Stijlvolle spanplafond voor de zaal: een foto in het interieur

Stijlvolle spanplafond voor de zaal: een foto in het interieur

12 October 2017



Spanplafonds - de inspiratie in het huis waarvan de eigenaar om competent verdelen de lichtstroom in een kleine behuizingshoogteSpanplafonds - de bron van inspiratie in het huis, waardoor de eigenaar om competent te verdelen de lichtstroom in een kleine woning vysotyKrasivye plafonds met verlichting - het is bijna een teken van de tijd. Modern interieur van het appartement suggereert slechts een dergelijk ontwerp, en nu al de fabrikanten te creëren versies van wat kan worden gedaan voor elke smaak en stemming. En niet alleen single-level plafonds worden gebruikt in een modern huis - twee verdiepingen tellende structuur is ook ongelooflijk populair.


Soorten en de bouw van twee-niveau spanplafonds voor hall

Elke multi-level design maken het interieur meer expressieve, en het niveau van het verlaagde plafond is geen uitzondering. Twee niveaus - het belichaamde de idee van het bestemmingsplan ruimte.

In de meeste gevallen is een twee-niveau spanplafond - is het gecombineerde opties. Dwz droogbouw en spannen van het doek.

Verhoog de reflectiviteit, toe te voegen aan het interieur versheid, elegantie, creativiteit hulp plafonds van verschillende kleurenVerhoog de reflectiviteit, toe te voegen aan het interieur versheid, elegantie, creativiteit hulp plafonds van verschillende kleuren

Sterke nadruk hier - vorm. dit plafond met een patroon (printen), en twee gekleurde plafonds en plafonds met verlichting, matte en glanzende plafonds - U kunt het ontwerp heel anders te kiezen.


Veel fabrikanten maken het plafond, op basis van schetsen van de klant.

Hoe maak je een split-level plafonds in de hal te kiezen

plafonds voorbeelden blijkt dat zijn en in een klassieke omgeving, en niet de basisinrichting zijn.

Hoe kan ik de spanning coating te kiezen:

 • In de klassieke interieur kleur moet niet actief zijn. rustig pastel kleuren worden vaak gebruikt - room, wit, grijs, parel effect. Het ziet er geweldig en nobel ivoor.
 • Als je supporter van high-tech stijl, een aanvulling kan het doek of doorzichtig deksel spiegel met een mooi patroon.
 • Voor interieurstijlen, dat in het bijzonder actieve kleur moet het plafond niet erg helder zijn - soms in wit plafond perfect benadrukt de helderheid van de andere interieurelementen.

Printing wordt gemaakt op het plafond, zal de ruimte unieke smaak te vullenPrinting wordt gemaakt op het plafond, zal de ruimte unieke smaak te vullen



Black plafond is zeer elegant, moet je ruimte voor hen, dat is een veel vierkante meter, en de terughoudendheid van het interieur kleur.

Stretch plafonds met afdrukken van foto's voor de zaal: helder accent

Plafond met afdrukken van foto's - het is een kunst plafond. Dat is op zich een licht interieur accenten.

Het beeld op een plafond toegepast op hoge-resolutie-apparatuur. Met speciale waterbestendige inkt. Omdat de plafonds zijn beschermd tegen verbleken, ze niet verbranden, en de eigenschappen die in het begin waren, houden een lange tijd.

Gezond en dat door het imago van de stof te trekken unieke niet barsten, en zelfs het opnieuw installeren van het web (bijvoorbeeld bij een verhuizing), niets in de beeldkwaliteit zal niet veranderen.

De keuze van een spanplafond kleur (video)

Kroonluchters voor spanplafond voor hall: verlichting

En de locatie van armaturen en hun type is erg belangrijk als je ze kiest voor een spanplafond.

Tips voor het kiezen van verlichting:

 • De baan kan niet meer dan 60 s-c worden verwarmd, dan strikt noodzakelijk is om een ​​bepaalde afstand kroonluchters aan het plafond te behouden. Het hangt af van de afstand van de aard van de kroonluchters.
 • Halogeen en LED-lampen zijn in staat om verbinding te maken door de kracht converters. Deze apparaten zijn verboden gepositioneerd in het plenum, want er is geen ventilatie. Als gevolg van oververhitting, zullen ze snel af te breken.
 • Bevestig kroonluchters en lampen in het plafond van een verscheidenheid van manieren. Vanwege hun purchase-to-plafond installatie, de installateur geteld incisie site voor het licht, enz.
 • Glanzende oppervlak van het plafond reflecteert tot 80% van het licht, dus niet voor verlichtingsinrichtingen met lampen, die naar boven zijn gericht. Immers, dit alsnog in het doek, en dan zal het licht veel helderder.
 • Rustig dezelfde indirecte verlichting geven met tinten.
 • Geven de armaturen met een complex attachment, als traumatiserend en schilderijen kan zijn.

Lampen en kroonluchters, gemonteerd op plafonds, helpen veel problemen van het interieur op te lossen - verhoging, delen, verfraaien van de ruimte en benadrukken de elegantie van het spansysteemLampen en kroonluchters, gemonteerd op plafonds, helpen veel problemen van het interieur op te lossen - verhoging, delen, verfraaien van de ruimte en benadrukken de elegantie van het spansysteem


In het algemeen is voor het spanplafond kunt u standaard kroonluchters, kroonluchters te gebruiken met een uitgekiend ontwerp, evenals met fans kroonluchter, verzonken plafond verlichting, overhead en schijnwerpers zijn al bekend.

Kenmerken satijn spanplafond

Het belangrijkste kenmerk van satijnen stof in zijn vermogen om gedeeltelijk terugkaatsen van licht dat op het plafond. In dit geval is de reflectie van het licht is zacht en rustig, en het zorgt voor een geweldige sfeer in de woonkamer in een prive-woning of appartement.

Nou, satijn, het plafond wordt genoemd, omdat de draden met elkaar verweven zijn plafondschilderingen evenals garen satijnen stof.

Het beïnvloedt de stof en het type van het licht:

 • Bij daglicht heeft het plafond zijn natuurlijke kleur, zonder verfraaiing;
 • Als we praten over kunstmatige lichtbronnen, uit zijn schilderij wordt lichter;
 • Het hangt van de waarneming en de kijkhoek, maar ook uit de richting van de lichtstroom.

Plafond met een glanzend oppervlak - op het hoogtepunt van de mode, dankzij de uitzonderlijke eigenschappen van een glanzend oppervlakPlafond met een glanzend oppervlak - op het hoogtepunt van de mode, dankzij de uitzonderlijke eigenschappen van een glanzend oppervlak


Wat betreft het kleurenpalet, in satijnen stoffen is dat ze rustig en ingetogen. Voor plafonds, die moeten benadrukken comfort, of versier een bescheiden kamer in omvang, is dit de juiste optie.

Glossy plafonds en de voordelen ervan

Ze zijn vrij gemakkelijk te verzorgen, wasbaar, antistatisch, het verbergen van het ontwerp van de communicatie.

De meest populaire - is de witte glanzende spanplafond. Het lichte schilderen heeft de neiging om een ​​grote hoeveelheid ruimte weer te geven, en het is ook een modieus accent.

Ook een witte coating duwt visueel de muren en het plafond visueel maken zelfs nog hoger. Nou, als je het juiste licht toe te voegen, de visuele effecten van de witte glans kan wonderen verrichten.

En verzinnen in de verzorging van wit glanzend hoeft niet - je kunt gewoon afvegen met een vochtige spons doek.

Stretch plafonds in het interieur van modern appartement (video)

Stretch plafonds zijn niet schadelijk voor de gezondheid, zijn veelzijdig, duurzaam, en het apparaat duurt slechts een paar uur. Moderne producten zijn zo divers, dat de meest veeleisende klanten zullen voldoen aan zelfs.

Uitstekende keuze!

Ontwerp spanplafond voor Zaal (Binnen foto)

uAqjVHrhw 8 04178 8ab4081b5c7b286095044f71503ab767 10-1 10 14 27 072 478cd55f448fb0e39b92040a2854a578

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map