stege kalkylator på nätet roteras 180 grader: 5 indikatorer för oberoende beräkning

stege kalkylator på nätet roteras 180 grader: 5 indikatorer för oberoende beräkning

12 October 2017Korrekt beräkna storleken på framtiden kan vara en stege med en speciell miniräknareKorrekt beräkna storleken på framtiden kan vara en stege med en speciell kalkulyatoraNi en byggnad mer än en golvhöjd kan inte klara sig utan en stege. Före installation, är stege nödvändigt att göra alla beräkningar och göra en plan. Speciellt noggranna beräkningar kräver roterande struktur. Ett bra verktyg i denna stege är online kalkylator roteras 180 grader.


Hur man beräknar stegen med en plattform på 180 grader

Beräkna stege med en 180-graders-plattformen kan äga. Beräkningar var trogen behov av att veta de grundläggande kraven för stegar och plattformar. Dessa krav preciseras i SNP, iakttagande av sin obligatoriska för alla stegar.

Om du har beslutat om sin egen att konstruera och installera en trappa i huset, måste du att bekanta sig med de grundläggande kravenOm du har beslutat om sin egen att konstruera och installera en trappa i huset, måste du att bekanta sig med de grundläggande kraven

För den oberoende beräkning är nödvändigt att känna till följande:

 • Alla beräkningar är baserade på human stege steglängd som är lika med ett genomsnitt på 60 cm;
 • Den optimala djupet hos stegen 30 cm och en höjd av 20 cm, med sådana dimensioner som är mest bekvämt att flytta stegen att;
 • Lutningen av trappan får inte vara mindre än 30 grader och är större än 60, optimalt 45 grader;
 • steg bredden bör vara inte mindre än 25 cm, bör ett ben av vilken storlek har en komplett beroende av scenen;
 • För skydd av stegar har också krav, är deras höjd inte mindre än 90 cm, och om huset har barn, är det inte mindre än 120 cm.

Dessa är de grundläggande kraven på grundval av vilka beräkningen utförs ytterligare. Trappor med en plattform kan kortas ner till den första mars som kommer att spara utrymme. Alla mått är fixerade i ritningen och obligatorisk kontrolleras med direkt montering design.


Använd stege kalkylator roteras 90 grader

Trappor med en 90 grader beräknas på samma princip som roteras av 180. Denna design är L-formad med rak eller rullmaskin område. Trappa till direkt övergång område som kallas halv-takt. Att beräkna stegräknare roteras 90 grader sysselsätter enkel formel Blondel - + 2 Hjul bredd höjd = 65 cm stigar kalkylator utföra alla de nödvändiga stegen för beräkning av en säker och tillförlitlig utformning ..

Med hjälp av en speciell online-kalkylator, kan du göra en stege beräkningar roteras 90 graderMed hjälp av en speciell online-kalkylator, kan du göra en stege beräkningar roteras 90 grader

Du behöver veta grundläggande dimensioner och ange dem i programmet: • Höjden från golvet till taket i den första våningen;
 • Interstorey längden av öppningen;
 • Bredden på trappan.

Enligt ange storleken räknare utför ritning kommer att avgöra den optimala storleken och antalet steg. Vid beräkning av vinkel trappa med zabezhnymi steg också ta deras storlek och erforderligt antal. Detta är en ganska enkelt sätt att beräkna alla de mönster av trappor.

Den korrekt beräkning av vrid trappan

Rotary trappor är av olika slag. De har alla en skivspelare eller roterande scen modulära trappor. Det finns U-formade eller L-formade, skiljer sig i antalet marscher - halvtakt, eller trohmarshevye mnogomarshevye.

Tillförlitligheten hos en konstruktion beror på riktigheten av beräkningarna produceras. Också beräkningen beror på utformningen av tillverkningsmaterial.

Du måste ta hänsyn till alla parametrar och egenskaper hos huset strukturen.

Korrekta beräkningar gör praktisk och säker stegeKorrekta beräkningar gör praktisk och säker stege

Beräkning av olika stegelement kan producera flera sätt:

 • Beräknings- och ritning metod proportioner;
 • ritprogram exekvering av huvudlinjer;
 • Beräkningsrullmaskiner.

Var och en av dessa metoder omfattar byggandet av ritningen själv. Vid det här laget bör närma sig ett ansvarsfullt sätt, alla trapporna måste vara identiska. Det är lämpligt att utföra ett udda antal steg i en marsch - det är bekvämt för att lyfta och fallande trapporna.

Programmet för beräkning av vänd trappan

Rotary trappor mycket populära, tar sin design liten plats. de är också lätt att använda och det är möjligt att genomföra skrymmande föremål. Beräkningsprogrammet kan hjälpa dig att göra beräkningen av vrid trappan.


För att göra beräkningen av en vända stege bör användas specifikt utformat för detta programFör att göra beräkningen av en vända stege bör användas specifikt utformat för detta program

För att beräkna nödvändigt utsedda Windows-program ange värden i följande storlekar:

 • Längden av öppningen;
 • Höjden av öppningen;
 • Bredden på trappan;
 • Tjockleken av stegen;
 • stadier utsprånget upplösning.

Programmet kommer att beräkna alla nödvändiga parametrar och rita en ritning. Det finns tre formler för beräkning av trappor, kan de användas av programmet. säkerhets formeln beräknar de optimala inställningar för drift av trappan.

Formel bekvämligheter kommer att göra dra mest användarvänliga design. De mest populära formel Blondel ger de grundläggande parametrarna.

Beräkningsprogram, med hjälp av alla tre formler visar de mest korrekta resultat. Det är värt att komma ihåg att inte önskvärt att utrusta en trappa för många steg, är det mycket svårt att klättra upp för trappan så. Det optimala antal steg i en marsch måste vara mindre än 15, helst 11. Marsha med färre anordnad i den nedre delen av strukturen.


Turning trappa till andra våningen med sina händer

vrida trappa designen enkel. Kör en vacker och robust stege kan vara deras egna händer. Först måste vi bestämma vilken typ det är, och sedan välja ett material. Mest praktiskt för självmontering timmer. Om du väljer en trätrappa, är det viktigt att välja den typ av trä för sin produktion.

Trappor av solida träslag: ek, lönn, lärk, bok. Budget utföringsform kan vara furu.

Tillverka och installera en trappa i huset kan vara deras egna händer, det viktigaste - att göra korrekta beräkningar och välja material kvalitetTillverka och installera en trappa i huset kan vara deras egna händer, det viktigaste - att göra korrekta beräkningar och välja material kvalitet

Efter att ha valt träet nödvändigt att göra beräkningar. Det enklaste och mest tillförlitliga metoden för beräkning är att använda trapporna online-kalkylator. Programmeringen ritning kan skrivas ut för enkel användning.

Nästa steg blir att förbereda de nödvändiga verktygen för monteringsarbeten:

 • byggnadsnivå;
 • Bågfil på ett träd;
 • skruvmejsel;
 • armbåge;
 • Jigsaw.

Alla träprodukter måste noggrant torkas och behandlas med antiseptiska lösningar. När allt material är beredda, är du redo för installation.

Hela processen kan delas in i etapper:

 • Installation av lagerelement;
 • Installationssteg och sättsteg;
 • Montering av stängselelement.

Om du vill använda miniräknare på nätet stege roteras 180 grader (video)

Det är viktigt att strikt följa installationen av alla beräkningar utförda online-program. Efter avslutad installation bör ge den slutliga trappa finish. Konstruktion av noble woods bättre lack som kommer att bevara den naturliga mönster och färg. Skötsel av träkonstruktion har sina egna egenskaper. Undvika riklig vätning, eliminera aggressiva tvättmedel, tvätt konstruktion behöva mäta våt trasa och torkades torra. Med korrekt installation och omsorg kommer att vrida stegen pågå i många år.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map