Stel de deuropening van gipsplaat met hun handen

Stel de deuropening van gipsplaat met hun handen

12 October 2017Snel en eenvoudig genoeg om het interieur van de kamer te transformeren is mogelijk door middel van gips deuropeningSnel en eenvoudig genoeg om het interieur van de kamer te transformeren is mogelijk door middel van gips deur proemaIzmenit plan, of verdeeld in aparte kamers bestaande pand is er geen problemen. Dit kan een team leiden tot professionals repareren of doen alles op hun eigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van bepaalde kennis en vaardigheden. Meestal gebruikt voor het interieur partities deuropeningen van gipsplaat. De installatie van dit ontwerp moet de aandacht voor detail, omdat dit de kwaliteit en stabiliteit bepaalt.


Hoe maak je een muur van gipsplaat te maken met de deuropening alleen

Kwaliteit en uitvoerbaarheid van de gipsplaten te gebruiken bewezen lang geleden. Het wordt niet alleen gebruikt als materiaal voor de muren, maar ook als het fundament structuren en partities die de ruimte in verschillende kamers te verdelen. Elke wand moet een gat onder de deur, die sterk bemoeilijkt het installatieproces hebben. Het is belangrijk te weten dat deuropening onthouden moet een zekere stijfheid te hebben konden de deurpost zetten, bekledingsmaterialen, hellingen. Als u de beschikbaarheid van de deur oorspronkelijk niet gepland, in de toekomst een dergelijke behoefte kan ontstaan. Kwalitatief gemonteerd deuropening maakt het mogelijk om de deur te monteren zonder al te veel moeite op elk moment.

Voor het installeren van gipsplaten muur en deuropening worden vriendelijk verzocht om een ​​frame layoutVoor het installeren van gipsplaten muur en deuropening worden vriendelijk verzocht om een ​​frame layout

Tijdens de installatie gipskartonwanden:

 • Markering het frame;
 • Installatie karkas;
 • Gevelbekleding gipsplaat.

Aan het begin van het werk moeten we een plan van de muren om defecten en verder sleutelen voorkomen trekken. Toekomstige deuropeningen en breedte van de wanden moeten op de tekening gemarkeerd. De eerste fase van de installatie wand is om alle elementen van een plan voor de vloer en het plafond van de ruimte te brengen.


De aanwezigheid en de locatie van de bedrading en apparatuur moet ook nadenken op voorhand.

Aanbrengen van het montageframe uit metaal geleidingsprofiel, die dient als scheidingswand lus. Bevestiging wordt uitgevoerd punch of plug-nagels. Verdere gemonteerde verticale liggers, waarbij het gestel is gevuld met geluiddempend materiaal en gestikt vellen van gipsplaat.

Hoe te installeren schuifdeuren in gipsplaten binnenmuren

Schuifdeuren in de gipsplaten muur weinig ruimte innemen en zijn ideaal voor kleine ruimtes.

Mooi en modern schuifdeuren gipsplaten eruit zal zien in het interieurMooi en modern schuifdeuren gipsplaten eruit zal zien in het interieurOm deze deur te installeren moet u de volgende activiteiten uit te voeren:

 • Bereken de hoogte van de bevestigingsrail en de afmeting van de opening;
 • Assembleren framewanden;
 • Installeer deurgeleiding;
 • Reeks aanslagen;
 • Run afdekrand gipsplaat;
 • Voer Malen schone vloer;
 • Hang het deurblad;
 • Installeer trim.

Bij het instellen van het metalen frame gebruikt jumpers die de wand verbinden van de constructie de stijfheid te verhogen. dubbele verticale rekken zijn ook geïnstalleerd, zoals in de ruimte, waar een verborgen deur naar de jumper zetten niet mogelijk.

Stel de deuropening van gipsplaat met hun handen

Deuropeningen worden door de geleiders op vooraf aangewezen markup. De grootte van de deureenheid grote invloed op de uiteindelijke breedte en hoogte van de opening. Voor het berekenen van de hoogte van de opening moeten aandacht besteden aan de afwezigheid of aanwezigheid van een vloerbedekking.

De vorm en grootte van de gipsplaten deuropening, hangt meestal af van de omvang en de kenmerken van het ontwerp ruimteDe vorm en grootte van de gipsplaten deuropening, hangt meestal af van de omvang en de kenmerken van het ontwerp ruimte

Werkwijze montagewanden gipsplaat met de doorgang omvat de volgende stappen:

 • Installatiegidsen en liggers;
 • Partitionering en vormen van de structuur van de doorgang;
 • Bevestigen gipsplaten op de uiteindelijke structuur van de doorgang;
 • Installatiedoos van gipsplaat duct.

Voor de start van de afwerking werk is nodig om de installatie te controleren. Isolatie verbeteren moet spleet tussen het profiel en borden zapenit.

Stands op de randen van de deuropening versterkte de bars van hout dat het profiel past. De aanwezigheid van een stuk hout verbetert de kwaliteit van het deursamenstel in een partitie met gipsplaat met hun handen, maar verbetert ook de stijfheid van de structuur. Voor bevestiging aan profielrails worden gebruikt zelftappende schroeven.

Hoe maak je een deur gemaakt van gipsplaat met hun handen maken

Het proces van de productie en het installeren van de deur gipsplaat is niet ingewikkeld, maar het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van het ontwerp planning.


Verplichte stap in de installatie van de deuropening van de gipsplaat plant bouwVerplichte stap in de installatie van de deuropening van de gipsplaat plant bouw

Tijdens de vervaardiging van gipsplaat deuren, voert u de volgende werkzaamheden:

 • Installeer het kozijn;
 • Schede de kist deur;
 • Seal scheuren;
 • Gedrag grond en bindmiddelen werken;
 • Houden van een laatste afwerking muren.

Voor raamwerk gebruikt gesneden profiel met daaraan bevestigd de jumper de sterkte van het product te verhogen. Het frame is bekleed met gipsplaten welke grootte en zelfs de overblijfselen, omdat de afgewerkte stof geeft uiteindelijk in jassen en plamuur. Alle scheuren en chips, waarin het resultaat van huid moeten kwalitatief worden gerepareerd. Daarna is het schilderij of met kleefband de deur foto wallpapers, tegels.

In sommige gevallen, een structuur met schuimisolatie deuren, glaswol, met schuim, izolona of polystyreen, waarbij het materiaal tot in de lege ruimte en verlijmd.

In welke volgorde werd een muur in gipsplaat met deur

Aan de ingang van de kamer binnenwanden worden gebruikt, isoleren waarvoor een materiaal met andere eigenschappen: vochtbestendigheid en brandwerendheid.


Omdat het materiaal is zeer fragiel, om te werken met hem voorzichtig en zorgvuldig om schade te vermijden.

Om schade te voorkomen en om de opening correct vast te stellen, moet de reparatiewerkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd, met aandacht voor de kleinste detailsOm schade te voorkomen en om de opening correct vast te stellen, moet de reparatiewerkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd, met aandacht voor de kleinste details

Fasen van de installatie van het interieur partities:

 • voorbereidend - verzameling van de metingen, koken materialen en gereedschappen;
 • montage - het profiel van de installatie, de vorming van de opening onder de deur, en gipsplaten installatie;
 • afwerking - oppervlaktebehandeling en diverse wand impregneren, aanbrengen van verf, tegels, behang.

Onmiddellijk voorafgaand aan de installatie van de deur moet het materiaal in afzonderlijke onderdelen van pre-markering grenzen verdelen. Lijnbesnoeiing worden uitgelijnd in een flensvlak. Het frame is bekleed met gipsplaten aan weerszijden met schroeven.

Hoe te gipsplaat deuropening correct schede

Vóór de wand bekleding moet goed worden gesneden vellen gipsplaat constructie met een mes. Gladde plaat grenzen behalen moet op een horizontaal oppervlak en een vaste markeringslijn teken waarlangs het materiaal worden gescheiden. De bovenlaag van gipsplaat met iets incisie. Daarna wordt de plaat verschoven naar de steunrand en verbroken en. Uiteindelijk is het noodzakelijk om te draaien en herhalen van de bovenstaande stappen, waardoor het gewenste stuk gipsplaat vel wordt afgescheiden.

Experts raden kiezen voor kwaliteit gispokartonnye vellen om een ​​betrouwbaar en robuust ontwerp te verkrijgenExperts raden kiezen voor kwaliteit gispokartonnye vellen om een ​​betrouwbaar en robuust ontwerp te verkrijgen

De plaat en frame zijn verbonden door schroeven. Aanvankelijk noodzakelijk zijn om de randen van de plaat bevestigen, en pas daarna het midden. Tussen de bevestigingsdelen op een afstand van 10 à 25 cm te handhaven.

Het is belangrijk om de schroeven in gipsplaten volledig schroeven aan de wand boven het niveau van de dop niet kleven.

Werk uitgevoerd in de volgende volgorde:

 • Bevestigen van de eerste laag wordt gehouden;
 • De afstand tot het plafond en gipsplaten gesneden stuk van geschikte afmetingen;
 • Op plaatsen waar het nodig is om een ​​plaat of ander stuk systeemplafond vast is, is het noodzakelijk een afschuining vormen;
 • Na de eerste rij, lakens onder het gehele plafond en bevestigd aan de onderzijde van het ontbrekende deel.

Hoe de deuropening van gipsplaat mount

Tijdens de herontwikkeling appartement is zeer populaire oplossing voor deuropening gipsplaten af ​​te maken. In dit geval is het niet noodzakelijk rechthoekig te maken. Nu in de mode ongewone en krivougolnye deuropeningen en het gebruik van gipsplaten werd echt voor elk ontwerp ideeën te realiseren.

Gips deuropening zal stijlvol en mooi versieren bijna elke kamerGips deuropening zal stijlvol en mooi versieren bijna elke kamer

Aan het begin van de nodige maatregelen om de oude deur uit zijn scharnieren te verwijderen en verwijder de darmen, staanders op de grond werk.

Installatie van deuropeningen gipsplaten in verschillende fasen:

 • Installeren stijf frame voor de vaststelling mantelplaten;
 • Instellen van de bovenste transversale rails voor het bevestigen van de bovenste afmeting van de opening;
 • Meetparameters openen door breedte en hoogte van de doorgang;
 • Bereiding van materialen voor de montage van de deur en geluidsisolatie;
 • Markering gipsplaten;
 • Het bevestigen van de bladen van gipsplaten op de schroeven;
 • Plakken naden lint serpyanku;
 • Stopverf en primer deuropening;
 • Final sierlijsten.

Het doen van hun eigen handen deuropening van gipsplaat (video)

Deuropening van gipsplaten kan een hoogtepunt juiste afmeting worden uitgevoerd. Scheidingswand met deur coupe is met name relevant in een modern interieur. Het belangrijkste voordeel van dit ontwerp is het gemak van de montage. Dit elimineert de noodzaak om te betalen voor de installatie van de muur en het trainingsmateriaal, zoals doe het zelf heel gemakkelijk.

Het maken van deuropeningen van gipsplaat (foto in het interieur)

2dc55c09df8395139168fa6b27324a67 1-peregorodka-s-dveru-iz-gipsokartona 106 7-43 297 arka5 arka1 arka-2 arka027-650x994 arka-gipsokartonnaya-na-kuhnyu

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

map