The BlogOm een ​​woonkamer gezellig en comfortabel worden, moet je goed nadenken over zijn ontwerpOm een ​​woonkamer gezellig en comfortabel worden, moet je goed nadenken over haar dizaynChtoby woonkamer was de trots van de eigenaren, moet erop worden gelet niet alleen goed meubilair en bouwmaterialen, maar ook komen afwerkingen. Vaak is de woonkamer is de plaats waar de meeste van hun tijd aan alle leden van de familie, dus het moet zo comfortabel mogelijk te maken voor iedereen om stilistisch interessant zijn en contact te houden met modetrends.


Ontwerp ideeën woonkamer aan de muur

Meestal sieren de vrije ruimte boven de tv en een bank, als de kamer heeft een open haard, kan de ruimte boven het ook verfraaien, waardoor het ontwerp flair.

Ontworpen voor de woonkamer moet worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeuren en het beschikbare budgetOntworpen voor de woonkamer moet worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeuren en het beschikbare budget

Afhankelijk van de stilistische richting van de kamer, kan worden aangevuld met diverse voorwerpen van de inrichting:

 1. Classic versieren schilderijen van beroemde kunstenaars, kleine tapijten of wandtapijten van hun eigen handen. Voegt verfijning grote spiegels geplaatst in bewerkte houten frames. Interessant zal kijken houten panelen, aangevuld weefsel decoraties in de vorm van fluweel. Dergelijke methoden zullen handelen en geven een luxe alleen grote ruimte voor kleine kamers is het beter om toevlucht te nemen tot meer ernstige methoden.
 2. Als de eigenaar niet beschikt over een grote kamer, maar wil een levende interessant en aantrekkelijk te maken, het past de stijl is een beetje anders. Eclectic ontwerp maakt het mogelijk om te diversifiëren en een appartement in de stad gezellige lounge, met elementen van natuurlijke motieven, waardoor je lichaam en geest te ontspannen. Een noviteit voor dit ontwerp zijn de 3D-paneel of wallpaper versieren van een van de muren. Op de ontwerper kan kiezen uit een scala van ideeën - van grote bloemen tot corner met groen gras en een klein gazon. Op hun achtergrond is gemakkelijk om een ​​plankje met foto's van geliefden of een deel van de producten die door hun eigen handen te plaatsen.
 3. Muur decor rustieke kwestie gemakkelijker. In de woonkamer kunt u een met de hand gemaakt en beschilderd platen, aardewerken vazen ​​gezet met bloemen. Prachtig eruit zal zien touwwerk. Meubels te kiezen een rustige, zonder de aanwezigheid van schreeuwende kleuren en een aanvulling op het ontwerp geborduurde kussens.
 4. De ideeën van het interieur in de stijl van de Provence zijn de meest interessante en populair onder ontwerpers, omdat het wordt gecombineerd met een rustieke en stedelijke stijl en een groot pluspunt is zijn veelzijdigheid - het is geweldig voor elk type van de lokalen. Muur sieren het interieur beter dan pastelkleurige behang, een aanvulling op zijn lege geschilderde borden of houten beeldjes.
 5. De goedkoopste optie is om de decoratie in retro-stijl te ontwerpen, in elk is er een object waarmee u uw kindertijd herinneren, om oude dingen te gebruiken, geërfd van haar grootmoeder. Posters met de sterren van weleer alleen smaak te geven, is het ook toegestaan ​​om een ​​veel innovatieve ideeën belichamen - sets met banden, afvalhout, aardewerken potten.

Classic, minimalistisch, eclectisch, modern, land - het is de meest populaire en gemeenschappelijke stijlen voor de woonkamer decoratieClassic, minimalistisch, eclectisch, modern, land - het is de meest populaire en gemeenschappelijke stijlen voor de woonkamer decoratie


Hoe maak je een grote muur in de woonkamer te versieren

Ontwerpers bieden een breed scala van ideeën die u toelaat om een ​​van de muren in de woonkamer te versieren.

namelijk:

 1. Decoratieve stenen afwerking voegt elegantie en licht ruw, het is meer als moderne mensen, die constant in beweging en volgen modetrends, in een poging om gelijke tred te houden met de tijd.
 2. Interessant lijkt blauwe muur, in de buurt die een beige pastelkleurige bank met kussens, herhalen schaduw van verf of behang. Met een dergelijke combinatie moet voorzichtig zijn met het gebruik van complementaire kleuren om het interieur niet te opzichtig te kijken en niet de aandacht afleiden, het leveren van een hoofdpijn te zijn.
 3. Onlangs maken vaak gebruik van modulaire stalen beelden - verschillende elementen verdeeld in vakjes, en bevinden zich op een bepaalde afstand van elkaar om samen een nummer te creëren.
 4. Natuurlijke motieven gemaakt in de vorm van 3D behang zijn een grote hit sets en laat het een gezellige hoek in een stadsappartement recreëren.

De modulaire patroon - een geweldige manier om originele en uitstekende wanddecoratie in de woonkamerDe modulaire patroon - een geweldige manier om originele en uitstekende wanddecoratie in de woonkamerWanneer u niet beschikt over om de muren te versieren

Er zijn bepaalde ontwerpen die niet excessief ornamenten en decoraties niet toestaan. Een van deze stijl is minimalistisch. Velen negeren omwille van zijn verveling, maar er zijn fans van deze stroom.

Voor een complete oplossing dienen minimalistisch meubilair gekocht worden bij voorkeur pastel, zonder de aanwezigheid van graphics en decoratie.

In dit geval is er geen noodzaak om na te denken over het verfraaien van de muren - is toegestaan ​​of een afbeelding, of de gebruikelijke monotone muur. Voor de afwisseling, kunt u de kamer interessant soezen, of salontafel te gebruiken. Het zal niet overbodig zijn en vazen ​​met verse bloemen in een kleine hoeveelheid.

In aanvulling op een bepaalde stijl, kan een bank op een zodanige wijze dat een persoon onmogelijk om decoraties op het zou worden geplaatst:

 1. Als het ligt in het midden van de woonkamer, en is verdeeld in twee gebieden - werk en vrije tijd. In een dergelijk geval is het beter om decoratieve elementen elders te beperken.
 2. Locatie van de bank bij het raam maakt het onmogelijk om het even welke foto's of foto's te publiceren. Als alternatief kunt u een kleine salontafel te zetten en te plaatsen op deze foto's van vrienden en familieleden.

Veel ontwerpers wordt geadviseerd om de kleine woonkamer, evenals vele schilderijen opknoping op de muur niet te rommelVeel ontwerpers wordt geadviseerd om de kleine woonkamer, evenals vele schilderijen opknoping op de muur niet te rommel

Regels harmonieuze het verfraaien van de muren in de woonkamer

Vast te houden aan bepaalde regels, kunt u verbazingwekkende resultaten te bereiken.

Ingericht beter niet te haasten, en op de juiste kiezen voor de decoratie, ze te verbinden met de algemene stijl van de kamer:

 1. Alle decoratieve elementen moet precies passen bij de algemene ontwerp van het beeld.
 2. Contrasterende dingen kunnen de kamer te versieren en geef perfectie. U hoeft alleen maar om ze te combineren op harmonieuze wijze met de rest van het meubilair - als pastelkleuren, het landschap is het beter om te kiezen voor een heldere, in het oog springende voor in meubels - het decor moet minder catchy zijn.
 3. Standaard Regels voor de inrichting niet altijd handelen in de kamer van de kinderen en een tiener, is er vaak verwelkomen een mix van stijlen, het leveren van maximaal comfort voor de kinderen die er wonen.

Proper versieren de muren - de belangrijkste taak is om een ​​harmonieus woonkamer interieur te creërenProper versieren de muren - de belangrijkste taak is om een ​​harmonieus woonkamer interieur te creëren


design tips en kleine trucs voor muur decor in de woonkamer

Niet om een ​​negatief resultaat te krijgen, voordat de reparatie nodig is om het advies van deskundigen om te luisteren.

aanbevelingen:

 1. Het eerste wat je moet beslissen met de stijl van de woonkamer, en proberen hun favoriete opties op de printer af te drukken.
 2. Als de tijd niet genoeg is, dan is de snelste manier is om het meubilair van zijn eigen ontwerp. Het zal een beetje meer geld, maar uiteindelijk om de perfecte meubels te krijgen, volledig voldoet aan uw verwachtingen en passen harmonieus in het interieur.
 3. Reparatiewerkzaamheden is het best overgelaten aan professionals, ze zijn niet alleen in staat om te gaan met de taak zo spoedig mogelijk, maar ook om voor te stellen wat de beste manier om verder te gaan in bepaalde controversiële kwesties.
 4. Voor kleine afmetingen woonkamers nodig om een ​​schilderij of foto kaders van klein formaat te kopen, om visueel verminderen van de ruimte. Voor grotere kamers zijn niet toegestaan ​​verschillende ontwerpen technieken en modetrends.
 5. Een interessante oplossing is de reconstructie van een aantal foto's van dezelfde scène. Zo'n collage ziet er stijlvol uit en is in staat om de aandacht te trekken in de woonkamer nog kleinere afmetingen. Ze kunnen worden veranderd afhankelijk van de tijd van het jaar, het bevestigen van foto's en memorabele momenten.

Het ontwerp van de muren in de woonkamer: het oorspronkelijke idee (video)

Met het oog op het beste voldoen aan de stilistische eisen, moet u ofwel het advies inwinnen van een professionele ontwerper, en hij zal je vertellen waar je de noodzakelijke dingen kan kopen, hetzij op hun eigen om te gaan winkelen, kijk naar het bereik en stoppen bij de beste opties.


Voorbeelden van de muur decor in de woonkamer (foto in het interieur)

00-006- 5- 11min51- 33b- 123-21- 123-108- 596- 741beb185d4d68466e3e1cbc2c9928af- 2012-08-18gost20- 2146-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 45 = 54