Stijlvol patchwork kussens: kenmerken en geheimen van de uitvoering

Stijlvol patchwork kussens: kenmerken en geheimen van de uitvoering

12 October 2017Veel producten die in patchwork stijl, is een waar kunstwerk, zullen ze niet vinden in de schappenVeel producten die in patchwork stijl, is een waar kunstwerk, zullen ze niet vinden in de schappen magazinovPechvork - soort handwerk, kunst die de schaal bereikt. Harmonieuze combinatie van verschillende lengtes van doek stof, ambachtslieden maken prachtige composities, die worden gebruikt voor thuis. Style patchwork al lang bekend in de wereld, zoals blijkt uit de prachtige stof applicaties die in deze techniek, die worden aangetroffen in bijna elke oude cultuur.


Patchwork kussen: helder accent in het interieur

Schoonheid die wordt gemaakt met de patchwork, kan een zekere analogie tussen de deken en mozaïekart. Met deze techniek maken de kleding, schoenen, meubels, tapijten, gordijnen, beddengoed en allerlei accessoires voor de decoratie van de kamer.

Brede populaire kussens, ingericht in de stijl van patchwork naaien. Het kan sierkussens, kussens op de stoelen, verwijderbaar kussen hoezen voor kussens in de slaapkamer. Dit detail van het interieur kan de stijl waarin het interieur is gemaakt accentueren.

De belangrijkste soorten patchwork:

 • Engels patchwork, die wordt beschouwd als een klassieker. De vorm en afmeting van componenten in de totale samenstelling moet hetzelfde zijn. Voor zakelijk gebruik templates. Toediening door middel van weefsel 2-3 variëteiten. Het resultaat verkregen patroon van regelmatige vorm.
 • Crazy of crazy-quilt. Deze techniek heeft geen grenzen en regels die u toelaat om elke uit te voeren, zelfs de meest gekke ideeën: gebruik geen stoffentexturen, details van elke omvang, combineer heldere, sappige kleuren en voorzien van optionele accessoires.
 • Oosterse stijl. Geometrische constructie van de figuur - net als in de klassieke techniek en kleurstelling benadrukt de oostelijke richting.
 • Japans. Speciale richting in de oostelijke techniek, waarbij de contrasterende draad het uitvoeren van een speciale steek Sachiko.
 • Gebreide patchwork. De samenstelling wordt gemaakt met behulp van een aparte gerelateerd of gehaakte vierkanten.

Kussens, gemaakt in de techniek van patchwork, vindt altijd hun plaats in het interieurKussens, gemaakt in de techniek van patchwork, vindt altijd hun plaats in het interieur


Door het gebruik van patchwork technieken kunnen de stijl van het interieur te benadrukken, om een ​​soepele overgang tussen de contrasterende details in de ruimte te creëren en vul uw huis comfort. Een kleine decoratieve kussens in aanvulling op accessoires voor uw eigen huis kan een grote herinnering om mensen te sluiten zijn.

Een gevarieerde lappendeken: de regeling te verzachten

De verschillen tussen allerlei patchwork klein en als basis gebruikte geometrie - een combinatie van onderdelen. Er zijn speciale regelingen, die versieringen voor ontwerp te maken.

Hoofdcircuit koppelstukken patchwork:

 1. kwadratenmethode. De samenstelling wordt gemaakt op basis van vierkante bezuinigingen van verschillende kleuren. Beginners kunnen de techniek van "schaakbord", waarin gespreid geniete pleinen van contrasterende kleuren onder de knie.
 2. bands apparatuur. Hoofdpatroon bestaat uit stukken in de vorm van strips.

Heldere vlekken van weefsel verzameld in geometrische vormen, maak unieke dingen die uw geest en warm kunnen tillen op koude winternachtenHeldere vlekken van weefsel verzameld in geometrische vormen, maak unieke dingen die uw geest en warm kunnen tillen op koude winternachtenbands Richting:

 • Evenwijdig aan elkaar;
 • In de vorm van een spiraal - een methode van "log house";
 • Verschoven ten opzichte van elkaar strip.
 • driehoeken werkwijze. Met de hulp van kleurrijke gelijkbenige driehoeken maken patronen "vierkant" en "ster".
 • celmethode. Patroon dat lijkt op een honingraat, zeshoekig verzamelen.
 • Werkwijze Lapachiha of Rag dekbed (smerig dekbed). Details worden genaaid met marge vanaf de voorzijde. Bijzondere beloningen strijd.
 • Patchwork "Aquarel". In een enkele samenstelling, het creëren van een aquarel effect, zet dicht bij de toon van de gegevens uit de donkere ondertoon om een ​​helderdere toon.

Basispatronen patchwork aanvraag tot registratie van de kussens. Voor elk patroon, kunt u informatie vinden, bekijk de masterclass en het uitvoeren van een bepaalde techniek. Het belangrijkste is om te beslissen over het idee, met de functie die moet worden uitgevoerd door het product en het kussen vorm.

Kussens patchwork eigen handen

Vanwege de hoge populariteit van deze vorm van handwerken eindproducten patchwork kan worden gekocht in winkels of online besteld worden. Maar creëren hun eigen ding in patchwork techniek is veel leuker. U kunt individueel uit te werken alle details en creëren een unieke woonaccessoires. We moeten onmiddellijk beslissen over de vorm en grootte van de kussens.

Kussens-Dwergooruil nooit achterhaald, omdat ze een last van levendigheid dragen en positief voor iedereenKussens-Dwergooruil nooit achterhaald, omdat ze een last van levendigheid dragen en positief voor iedereen

De belangrijkste etappes van de techniek patchwork:

 1. Monteer de nodige instrumenten: geschikt stukjes stof, naaimachine (maar u kunt naaien met de hand), naalden, draad, schaar, ijzer, vulstoffen voor kussens (batting of vulling polyester), accessoires in de vorm van franje, knopen, strass, pailletten, etc.
 2. Beslis over het idee en die geschikt zijn voor deze regeling. Masterclasses van de gekozen techniek te bestuderen, foto's bekijken van afgewerkte producten, uitgesneden patronen.
 3. Om doek te bereiden. Voorafgaand aan het snijden van de delen noodzakelijk dekatirovku weefsel te maken. Het weefsel is de krimp in het eindproduct bepaald wordt gewassen en gestreken voor gebruik. Als de stof is te gemakkelijk het kan pre-verdichte of interlining Dublerin zijn.
 4. Knip de template details van de samenstelling.
 5. Combineer paar flappen. Naai een paar onderdelen. Wees er zeker van proutyuzhivat elke nieuwe naad.
 6. Vormen twee banen, gevouwen aangezicht tot elkaar te naaien langs de omtrek of pre prometav chipping pinnen.
 7. Verwijder het product en voeg vulmiddel.

Om te werken in de stijl van patchwork nodig hoogwaardige materialen en gereedschappenOm te werken in de stijl van patchwork nodig hoogwaardige materialen en gereedschappen

 Naaien kussens patchwork eigen handen vereist oplettendheid, nauwkeurigheid en goede fantazii.Takaya decoratieve kussen of Dumka zoals het genoemd wordt, kunnen we versieren de kinderkamer, woonkamer en zelfs de keuken, om het interieur in Scandinavische stijl landelijke stijl en de Provence te benadrukken.


Als u correct halen de items, kussen passen perfect in een klassiek interieur, zelfs haytekovskogo kamers richten.

Patchwork kussenslopen: gemak en schoonheid

Patchwork naaien laat vrijwel geen beperkingen voor een groot aantal accessoires voor het interieur te creëren. Uit de mode dingen interessante stukken stof overgebleven van de voormalige gordijnen - dit alles in de handen van geschoolde werknemers zou kunnen uitmonden in een nieuwe prachtige zaak.
Om ruimte en gebruiksgemak te besparen is te verkiezen boven een lappendeken kussenslopen op de kussens, die u gemakkelijk de stemming of het seizoen kunnen veranderen creëren. Naaien kussenslopen patchwork van verschillende tailoring een kussen die nodig is om een ​​bevestigingsorgaan.

Voor bevestigingen te passen:

 • Knoppen als decoratieve grote en kleine verborgen;
 • rits;
 • Snaren van een tape;
 • Velcro;
 • Haken, sluitingen;
 • Button.

Kussens patchwork lang mee in het interieur van het huis met de juiste zorg voor hen. Gewatteerde dingen, zoals de anderen, moeten regelmatig wassen. Daarom moet u zich houden aan een set van regels om de producten die in patchwork techniek te beschermen. Je moet weten wat materialen maken kussens en kussenslopen voor de kussens.

De hoofdregel van verzorgingsproducten patchwork - niet toe te staan ​​kladjes te werpen, anders wordt het ding zal voor altijd verwendDe hoofdregel van verzorgingsproducten patchwork - niet toe te staan ​​kladjes te werpen, anders wordt het ding zal voor altijd verwend


Procedure voor het reinigen artikelen gewatteerde patchwork:

 1. Als kussenslopen genaaid van duurzaam materiaal, zoals katoen, met het gebruik van de machine lijnen, kunt u de wasmachine te gebruiken. Was het product moet in koud water met behulp van een delicate cyclus.
 2. Als het product is gemaakt van fijne stoffen of met de hand genaaid, is het noodzakelijk om de hand wassen gebruiken.
 3. Als u een patchwork kussen zonder verwijderbaar kussen bedekt, kan deze worden gereinigd met een stofzuiger, nadat bedekt met gaas.

Drogen patchwork punt moet op een vlakke ondergrond, zoals waslijn kan steek kan worden uitgerekt.

Kussen patchwork (video)

Sierkussen patchwork kan verlevendigen elke ruimte met een strikte en saai interieur, de noodzakelijke focus naar het bestemmingsplan van de kamer te benadrukken. Als de stijl van het huis meer verfijnd en conservatief, dat met de juiste ontwerp en de juiste detaillering accessoires patchwork kan de nodige expressiviteit en de helderheid om het interieur te maken.

Patchwork kussen (foto)

0dc1975db09fe2XL 0d362b5d82b53cXL 02 ---- 0daa9c16cd826e0834b6313dc74v - dlya-doma-interera-podushki-Sladkaya-parochka 2dfd223ac98932b408fac7e790s8 - dlya-doma-interera-Podushka-v-stijl-pechvork 52e84d75dfafe40e9396e37f26sq - dlya-doma-interera-Podushka-loskutnaya-krasnaya 5e22ed88be32bfc1989633202fy3 - dlya-doma-interera-komplekt-v-detskuyu 963ec54f61dc1b3795b22f1fd9ts - dlya-doma-interera-Podushka-v-stijl-pechvork 22053a86c4049c7ba5b72080a0vr - dlya-doma-interera-Podushka-loskutnaya-fioletovaya 59ad31526351fc34db91b5f255ef3153afccff56

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 24 =

map