Stevige gesmeed trap: de populariteit en toegankelijkheid

Stevige gesmeed trap: de populariteit en toegankelijkheid

12 October 2017Smeedijzeren trappen vertonen uitstekende esthetische en prestatie-eigenschappenSmeedijzeren trappen hebben uitstekende esthetische en prestatie-eigenschappen van metalen - waardevol en duurzaam materiaal dat met succes wordt gecombineerd, en met veel hout en glas en textiel. Fantasy Wizard dealen smeden grenzeloos. Ongeacht de stijl in het ontwerp van het huis of het gebied in de buurt van het huis, metalen producten bezetten altijd een waardige plaats en past hij in vrijwel elk interieur. Smeden is een kunst, en vandaag de dag krijgt een nieuwe betekenis. Hand smeden stelt u in staat om unieke producten te creëren.


Artistieke smeden trap in het interieur

Artistieke smeden ladder is veruit de populairste en niet zonder reden. Het verfraaien van elementen, bijvoorbeeld, de stappen die door smeden, visueel aantrekkelijk en duurzaam en functioneel. Deze elementen hebben de mogelijkheid om de ruimte en de objecten te versieren - meubelen, kroonluchters, en niet alleen een ladder.

Dit alles zal helpen om de kamer te keren. Een metalen rooster aan de straat zal zorgen voor de veiligheid voor de mensen die op de eerste verdieping wonen. Veel gesmeed in de kamer is geassocieerd met rijkdom en luxe. Hoewel de massa van mensen om het interieur met dergelijke elementen sieren het beschikbaar is in de realiteit.

Een van de voordelen van een vervalst trap dient te worden opgemerkt lange levensduurEen van de voordelen van een vervalst trap dient te worden opgemerkt lange levensduur

Outdoor metalen constructies op het grondgebied van het gebied in de buurt van het huis, poorten, hekken en bankjes in de tuin, zijn lichten beschouwd om aandacht te trekken en dienen als bewijs van het bestaan ​​van de smaak en hosts beschikbaarheid. hebben ook effect op de ingangen, leuningen, trappen en het vizier die zijn gemaakt in dezelfde stijl.


Gesmeed tuinpaviljoenen beschouwd als een geweldige plek om te ontspannen in eenzaamheid of met vrienden en familie.

Succesvolle ondersteuning voor planten die krullen, worden decoratieve bogen. Zij zullen de tuin bij het huis van een romantische look te geven. Het voordeel van elke site zal persoonlijkheid, een uitgebreid gamma van leden van de cast, medewerkers betekent sieraden ontwerpen van metaal. Gasten en gastheren zullen blij zijn.

Heel betaalbaar:

 • De pieken voor de hekken;
 • De elementen in de vorm van bloemen;
 • Verschillende inzetstukken en voering;
 • Stair balusters;
 • Bladeren en manden;
 • Klinknagels en ballen.

In de catalogus Naro-Fominsk winkels hebben altijd de mogelijkheid om zich vertrouwd te maken met een breed scala van gesmede producten in elke gewenste kleur, die foto's aangeleverd. Ready to pick-up items in Stroysiti niet gemakkelijk zijn. En als u problemen met de keuze hebben, helpen om uw eigen ideeën, die klaar zijn om de meester smeden van individuele orden implementeren inspireren. Het is alleen nodig om de tekening uit te voeren.Gesmede elementen voor trappen

Modern balustrades of hekken voor trappen omvatten verschillende items. Balusters vormen de ruggengraat op de trap geïnstalleerd. Detail, bevestigd aan de balusters om ondersteuning te bieden voor de menselijke handen, het verplaatsen van de trap, genaamd de rail. Voorwerpen support verbinden, en een veilige traplopen, genaamd het vullen van het hek.

Elk element gesmeed ladders kunnen online worden besteld of gekocht bij een speciaalzaakElk element gesmeed ladders kunnen online worden besteld of gekocht bij een speciaalzaak

Het kan ook anders:

 1. Aangezien het rooster - elementen aangebracht verticaal en schuin.
 2. Doorlopend - type panelen.
 3. Spiegel - het hek in de vorm van dunne staafjes.

Bij het maken van een smeedijzeren trap, moet je aandacht schenken niet alleen design, maar ook op de lasnaden. Als het product is een kwaliteit, ze zijn bijna onzichtbaar.

Het moet ook rekening houden met veiligheid. Als een huis van de kinderen wonen, het product beter te voelen zonder scherpe hoeken te verwerven.

De bekleding moet vlekvrij zijn. Elk product-master moet de verf tegen corrosie te verwerken.

Smeden metaal ladders

Metal is duurzaam materiaal, maar het wordt beschouwd als geschikt voor het creëren van objecten door smeden.

Meestal masters liever met metalen profiel. Metaal met kleine doorsnede is flexibeler en gemakkelijker te hanteren op het gebied van het creëren van vervalste artikelen.

Hier vind je een beetje uitleg nodig. Werken met metalen en legeringen op zich door een hoge verhitting genaamd hameren. Smeden met de hand wordt beschouwd als een product van vaardigheid en smaak van een smid. Twee andere opties worden beschouwd als typisch. Bijvoorbeeld wordt een ladderframe vervaardigd door ponsen.


Kleur van gesmeed ladder worden gekozen afhankelijk van de kleur, die de binnenruimte gemaakteKleur van gesmeed ladder worden gekozen afhankelijk van de kleur, die de binnenruimte gemaakte

Met stappen makkelijker - ze zijn gemaakt van metaal, vervaardigd uit één stuk. Art ook smeden trapleuningen. Dit is het unieke ontwerp.

Het heeft een plaats in elke metalen stijl richting:

 1. Voor de landelijke stijl, bijvoorbeeld, gebruikte producten uit lichtmetaal. White trap is relevant in elke ruimte.
 2. Classic bepaalt vooraf vereenvoudigde en nauwkeurige vormen met het gebrek aan ingewikkelde decoratieve elementen, stucwerk en brons, maar heel toepasselijk. De trap, versierd balusters gemaakt van brons door gekrompen staaf succesvol gecombineerd in het decor van het klassieke type.
 3. Barok, Empire bedoeld smeden artistieke type verplichte registratie detail. Immers, alleen de methode van hete smeden en het gebruik van de ervaring en vaardigheid om het vermogen om verbazingwekkende weefpatroon, patronen en vormen te creëren onder de knie. patroon tekening - het is de meester. Een gekleurde lak en door de gewenste verwerking kan unieke combinaties van kleuren te creëren. Veroudering brons kunstmatig kunt u de gewenste gevoel van het tijdperk te creëren. Deze stijlen goed te combineren met houten elementen.
 4. Art Nouveau stijl - gekenmerkt door vloeiende lijnen zonder veel helderheid en gericht op een paar bescheiden vorm. Smeedijzeren trap, heeft "goud" railing - zeer effectief en produceert een fatsoenlijke indruk op de gasten.

Techno-stijl is niet zo veeleisend van de inrichting en beschikt over een aantal oneffenheid vormen. In het algemeen is de combinatie van metaal met glas is het meest geschikt om het ritme van het moderne leven.


Origineel gesmeed trap

Elk item gemaakt door smeden verschilt uniciteit. Het resultaat is afhankelijk van de verbeelding van de meester.

metalen elementen kan worden aangevuld met stenen in verschillende kleuren, glas, houten materialen en zelfs geslepen glas.

De originele oplossing is om het kader te gebruiken voor een ladder in een boomDe originele oplossing is om het kader te gebruiken voor een ladder in een boom

Types smeden voor trappen:

 1. Eenvoudig - smeden gebruikelijke soort, waarbij één type metaal wordt gebruikt zonder andere toevoegingen aan het patroonvormingsproces.
 2. Gemiddeld. Het wordt gebruikt voor de patroonelementen met bochten en ingericht in een minimale hoeveelheid. Vaak is deze methode sieren de trappen van winkels en hotels.
 3. Wijze - wordt elke buighoek van het materiaal met verschillende aanvullende structuren en decoratie.

Ontwerp kan anders zijn - de schroef, onderhouder, gebogen. De meest gebruikte type constructie wordt geacht te zijn marcheren, als gevolg van het gemak en de snelheid van de bouw, maar ook vanwege de veiligheid en betrouwbaarheid. Het gebogen ontwerp van het complex, en alleen door een echte meester.

Wat is een smeedijzeren trap naar de tweede verdieping: een foto en beschrijving

Style trap naar de tweede verdieping wordt meestal uitgedrukt in details zoals leuningen en balusters. Ze kunnen worden gemaakt op verschillende manieren en in verschillende mate van complexiteit.

Gesmeed trap ziet er goed uit in het interieur in de stijl van het minimalismeGesmeed trap ziet er goed uit in het interieur in de stijl van het minimalisme

Het hangt af van deze classificatie:

 1. Railing bilaterale teams, die is gemaakt van roestvrij staal of aluminium, de productie goedkoop en eenvoudig.
 2. Rails gelast - gemaakt van staal of ijzerhoudende metalen en verzinkt. Bij het maken van dergelijke elementen, een werkwijze voor het koud bewerken metaal. Hiermee kunt u mooie patronen te creëren. Een soortgelijke methode is ook in de vraag naar de trap, in de kamer.

Rails gesmeed, vervaardigd door heet smeden van een groot aantal van de sier en decoratieve karakter onderdelen te hebben. Verdere verwerkingsmiddelen kunnen bekledingen van verschillende kleuren, gebruikt goudverwerking en zo verder.

Moderne gesmede ladder (video)

Trappen smeden uitvoeringsvorm hebben veel voordelen. Ze gaan een lange tijd voor hun eigenaars. Om ze te gebruiken, geen speciale zorg nodig hebben. hout, baksteen, beton - ze kunnen op verschillende oppervlakken worden gemonteerd. Dergelijke elementen zijn goed om de kamer te versieren en zal een stijlvolle look dat is belangrijk.

Ontwerp Smeedijzeren trappen (foto in het interieur)

151enl 32 3003 7 41a57db2575a95c02674b1c41f6aa605 7f42808e7c2aefafa0ab5c1002aa4d3d 51 152 391original 1215-image-1000x1000

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 11

map