The BlogNiches in het interieur van de woonkamer zijn erg populairNiches in het interieur van de woonkamer zijn zeer populyarnostyuNishi in huis interieurs worden gebruikt voor een lange tijd. Eenmaal ingericht zij het huis van aristocraten, maar nu zelfs de meest bescheiden ontwerp kan bogen op. Een succesvolle verlichting, het maskeren van gebreken van de muren, extra legborden - alle belangrijke functies van de moderne niches.


Interieur woonkamer met een niche: de verscheidenheid van niches

Niche gipsplaat kan hechten aan vrijwel elke wand of bakstenen muren, beton of pleisterwerk. En vrijwel elk interieur kan deze niche versieren.

Niche van gipsplaten kan volledig worden verbonden aan een muurNiche van gipsplaten kan volledig worden verbonden aan een muur

Gipsplaat constructies zijn meestal verdeeld in:

 • Horizontaal. Ze worden gebruikt voor de korte wanden, met een maximale toelaatbare mix van lange en lage meubels.
 • Vertical. Deze niches moeten rusten naast een enorme garderobe, raam.
 • Floor. In hen, kunt u de potten met planten, hout en porseleinen beeldjes plaatsen. De hoogte van dergelijke vloerconstructies zelden hoger zijn dan 0,8 m en combineren met horizontale uitsparingen of getrapte gipsplaatplafond.

Verdeeld in niches en afhankelijk van de toepassing: functionaliteit zijn bedoeld voor installatie van meubelen, audio-apparatuur, kachels, diverse huishoudelijke artikelen. Decoratieve niches dienen om souvenirs, foto's, vazen, foto's te plaatsen. Zijzelf zijn decoratie.


Niche gipsplaten in de hal: Device Technology

De werkwijze voor de constructie van een niche bestaat uit drie fasen. De eerste is de frameconstructie. Het kan worden gezegd, het metalen geraamte dat is samengesteld uit draag- en geleidingsprofielen. Ze zijn allemaal verbonden met schroeven. Om dit frame passen in de ruimte moet geleidingsprofielen worden toegepast op de vloer en het plafond, zullen ze de vorm van de nis te stellen. En toch zijn ze bevestigd aan de muur - en het zal het bedrag van de niches te bepalen. Ze worden geschetst in potlood. Na razmetochki gidsen bevestigd aan de basis.

De eerste stap in het installeren van gipsplaten niche is om het kader te stellenDe eerste stap in het installeren van gipsplaten niche is om het kader te stellen

Om de structuur van complexe configuratie te maken, moet u het metalen profiel te buigen met de gewenste straal van kromming. Voorafgaand aan dat, bezuinigen op een pyatisantimetrovym interval details. Elke site die u nodig hebt vast. Het is in dit stadium doordacht verlichting en bedrading is gelegd voor spotlights.Sheathing niche gipsplaten

Sheathing GFC biedt een aantal nuances. Fitting gipsplaten vellen, moet je om te voorkomen dat grote gaten, in het bijzonder - op de hoek van interne gewrichten. En zelfs na conventionele afdichtende lijm of vulstof, zoals hoeken gekraakt.

Voor gebogen oppervlakken, kunt u een dunne plafond gipsplaten te gebruiken. Dit gebeurt omdat de vochtbestendige of wandplaten harder buigen. Om het buigen te vergemakkelijken, is het niet nodig om natte gipsplaten - integendeel, zal het broos worden en zal het nog te kraken. Een redelijke oplossing zou netjes breken materiaal en stopverf vervolgens technologische kloof.

De zijvlakken van een dunne gipsplaat kan worden gebruikt omdat het niet wordt gedragen lastDe zijvlakken van een dunne gipsplaat kan worden gebruikt omdat het niet wordt gedragen last

Nou, we kunnen niet zeggen over het proces van stopverf. In eerste instantie worden alle gewrichten verzegeld serpyanku en speciale lijm. Stopverf op het gebogen oppervlak gemonteerde geperforeerde hoeken, ook wel kontrashultsy. Wanneer hechtingen droog, geplaatst overlay stopverf.

Varianten van decoratieve otdelki niches

Originaliteit aanwezig in dit stadium. Precies hoe je een niche te versieren, afhankelijk van uw voorkeuren, smaken, favoriete voorbeelden van dit ontwerp. Niet alleen standaard opties.

Verschijning gipsplaten is afhankelijk van de voorkeuren van huishoudensVerschijning gipsplaten is afhankelijk van de voorkeuren van huishoudens

Finishes niches:   

 • Schilderen in toon met de wand - verlichting is verplicht bij te zetten;
 • Sierpleister - creëert een surround effect dat ontstaat door het aanbrengen van meerdere lagen nog net;
 • Sticker met een beeld - en dit is de begroting optie, die is goed voor een prachtige omgeving baguette gemaakt van polyurethaan, en vlekken hellingen om de muren of het frame te passen;
 • Geweven behang en stof, in reliëf gips panelen, bamboe, linkrust - allemaal gelijmd speciale technologie.

Nou ja, misschien uw idee zal de oorspronkelijke finish. Soms wordt het gebruikt en decoratieve mozaïeken, en natuurlijke materialen, en zelfs de weergave van schelpen mogelijk. Kortom, er zijn geen beperkingen.


Selectie niche voor uw interieur

Er zijn heel belangrijke nuances die de uitvoering van een niche beïnvloeden in hun woonkamer. Het moet aandacht besteden aan hen en aan degenen die een standaard oplossing hebben gekozen, en besloot om origineel te zijn. In ieder geval, luisteren naar het advies van de meesters.

Velen verkiezen de standaard nichesVelen verkiezen de standaard niches

Hoe maak je een niche voor uw interieur te kiezen:

 • Location niche. Met deze instelling wordt ook de keuze van het materiaal en de materiaaleigenschappen beïnvloeden. Als u een niche in de buurt van de deur of raam opening in de wanden, de parameters kunnen verschillen.
 • Het aantal uitsparingen. Als er veel niches, zullen ze hard op zoek naar een kleine woonkamer, en al harmonieus moeten kijken.
 • De integriteit van een ontwerp idee. Als de installatie niche is ontworpen om de kamer te versieren, na te denken over hoe om ervoor te zorgen dat ze een focus in het interieur zijn geweest. De externe regeling moet afbreuk doen aan de mogelijke tekortkomingen van de kamer. Het kan zo'n succesvolle "stimuli" als decoratieve vazen, bloemen, beelden, foto's, borden.
 • Functioneel doel. Als de niche in elke technologie wordt geplaatst, moet er een groter beroep te zijn, zelfs de TV kan heel zwaar voor een dergelijke structuur zijn. En zorg ervoor om na te denken over de tijd, waar de draden te verbergen uit dezelfde TV.

Denk na over en verlichting. Als de niche ligt in de buurt van een raam, zal het licht en de stralen van de zon genoeg zijn. Maar de kunstmatige verlichting is ook nodig om na te denken over. Spot lamp, bijvoorbeeld, zal het effect van het kabinet te maken en op de planken kunnen boeken liggen. Nou, als de lamp van verschillende kleuren zal zijn, het is geweldig om de kamer op te frissen.


Selectie van de niche van gipsplaten in de woonkamer (video) 

Niche vorm verandert perfect de kamer. Als uw woonkamer De lage plafonds, kunt u verticale uitsparingen te maken, is het visueel verhogen het plafond. Opvallende dezelfde niche zal effect uit te breiden. En, natuurlijk, ze had afwerking mag niet te onderscheiden van de algemene interieur van het beeld.

Niche van gibsokartona voor de woonkamer (foto)

  1 Tracy-Murdock-portfolio-interieurs-asian-modern-overgangsgebieden-woonkamer 1-stellazh-iz-gipsokartona 3a788c818e5f9f43016c2b5f787a1d8c 3-5 1480-1410 3o33e-4ecor-liAD3PinAD-ruAD55-34-wall-435 1920x1440-interior-cool plafond-ventilator-in-the-middle-of-living-gecombineerde 22905 466.929

Leave a Comment

Your email address will not be published.

68 − = 62