Stap voor stap handleiding: hoe pokleit behang op geschilderde muren

Stap voor stap handleiding: hoe pokleit behang op geschilderde muren

12 October 2017Geduld en hard werken - de sleutel tot succesGeduld en hard werken - de sleutel tot succesvolle rabotyNekotorye denken dat als de muren zijn geschilderd, moet u zich te ontdoen van de verf te krijgen. Ongetwijfeld, de voorbereiding van de muur is niet moeilijk, maar het zal enige tijd duren. Voordat je begint, moet je geduld en vooraf aan alle benodigde bouwmaterialen te vinden.


Niet iedereen komt onmiddellijk voor de geest om reparaties uit te voeren. Maar zelfs het nemen van deze beslissing, we proberen om de uitvoering ervan ten slotte uit te stellen, wanneer het begint te schilderen slazit en afwerken van alle oppervlakken vallen en verdwijnen. Om deze reden zal de reparatie "overhaast" genoeg te doen om het appartement of huis bij te werken. En dan is de vraag voor ons is, waarmede de kamer te versieren. Met ingang van vandaag, meer en meer mensen de voorkeur aan behang, omdat dit materiaal is vrij goedkoop en vereist geen extra inspanning nodig. Maar als de muren bleef voor een lange tijd het aanbrengen van de verf, alsmede pokleit behang op hen? Maak het mogelijk is, met inachtneming van bepaalde regels.

Is het mogelijk om te schilderen behanglijm: mogelijke problemen

Voordat je begint te behangen, kijk voor wandbekledingVoordat je begint te behangen, kijk voor wandbekleding

Voordat u begint met een nieuwe coating lijm op de geschilderde muren, moet je zorgvuldig te begrijpen en precies te weten komen of ik behang kan hangen in de verf. Want anders kan enige problemen zoals schilmes van de base, het optreden van onregelmatigheden en luchtbellen op het behang of vellen geheel los van de wand. Deze effecten kunnen leiden tot herhaalde reparaties en extra beleggingsfondsen. Natuurlijk, een complete reiniging van de muren van de afwerkingsmaterialen is geen gemakkelijke taak, omdat in dit geval zal moeten hier investeren veel tijd en moeite.

Voor kwaliteit beboeten muren, boven alles, om uit te vinden wat voor soort dekking wordt gebruikt op uw muren.

Verfsoorten die de wanden

 • Acryl (latex);
 • Oil.

Maak de wanden met een spatel voor het monteren van uwMaak de wanden met een spatel voor het monteren van uw


Om te begrijpen het al dan niet behangplaksel te schilderen, moet je proberen om een ​​klein gedeelte van de coating spatel verwijderen. Acrylverf is zeer strak gehouden en verwijderd slechts een klein gedeelte, maar de olie niet meer verminkt. Als het moeilijk is om het type dekking te bieden, dit is bewezen werkwijzen die geschikt zijn voor bekleding zijn. Eén van hen: het is noodzakelijk om kwalitatief hoogwaardige, verse lijm en enige behang, maar niet vinyl nemen. Muur voordat plakken net schoongemaakt.

Zoals behanglijm op de geschilderde muren met verschillende soorten coatings

Voordat u begint met het behang lijm op de geschilderde muren, moet u alle tools die vaak worden gebruikt voor dit doel te bereiden.

Voor behangen op moet geschilderde muren: • Speciale lijm voor behang;
 • Droge schone doek;
 • Elke behang, niet alleen vinyl;
 • primer;
 • spatel;
 • borstel;
 • Een scherp mes of schaar gebouw;
 • Twee rollen;
 • Schuurpapier.

Bepalen van het soort wandbekleding is een belangrijke stap die leidt tot een goed resultaat. Dit zal bepalen hoe het nodig is om het oppervlak voor te bereiden voor het plakken.

Als de muur is bedekt met verf op waterbasis, moet u voldoen aan de volgende eisen voldoen. In eerste instantie, controleren we de stabiliteit van de verf. Om dit te doen, nat een klein gebied van water.

Het moet droog jezelf, dan weer om dezelfde actie te herhalen. Als de verf heel goed, en het is niet opgeblazen of af te komen, kunt u beginnen met het verpakken van de muren met behang op de gebruikelijke wijze. Voor montage behoefte een laag van vooraf verdunde lijm voor behang of primer en droog het oppervlak. Om helemaal zeker te zijn van een positief resultaat te zijn, is het beter om de actie twee keer te herhalen.

Meestal met behulp van olieverf kan de keuken muren schilderen in de keuken omdat ze de meest vervuilende vet en roet. Daarom zal de muren van het preparaat in hun ontvetten. Om dit te doen, moet je de muren van conventionele zeep of een detergent te wassen uit vet, dan afspoelen met water en laten drogen. Na al het bovenstaande acties uitgevoerd gebruikelijke Wallpapering.

Is het mogelijk om de nieuwe achtergrond op oude geschilderde behanglijm

Vaak, veel vraag of het mogelijk is om behang te hangen geschilderd behang. Er is maar één oplossing - de oude behang moet zeker worden verwijderd.

Pokleit behang op de oude nieuwe, riskeert u niet alleen veel energie, maar ook uw geld verliezenPokleit behang op de oude nieuwe, riskeert u niet alleen veel energie, maar ook uw geld verliezen

Dit is nodig om verschillende redenen:


 • Als de oude geschilderd behang was pokleit ronde op de nieuwe achtergrond kan zichtbare naden worden;
 • Als het oude behang werd toegepast ornament, op het oppervlak geplakte behang loopvlak vlekken en vlekken van verf.

Het is onmogelijk om helemaal zeker van de kracht van het oude behang te zijn. Wanneer ze vocht na het aanbrengen van de lijm, het weken. Er is dus een grote kans dat ze af zullen pellen op de meest onverwachte plaats. Vervolgens deze nieuwe coating ook verslechteren. Daarom is het niet aan te raden om behang hangen op oude geschilderde behang. Door te kiezen voor deze weg, je heel veel risico.

Masters die betrokken zijn bij de bouw dingen, zeg dan: met het oog op een goed resultaat in de plakken behang te bereiken, moet je volledig schoon de muur van de oude cover, in overeenstemming te brengen met de primer en ontvet.

Voor het verwijderen van oude beschilderde behang perfect water of een speciaal daartoe aangewezen, oplosmiddel kleefstof voor behang. Gebruik drukplaat veroorzaakt het gereedschap of water op het behang en verwijder spatel.

Maar als op de gereinigde oppervlakken geen tijd en zin hebben, is het noodzakelijk om de kwaliteit van de oude geschilderde behang te evalueren. Als de coating is sterk en vrij dun, kunt u pokleit wallpaper gekleurd behang proberen. Het grote pluspunt is een aanzienlijke besparing van tijd besteed aan het, naar de oppervlakte te bereiden.

Is het mogelijk om behang toe te passen om te schilderen: Welke regels moeten worden gevolgd

Voordat sticker behang, schone en droge muur. Dus het behang zal stevig worden gehoudenVoordat sticker behang, schone en droge muur. Dus het behang zal stevig worden gehouden


In geen geval kan niet behanglijm op geverfde rauw en schimmelinfectie van de muur. Zelfs indien data droge plekken op de muren, of behandelen speciaal voor deze middelen voor het verwijderen van schimmel, zal dit niet voldoende.

Als de muren er schade is, zal er slechts monteren isolator. Het is gelijmd op een rooster, en vervolgens op een voldoende grote pleisterlaag of afschermen met behulp van gipsplaten.

Tips en trucs

Om de best mogelijke resultaat voor behangen op geschilderde muren te bereiken nodig:

 • Koop de juiste hoeveelheid van behang, is het raadzaam om de balans van de aanvullende rol 1 te nemen;
 • Doeken verankerd aan het sieraad of tekening;
 • Behang is het beste te houden op de ramen;
 • Plakken over de muur behang noodzakelijk samen - een persoon sticks canvas bovenkant, de tweede - van onderen;
 • Meet en afgesneden lijmen strook behang wordt geplaatst op de verkeerde kant;
 • Glue spread speciaal ontworpen voor deze borstel, die u nodig heeft om het te verspreiden, zodat het gelijkmatig over het gehele oppervlak van de baan werd toegepast;
 • Na het aanbrengen van de lijm op de muur en het behang, moet je om te beginnen met de top lijm;
 • Gelijmd stof om beter vanaf het midden naar de randen dicht met een doek of rol glad;
 • Overtollige lijm oplossing direct schoon en droog met een schone doek;
 • De volgende achtergrond gelijmde stroken niet overlappen en butt;
 • Met een speciale constructie mes zorgvuldig gesneden gedeelten aan het behang stopcontacten en schakelaars;
 • Plak over de muur alleen binnenshuis nodig, om tocht te voorkomen.

Zoals pokleit behang op geschilderde muren (video)

We kwamen erachter dat behanglijm het geschilderde oppervlak kan zijn. Maar als je besluit om een ​​vrij dure behang te gebruiken, hier al is het noodzakelijk om te overwegen of het risico te nemen. Na het kortstondige voordeel kan leiden tot ernstige ongeplande uitgaven. In dat geval raden we het schoonmaken van de wanden van de verf. En dan kun je niet bang te zijn dat al snel het behang kan verslechteren.

Zoals pokleit behang op geschilderde muren (foto)

2bcaa1ca73cb74a50cd4046b5ab7cbb7 000.083 94f194480137e7e43846-W500-H400-b0-p0 - tranzisyon-gostinaya 162-harlekijn-lucido-behang-6 3073 114851-1 893.014 161924871 a69b3da694b6f918fbdae27609d8a491 agressivnyy-risunok-na-oboyah

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

map