Standard sovrum i Chrusjtjov: fashionabla inredning och fotoidéer

Standard sovrum i Chrusjtjov: fashionabla inredning och fotoidéer

12 October 2017Sovrum i Chrusjtjov bör vara att välja rätt design, med beaktande av alla egenskaper lokalernaSovrum i Chrusjtjov bör vara att välja rätt design, med hänsyn till alla funktioner i pomescheniyaK hem byggt mer än ett halvt sekel sedan, bifoga associativ ordet "Chrusjtjov." Och tills de är, och de kommer att vara levande människor som är relevanta frågor om allt dessa lägenheter med små rum och lågt i tak. Om reparationen kommer, är värda att beakta, alla budgetförslag hjälper dig inte bara att rationellt ordna det, men också utöka utrymmet visuellt hem.


Sovrum design i Chrusjtjov: visuell justering av rummet

Visuell korrigering av rymden - det är huvudfokus, som kommer att rotera dig i ett litet sovrum. Rummet kan inte expandera fysiskt, men visuellt med sina händer, kan du förvandla den.

Sovrum Chrusjtjov antingen smal eller fyrkantig, eller på något sätt. Och de verkliga förhållandena är sådana att oavsett hur sätta sängen (som är den centrala länken i sovrummet), kommer det att finnas endast en smal passage till fönstret. Vad du ska göra i detta fall - att ge upp möbler. Om det är möjligt, låt sovrummet lämnas utan den. Eller i stället för en skrymmande skåp set ytlig garderob med en blank yta.

För att göra ett litet sovrum i Chrusjtjov visuellt mer nödvändigt att korrekt göra en justering utrymmeFör att göra ett litet sovrum i Chrusjtjov visuellt mer nödvändigt att korrekt göra en justering utrymme

Ju mer moderna skåp - ett modulärt nära väggsammansättning, som inte bara hyllor för kläder, men även öppna hyllor, en nisch för TV etc. Och här utlöste zonindelning - ett skåp med en nisch delar rummet i delar, samtidigt som väggen mer kompakt, visuellt expanderar.


Om sovrummet är smal, och ett sådant förfarande är giltigt - i det installerade innertakskonstruktionen medianzonen allokerar färg och form. Vanligtvis eller undertak eller gipsskivor strukturer.

Modern inre av ett sovrum i Chrusjtjov: tips

Tyngdpunkten för dessa rum - enkelt sätt. Inga kläder och färg överbelastning. Skåp - graciösa och grunda, på ett minimum av möbler, ljus inredning fönster, förkastandet av otaliga prydnadssaker.

För ett litet sovrum i Chrusjtjov alltid behöver korrekt plocka möbler, inredning och färg till ett rum, så att de harmonierar med varandraFör ett litet sovrum i Chrusjtjov alltid behöver korrekt plocka möbler, inredning och färg till ett rum, så att de harmonierar med varandra

Vinn interiör litet sovrum och när:  • Dekoration i ljusa färger, mörka färger - uppmätt, mättad - minimum;
  • Omständigheter där möbler och väggar måste vara i samma färgskala, gör denna situation visuellt "försvinner" och psykologiskt rum inte kommer att sätta press på värdarna:
  • Monokrom väggdekoration i ljusa textilier och ursprungliga möbler;
  • Dekoration ljus tapet med en stor siffra endast en av den centrala väggen.

Gallery öppnar en hel uppsjö av bilder, och du kan omedelbart förstå hur mycket det betyder kompetent urval av tapeter. Style of Provence och land antar tapeten i den lilla blomman, som är återigen tillbaks till passagerarutrymmet. Det viktigaste - kvaliteten på tapeten, som inte är mindre viktig än design.

Zonindelning sovrum Chrusjtjov: god avkastning

Zonindelning - det är inte bara bekvämt, det är en bra villospår. Expense är inte lika synliga storleken på rummet. De sovrum Chrusjtjov Zonindelning kan ske på grund av möbler. För att markera det område av mini-skåp, vilket är helt enkelt ingenstans bättre att hitta en plats på väggen hängde hyllorna placeras hörn databord, stol, lampa, etc.

Zonindelning utrymme - det är ett bra sätt att visuellt utöka sovrummetZonindelning utrymme - det är ett bra sätt att visuellt utöka sovrummet

Men målet kan bli föremål för zonindelning. Detta kontrasterande väggen och olika ytbehandlingar av olika områden i rummet. placera en liten boudoir ofta med ett toalettbord och annat anges - annat tapeter, mattor. Resonator kan vara ett podium, som också används som ett lagringsutrymme.

Färgpaletten i sovrummet i Chrusjtjov

Oavsett vilken stil du sätter upp ditt sovrum - idag finns det definitivt trendiga stilar och de som bör överges. Men färgen finns det alltid några områden som går till den första positionen. Och även om du inte följer modet är färgen som används med hänsyn till storleken på rummet.

För väggarna en smal sovrum kostym:

  • persika;
  • lavendel;
  • pistasch;
  • beige;
  • Blekrosa;
  • Ljusblå.

När du gör ett sovrum i Chrusjtjov är möjligt att använda olika färgschemanNär du gör ett sovrum i Chrusjtjov är möjligt att använda olika färgscheman


Om du väljer tapeter på väggarna, de behöver inte vara en stor prydnad. Den vanligaste versionen av den monokroma tapet med ränder. Stora och ljusa mönster på tapeten komprimera visuellt utrymme, och är helt enkelt en distraktion från den omedelbara inre sovrummet.

Varje vägg i sovrummet kan utformas i olika färger. Färger ytor ska vara i harmoni med varandra, är kontrasten inte uppmuntras. Kombinera kan inte bara olika nyanser, men också konsistens. Du kan uppnå intressant design om tre sovrum vägg måla en ton, och den fjärde tapetserade med inte mycket ljusa ornament.

Belysning i ett litet sovrum, också bör räcka. Rätt belysning uppnås med hjälp av spotlights som finns runt omkretsen i sovrummet tak. Som accentbelysning används säng lampetter eller vägg moderna inventarier. Men den centrala ljuskrona och kan kastas om utrymmet är begränsat till ett lågt tak. Detta och så kommer att minska och visuellt minska rummet, som var redan låg.

Sovrum design i Chrusjtjov (video)

Rummet möbler bör vara lite avfall förvaringsskåp för eller entréer, om det är möjligt. I detta avseende är minimalism din stil. Och kom ihåg att det överflöd av inredning och gåvor förhindrar också rummet verkar visuellt större.


Lyckad renovering!

Sovrum design i Chrusjtjov (inredning foto)

1-4 103890 1-24-1024x682 35-29 123-41-1024x768 201 76 347.457 839.214 contentdizaynspalnivhruschyovke15econetru

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 45

map