Stijlvol interieur met zwart behang

Stijlvol interieur met zwart behang

12 October 2017Het verfraaien van de muren met zwarte kleur te brengen naar de kamer met een speciaal tintje en exquise charmeHet verfraaien van de muren met zwarte kleur te brengen naar de kamer met een speciaal tintje en prachtige sharmKogda is het tijd om reparaties te beginnen, mensen meteen na te denken over wat er moet gebeuren met de muren en wat ze moeten worden geplakt behang. Dit artikel helpt u grondig te begrijpen dat onder elk interieur passen zwart behang met wat ze moeten worden gecombineerd.


Als je kijkt, kan zelfs een dergelijk gemeenschappelijk kleur als zwart zijn verwarrend specialisten. Wallpaper zwart kan worden geplakt in een compleet elke kamer, hoewel, het is beter, natuurlijk, om een ​​dergelijke donkere kleur in het interieur van kinderen te voorkomen. Kleur heeft een mysterie en somberheid, het heeft iets onbekend en mysterieus.

In de kamer met zwarte wallpaper heel mooi te zijn, maar alleen als het meubilair heeft een lichtere tinten en kleuren.

Tegenwoordig is in de markt is er een enorme selectie van zwarte behang. U kunt kiezen uit effen behang met een patroon, of zelfs behang met een patroon dat is zeer aangenaam om aan te raken omringen. Nu, zwart behang donkere kleuren en de achtergrond zijn een goede populariteit onder klanten.

Het ziet eruit als een zwart-wit behang in het interieur

Zwart-wit behang - dit verfijnde en elegante oplossing. Met de juiste mix, zullen ze de kamer erg mooi en esthetisch te maken.

Okleivaya kamer zwart en wit behang, moet u kiezen voor de juiste verlichting te glad uit de irriterende effect van donkere wandbekledingOkleivaya kamer zwart en wit behang, moet u kiezen voor de juiste verlichting te glad uit de irriterende effect van donkere wandbekleding


Voordat je wallpaper kopen, is het het overwegen waard twee kleine regels die vakkundig de kamer zal versieren:

 1. Als de kamer heeft een klein formaat, is het beter wit met zwarte patroon behang over te nemen. Een groot aantal van de witte kleur zal de kamer kijken ruimer en gratis.
 2. Als de kamer is erg groot, dan is de beste optie het donker behang, dat een lichtpatroon te hebben.

Maar het is de moeite waard te zeggen dat de beste zwart-wit behang kijken in grote ruimtes, zoals een hal. De kamer wordt edeler, is niet beschaamd om bezoekers te nemen en zitten daar met hen. Hoe dan ook, de kamer in zo'n kleurenschema zou een grote en unieke sfeer die doet denken van zichzelf voor een lange tijd te dragen.

Als het behang langer gedomineerd door zwart, dan is het meubilair moet worden lichte tinten in de kleuren, en zelfs beter wit te zijn. Dit zorgt voor balans en maakt de kamer meer vrolijk, niet grimmig en deprimerend.

Met betrekking tot de registratie van de slaapkamer, zal je kijkt chique donker behang met oude tekeningen. Ze creëren een sfeer van romantiek, en een slaapkamer zal erg blij te zijn met je geliefde te zijn. Bij het kopen van een zwart-wit behang moet strikt begrijpen dat tussen deze twee kleuren een evenwicht moet zijn, en als je het te breken, zal de ruimte pretentieloze en zal zijn meester niet behagen.Wat zijn de juiste achtergrond op een zwarte achtergrond

Achtergrond - een zeer belangrijk onderdeel van het terrein. De achtergrond kan worden opgeroepen elk behang, maar de meeste van hen zijn één kleur behang. Dus, in dit geval een pure zwarte achtergrond. Bij het kiezen van behang met een zwarte achtergrond, moet je zorgvuldig overwegen welke stijl zal worden in de kamer en welke kleuren om meubels te kopen.

Black wallpaper - het is een win-win voor elke kamer met uitzondering van de kwekerij. Ze creëren ongebruikelijke visuele associaties, nieuw leven inblazen het interieur zonder al te veel moeiteBlack wallpaper - het is een win-win voor elke kamer met uitzondering van de kwekerij. Ze creëren ongebruikelijke visuele associaties, nieuw leven inblazen het interieur zonder al te veel moeite

Wat betreft de stijl, de kleur zwart in dit opzicht is zeer veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke stijl. Maar als het gaat om de keuze van meubilair, wordt alles moeilijker.

Als u de meubels en decoraties nemen zo donker als het behang, krijg je een zeer sombere en donkere kamer, die zo veel mogelijk worden vermeden. Wat kunnen we zeggen, eerlijk zijn ongemakkelijk in het. Voor een zwarte achtergrond hebben licht of kleur meubilair dat meer licht en vreugdevolle sfeer van de ruimte zal geven.

Een paar tips voor de selectie van meubelen op een zwarte achtergrond

 1. Het is beter om een ​​massieve meubels te nemen, vooral als het werd besloten om de donkere meubels te nemen, ondanks de kleur van het behang.
 2. Decoratieve elementen die in de kleur van een edelmetaal hebben geschilderd, zal zeer positief te staan ​​tegenover een donkere achtergrond.
 3. Als het behang is volledig zwart, dan is de verlichting in de kamer moeten passend zijn. Gedempt, zacht licht is de meest mooie en sfeervolle oplossing.

Het is vermeldenswaard dat als het behang puur zwart, dan zullen ze het prima goud decoratieve elementen die de kamer kijken meer rijke en nobele zal maken past.

Interessante Achtergrond: wit met zwart patroon

Zoals hierboven vermeld, wit met zwarte patroon gevechten zijn zeer goed voor kleine ruimtes, omdat de ruimte visueel uit te breiden.

In het algemeen is dit kleurenschema is het beter om die soorten gebouwen, die hieronder worden gepresenteerd te gebruiken:


 • keuken;
 • Entree, hal;
 • Badkamer / toilet;
 • Ruimte voor een tiener;
 • Slaapkamer.

Voor dit soort voorzieningen is zeer belangrijk ruimte en een gevoel van vrijheid. Wallpaper, die wordt gedomineerd door een donkere kleur zal misstaan ​​daar, en zeer binnenkort beginnen te irriteren. Ook moet worden opgemerkt dat het moeilijk was om een ​​heldere behang met een zwart patroon te vinden, want ze zijn nu erg populair en snel ontmanteld.

Het gebruik van zwart en wit behang, moet je zorgvuldig kiezen van de meubels, met bijzondere aandacht voor de kleur, die alle voordelen van interieur onthultHet gebruik van zwart en wit behang, moet je zorgvuldig kiezen van de meubels, met bijzondere aandacht voor de kleur, die alle voordelen van interieur onthult

veel ruimte ontwerp hangt af van de patronen op het behang, zodat zijn selectie moet zo serieus worden genomen. Foto's, natuurlijk, afhankelijk van de stijl. Men moet toegeven dat de zwart-wit behang met abstract patroon erg onhandig zal kijken in de kamer, die vrijwel geheel is gemaakt in de klassieke stijl.

Hoe kan ik het interieur: zwart-gouden behang

Black-and-gold wallpaper - een teken van verfijnde smaak en rijkdom. Niet elke gemiddelde persoon in te stemmen met een beetje goud toe te voegen in het interieur, omdat het te opzichtig en pretentieus zou nemen. In feite, kleine gouden voorwerpen alleen ten goede zal komen aan de binnenkant, als het is, natuurlijk, uitgevoerd vakkundig.


Ruimten waarin goud leden goed kunnen uitzien:

 • kantoor;
 • hal;
 • eetkamer;
 • Slaapkamer.

Maar je moet aandacht besteden aan het feit dat overmatige consumptie van goud de kamer niet meer elegante en goedkoper zal maken. Na verloop van tijd, kan een veel goud glitter vervelen, en dan is het verlangen om in deze kamer, gewoon verdwijnen.

Zwart-wit behang laat vakkundig accenten in het ontwerp van de woning, zoals de zwarte past perfect bij bijna alle details in het interieurZwart-wit behang laat vakkundig accenten in het ontwerp van de woning, zoals de zwarte past perfect bij bijna alle details in het interieur

Goud inserts op zwarte achtergrond ziet er zeer boeiend, vooral als het patroon is ongebruikelijk. Deze wallpapers zijn een geweldige decoratie voor de kamer, en alle gasten en vrienden zullen zich vergapen aan zo'n gedurfde ontwerpbeslissingen.

Kamer design met zwart behang

Ontwerp voor de kamer met zwarte achtergrond te kiezen aan de ene kant is zeer eenvoudig, en aan de andere kant is erg moeilijk.

Zwarte kleur past in elk interieur, maar hier zijn de fundamentele richtingen in het interieur, dat een veel zwart te gebruiken:

 • Oriental;
 • Etnische motieven;
 • Classic;
 • Minimalisme.

Er zijn ook een aantal andere stijlen, waarbij de zwarte kleur actief betrokken is, maar het is het beste om alleen de meest populaire interieur stijlen te beslissen.

Experimenteren met stijl, vergeet dan niet te houden aan het toepassingsgebied ervan. Als, bijvoorbeeld, werd de oosterse gekozen, is het niet nodig om veel heldere kleuren toe te voegen. Het is beter om een ​​zwarte kleur met kastanjebruin donker rood, geel of gouden nemen, en het zal een grote decoratie van de muren zijn.

Fashion behang zwarte roos

Sprekend over de elegantie van zwarte kleur, en niet te vergeten een dergelijke behang, dat wordt vertegenwoordigd door de zwarte roos patroon. Black Rose is erg romantisch, maar het mooiste uitzicht van het wordt, als het patroon zelf convex.

Pros behang met een zwarte roos:

 • Het patroon is mooi en elegant, zeer geschikt voor de slaapkamer;
 • Het is goed te combineren met andere ontwerpbeslissingen;
 • Deze stijl gaat nooit uit de mode, dus wallpaper die relevant zijn voor een zeer lange tijd kan zijn.

U kunt ook merken een kleine raad van bestuur, waarin staat dat er een voortreffelijke zal zijn, als het patroon in de vorm van een roos op de muur van de live rozen in een vaas die zich dichtbij zal een aanvulling. Deze regel bestaat uit schilderijen met rozen.

Black Friday: wallpaper voor kamers

Black Friday - een moment dat je kunt kopen veel nuttige items voor zichzelf met zeer weinig kosten. Op dit moment in de winkels is er een echte buzz, wat ook geldt voor behang. Gedurende de periode van Black Friday heel goede achtergrond te kopen, maar het is waarschijnlijk bijna geen handen om ze te scheuren van andere mensen die ook zal proberen om deze wallpapers momenteel te nemen.

Compenseer depressieve somberheid zwarte wil spiegel dat een lichtbron reflecteert Compenseer depressieve somberheid zwarte wil spiegel dat een lichtbron reflecteert

Wallpaper inkoopvoordelen "zwarte vrijdag":

 • Quality producten kunnen worden gekocht tegen een zeer lage prijs;
 • Meestal voor Black Friday bracht veel nieuw product.

Correct gebruik van de situatie, kunt u een hoop goede dingen te kopen, en dit geldt ook voor behang. Je hoeft alleen maar om snel te vinden wat je nodig hebt, en dan onmiddellijk naar de kassa en koop stof voor een snelle reparatie.

Wallpaper "zwart gat" - het gebruik ervan in het interieur

Behang zwart gat - het is iets nieuws en modern. Iets dat je doet denken aan de verre uitgestrektheid van de ruimte en de melkweg en zal ook nieuwe verworvenheden inspireren. Vind ze heel moeilijk om eerlijk te zijn. Meestal zijn ze gekocht bij online winkels. Ook moet het behang met een zwart gat worden gecombineerd met andere eenkleurige achtergrond.

Het kopen van deze wallpapers, dan kunt u er rekening mee dat deze wallpapers niet zijn geschikt voor alle stijlen. Vaker wel dan niet, krijgen ze het goed vinden met de meer moderne trends.

Het gebruik van zwart-wit behang in het ontwerp van installaties (video)

Tot slot moet ik zeggen dat met een soort van zwart behang selectie heel eenvoudig lijkt, maar eigenlijk is het niet. Het vergt veel kennis over design en diverse stijlen, en alleen als de kamer en het interieur als een geheel harmonieus en mooi zal zijn. 

Zwart behang (foto's) 

0009 26-min 228 246 256 315 515 715 814 998e8c460cf241d236b1b6fc29c0a847aa5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 35

map