The BlogTålamod och hårt arbete - nyckeln till framgångTålamod och hårt arbete - nyckeln till framgångsrik rabotyNekotorye tror att om väggarna är målade, bör du bli av med färgen. Utan tvekan, förbereda väggen är inte svårt, men det kommer att ta lite tid. Innan du sätter igång måste du tålamod och gå vidare för att hitta alla de nödvändiga byggmaterial.


Inte alla kommer omedelbart att tänka på att utföra reparationer. Men även med detta beslut, vi försöker att skjuta upp genomförandet slutligen, när det börjar att måla slazit och efterbehandling av alla ytor lossna och blekna. Av denna anledning kommer reparation "i all hast" har nog att göra för att uppdatera lägenheten eller huset. Och då frågan framför oss är, varmed att dekorera rummet. Från och med idag, fler och fler människor föredrar tapeter, eftersom detta material är ganska billigt och inte kräver någon extra ansträngning. Men om väggarna förblev stilla en längre tid tillämpar färgen samt pokleit bakgrundsbild på dem? Gör det möjligt att observera vissa regler.

Är det möjligt att måla Tapetklister: eventuella problem

Innan du börjar hänga tapeter, leta efter väggbeklädnaderInnan du börjar hänga tapeter, leta efter väggbeklädnader

Innan du börjar limma en ny beläggning på målade väggar, måste du noga för att förstå allt och ta reda på exakt om jag kan hänga tapeter i färgen. Eftersom annars det kan finnas vissa problem såsom skalningsbettet från basen, förekomsten av oegentligheter och bubblor på tapet eller ark helt och hållet lossna från väggen. Dessa effekter kan leda till upprepade reparationer och ytterligare investeringsfonder. Naturligtvis är en komplett rengöring av väggarna i efterbehandling material inte en lätt uppgift, eftersom i detta fall kommer att behöva investera här en hel del tid och ansträngning.

För kvalitet böter väggar, framför allt behöver ta reda på vilken typ av täckning används på dina väggar.

Typer av färg som täcker väggarna

 • Akryl (latex);
 • Oil.

Rengör väggarna med en spatel innan montering av dinRengör väggarna med en spatel innan montering av din


För att förstå om de vill måla tapetklister, måste du försöker ta bort en liten del av beläggningen spatel. Akrylfärg är mycket tätt hålls och tas bort endast en liten del, men oljan är inte längre bitar. Om det är svårt att avgöra vilken typ av täckning för detta beprövade metoder som är lämpliga för någon täckning. En av dem: det är nödvändigt att ta hög kvalitet färsk lim och alla tapeter, men inte vinyl. Wall innan du klistrar in just rengöras.

Som tapetklister på målade väggar med olika typer av beläggningar

Innan du börjar limma tapeter på målade väggar, måste du förbereda alla de verktyg som vanligen används för detta ändamål.

För tapetsering på målade väggar bör: • Speciellt lim för tapeter;
 • Torr ren trasa;
 • Alla tapeter, inte bara vinyl;
 • primer;
 • spatel;
 • borste;
 • En vass kniv eller sax byggnad;
 • Två rullar;
 • Sandpapper.

Fastställande av typ av väggbeklädnad är ett mycket viktigt steg som leder till ett bra resultat. Detta kommer att avgöra hur det är nödvändigt att förbereda ytan för att klistra.

Om väggen är täckt med vattenbaserad färg, måste du uppfylla följande krav. Först kontrollerar vi stabiliteten i färgen. För att göra detta, blöta en liten del av vatten.

Det bör torka själv, sedan återigen att upprepa samma åtgärd. Om färgen mycket bra, och det är inte sprängs eller lossna, kan du börja linda väggarna med tapeter på vanligt sätt. Före montering behovet av att applicera ett skikt av för-utspätt lim för tapeter eller primer och torka denna yta. För att vara helt säker på ett positivt resultat, är det bättre att upprepa åtgärden två gånger.

Vanligtvis använder oljefärg kan måla köksväggarna i köket eftersom de är de mest förorenande fett och sot. Därför kommer väggarna i beredningen vara i deras avfettning. För att göra detta måste du tvätta väggarna i konventionell tvål eller diskmedel från fett, skölj med vatten och låt torka. Efter alla ovanstående åtgärder utförs vanligt tapetsering.

Är det möjligt att limma nya tapeter på gammal målad tapet

Ofta många frågan om det är möjligt att hänga tapeter på målade tapeter. Det finns bara en lösning - den gamla tapeten bör definitivt tas bort.

Pokleit tapeter på den gamla nya, riskerar du att förlora inte bara en stor insats, men också förlora dina pengarPokleit tapeter på den gamla nya, riskerar du att förlora inte bara en stor insats, men också förlora dina pengar

Detta är nödvändigt av flera skäl:


 • Om den gamla målade tapeter var pokleit varvet på den nya tapeten kan bli synliga skarvar;
 • Om den gamla tapeten tillämpades prydnad på ytan klistras tapeter slitbanan fläckar och fläckar av färg.

Det är omöjligt att vara helt säker på styrkan i gamla tapeter. När de absorberar fukt efter applicering av lim, det blöta. Således finns det en stor sannolikhet att de kommer att lossna i de mest oväntade plats. Därefter denna nya beläggning försämras också. Därför är det inte lämpligt att hänga bakgrundsbild på gamla målade tapeter. Genom att välja denna väg, så mycket risk.

Masters är involverade i att bygga saker, säger: För att uppnå ett bra resultat i klistra tapeter, måste du helt ren vägg av den gamla locket, rikta in den med primer och avfettas.

För borttagning av gammal målad tapet perfekt vatten eller en särskilt utsedd för detta ändamål, lösningsmedel lim för tapeter. Använda plattan orsaka verktyget eller vatten på tapeter och ta spatel.

Men om de rengjorda ytorna inte har tid och lust, är det nödvändigt att utvärdera kvaliteten på gammal målad tapet. Om beläggningen är stark och ganska tunn, kan du prova pokleit tapeter färgad bakgrund. Den stora plus är en betydande besparingar tid på det, att förbereda ytan.

Är det möjligt att tillämpa tapeter för att måla: Vilka regler måste följas

Innan klistermärke tapeter, ren och torr vägg. Så tapeten kommer att hållas stadigtInnan klistermärke tapeter, ren och torr vägg. Så tapeten kommer att hållas stadigt


I inget fall kan inte vara tapetklister på målade råa och svamp infektion i väggen. Även om uppgifterna är torra fläckar på väggarna, eller för att behandla dem särskilt utformade för detta innebär för avlägsnande av mögel, kommer detta inte att vara tillräckligt.

Om väggarna det finns några skador, kommer det bara montera isolator. Det är limmad på ett rutnät, och applicerades sedan på en tillräckligt stor plåsterskikt eller avgränsa med användning av gipsskivor.

Tips och tricks

För att uppnå bästa möjliga resultat för tapetsering på målade väggar behöver:

 • Köp rätt mängd tapeter, rekommenderas att göra en bedömning av ytterligare rullen 1;
 • Dukar dockad på prydnad eller ritning;
 • Bakgrund är bäst att hålla sig på fönstren;
 • Klistra över muren tapeten är nödvändigt tillsammans - en person pinnar duk topp, den andra - från botten;
 • Mät upp och avskiljas limning remsa av tapet placeras fel sida uppåt;
 • Lim sprids speciellt avsedd för denna borste, du kommer att behöva dela ut det så att det appliceras jämnt över hela ytan av banan;
 • Efter applicering av lim på väggen och tapet, måste du börja limma toppen;
 • Limmade tyget för att släta bättre från mitten av tät mot kanterna med en trasa eller rulle;
 • Överskottslim lösning omedelbart ren och torr med en ren trasa;
 • Följande tapeter limmade remsor inte överlappande och butt;
 • Med en speciell konstruktion kniv skär försiktigt delar på tapeten till försäljningsställen och växlar;
 • Klistra över muren behövs endast inomhus, för att undvika drag.

Som pokleit tapeter på målade väggar (video)

Vi har funnit att tapetklister den målade ytan kan vara. Men om du väljer att använda en ganska dyra tapeter, redan det är här nödvändigt att överväga att ta risken. Efter tillfällig fördel kan leda till allvarliga oplanerade utgifter. I detta fall rekommenderar vi att rengöra väggarna i färgen. Och då kan man inte oroa sig för att snart tapeten kan försämras.

Som pokleit tapeter på målade väggar (foto)

2bcaa1ca73cb74a50cd4046b5ab7cbb7 000.083 94f194480137e7e43846-W500-H400-B0-P0 - tranzisyon-gostinaya 162-harlequin-Lucido-wallpapers-6 3073 114.851 till 1 893.014 161924871 a69b3da694b6f918fbdae27609d8a491 agressivnyy-risunok-na-oboyah

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 42 = 50