Standaard afmetingen van de hal: 4 criteria

Standaard afmetingen van de hal: 4 criteria

12 October 2017



Disposition gang moet afhangen van de wensen van de eigenaren. De ruimte moet comfortabel en gezellig zijnDisposition gang moet afhangen van de wensen van de eigenaren. De ruimte moet comfortabel en uyutnoPlanirovka van alle woningen in het appartement gebouw in overeenstemming met dergelijke gegevens worden uitgevoerd als de normen SNIP zijn. Normatieve documenten gaat zelden de vorming van een grote gang die veel problemen brengt. Om precies te zijn, het ontbreken van een grote hoeveelheid ruimte in de hal geeft ongemak tijdens dressing, uitkleden, en zelfs eenvoudige outdoor kleding.


Wat is de minimale breedte van de corridor voor comfort

Minimaal gang gebied kan zeer ongemakkelijk voor zijn.

Zelfs indien de breedte van de hal is niet meer dan 1 meter, is het mogelijk:

 • Vakkundig plan van de ruimte;
 • Set dressing;
 • Maak ruimte voor een gezellig en comfortabel verblijf.

Wanneer één van de corridor breedte moet worden overwogen dat de kastdeur en de aangrenzende kamers geopend zonder ongemakWanneer één van de corridor breedte moet worden overwogen dat de kastdeur en de aangrenzende kamers geopend zonder ongemak

Moet worden opgemerkt dat volgens de bouwvoorschriften, de gang, dat zich tussen de kamers, de breedte dient ten minste 1,2 m bedragen.


Aanvaardbare een vernauwing 90 cm, met dien verstande dat de gang lengte niet meer dan 1,5 m.

Deze normen hebben de eigenschap, en het ligt in het feit dat met dergelijke afmetingen in staat zijn om de gang 2 mensen missen. Als u van plan bent om het kabinet onder de jurken, jassen en dat soort dingen te installeren, dan is de breedte van de gang mag niet minder dan 1,5 m. 

Comfortabele zaal voor individuele maten

Veel mensen geven de voorkeur aan individuele kluisjes te bestellen, zodat hun grootte is volledig in overeenstemming met de afmetingen van de hal. Natuurlijk moet er worden gerespecteerd de snelheid waarmee de berekening wordt uitgevoerd, in het bijzonder, wordt de hoogte berekend, de afstand tussen de secties, alsmede selectie van bouwlengte.

Unieke en originele set in de hal kunnen de eigenheid van zowel de eigenaren van het huis te benadrukken, en van de behuizingUnieke en originele set in de hal kunnen de eigenheid van zowel de eigenaren van het huis te benadrukken, en van de behuizing



Meubilair fabricage van de individuele maten - het heeft veel voordelen:

 1. Het is mogelijk om op efficiënte wijze gebruik maken van alle ruimte gangen.
 2. Het is mogelijk om een ​​headset die harmonieus passen in het interieur gang te creëren, en de kamer zal een uitstekende aanvulling, die gemeenschappelijk is voor alle lijkt onhandig en ongemakkelijk.
 3. U kunt een kast die volledig zal voldoen aan de voorkeuren van kleur, materiaal, decoratie en interieur te creëren.
 4. prijs van het product hangt alleen af ​​van de klant.
 5. De kans op het krijgen van meubilair van hoge kwaliteit is 100%.

Bij het vervaardigen tekeningen worden bereid, vaste grootte van de kamer, evenals voor het project een diagram van alle delen van de headset.

De optimale breedte van de gang van het appartement: comfortabele lay-out

Als het appartement is op het podium van de reparatie, moet u zeker goed nadenken over alles erop en eraan, het design en interieur. Nu heel vaak ben ik begonnen met gipsplaten te gebruiken, niet alleen voor de uitlijning van de muren en plafonds, maar ook om een ​​garderobe te creëren.

De populariteit van gipsplaat is volledig gerechtvaardigd, omdat het eigenschappen zoals:

 • sterkte;
 • duurzaamheid;
 • Glad en vlak oppervlak;
 • Optimale kosten;
 • Vochtbestendigheid.

De breedte van de strook in het appartement gewoonlijk berekend door te vertrouwen op bepaalde factoren.

De belangrijkste taak van de gang - aan eigenaren en gasten snel en gemakkelijk toegang tot andere kamers te gevenDe belangrijkste taak van de gang - aan eigenaren en gasten snel en gemakkelijk toegang tot andere kamers te geven

namelijk:


 • Ongeacht of er in de gang ramen en deuren, evenals hun hoeveelheid.
 • plafondhoogte.
 • Gang gezien, bijvoorbeeld, grenzend aan of zelfs passeren van een niche.
 • Wat u van plan bent om de kast te installeren, en als hij terug komt.

Het is vermeldenswaard dat in de bouw van ingebouwde installatie voor opslag, vooral bij gebruik van de gipsplaten, moet je niet alleen denken over elke stap en design centimeter, maar ook om de interne rangschikking van de kast te berekenen.

De breedte van de strook, de afwerking van gipsplaat, met name in de uitlijning van wanden aanzienlijk verminderd ten minste 10-13 cm.

Experts geloven dat als de gang breedte van minder dan 1,5 m is strikt niet raadzaam om een ​​kast die niet alleen een grote ruimte in de kamer inneemt, maar ook een belemmering voor de beweging van de kamer worden gebracht. Definieer standaard en optimale omvang is niet moeilijk, omdat de gang ruim en comfortabel moet zijn.

De meest optimale grootte van de hal voor comfort

Optimale binnenvulling kasten is bovenkleding. In de regel wordt het geplaatst op een hanger, de bars, en accessoires op de planken. Meeloper stang bevindt zich niet in de kast diepte en breedte.

De standaard grootte van 65-80 cm wordt beschouwd als de lat.

Kleding, wanneer geplaatst op een hanger, hangers mag niet de achterwand raken, evenals naar de deur te raken, dat zijn uiterlijk na verloop van tijd zal bederven. Bij het ontwerp van de kast, moet rekening worden gehouden met + 10 cm van de geleiding, waarin de deur rijdt. Als de gang gebied toelaat, is het toegestaan ​​om een ​​brede en diepe kast installeert, kunt u het ontwerp van de hoeken te kiezen.


Met betrekking tot de grootte van de hal naar de gang, worden ze berekend op basis van:

 • Inwendige vulling kast;
 • De grootte van de hal.

de grootte van de ruimte in de hal selectie kan worden gemaakt met betrekking tot wat er zal worden gevestigdde grootte van de ruimte in de hal selectie kan worden gemaakt met betrekking tot wat er zal worden gevestigd

De afmetingen van de hal, natuurlijk, grote invloed op de keuze van de kasten, hun ontwerp en dimensies. In de meeste gevallen kiest de smalle ontwerp, zodat ze bar comfortabel werd geplaatst en het minimum aantal planken voor accessoires en dergelijke. Als u van plan bent om de staaf aan de overkant van de behuizing of langs de diepte te installeren, moet de lengte van de hanger een maximum van 35-40 cm zijn, aangezien, ook al is de diepte van het ontwerp is 60 cm, je hoeft te doen goed voor de montage van de bar, evenals de lopers voor deuren.

Langs de lengte van de kast is berekend met betrekking tot de diepte, en is afhankelijk van een aantal zaken zal worden gevestigd in het ontwerp, hoeveel mensen het zal gebruiken, en hoe het zal worden gebruikt, bijvoorbeeld, een seizoensgebonden garderobe items of onder hun permanente locatie. Er moet worden dat de breedte en lengte van de omhulling wordt verhoogd 2-3 cm van de dikte van het materiaal te overwegen.

Smalle kasten moeten omvatten meerdere compartimenten, in elk waarvan er is een bar en planken, zodat elk gezinslid zijn afdeling kan gebruiken en kon het juiste ding te vinden zonder problemen. Natuurlijk voor appartementen met kleine afmetingen is het heel moeilijk om de optimale gangen te vinden, maar de mogelijkheid is er. Hiervoor is het noodzakelijk om te pakken naar experts in de fabricage van meubelen op aanvraag.

In principe zijn inloopkasten zich in de hal - het is compact producten, die kan worden ontleed in een minimale hoeveelheid garderobe items, zoals laarzen, tassen, hoeden, en soortgelijke zaken gerelateerd aan een bepaald seizoen van het jaar.

Handige formaat zaal (video)

De hoogte van de structuur is geselecteerd in het plafond die u toelaat om een ​​met garderobe corridor te maken, maar als een set van wanden gipsplaat, als je van plan bent om ingesloten product, maar het is goed te beseffen dat deze gevallen geworpen, en kunnen niet worden verplaatst.

Ontwerp van standaard gangen (foto interieur)

4e745d8bcd37c8dea45dae85c30357f8 766a3f3622e16ddf83dc315314a4c1ca 133620100-image 1024x768-apartment-small-apartment-slim-design-oplossingen-in-gothenburg ef87d97c3875be347abd4ca99c22ff68 remont-malenkoj-prihozhej-39 uzkiyshkafkupe 1463994219dizayn-prihozhey-v-kvartire-12 1920x1080resizeinterior34690511398796353 26385310-Dizayn-prihozhey-Provans-foto

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

map