Stijlvolle modulaire lounge in een moderne stijl: 5 voordelen

Stijlvolle modulaire lounge in een moderne stijl: 5 voordelen

12 October 2017Modulaire meubels u de woonkamer maken een stijlvol en comfortabelModulaire meubels zal de woonkamer een stijlvol en udobnoyObstanovka is een ernstige zaak, dat ze de kostbare, zowel financieel als emotioneel, maar aanzienlijk vergemakkelijken het proces zal modulaire living helpen in een moderne stijl. Meubels voor de kamer kan een module die kan lezen en schrijven layout perfect sieren de kamer en maken het stijlvol en comfortabel zijn.


Wat is de moderne modulaire zitplaatsen

Modulair systeem is een combinatie van meubels (modules) in één enkele kleur en maat beschikking. Een set van deze modellen kan verschillend zijn, waardoor u de perfecte optie voor elk specifiek geval te krijgen.

Modulaire meubels voor de woonkamer helpt om ruimte aanzienlijk besparen in de kamerModulaire meubels voor de woonkamer helpt om ruimte aanzienlijk besparen in de kamer

Met het modulaire systeem heeft zijn onmiskenbare voordelen:

 • Diversiteit selectie;
 • Grote waaier van prijzen;
 • De mogelijkheid om toe te voegen of te verwijderen een aantal van de modules;
 • wall grootte onafhankelijkheid van levende grootte;
 • Ergonomisch ontwerp.

Het belangrijkste voordeel van modulaire leven is ruimtebesparend. Aangezien alle elementen idealiter samen worden uitgestoken, de ruimte verbruikt intelligent en spaarzaam. Alle modules naar wens kan eenvoudig worden verwisseld en verplaatsen van plaats tot plaats, zonder te vrezen dat nieuwe huis de aanschaf van nieuw meubilair nodig.


Bovendien, de uniforme stijl van de modules wordt een eendelige inwendige samenstellingen, bedoeld om het oog te strelen. Elke unit heeft zijn eigen set van functies, omdat je een systeem bij uitstek geschikt voor een bepaalde familie altijd kunnen monteren.

Bij de toegang tot de kwaliteit fabrikanten om deskundig advies, die de aandacht te vestigen op de nodige gegevens en kan helpen met een set van modules. Bovendien kan de fabrikant, vertrouwen in hun producten bieden de koper de garantieperiode, wat erg belangrijk is in vervelende situaties.

Diverse modulair systeem in de woonkamer: moderne varianten

Moderne systemen zijn multifunctioneel, modulair en zeer makkelijk te gebruiken. Een set geselecteerde modules het uiterlijk en het hoofddoel van het preparaat te bepalen. Hun ontwerp en de grootte zal afhangen van het doel van het gebruik ervan.

Fans van hoge functionaliteit in de woonkamer meubilair is gekozen modulesFans van hoge functionaliteit in de woonkamer meubilair is gekozen modulesHet modulaire systeem kunnen verschillende functies, dus je kunt verschillende soorten te onderscheiden:

 • Meubels;
 • Afgeronde hoeken;
 • Mounted System;
 • Hoek samenstelling.

De samenstelling van meubilair omvat meestal een tv-tafel, een verscheidenheid aan rekken, kasten, planken, kasten, commodes en ga zo maar door. Ieder van hen kan worden uitgerust met verlichting en verschillende elementen in hun comfortabele gebruik.

Afgeronde hoeken kan een combinatie van banken, fauteuils, poefs, banken, ligstoelen en anderen. Dit alles laat ons toe om zo ontspannen te blijven.

Hoek en scharnierend systeem dankt zijn naam aan de wijze van hun plaatsing in de kamer. Hun belangrijkste functie - om de situatie in de woonkamer meer functioneel te maken.

De basismaterialen voor het vervaardigen van modulaire systemen in de hal

Moderne units zijn beschikbaar met verschillende prijsklassen, afhankelijk van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. De gebruikte materialen - een belangrijk onderwerp dat niet alleen de materiële kosten, maar ook de duurzaamheid van het meubilair en de familie gezondheid beïnvloedt.

Modulaire woonkamer meubels van massief hout - het is een luxe en eco-vriendelijkheidModulaire woonkamer meubels van massief hout - het is een luxe en eco-vriendelijkheid

Hier zijn de belangrijkste materialen die worden gebruikt voor de decoratie van meubels en de gevel:

 • hout;
 • fineer;
 • spaanplaat;
 • MDF;
 • PVC;
 • glas;
 • spiegel;
 • Plastic.

Al deze materialen kunnen worden gebruikt bij de vervaardiging van modulaire meubels. Natuurlijk, de modules van massief hout kijken luxe en hebben een lange levensduur, maar de MDF en spaanplaat zelfs goedkoper jammer hun meesters dienen.


De keuze van het doek is belangrijk, want het is de gevel verschijnt voor de ogen van de eigenaren en hun gasten. Maar het hoeft niet altijd zin om ins met glas en spiegel deuren te verwerven, maar 3krasivymi waren ze niet, als een familie heeft een jongen die houdt van de bal naar huis te rijden. Bij de keuze van inrichting is het noodzakelijk om de familie gewoonten en gastvrouw mogelijkheden te overwegen voor de zorg van het meubilair.

Modern modulaire systemen en wonen: kleuren

Indien de fundamentele modulaire samenstelling van het materiaal gebruikte houten array, de beste van het ontwerp gebruikelijk is gelakt. Dit zou de meubels in natuurlijke kleur te laten en benadrukken de natuurlijke hout patroon. Een ideale variant is peer, appel Locarno eiken of wengé. Als u geen meubels kunnen kopen van massief hout wordt de decoratieve coating uitgevoerd, hetgeen het kleurenschema van een modulair systeem zal bepalen.

De blauwe kleur in het interieur zorgt voor een modulair wooncomfort en de rustDe blauwe kleur in het interieur zorgt voor een modulair wooncomfort en de rust

De meest populaire kleuren voor modules vandaag zijn:


 • White: de kleur, die wordt gecombineerd met verschillende kleuren andere meubels en decoratie;
 • Zwart: Dit is een standaard oplossing voor een modern interieur, vooral als u gebruik maakt van glanzend zwart;
 • Rood: de kleur is zeer gepassioneerd en geschikte mobiele naturen, maar noodzakelijkerwijs moeten worden gecombineerd met andere, meer rustige tinten;
 • Blauw: het hele palet van blauwe bloemen u rust en troost te brengen in het interieur, en daarom zo populair;
 • Brown: een hint van de natuurlijke kleur in het interieur altijd populair;
 • Beige: neutrale kleur die past in elk interieur.

Deze kleuren kunnen worden verdund met een heldere inrichting vlekken en toen leefden zou echt zien er erg stijlvol en gezellig.

Modulaire meubels voor een moderne woonkamer (video)

Modulaire meubels in een moderne woonkamer kan sterk vereenvoudigen de situatie kamer, maar dat maakte het niet minder stijlvol. Dergelijke systemen hebben een aantal voordelen en een breed scala van materialen en kleuren kan iedereen iets anders te kiezen.

Ontwerp modulaire woonkamer in een moderne stijl (interieur foto)

2 3 5 7 9 11 12 13 4 14

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map