stap voor stap handleiding: Hoe maak je een vals plafond van gipsplaat met hun handen maken

stap voor stap handleiding: Hoe maak je een vals plafond van gipsplaat met hun handen maken

12 October 2017De valse plafond van gipsplaat ziet er origineel en tegelijkertijd minder duur om te installeren dan een verlaagd plafondDe valse plafond van gipsplaat ziet er origineel en tegelijkertijd minder duur om te installeren dan een spanning potolokChto rendabeler te maken - een vals plafond of spanning? De vraag is vaak beperkt door de prijs en de manier waarop u ervoor kiest om het plafond, of de meesters van de krachten zelf te repareren. In financieel opzicht, zal meer winst gipsplaten constructies, die u zelf kunt doen.


De valse plafond van gipsplaat met hun handen: Hulpmiddelen

Voorbereidende werkzaamheden voor degenen die hebben besloten om hun eigen plafond in elkaar gezet, is in de eerste plaats bij de voorbereiding van instrumenten.

Dus, moet u:

 • Water of een laser-niveau markering;
 • Dvuhmetrovy niveau om de gelijkmatigheid van montageplaten bepalen;
 • Perforator om deuvelgaten boren;
 • schroevendraaier;
 • boor;
 • Roulette is een vijf meter;
 • Elektricien mes;
 • Bulgaarse of handmatig ijzerzaag;
 • Speciale metalen scharen;
 • Potlood voor markering.

Voor het installeren van plafond gipsplaten, is metalen profiel nodig om hechten aan het plafondVoor het installeren van plafond gipsplaten, is metalen profiel nodig om hechten aan het plafond

Specifieke technologie is de basis van het framesamenstel. Om dit te doen, moet je een metalen profiel gebruiken.


Profiel berekening voor de structuur van het plafond van gipsplaat

Profiel is van twee soorten: een gids en een plafond. De geleider vast is aan de rand van het hele gebied, en het plafond verder een C-vormige genoemd. Het is belangrijk dat beide profielen die u hebt gekocht van dezelfde fabrikant.

Hoe kan ik het nummer van het profiel te tellen:

 • Het geleidingsprofiel wordt berekend door de omtrek van de kamer. Indien de totale oppervlakte van de kamer, bijvoorbeeld 20 vierkanten en de wanden 5 en 4 m respectievelijk moeten 7 stukken profiel. Aangezien de profiellengte van 3 m. Een profiel sparen.
 • In dit geval kunt u een vier meter profiel in de hoeveelheid van vijf stukken te nemen.
 • Counting eenvoudig - verdelen de lengte van de omtrek van de lengte van het profiel.

Berekenen van het aantal van het profiel in verhouding tot de complexiteit en het plafondBerekenen van het aantal van het profiel in verhouding tot de complexiteit en het plafondAls je doet een complexe multi-level plafond, deze cijfers toe te voegen lengte ontwerp.

Berekening van het plafondprofiel is als volgt: de breedte van de systeemplaten - 1250 mm, fixeringsstap - 600 mm, neemt chetyrehmetrovy profiel vijf meter wall, gedeeld door 600 mm (60 cm), ontvangt een antwoord - 8 plafondprofielen.

Gipsplaten en plafondmontage

een conventionele, brandveilig en waterdicht - gipsplaten kunnen drie soorten zijn. In een typische kamer die je niet beschikt over een gipsplaat met bijzondere kenmerken nodig. Een andere vraag is, als je een plafond te maken in de badkamer - er moet vochtbestendig materiaal. 

Afhankelijk van welke kamer geïnstalleerd wordt verlaagd plafond, drywall geselecteerd: waterbestendig, effen of vuurvasteAfhankelijk van welke kamer geïnstalleerd wordt verlaagd plafond, drywall geselecteerd: waterbestendig, effen of vuurvaste

Gipsplaten plafondconstructie opbrengst met een plaatdikte van dikte van niet meer dan 10 mm. Anders verhoging van het gewicht van de constructie en installatie van gecompliceerde.

berekening van gipsplaat

Hoe kan het aantal van gipsplaat te berekenen:

 • Verdeel het plafond in het gebied van een plaat;
 • Bijvoorbeeld - het gebied van een vierkante meter van de plaat 3 (afronding) oppervlak van de kamer - 18 m, delen door 3-6 vellen verkregen.

Het is altijd aanbevolen om de vellen te nemen met een kleine marge.

Voor de bevestiging, zou je een straight suspensie in een hoeveelheid van 50-60 nodig heeft voor een gemiddelde kamer van 20 pleinen. Voor complexere constructie van de plaatdikte en suspensies kunnen meer nodig. Aantal montage zelfstandig willen, rekening houdend dat de stap van bevestiging - 60-70 cm.


Het aantal vellen van gipsplaten plafondoppervlak berekening te splitsen ter plaatse van een enkele gipsplaatHet aantal vellen van gipsplaten plafondoppervlak berekening te splitsen ter plaatse van een enkele gipsplaat

Om verbinding te maken het profiel nodig een pak schroeven, en voor het bevestigen van gipsplaten aan het profiel benodigde schroefjes 25mm-marketing.

De valse plafond van gipsplaat met hun handen: de ontwerp-regeling

Wat is de regeling en de manier of heb ik het nodig? Gedetailleerde gipsplaten plafond tekening maken van een zeldzame, als je iemand te maken, en het eens over de gegevens die u nodig hebt met de klant, de vereiste regeling.

In het appartement wordt normaal omzeild schets.


Schets plafond gipsplaten vooral nodig zijn voor het product van nauwkeurige berekeningen materiaalstroomSchets plafond gipsplaten vooral nodig zijn voor het product van nauwkeurige berekeningen materiaalstroom

Wat is de gedetailleerde schema:

 • Nauwkeurige berekening van materiële consumptie - belangrijk in grotere kamers met multilevel plafonds;
 • Passend bij de bevestigingspunten aan het frame van een communicatieplan - flush;
 • Maak een grote kamer plan met ingebouwde meubels - als het meubilair is besteld met montagewerk.

Maar zelfs als je een gedetailleerd schema van gipsplaten profielen en aankoop van alle hetzelfde met de voorraad. En de voorraad moet minstens 10% zijn, zoals hedge tegen op de kosten te verlagen is niet mogelijk.

Installatie karkas van verlaagde plafonds van gipsplaat

Installatie frame, misschien wel de belangrijkste stap.

Het frame installatieschema:

 • Met het waterpeil doen opmaak;
 • Boorgaten voor pluggen perforator;
 • Het aan de muur met een stap van 35 cm, de afstand op de hoeken vast geleideprofiel - 10 cm;
 • Met de roulette te merken op een muur, een stap - 60 cm markering PP installatieplaats;
 • Monteer de ophanging aan het plafond, stap - 70 cm;
 • Na het installeren hangers direct naar plafondprofiel vastgesteld;
 • Als u aan te meren, doen - zet de twee andere locaties in het profiel verbinding. ophanging aan het plafond van suspensie en draai ze samen;
 • Schroevendraaier of boor, sluit het docking lokatie van twee profielen en een plafond gids, suspensies en C-vormig profiel;
 • Twee-meter niveau horloge flat profile bracket mag niet doorhangen en verslapping.

Aangesloten op alle metaalelementen van het frame, moet de mate van vlakheid van het oppervlakteprofiel te controleren, wordt de afwijking moeten worden gecorrigeerd.

Monteer het frame op het plafond van gipsplaat moeten zorgvuldig zijn, omdat het de betrouwbaarheid van het ontwerp zal garanderenMonteer het frame op het plafond van gipsplaat moeten zorgvuldig zijn, omdat het de betrouwbaarheid van het ontwerp zal garanderen

Na de bedrading klaar raam wordt in plaats van lampen. Thermische isolatie wol gewenst gestapeld.

kozijnbekleding met gipsplaat

De volgende stap - kozijnbekleding gipsplaten. In feite niets ingewikkeld in dit stadium en nee. Blad aan de zichtbaarheid en schroeven monteren. Het interval van ongeveer 100 mm tussen bevestigingsmiddelen optimaal.

"Het naaien" is aan de rand en in het midden. Druk op de koppen van de schroeven nodig is in de plaat ergens 1 mm. Vellen verschillen afgeronde einden die de verbindingen voor scheuren stopverf. Bij het docken gehele vellen of stukken met een mes zichzelf een kleine inkeping op de randen op plaatsen waar het niet is.

Indien lichten zijn geïnstalleerd, bent u een mes om een ​​gat te snijden.

Gipsplaten aan het plafond bevestigd na de installatie metaalplatenGipsplaten aan het plafond bevestigd na de installatie metaalplaten

Nadat alle vellen van gipsplaat zijn aangebracht stuk voor stuk worden geknipt aansluitpunten worden alle gaten snijden, is het mogelijk stopverf oppervlak. Om dit te doen, moet je lijm mesh en gips. Putty gewrichten beginnen. Laat het oppervlak te drogen, schuurpapier powertrowel oppervlak tot een gladde massa en je bent klaar voor elke vorm van afwerking zijn.

Hoe maak je een vals plafond van gipsplaat met hun handen (video) maken

Hier is de stap voor stap instructies voor de bouw van valse plafonds met hun eigen handen. Goed en hoge kwaliteit video en foto's te helpen om de essentie van het proces te begrijpen en te voorkomen dat de typische fouten.

Goede staat van onderhoud!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 50

map