Stijlvolle hoekige meubels in de hal: 3 soorten materiaal

Stijlvolle hoekige meubels in de hal: 3 soorten materiaal

12 October 2017Corner hal neemt niet veel ruimte in de gang, en ziet er zeer elegantCorner hal neemt niet veel ruimte in de gang, en ziet er zeer izyaschnoLyubomu verhuurder is het belangrijk dat de corridor zag er stijlvol, interessant, modieus. Natuurlijk, als het groot genoeg is, is het mogelijk om de ongebruikelijke ontwerp te realiseren, en als de corridor is niet anders solide gebied zoals vaak het geval is in nieuwe gebouwen, een verbeelding kan hier niet doen, is er behoefte aan een gezonde geest, een goede aanpak, verfijnde smaak.


Ongebruikelijke hoek Hal: foto's en nieuws

Het is belangrijk om de inrichting te overwegen, te kopen meubels, die kleding, schoenen, accessoires, niet alleen familieleden, maar ook de gasten van het huis past. Men kan niet altijd de spullen op te slaan op het bed of stoel. Dit is niet esthetisch, en zelfs onaangenaam.

Maar beide willen om het te maken in de gang:

 • Grote spiegel;
 • garderobe;
 • shelf;
 • Curbstone voor schoeisel;
 • Stoel of poef.

Het blijkt dat de meeste moderne corridors, als ze al het nodige meubilair items is gewoon nergens, zal blijken kon geven!

Maar moet niet boos worden als een verantwoordelijke aanpak van de kwestie van de aankoop van meubilair, een origineel, functioneel en praktisch ontwerp te maken.

Om ruimte te besparen in de gang, kunt u na te denken over een ruime hal hoek. Bovendien, het is een uitstekend alternatief voor het gebruik van ongedekte hangers. Omdat vaak ze creëren een gevoel van sfeer en wanorde rommel. Vandaag kunt u mooie hoek kasten, waarvan de diepte niet meer dan 45 cm zijn.


Voordat u een hoek gang te kiezen, overweeg dan welke onderdelen het zou moeten zijnVoordat u een hoek gang te kiezen, overweeg dan welke onderdelen het zou moeten zijn

Dit is genoeg om ze te plaatsen:

 • Hangers voor jasjes, mantels, regenjassen;
 • Planken voor hoeden;
 • Tafel voor accessoires;
 • Compartiment voor schoenen.

Daarnaast is de hoek van het kabinet - de rationele oplossing voor al het nuttige gebied in de hal van het appartement mogelijk te maken. In de markt is er een enorme keuze aan kant-en-klare kits gangen in de hoek, die alle noodzakelijke elementen bevat. Uiteraard kan de klant zelf set monteren om alleen de meubels die nodig is op te nemen.Ontwerpers raden, in aanvulling op de meubels, dressoir set hierboven beschreven.

Maar de planken - ideaal voor het opslaan van allerlei kleine dingen. Zoals voor anterooms vervaardigen van materiaal selectie is ook enorm. De keuze is afhankelijk van het vermogen en de smaak voorkeuren. U kunt een duur materiaal, een natuurlijke reeks te kiezen. En u kunt besparen door het kopen van, bijvoorbeeld, meubels van gelamineerd spaanplaat of MDF.

Vaak worden dergelijke materialen worden gedekt door meer en fineer van natuurlijk hout. Dit geeft een visuele zin van meubilair uit hout, eik, wengé, esdoorn en ga zo maar door. D. Als de familie wil dat de meubels uit een goede fabrikant zal duren voor vele jaren, is het beter niet op te slaan.

Overvloed aan kleuren maakt het mogelijk om de juiste toon meubels te kiezen.

Het is belangrijk om meubels die harmonieus op de kleur en textuur aan het totale interieur corridor zal kijken kiezen. Maar de stilistische richting moet worden gecombineerd met het algehele ontwerp van het appartement met een L-vormige gang.

Corner hal met garderobe

In onze tijd in de trend accommodatie in de gangkast-coupe. Zelfs hoekveranderingen van dergelijke nieuwe producten afgezet. Voordelen kledingkast set. Ten eerste is het ruim design. Als je een kast gekocht, hoeft niet na te denken over hoe u extra planken en hangers te regelen. Immers, alle kleren en schoenen passen op de planken in de kast. In dat geval, als je wilt om de ruimte visueel uit te breiden, de kast voorzijde kan worden gespiegeld. Vanwege dit, is het niet nodig om een ​​enkele spiegel hangen.

Een ander voordeel van de ruime kast, deuren, schuifdeuren, ze nemen geen ruimte wanneer open.

Alternative garderobe - Radius functionele meubels die wordt geplaatst in de hoek en neemt weinig ruimte in. Als u besluit om een ​​hoek aan orde te kopen, moeten aandacht besteden aan een aantal punten.

Corner hal met garderobe zal handige en veilige plek om je spullen te houden toestaanCorner hal met garderobe zal handige en veilige plek om je spullen te houden toestaan

Nou, als de zijwand van de kast zal worden geplaatst:


 • Vakken voor paraplu's;
 • Afgeronde schappen;
 • Afdelingen voor de nodige accessoires.

Als de familie is rijke kinderen, moet je aandacht besteden aan het feit dat in de kast waren de haken op verschillende niveaus. De afstand vanaf het vloeroppervlak dient ongeveer 110 cm. Ingebouwde hoek van de rechter en achtergelaten.

Modulaire hoek gang

Modulaire meubels in de vraag, met zijn hulp kunt elk interieur design project kan verslaan. Dit is meubilair voor gangen, bestaande uit afzonderlijke modules. De bijzonderheid is dat de bouwelementen kan worden gebruikt als een complete en afzonderlijke (elke map gevarieerd). Deze portals voor smalle gangen zijn rationele oplossing, omdat alle dingen mobiele headset. Bovendien, ze zijn universeel en ergonomische, in tegenstelling tot andere soorten meubels.

Pictures hoekmodellen modulaire hal perfect laat je:

 • betekenis;
 • esthetiek;
 • Functionaliteit.

Modulaire hoek hal - een geweldige optie voor de gangModulaire hoek hal - een geweldige optie voor de gang


De modules ziet er geweldig uit in het interieur van een traditionele stad appartement. Modulaire kits voor de gang zijn erg populair vanwege hun mobiliteit.

Meestal, in de appartementen is zeer weinig ruimte, en vooral in de gangen. Het is belangrijk om goed compact plek alle dingen. Hier is de handige module kits.

Planken voor lobby: Corner model

Originele en stijlvolle stuk voor het interieur corridor is een boekenkast. Extern open planken, geplaatst in een hoek van de hal, een paar planken, waarbij de stand verbindt.

Schappen hal kunnen worden vervaardigd van verschillende materialenSchappen hal kunnen worden vervaardigd van verschillende materialen

Ze produceren in verschillende materialen:

 • metaal;
 • hout;
 • MDF.

Voor corridor planken in een hoek integraal onderdeel van de set van meubilair in de vorm van excentrische vormgeving van de planken kan worden aangesloten, of afzonderlijk geregeld.

Type kolom in de hoek kan variëren in grootte en ontwerp, maar passen in een kleine hal.

Het kiezen van een hoek tafel in de hal

Console tafel in de hal - een geweldig idee. Tabel is niet verplicht meubelstuk in de gang. Maar hij kan prachtig aanvulling op het interieur, evenals het gebruik als een oppervlak voor het opslaan van verschillende relevante gegevens of de rangschikking van decoratieve objecten.

Een hoek tafel in de hal niet alleen sieren de kamer, maar het zal houden het juiste dingEen hoek tafel in de hal niet alleen sieren de kamer, maar het zal houden het juiste ding

De tafels in de hal kunnen zijn:

 • pristennye;
 • gratis;
 • Phone.

is het noodzakelijk om zorgvuldig kiezen van de console. Het is belangrijk om rekening te houden met het doel en de plaats van de installatie. U kunt trim, gewoon en hoektafel selecteren in de gang.

We mogen niet vergeten over de vormgeving, het moet voldoen aan de algemene stijl van de kamer. Meestal wordt ingesteld onder de spiegel, maar als de ruimte is niet genoeg in de gang, moet het idee worden afgeschaft.

Moderne hal met een schuine hoek

Afgeschuinde hoek kast genoemd kast, 1 of 2 van de zijdelen daarvan gevel zijn afgeschuind. In de gang hellende gevel ligt in het deurkozijn. In de smalle gangen van meubilair een dergelijke optie maakt het mogelijk om de doorgang vrij te maken, op hetzelfde tijdstip, het meest efficiënte gebruik van vloeroppervlak.

Het kan worden aangevuld met:

 • voetstuk;
 • hanger;
 • Mezzanine.

Entree, hal met schuine gevel ziet er interessant, en zeer geschikt voor smalle gangenEntree, hal met schuine gevel ziet er interessant, en zeer geschikt voor smalle gangen

Schuine garderobe - een leuk idee voor een modern appartement. In een dergelijke structuur is geschikt voor een groot aantal items, schoenen en accessoires.

Planken voor schoenen in de gang

Modern fashion ontwerp vereist de organisatie van het interieur functionaliteit, ergonomie en bruikbaarheid. alle overtollige moet worden verwijderd, om het probleem rationeel te benaderen. Als in de gang op de verdieping is er "berg" van de schoen kan worden geëlimineerd door het installeren van een geschikte rek.

Etui, maar zal ruimte te nemen aan de muur, maar zal de situatie meer comfortabel en harmonieus te maken. Het regelen in de gang plank voor schoenen kunnen daar worden geplaatst alle seizoensgebonden schoenen. Het feit dat de vloer niet meer zal worden gegenereerd uit stortplaats schoenen, alles zal esthetisch en comfortabel.

Planken transformatoren in de hal - het is de enige geometrische figuur in de vorm van een rechthoek, zodat alle interieur ziet er netjes en ordelijk. Een analogie met planken, waarbij schoeisel ligt op hellende planken trekken, het interieur is functioneel.

De trend is het gebruik van rek en schoen planken, dus wees niet bang om ze in de hal van zijn appartement. Buig naar beneden te verbergen of neem de schoenen, laarzen, laarzen, hebben veel minder, en als we de schoenen uit te breiden op de planken van het seizoen, is het mogelijk en in het algemeen te voorkomen dat lichaamsbeweging, nodig de schoenen zal beschikbaar zijn op een hoogte. Echter, kan een toegang worden gevormd in een horizontale vorm-, vervolgens inrichting functioneel.

Voor eenvoudige opslag schoenenkast worden gebruiktVoor eenvoudige opslag schoenenkast worden gebruikt

Het kan worden geplaatst:

 • zakken;
 • toetsen;
 • paraplu's;
 • Phone.

En als er een verlangen, is het mogelijk om de zitting te organiseren om het gemakkelijker maken om op je schoenen te zetten. Dergelijke praktische items zoals rack ziet er niet slechter dan een verticale structuur. Hoek planken voor de gangen van essentieel belang zijn voor kleine ruimtes.

Er zijn een aantal opties zoals meubels die gesloten compartimenten gecombineerd met open planken, een combinatie van verticale en horizontale elementen in één ontwerp.

Het naderen van het ontwerp van de hal met de geest en luisteren naar het advies en de aanbevelingen van de decorateurs ontwerpers kunnen een ergonomische, luim, creatief en comfortabele kamer die familie en gasten van het huis vele, vele jaren zullen genieten krijgen.

Mooie meubels: hoekige gangen (video)

Experts raden dat als zijn krachten om de plaatsing van het meubilair te organiseren niet wordt verkregen, is het beter zich te wenden tot professionals die individueel design project zal maken.

Details: catalogus hoekige gangen (foto voorbeelden)

2a8cd17efd7e3baf916899a5a94c080d 1 71 8ebdeb3fbce9a9c1cc01c559d806d20b 165 44b2094e-c8e5-11e2-91ec-f46d04736e4a 835f02283abcce03736db6923a7844f9 1000-1W2 1365 1468321753prihozhaya-3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 20

map