som helst. Vid genomförandet av en sådan stil i vanliga vardagsrummet noga med att överväga att använda sådana saker som monumentala former, stuck, närvaron av fina tillbehör och inredning element, användning av brons element. Utmärkt betecknar stil lyx massiva gardiner.

Dekorera rummet i olika stilar (video)

Om du måste inse projektet i stil levande reinkarnation, kan du säkert kallas "Var din egen Designer" i bästa bemärkelse. Och kom ihåg att stilen på primär, sekundär och mode. Och det gäller och finish och möbler och inredning.

Lyckad renovering!


Olika stilar i utsmyckningen av vardagsrummet (foto)

1-DIZAIN-gostinoy 1-l 2min 3fb507140c5b70d8600f508ac0b0 23 1071 795ad4f17a5fc72845e737cfc629e0de1 1920x1080resizeinterior10942401355223562 9211 20160118221327557

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

map