The BlogHet maken van reparaties, moet je de nodige aandacht te besteden aan de gang, want vaak was hij het die de eerste indruk ontstaat over de woningHet maken van reparaties, moet je de nodige aandacht te besteden aan de gang, want vaak was hij het die zorgt voor de eerste indruk over het appartement Niet veel mensen denken over het ontwerp in de gang, zoals gebruikelijk in deze kamer, mensen besteden weinig tijd, en het maken van reparaties, dus gaat de rest van het materiaal. Maar gelukkig zijn er ook mensen die de modetrends van 2017 te volgen. Echter, wordt speciale aandacht besteed aan de gang en terecht, want het is de manier om ons te ontmoeten appartement vormden een algemene indruk van haar. Natuurlijk moeten stilstaan ​​bij de nuances van het ontwerp keuze in de gang, moet het duidelijk zijn dat het passend en succesvol, en wat te zoeken als je wilt om het oorspronkelijke uiterlijk langer gerenoveerd corridor te behouden zou zijn.


Hoe kan ik het behang in de hal in het interieur kiezen

Het is belangrijk om de juiste achtergrond te kiezen. Bijvoorbeeld, dun blond behang is niet de beste optie voor de gang. Ze zijn vervormd, snel gewist en bedekt met vlekken. hal interieur - het is ook een ophoping van stof, dus als je wilt kwaliteit reparaties voor vele jaren te maken, dan moet je serieus na te denken over de anti-statische eigenschappen van afwerkingsmaterialen. Gelukkig biedt wallpaper markt van vandaag een overvloed aan materialen die stofophoping te voorkomen, evenals bieden bescherming tegen schimmel en meeldauw.

Nu, ontwerpers bieden veel ideeën voor het ontwerp:

 • hal;
 • slaapkamers;
 • keuken;
 • gast;
 • Kwekerij.

Een ander selectiecriterium - weerstand tegen extreme temperaturen.

In aanvulling op het uiterlijk van het behang moet ook aandacht besteden aan hun kenmerken, zoals sterkte en slijtvastheidIn aanvulling op het uiterlijk van het behang moet ook aandacht besteden aan hun kenmerken, zoals sterkte en slijtvastheid


Wallpaper voor de hal en gang zou moeten zijn:

 • duurzaam;
 • elastisch;
 • Bestand tegen vuil;
 • Beautiful.

Veel van de ouderwetse, en misschien vanwege de lage kosten voorkeur voor papier behang. Dit is bij wijze van spreken is niet de beste optie. Enkellaags papier behang zal niet bestand tegen vocht, vuil en slijtage, zoals reparaties snel waardeloos worden. Indien en om de voorkeur om dit soort materiaal te geven, moet duplex papier behang kopen, zullen ze langer meegaan.

Wallpapers voor de gang van het appartement in 2017: types moderne wallpaper

De belangrijkste factor in het voordeel van behang is, natuurlijk, ze zijn niet giftig en zuiverheid, meer eco-vriendelijke afwerkingsmaterialen zijn moeilijk te vinden. Naast deze wallpapers ademen, zodat de lucht goed circuleren. Op papier behang, alles is duidelijk, en wat behang coating stoffen in de mode dit jaar? Laten we deze kwestie te onderzoeken in meer detail.Papieren behang zijn ideaal voor de begroting repareren, maar als het doel is om een ​​erg stijlvol gang te krijgen, moet je aandacht besteden aan modernere soorten behangPapieren behang zijn ideaal voor de begroting repareren, maar als het doel is om een ​​erg stijlvol gang te krijgen, moet je aandacht besteden aan modernere soorten behang

Ontwerpers in 2017 aanbevolen om te gebruiken in het interieur van de volgende soorten behang.

Vinyl en non-woven

Materiaal duur, maar volledig rechtvaardigt de kosten ervan. Dit soort behang bestand tegen mechanische beschadigingen, duurzaam en betrouwbaar. Vinyl en fleece niet vervagen, reageert goed op reiniging. Een overvloed aan kleuren en texturen maken het mogelijk om de mode ideeën te brengen. Het assortiment bevat nieuwe items voor schilderij, dat de mogelijkheid om te spelen met kleur en opnieuw schilderen van de muren, het veranderen van de inrichting van de hal te geven. Reparaties uitgevoerd met het gebruik van dit type van behang uitgevoerd, zal nog vele jaren.

C kan een echt verfijnde interieur via vinyl- en vliesbehang creërenC kan een echt verfijnde interieur via vinyl- en vliesbehang creëren

glasvezelbehang

Zeer geschikt voor de gang, want ze zijn duurzaam en langdurig. Ondanks het feit dat dit soort behang is niet het geval met patronen en tekeningen, kunt u een zeer interessant ontwerp in stijl en hi-tech, klassiek, modern of avant-garde te creëren. Deze wallpaper kan ook worden geschilderd, ze tolereren natte reiniging zal niet ten goede komen.

De belangrijkste plus glasvezel behang is dat zij gemakkelijk kunnen worden overgeschilderdDe belangrijkste plus glasvezel behang is dat zij gemakkelijk kunnen worden overgeschilderd

natuurlijke wallpaper

Het toevoegsel op basis van zijde, bamboe gekozen om milieuredenen. Toch zal dergelijke materialen lang duren.

Natural wallpapers zijn milieuvriendelijk, maar hun duurzaamheid laat veel te wensen overNatural wallpapers zijn milieuvriendelijk, maar hun duurzaamheid laat veel te wensen over


muurschildering

Wilt u een stijlvolle, lichte interieur te maken, is het mogelijk om de voorkeur te geven aan klaar Mural.

Vandaag is de markt biedt een rijke selectie van scènes, kunt u ook deze wallpapers te bestellen door het invullen van de hal van hun eigen originele ontwerp.

Muurschildering zal toelaten om een ​​idee te realiseren, omdat het beeld, op verzoek, kan elk zijnMuurschildering zal toelaten om een ​​idee te realiseren, omdat het beeld, op verzoek, kan elk zijn

Creatieve vloeistof muur in de gang in het interieur

Degenen die willen een ontwerp te maken in de gang in de woning geschikt vloeibaar behang. Dit type toplaagmateriaal wordt aangebracht als een pleister. Dankzij deze moderne materialen die u de meest ingewikkelde ontwerpen en patronen kunnen maken, kunt u de meest afgelegen plaatsen te bereiken. Zelfs monochrome vloeibaar behang kijkt luxe en elegant.

Daarnaast is deze wallpaper heeft de volgende operationele kenmerken:


 • anti-statische;
 • duurzaamheid;
 • geluidsisolatie;
 • Thermische isolatie;
 • Milieuvriendelijk;
 • Duurzaamheid.

Vloeibaar behang toegepast als een pleister en heeft vele voordelenVloeibaar behang toegepast als een pleister en heeft vele voordelen

Achtergrond instellen zij verantwoordelijk is, is het noodzakelijk om een ​​groot aantal factoren te overwegen. Bijvoorbeeld, als in de lobby met grote ramen, moet u een materiaal dat bestand is tegen UV-licht te kiezen, en als een familie heeft huisdieren, moet je behang met een duurzame beschermende laag te kiezen.

Behang in de hal ideeën voor het kleurenschema

De keuze van kleuren - is een andere kwestie die aandacht nodig heeft. Over de keuze van een palet van een aantal strikte criteria niet, want als de grootte van de hal en de verlichting en de set kan er anders zijn. Als de donkere gang, moet het behang zo eenvoudig mogelijk zijn. Goed geschikt perzik, persoonlijk, beige tinten. Dynamische interior maken tekeningen of patronen donkerder. Als de hal goed verlicht, dan is het mogelijk om te spelen hier met het ontwerp beslissingen zullen vrijwel elke kleur aan te passen.

Om gang werken het beste helder wallpaper versmallenOm gang werken het beste helder wallpaper versmallen

Er moet echter tijd in aanmerking worden genomen en de grootte van de hal, de ontwerpers aanbevelen aan een paar regels te overwegen bij het kiezen van de kleuren van behang:

 1. De smalle ruimte is beter aan het licht wallpaper te geven. Cold gebleekte kleuren zal helpen om de ruimte visueel te vergroten.
 2. Behang warme tinten beter niet overal kleven, maar alleen een beetje accent in het totale interieur.
 3. Als de hal is een aangepast formaat, is het het beste om kleuren te combineren. Bijvoorbeeld in de nissen kunnen pokleit behang lichtblauw, visueel te stellen wall. Het effect is de vrije ruimte.

De keuze van de kleuren moeten niet haasten. Experts raden ook aan om een ​​speciale kleuren van de regenboog, die helpt om de combinatie van de ene toon naar de andere te bepalen gebruiken.

Modieus ontwerp behang in de gang: Trends 2017

Ontwerp van 2017 wordt gekenmerkt door het gebruik van koude lichte kleuren. Als de stilistische richting gekozen stijl van de Provence, kunt u warme kleuren te gebruiken. Vandaag de dag, ontwerpers gebruiken vaak een loft stijl, die de mogelijkheid om te spelen met heldere kleuren geeft.

Voor de registratie van de gang wordt steeds meer gebruikt in loftstijl waar het behang vaak na te bootsen een natuurlijke ondergrond, zoals steenVoor de registratie van de gang wordt steeds meer gebruikt in loftstijl waar het behang vaak na te bootsen een natuurlijke ondergrond, zoals steen

Deze stijl imitatie bedekt stenen muren kunt kleuren naast elkaar bestaan, zoals:

 • grijs;
 • wit;
 • Brown.

Voor de klassiekers goed voorkeur tinten van bordeaux, blauw, groen. Harmony zal niet meer gebruiken dan twee kleuren.

Behang in de hal (video)

Voordat u denkt over het ontwerp, is het noodzakelijk om na te denken over de juiste keuze van afwerkingsmaterialen. Het is belangrijk om deze wallpapers die zal duren voor vele jaren gemakkelijk kan worden gereinigd, betrouwbaar en duurzaam zal zijn te kiezen. Volg nauwgezet de regels van de keuze, kunt u handmatig een interessant stijlvol design te creëren.

Ontwerp behang in de gang (foto)

7 027 32-45 126 1139350 ontwerp-koridora 37-48 dizajn-prixozhej-i-koridora dlya-koridora ensuiterasch

Leave a Comment

Your email address will not be published.

74 − 71 =