The BlogSlaapkamer in de Chroesjtsjov moet zijn om het juiste ontwerp te kiezen, rekening houdend met alle kenmerken van het pandSlaapkamer in de Chroesjtsjov moet zijn om het juiste ontwerp te kiezen, rekening houdend met alle kenmerken van pomescheniyaK woningen gebouwd meer dan een halve eeuw geleden, hechten associatief woord "Chroesjtsjov." En totdat ze zijn, en zij zullen wonen mensen die relevante vragen over alles wat deze appartementen met kleine kamers en lage plafonds. Als de reparatie komt, zijn het overwegen waard, alle budget ideeën om u te helpen niet alleen om rationeel te regelen, maar ook het uitbreiden van de ruimte visueel huis.


Ontwerp van de slaapkamer in de Chroesjtsjov: visuele aanpassing van de ruimte

Visuele correctie van de ruimte - dit is de belangrijkste focus, die u zal draaien in een kleine slaapkamer. De kamer kan niet fysiek uit te breiden, maar visueel met hun handen, kunt u deze transformeren.

Slaapkamer Chroesjtsjov in beide smal of vierkant, of op enige wijze. En de echte omstandigheden zodanig zijn dat het niet uitmaakt hoe zet het bed (dat is de centrale schakel in de slaapkamer), zal er slechts een smalle doorgang naar het raam. Wat te doen in dit geval - op te geven meubels. Als het mogelijk is, laat de slaapkamer worden overgelaten zonder. Of in plaats van een omvangrijke kast set ondiepe kast met een glanzend oppervlak.

Om een ​​kleine slaapkamer in de Chroesjtsjov te maken visueel meer nodig om goed een aanpassing ruimte te makenOm een ​​kleine slaapkamer in de Chroesjtsjov te maken visueel meer nodig om goed een aanpassing ruimte te maken

Hoe meer dat de moderne kasten - een modulair in de buurt van de muur samenstelling, die niet alleen de planken voor kleding, maar zelfs de open planken, een niche voor de tv, etc. En hier geactiveerd bestemmingsplan - een kast met een niche verdeelt de ruimte in delen, terwijl het maken van de muur compacter, visueel uitbreidt.


Als de slaapkamer is smal, en een dergelijke werkwijze geldt - in de geïnstalleerde plafondconstructie mediane zone toewijst kleur en vorm. Meestal of systeemplafond of gipsplaat structuren.

Modern binnenland van een slaapkamer in de Chroesjtsjov: tips

Het zwaartepunt van deze slaapkamers - gemakkelijke manier. Geen kleding en kleur overbelasting. Kasten - sierlijk en ondiep, met een minimum van meubilair, licht decor ramen, de verwerping van talloze snuisterijen.

Voor een kleine slaapkamer in de Chroesjtsjov moet altijd het meubilair, fittingen en kleur juist kiezen om een ​​kamer, zodat ze elkaar afVoor een kleine slaapkamer in de Chroesjtsjov moet altijd het meubilair, fittingen en kleur juist kiezen om een ​​kamer, zodat ze elkaar af

Win interieur kleine slaapkamer en wanneer:  • Decoratie in lichte kleuren, donkere kleuren - gemeten, verzadigd - minimum;
  • Omstandigheden waarin meubels en muren moeten in dezelfde kleur bereik, deze situatie het toelaat visueel "verdwijnen" en psychologisch kamer niet onder druk te zetten op de hosts:
  • Monochrome wanddecoratie in heldere textiel en originele meubels;
  • Decoratie heldere behang met een grote figuur slechts één van de centrale wand.

Gallery opent een schat aan beelden, en kunt u onmiddellijk begrijpen hoeveel het betekent bevoegde selectie van behang. Provençaalse stijl en het land gaat ervan uit het behang in de kleine bloem, die is weer terug in het interieur. Het belangrijkste ding - de kwaliteit van het behang, dat is niet minder belangrijk dan het ontwerp.

Bestemmingsplan slaapkamer Chroesjtsjov: een goede opbrengst

Zoning - dit is niet alleen handig, het is een goede rode haring. Lasten zijn niet zo zichtbaar grootte van de kamer. De appartementen slaapkamer Chroesjtsjov Bestemmingsplan kan plaatsvinden als gevolg van het meubilair. Om het gebied van mini-kabinet, dat is gewoon nergens beter om een ​​plaats op de muur te vinden hing planken worden geplaatst selecteert hoek computer bureau, stoel, lamp, etc.

Zoning ruimte - het is een geweldige manier om visueel uit te breiden de slaapkamerZoning ruimte - het is een geweldige manier om visueel uit te breiden de slaapkamer

Maar de afwerking kan worden onderworpen aan bestemmingsplannen. Deze contrastrijke wand en verschillende afwerkingen van verschillende delen van de kamer. plaats een klein boudoir vaak met een kaptafel en anders is aangegeven - andere behang, tapijt. Resonator kan een podium, dat ook wordt gebruikt als opslagruimte zijn.

Het kleurenpalet van de slaapkamer in de Chroesjtsjov

Het maakt niet uit welke stijl u het opzetten van uw slaapkamer - vandaag de dag is er zeker trendy stijlen en die van die moet worden afgeschaft. Maar de kleur is er altijd een aantal gebieden die naar de eerste positie. En zelfs als je niet de mode volgen, wordt de kleur gebruikt, rekening houdend met de grootte van de kamer.

Voor de muren een smalle slaapkamer pak:

  • perzik;
  • Lavender;
  • pistache;
  • beige;
  • Lichtroze;
  • Lichtblauw.

Wanneer u een slaapkamer in de Chroesjtsjov is het mogelijk om verschillende kleurenschema's te gebruikenWanneer u een slaapkamer in de Chroesjtsjov is het mogelijk om verschillende kleurenschema's te gebruiken


Als u kiest voor behang voor de muren, ze hoeven niet te worden met een groot ornament. De meest gebruikte versie van de zwart-wit behang met strepen. Groot en helder patronen op het behang visueel te comprimeren van de ruimte, en is gewoon een afleiding van de onmiddellijke binnen- slaapkamer.

Elke muur in de slaapkamer kan worden ontworpen in verschillende kleuren. Kleuren oppervlakken moet in harmonie met elkaar, is het contrast niet aangemoedigd. Combineer kan niet alleen verschillende tinten, maar ook textuur. U kunt een interessant ontwerp te bereiken als er drie slaapkamers muurverf het één toon, en de vierde behangen met niet erg helder ornamenten.

Verlichting in een kleine slaapkamer, ook, moet voldoende zijn. Goede verlichting wordt bereikt met de hulp van de schijnwerpers die zich rond de omtrek van de slaapkamer plafond. Zoals accentverlichting gebruikt nachtkastje schansen of aan de muur moderne armaturen. Maar de centrale kroonluchter en kan worden weggegooid als de ruimte beperkt is tot een laag plafond. Dit en zo zal verkleinen en visueel verminderen van de kamer, die al laag was.

Ontwerp van de slaapkamer in de Chroesjtsjov (video)

Kamer meubilair moet weinig afval opbergkasten ten gunste of tussenverdiepingen, als het mogelijk is. In dit opzicht, minimalisme is uw stijl. En vergeet niet dat de overvloed van decor en geschenken voorkomt ook dat de kamer lijkt visueel groter.


Succesvolle vernieuwing!

Ontwerp van de slaapkamer in de Chroesjtsjov (interieur foto)

1-4 103890 1-24-1024x682 35-29 123-41-1024x768 201 76 347.457 839.214 contentdizaynspalnivhruschyovke15econetru

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 12 = 14