Stijlvolle interieur planken in de woonkamer: 35 foto

Stijlvolle interieur planken in de woonkamer: 35 foto

12 October 2017Graceful stijlvolle planken harmonieus sieren het interieur van alle lokaliteitenGraceful stijlvolle planken harmonieus sieren het interieur van elke pomescheniyaObzavedyas appartement of een andere hoek, mensen vaak worden gezien als dure meubels te kopen, gebruik maken van een aantal fantasie trucs, tapijten hangen, maar om wat voor reden vergeten over de meest voorkomende, maar zulke essentiële planken, die kan hoe het interieur te versieren, dus en maken het meer functioneel. Planken in het interieur van de woonkamer is altijd geweest en zal een essentieel kenmerk voor vrijwel elk huis, om zo te kleineren belang ervan kan niet.


Planken voor de woonkamer met zijn handen

Planken - is een goedkope, eenvoudige en zeer functionele oplossing, waardoor je een grote hoeveelheid ruimte kunt versieren op een blinde muur. Ze zijn een aanvulling op het interieur en benadrukken de algehele stijl van de kamer.

Decoratieve planken zijn niet alleen sieren het interieur, maar ook kunnen we de noodzakelijke dingen compact en netjes te plaatsenDecoratieve planken zijn niet alleen sieren het interieur, maar ook kunnen we de noodzakelijke dingen compact en netjes te plaatsen

Planken kunnen worden gekocht in de winkel, maar een aantal interessante productieproces zelf. Daarnaast zal het goedkoper zijn, omdat de arm slechts een raad van bestuur en het opzetten hardware zal hebben. Voor de eenvoudigste versie, waarmee we moeten beginnen, moet een stuk karton 12-150 cm.

Vervolgens zal je:  


 1. Om board partitie, waardoor het cijfer 20 cm lengte. Deze moeten 7 segmenten. Snijd onnodig;
 2. Elke resulterende voorvorm moet nazhdachkoy behandelen;
 3. Elk detail is aan de andere aangesloten. Gebruik boorgaten worden geboord, houtschroeven vaste positie;
 4. Met de basis van de verkregen gestel join vaststelling.

Een emmer met verf kon het oorspronkelijke idee om de plank te zijn. Deze creatieve product kan worden geschilderd in verschillende kleuren, aan de muur met geschikte bevestigingsmiddelen, die worden verkregen als gevolg van functionele en decoratieve planken.

Modulaire meubels, vloer en opknoping rekken en rekken voor de woonkamer

Rack plank of vloer meestal niet nodig installatiewerkzaamheden, kunnen ze gemakkelijk worden herschikt in elke plaats, dat is waarom ze zijn de meest populaire keuze voor de woonkamer, het verplaatsen van de klassieke kast of heuvel.

  De schappen van gepolijst glas met beknopte chromen elementen passen perfect in het interieur van de woonkamer, gemaakt in de stijl van hi-techDe schappen van gepolijst glas met beknopte chromen elementen passen perfect in het interieur van de woonkamer, gemaakt in de stijl van hi-tech

Het wordt nu steeds vormen en soorten scharnierende planken, bijvoorbeeld: • Die de aanwezigheid van de zij- en achterwanden;
 • Horizontaal of verticaal;
 • Met de aanwezigheid van één of meer lagen;
 • Open of gesloten;
 • Miniatuur of omvangrijke;
 • Rechte, schuine of afgeronde soort hoek.

Op het model van de keuze is van invloed op het interieur design, functionaliteit en persoonlijke voorkeuren van de koper.

Fabrikanten bieden een verscheidenheid aan opties, waaronder u de ideale stijl naar de kamer kunt kiezen uit:

 1. Voor stijl minimalisme en high-tech pak gewichtloos open vak, waarbij het materiaal als glas, kunststof of metaal zal dienen. Vaststelling van dergelijke modellen zal worden verborgen;
 2. Kinderen kunnen worden ingekleurd met heldere neem planken met een patroon;
 3. Geschikt voor keukengerei, metaal modellen, evenals mesh roestvrij stalen versie. De badkamer zou mooi zijn glazen planken. Ze zijn niet gevoelig voor vocht en hoge temperaturen;
 4. Voor de klassieke interieur kamer zullen goede houten planken of schappen van houtachtige plaatmaterialen.

Planchetmodules worden momenteel steeds alternatief voor de klassieke muren en planken. Zij kunnen flexibiliteit in het plaatsen van objecten op zich zijn origineel en eenvoudig de samenstelling te veranderen.

Bij het plaatsen van de schappen moeten zich bewust zijn van een aantal van de nuances. Het is raadzaam om spotlights te gebruiken om het meubel en wat er in het te markeren.

Moeten worden toegekend onder de aandacht deel van de muur onder de schappen of tussen hen, het is het waard om een ​​spiegel te versieren of te hangen kleine, mooie foto's.

Hanger planken voor het leven

Heel veel mensen houden om bloemen te kweken, sommige zijn zo gepassioneerd over, die niet verlaten vrij vensterbanken en zijn op zoek naar extra ruimte om de potten tegemoet te komen. In dit geval opgeschort rescue schappen. Hun voordeel is dat ze plaatste de bloemen zal het licht van de zon niet te blokkeren, om dezelfde plant kan een muur gebreken of van slechte kwaliteit verf te sluiten. Deze planken volledig kan worden doe het zelf, belangrijker nog, dat ze duurzaamheid en in staat om het gewicht van de potten te ondersteunen.

Het plaatsen van kamerplanten op een plank, moet eraan worden herinnerd dat de structuur sterk moeten zijn, in staat om het gewicht van de bloempotten dragenHet plaatsen van kamerplanten op een plank, moet eraan worden herinnerd dat de structuur sterk moeten zijn, in staat om het gewicht van de bloempotten dragen

Fabriceren gesuspendeerd planken voor planten kan worden uit:


 • Diverse soorten hout;
 • Duurzaam glaselementen van metaal;
 • Van metaal.

Het materiaal moet worden gekozen afhankelijk van de grootte van planten en bloemen. metalen rekken moeten worden genomen voor de grote bloemen en weinig kan op een mooi opknoping worden gezet. Elementen van artistieke smeden zal finesse bloemen planken maken.

Wanneer de planten ver liggen van het licht, is het mogelijk om extra verlichting te installeren, vooral als het schuine planken. In de regel, ze zijn in de donkerste plaats in de kamer.

Het plaatsen van de planken in de woonkamer aan de muur

Steeds vaker wordt een plank voor in de woonkamer verworven als een design natuurlijk. Dit is één van de oudste objecten van het interieur, dat het ontwerp van de kamer verandert en helpt om de nodige punten goed te regelen.

Houten planken voor boeken kan worden geregeld met artistieke gravures en afgedekt met een beschermlakHouten planken voor boeken kan worden geregeld met artistieke gravures en afgedekt met een beschermlak

Planken zijn geschikt voor elk type kamer. De hal is met name:


 1. Door het plaatsen van de plank ladder op vrije muren, kunt u ze op de decoratieve details, zal het een goede sfeer te creëren;
 2. U kunt een kleine, stijlvolle planken rond de in te stellen als een ongebruikelijk ontwerp opties TV te plaatsen;
 3. Corner modellen zullen een gezellige plek voor boeken en tijdschriften worden;
 4. rekken opties voor het kleuren kunnen divers zijn: kan aan de wand of opgehangen aan kabels en kettingen, het hangt allemaal af van de verbeelding.

pak wit houten boekenkasten voor klassieke woonkamer. Deze stijl van planken kunt versieren snijwerk, schilderen het goud, zilver of brons kleuren. Vaak side fasten gesmeed gedraaide elementen finesse. De woonkamer is in landelijke stijl planken moet een beetje ruw en lomp zijn. Ze zijn ook gemaakt van hout, en vervolgens overschreven na kleuring.

Hi-Tech geschikt metaal of glas, kan de matrijs zowel horizontale als spiraalvormige lagen. shelf stuurwiel geschikt voor de Scandinavische en Afrikaanse stijlen. De avant-gardistische stijl perfect aanvullen planken vierkante vormen van verschillende kleuren, en in het hok is goed fit wit open planken van gipsplaat zigzag vorm.

De stijl en het ontwerp van het regiment is gebonden aan in harmonie zijn met de algemene interieur kamer. Bijvoorbeeld, als de sokkels, kasten en banken hebben rechte hoeken, plank kan zijn met afgeronde hoeken of met krullen.

Prachtig interieur planken in de woonkamer (video)

Benadering van de selectie van de planken in het huis nodig hebben om serieus rekening houdend met alle kenmerken van de kamer. Om een ​​zithoek of werkruimte te maken, plaatst u de TV, modem, of uw favoriete bloemen, moet u zorgen voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de gekochte design. Plank kan een component van een meubel, evenals een afzonderlijke samenstelling, in beide gevallen hun rol is zeer belangrijk in het interieur van de kamer.

Voorbeelden van de schappen in de woonkamer (foto in het interieur)

---- ---------- 5 18-min13 111 68-min3 345 659 4233a971936166e953f0c44f5d756189 12123

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

map