Stijlvol design kamer met een groot raam: 9 ideeën voor het ontwerp

Stijlvol design kamer met een groot raam: 9 ideeën voor het ontwerp

12 October 2017Picture raam in de woonkamer zal de ruimte niet alleen licht, maar ook een groot te makenPicture raam in de woonkamer zal de ruimte niet alleen licht, maar ook prostornoyMnogie eigenaren van appartementen en huizen droom van een groot raam, die niet alleen de kamer licht en visueel ruim zal maken, maar zal genieten van het uitzicht vanuit het raam. Opgemerkt dient te worden dat het ontwerp van het venster kan enige tijd duren en zal veel inspanning vergen, want het is niet gemaakt uit raam kan schade toebrengen aan de gehele woonkamer interieur. Kamer met een groot raam is noodzakelijk om de professionele ontwerper die weet hoe je de grootte van het venster te verslaan toevertrouwen, zorg ervoor dat het ontbrak veel licht, maar tegelijkertijd niet interfereert met de intimiteit van de kamer sfeer.


Voors en tegens van de panoramische ramen

Groot raam is meestal uitgerust met een groot huis en een appartement op het plein. Hoewel, wanneer een dergelijke registratie wordt uitgevoerd in kleine appartementen uitgevoerd, het visuele effect maakt de ruimte nog veel meer. Correct ontwerp van het venster van invloed op de functionaliteit en mooie verschijning.

Het voordeel van een groot raam dat het is functioneel en heeft een mooie verschijningHet voordeel van een groot raam dat het is functioneel en heeft een mooie verschijning

Meestal het interieur met een groot raam met een minimum set van meubilair, met een focus op de decoratie.

Bij het maken van een groot raam is belangrijk om een ​​aantal van de nuances te overwegen. Moeten aandacht besteden aan de manier waarop afgewerkt met de wanden, vloer en plafond. Groot belang wordt gegeven door het raam. Op basis hiervan kunnen we de positieve en negatieve eigenschappen van appartementen met panoramische ramen te identificeren.

Plus een groot raam:


 • Visuele expansieruimte door de overmatige lichtinval;
 • Bekijk venster voor het creëren van een romantische en aangename sfeer;
 • Kans op minimalistisch design;
 • Stroom besparen als gevolg van de overvloed aan natuurlijk licht.

Een groot raam en kan de aanwezigheid van gecompliceerde benaderingen en oplossingen in hun ontwerp en gebruik impliceren.

Minus de panoramische ramen in het feit dat zij de mogelijkheid van registratie van het leven in een bepaalde stijl vermindertMinus de panoramische ramen in het feit dat zij de mogelijkheid van registratie van het leven in een bepaalde stijl vermindert

Nadelen grote ramen: • Dure installatie van het venster ontwerpen;
 • Invloed van thermische geleidbaarheid bij kamertemperatuur isolatie;
 • Verminderde variabiliteit in het ontwerp van het interieur spaties.

Bij het installeren van grote ramen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de richting waarin de montage. De noordkant is niet erg goed voor de plaatsing van ramen. Zuid-west kant laten zonlicht door te dringen, het verstrekken van comfort en warmte.

Een groot raam in de woonkamer: de functionaliteit en bruikbaarheid

Een groot raam in de kamer - het is altijd goed. De belangrijkste tekortkoming kan worden beschouwd als een grote hitte. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de installatie van raamprofielen.

Bij het kiezen van een raamprofielen moeten overleggen met een professional om te beslissen welke vorm en materiaal van de meest betrouwbare.

Het is niet nodig om op te slaan en te kopen goedkopere materialen voor de ramen. Dit zal resulteren in het blazen van het appartement en in het water geraken. Een groot raam betrouwbaar zijn.

Het uitrusten van een groot raam in de kamer, is het noodzakelijk om te onthouden dat het betrouwbaar en duurzaam moeten zijnHet uitrusten van een groot raam in de kamer, is het noodzakelijk om te onthouden dat het betrouwbaar en duurzaam moeten zijn

venster Opties isolatie:

 • Het gebruik van vacuüm constructies;
 • Het gebruik van energiebesparende film.

Het selecteren van de ontwerpmethode zal afhangen van de verwachte prijs. In de loop, des te betrouwbaarder is de eerste methode. Maar met de juiste isolatie van de tweede niet minder doeltreffend is.

Het ontwerp van een grote kamer met een raam

In het interieur woonkamer met een groot raam opening moet aandacht besteden aan de kwaliteit van de afwerking, architecturale eigenschap van de kamer en het gebouw ramen. Alle aspecten van het ontwerp zijn erg belangrijk. Een belangrijk element van de decoratie zijn de gordijnen.


De keuze en kwaliteit gordijnen dichtheid van invloed op de locatie van het raam en de hoeveelheid licht door te dringen in het.

Registratie panoramische ramen moet worden gegeven maximale aandacht, het kiezen van alleen kwaliteit en verduisteringsgordijnenRegistratie panoramische ramen moet worden gegeven maximale aandacht, het kiezen van alleen kwaliteit en verduisteringsgordijnen

Bij het maken van het raam is het belangrijk om aandacht te besteden aan de hoogte van de plafonds, evenals de afstand van de dorpel aan de vloer. Deze functies helpen bij het kiezen van gordijnen. Ze moeten voltooiing venster geven.

venster Opties decoratie

 • gordijnen decor;
 • lambrequin decor;
 • Het gebruik van rolluiken;

Een uitstekende keuze voor het ontwerp van panoramische ramen zal zijn prachtige licht gordijnenEen uitstekende keuze voor het ontwerp van panoramische ramen zal zijn prachtige licht gordijnen

Voor de registratie van de donkere kamer moet transparant en lichte stoffen te gebruiken. Lichte kamer kan worden versierd met transparante tule. rolgordijnen zijn geschikt voor liefhebbers van het weglaten.


Hoge ramen in de woonkamer: ontwerpideeën

Hoge ramen maken het gebruik van een minimum aantal technieken voor verwerking. Deze ramen zelf zijn decoratie. Dat ze moet worden benadrukt.

Het is belangrijk te begrijpen dat een lelijke uitzicht buiten het raam van invloed kan zijn vele tips, die "open" ramen.

Penetratie in de kamer licht kan worden gecontroleerd gordijnen. Hun dichtheid hangt af van hoeveel kamer is vol van licht. Het venster ziet er natuurlijker - hoe meer harmonieuze interieur.

Ingericht onze woonkamer raam, moet u kiezen voor een ontwerp stijl van de kamerIngericht onze woonkamer raam, moet u kiezen voor een ontwerp stijl van de kamer

Technieken en methoden van registratie:

 • De minimale hoeveelheid weefsel;
 • Gebruik heldere kleuren en combinaties;
 • Spelen op het contrast van de lengte gordijnen;
 • Kleurrijk ontwerp frames;
 • Met behulp van het oorspronkelijke ontwerp ideeën.

Voor de registratie van verschillende design-technieken kunnen worden gebruikt venster. Zorg moet worden genomen om te zorgen dat het raam stijl, gecombineerd met de stijl van het interieur. Een groot raam niet een groot aantal decoratieve elementen vereisen, zoals het element zelf. Een groot raam kan een centrale meubelstuk zijn, in dit geval, gebruik dan een minimale hoeveelheid van meubilair, maar het moet gezellig, comfortabel en functioneel.

Mooi appartement met een panoramisch raam (video)

Woonkamer met groot raam - een grote kans om te experimenteren met de inrichting van de kamer. Variaties op is er een grote set. Voor de uitvoering van ideeën, moeten aandacht besteden aan de naleving van de algemene sfeer van het interieur woonkamer. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van wanden, vloeren, plafonds, meubels stijl, de hoeveelheid, de aanwezigheid van verlichting apparaten, het geometrisch ontwerp van de ruimte. Groot raam - centrale leefruimte, die een perfecte uitvoering en de harmonische met het hele interieur van de woonkamer.

Ontwerp woonkamer met grote ramen (interior foto)

1 4min7 10min9 27 043Shtorydlyaerkera1 48 175 411 419 891

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map