Stijlvolle en unieke natte behang voor de muren: foto's

Stijlvolle en unieke natte behang voor de muren: foto’s

12 October 2017Natte wallpaper - modern materiaal voor wanden die ten basis van natuurlijke zijde vezelsNatte wallpaper - het moderne materiaal voor de muren, die aan de basis van natuurlijke zijde voloknoMokrye behang - is een moderne vorm van behang, dat is heel goed in staat om het behang, gemaakt op een papieren basis vervangen. De basis vloeibare behang cellulose of een speciale z vezel, die wordt gemengd met een speciale lijm en weekmakers. De samenstelling van dit mengsel kunnen ook verschillende soorten interessante decoratieve elementen. Met hun hulp, kunt u zich als een echte kunstenaar en eenvoudig mooie decoratieve paneel of het uitvoeren van een prachtig beeld, dat de echte inrichting van elk huis volledig zal zijn.


Unieke natte wallpaper applicatietechniek

Ondanks het feit dat de vloeistof behang beschouwd als vrij bescheiden, maar er is een speciale applicatie techniek, die strikt moeten worden nageleefd. Voordat de afgewerkte aangebrachte coating, die eerder grondig voorbereiden muur nodig, het verwijderen van de oude coating en zorgvuldig gereinigd muren van de bestaande vervuiling.

Als er diepe scheuren op de muren, zij moet vooraf worden gevuld. Dan moet je de muren met een primer of een speciale boterachtige verf te dekken. Bij toepassing van de droge mengsel eerst los het latexverf met een massa.

De eigenschappen van de natte behang is echt uniek, want ze zijn:

  • Snel en gemakkelijk aan te brengen;
  • Laat een docking niet nodig;
  • In staat om de onregelmatigheden van de wand maskeren;
  • Eco-vriendelijk en duurzaam;
  • Niet vervagen in de zon;
  • Geschikt voor elk interieur.

Voor het aanbrengen van vloeibare behang niet vereist speciale vaardigheden: werk is ook beschikbaar novicenmeesterVoor het aanbrengen van vloeibare behang niet vereist speciale vaardigheden: werk is ook beschikbaar novicenmeester


Er moet strikt aan al aanbevelingen voor de bereiding van de massa voor vloeibare behang en gebruik de op de verpakking proporties.

Als basis hulpmiddel voor het aanbrengen van de wand vloeistof behang is het goed mogelijk om een ​​roller, spatel of spray.

Het voorkeursgebruik van de rol, omdat op deze manier kan snel verf de oppervlakte van de wanden. Om een ​​mooi gestructureerd oppervlak te maken, is het beter om enkele krullende rollers, die zeer verschillende vormen kunnen hebben gebruiken. Als u stucwerk of ingewikkelde decoratieve elementen, is het noodzakelijk om een ​​dikke mengsel te gebruiken.

Voor toepassing gerede vloeistof behang wordt het mengsel aangebracht op de wand, en dan wordt uitgerold rollen in alle richtingen. Alle noodzakelijke werkzaamheden aan het gebruik van vloeibare behang moet uitgevoerd bij een temperatuur van ten minste 10 graden worden uitgevoerd. Afhankelijk van de temperatuur en vochtigheidsgraad in de kamer, kan vloeibaar behang droog in een paar uur of een paar dagen.Eenmaal droog behang kan worden aangebracht boven op de beschermende laklaag kleurloos.

Waarom is de meest stijlvolle wallpapers voor muren - nat

Achtergronden natte uit de verschillende componenten zijn structuur onderscheidt.

Volume componenten die deel uitmaken van de natte behang, kunt u artistieke composities en patronen op de muren te creërenVolume componenten die deel uitmaken van de natte behang, kunt u artistieke composities en patronen op de muren te creëren

Er zijn slechts drie soorten natte behang, te weten:

  • zijde;
  • cellulose;
  • Zijde en cellulose.

De meest interessante en populaire optie zijn de natte behang, geheel van zijde vezels. Deze wallpapers voldoende hoge weerstand tegen de negatieve verschijnselen. Met deze achtergrond kan de hele muur volledig bedekken zonder naden. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te brengen, dus het is heel goed mogelijk te gebruiken, zelfs zonder voorafgaande training en ervaring. De elasticiteit van het gebruikte materiaal maakt het mogelijk om deze behang op de muren, zelfs nieuwe huizen te zetten, omdat ze geen scheuren zelfs krimp van het huis.

Mooie natte wallpaper interieur

Elk jaar meer en meer populair en de vraag naar vloeibare wallpaper te winnen en dat is geen toeval, want ze zijn gemakkelijk aan te brengen, uitstekende decoratieve kwaliteiten en extreem duurzaam. Deze wallpapers zijn geschikt voor elke ruimte, ongeacht het doel, want ze zijn milieuvriendelijk en perfect ademend.

Natte Achtergronden zijn milieuvriendelijk en hypoallergeen, dus zeer geschikt voor het beëindigen van de kamer van een kindNatte Achtergronden zijn milieuvriendelijk en hypoallergeen, dus zeer geschikt voor het beëindigen van de kamer van een kind


Bovendien, met behulp van speciale stencils is het mogelijk om een ​​mooie en originele schilderijen uit te voeren op de muren vloeibare behang. Een unieke interieur te creëren kunnen extra inlay, die wordt toegevoegd aan het droge mengsel worden toegepast.

Zeer interessante en originele look vloeibaar behang in de gang, vooral als het wordt uitgevoerd in een klassieke stijl.

Om een ​​luxe aristocratische stijl te creëren, kunt u een vloeibaar behang gebruikt met glitters. Het opnemen van gouden pailletten bijdragen aan het creëren van een speciaal gevoel van warmte en licht. Echter, in het ontwerp van de kamer is nodig om matiging te observeren, om het interieur niet te opzichtig kijken.

Voor de andere kamers in het appartement vlakte vloeibaar behang, moeten gebruiken waarmee de muren ziet er zeer elegant. Bovendien, voor de verandering, kunt u de muren van de oorspronkelijke tekening te versieren of een geometrische vorm.

Welke kunnen worden gecombineerd nat wallpaper

Goed gekozen wallpaper - een belofte van comfort en een speciale sfeer in het huis. Echter, de harmonie alleen onder de voorwaarde dat er goed afgestemd meubelen en andere woninginrichting zal worden bereikt.


Vandaag de dag, fabrikanten bieden een breed scala van vloeibaar behang, die sterk vergemakkelijkt de bekleding ander doel lokalenVandaag de dag, fabrikanten bieden een breed scala van vloeibaar behang, die sterk vergemakkelijkt de bekleding ander doel lokalen

Bij het kiezen van de meest geschikte behang, is het noodzakelijk om de orde, wat voor soort sfeer die u moet maken in-house te bepalen. Wilt u een rustige en ontspannen sfeer te maken, is het noodzakelijk om pastelkleuren van behang te gebruiken, maar voor een dynamische en levendige sfeer uitstekende optie zal hij helder en verzadigde kleuren zijn.

Als de kamer is veel natuurlijk zonlicht, is het het beste om koude tinten van behang te gebruiken, maar in ruimtes met kunstlicht - de ideale optie zou wallpaper warme kleuren zijn.

Bij het kiezen van meubels moeten pick-up patroon op het behang, die perfect passen bij de meubels ornament. Bekleding uit te voeren in dezelfde toonsoort met het behang. Daarnaast is het wenselijk in aanvulling op accessoires die geschikt zijn in de kleur van de achtergrond zijn te selecteren, om een ​​volledig beeld van een mooi te maken. In de slaapkamer of kinderkamer kunnen worden gecombineerd met de kleur van het kussen wallpapers, foto's of andere decoratieve elementen. In de woonkamer of hal, kunt u Ottomanen, decoratieve elementen en een verscheidenheid aan beeldjes, die niet alleen in combinatie met de kleur van de vloeistof behang, maar ook dienen als een extra decoratie van de kamer te gebruiken.

Behang en meubels moeten niet alleen perfect passen bij elkaar, maar ook om het effect van hun perceptie te verbeteren. Bij inschrijving dient elke kamer niet proberen om het interieur overbelasten, dus je moet richten op meubels of muren.

Vloeibare behang voor wanden in de binnenruimte (video)

Een breed scala aan toepassingen en de bijzondere eenvoud van tekening vloeibare behang te eindmateriaal gebruikt echt veelzijdig. Het is perfect voor gebruik in elke ruimte en heeft een aangename textuur om aan te raken. Met vloeibaar behang, kunt u een unieke originele interieur te creëren.

Natte behang voor wanden (foto's)

3 4 24 7-1 24aa2cd3aea23d58d7f63410f3981158 1734rdk-shpaleri 1735rdk-shpaleri 6862ac0e7c2e044f4cc6f3ea25f94e74 9675c3952337353a96a241a-2 67978-zhidkie-oboi-v-interere

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 80

map