Spegeln i sovrummet: destination val och dekor idéer

Spegeln i sovrummet: destination val och dekor idéer

12 October 2017Mirror - är ganska vanligt i det inre av ämnet, eftersom det kan användas inte bara visuellt öka utrymmet, men också ge ett rum originalitetMirror - är ganska vanligt i det inre av ämnet, eftersom det kan användas inte bara visuellt öka utrymmet, men också ge originalitet pomescheniyuSovremennye designers leker med speglar i det inre som du vill, utnyttja alla funktioner på objektet. Litet rum välplacerade speglar kan visuellt förstora, med vacker belysning inomhus spegel blir fokus. Det kan kompletteras med stora hyllor eller små hyllor, dekorera sidorna, plocka upp under möbler, hänga på dörren, etc.


Dekorativt element - en spegel i det inre av ett sovrum

Ofta spegeln förvandlar den tråkiga interiör. I detta fall utför den nästan uteslutande dekorativ funktion. Ibland vackra speglar arrangeras så att det är omöjligt att titta på dem. Men de skapar en vacker visuella effekter i det inre sovrum.

Idag kan vi tala om att bygga en spegel i sovrummet av kompositionerna. Till exempel, har denna teknik blivit på modet: ovala och runda lilla spegel som vattendroppar utspridda längs huvudväggen. Denna teknik används för dekoration i sovrummet i medelhavsstil - det är färskt, livlig och elegant.

Designers hävdar att användningen av speglar i inredningen - det är höjdpunkten av någon stilDesigners hävdar att användningen av speglar i inredningen - det är höjdpunkten av någon stil

Det har länge sovrum inredning tar glatt den berömda spegel solen. Detta element är beläget högt upp på väggen mittemot fönstret, och det kommer att lägga till rumsbelysning. Detta speglade solen kompletterar ofta utformningen av varje övertalning - det ser mycket trevligt på mörk tapeter, serigrafi.

Ibland spegeln är dekorerad med ett slags spegel prydnad - kommer detta mönster att bidra till att jämna ut raka linjer i det inre, och ibland upprepar textilmönster. Ibland görs hela spegelvägg med ornament. Eller spegelinlägg markerar i stora paneler.


Vare sig i sovrummet spegeln är acceptabelt: det är bra eller dåligt

Om du tror att andlighet, anhängare av många religioner och filosofier, många av dem är överens om det faktum att spegeln - det är en sak av Sacred. Och använd i det inre av hennes sovrum för att vara mycket försiktig. Psykologer tror att spegeln i rummet öka självkänslan hos människan. Det ger honom förtroende. Om vi ​​lyssnar på Feng Shui anhängare, säger de att när fel plats spegel, kan denna vara en riktig energi vampyr.

Vad accenter alla aktuella och filosofi - är omöjligt att sova framför spegeln. Man tror att under sömnen personen frigörs från negativitet, stress, rädsla, dåliga känslor, och en spegel tillbaka till honom med sina reflektioner.

Det finns några att ta med avseende på placeringen av speglarna, och tror på dem eller inte, detta är ett personligt valDet finns några att ta med avseende på placeringen av speglarna, och tror på dem eller inte, detta är ett personligt val

Om spegel i sovrummet på följande sätt:  • Dubbelsäng definitivt inte ska visas i en spegel;
  • Det är inte nödvändigt att hänga vägg spegel mitt emot ingången;
  • Mer än två speglar i sovrummet - överskottet;
  • Häng en spegel (om det inte är strikt prydnads) måste så att chefen för betraktaren, visar den helt.

Typiskt, i sovrummet spegeln visas på samma linje till bädden. Har det upp och över huvudet på sängen, vilket kommer att ge djup i rummet. Du kan hänga en spegel och sidoväggarna, men återigen, att sängen var inte synlig.

Spegeln i sovrummet mittemot sängen: varför inte

Spegeln mittemot sängen - ett dåligt omen. Och hon måste tro i många kulturer. Slaver från urminnes tider ansåg att en sådan bestämmelse öppnar dörren till andevärlden, fientlig till människor. Var tanken att när en person sover, går hans själ på en resa, och om, återvänder till kroppen, ser hon sin spegelbild, släpade henne till en annan värld.

Du kan inte tro på det, men även skeptiker påpeka att sova på sängen framför en spegel, bryts upp på morgonen och ofta med en huvudvärk. Dessutom antas det att spegeln mittemot sängen tar energin för den person - han kommer att lida av sömnlöshet, irritabilitet, kan den ha mardrömmar.

Det är bäst att placera spegeln så att det inte var framför sängenDet är bäst att placera spegeln så att det inte var framför sängen

Vissa föreställningar säger att spegeln mittemot den äktenskapliga sängen - vägen till en förändring, och om att sova på en säng en man, han kommer inte att vara glad. Tro det eller ej, du bestämmer, men om ett så stort antal av tro, filosofier, kommer folk att säga att det är vettigt att lyssna.

En sminkbord med en spegel i sovrummet

Det är den vanligaste versionen av programmet - är vanligtvis ett bord bredvid sängen. Sminkbord, många i samband med den redan svunnen tid, eftersom inte bara den typ av bord IKEA aktivt söka ut och köpa, men också en modell i en vintage estetik.

Hittills har mycket populära toalettbord med fällbara spegelHittills har mycket populära toalettbord med fällbara spegel

Vi bör också sägas om ett sminkbord med en hopfällbar spegel - nu är de särskilt efterfrågas. För små rum är det bara en gudagåva, eftersom denna tabell används för olika ändamål. Du utelämnar den vita (eller någon annan) spegel plåt, och få ett litet arbetsbord där du kan sitta med din bärbara dator.


Golv speglar i de inre sovrummen

Detta bekväma att köpa - det tillåter dig att bedöma ditt utseende från topp till tå. Det viktigaste är att ha en bekväm inställning till denna spegel. Interiören stil är inte viktigt, kommer spegeln passar in i alla golv - modern, vintage, minimalistisk, Provence, etc.

Den huvudsakliga dekorativa accent i detta fall vilar på ramen, som är ansvarig för stilistisk matchning. Nästan hemtrevlig - minimalism, huggen och elegant - vintage, trä med blommor ornament - Provence.

Golv speglar perfekt passa in i alla inredningar, men det är värt att komma ihåg att det bästa sättet det ser ut i sovrummetGolv speglar perfekt passa in i alla inredningar, men det är värt att komma ihåg att det bästa sättet det ser ut i sovrummet

speglar golv något tyngre sovrum interiör. Eftersom de inte är lika önskvärt i ett litet rum, oavsett hur stora sovrum. Men överallt kan du hitta en kompromiss.


Expanderande rymden: speglad garderob i sovrummet

Garderob med spegel fasad används idag mycket ofta, särskilt i den smala sovrummet, som bara riktigt vill expandera visuellt. Garderob, som är inbyggd i en nisch, går samman med sovrumsväggen. Och det blir ingen belamra rummet. Det visar sig att dörrarna i skåpet kommer att speglas sovrum vägg.

Men det kommer definitivt att vara en garderob mittemot sängen, hur kan det vara? Täck spegeln på natten, naturligtvis, är inte ett alternativ. Exit kommer under en lång tid, och används i stor utsträckning över hela världen - en spegel stopp för natten en speciell gardin. Och billig, och intressant, och praktisk.

Speglad garderob i sovrummet kommer att bidra till att visuellt förstora utrymmetSpeglad garderob i sovrummet kommer att bidra till att visuellt förstora utrymmet

Spegelskåp har många fördelar:

  • Du kan se dig själv i alla tillväxt;
  • Det är visuellt expanderar rummet i stor utsträckning;
  • Sovrummet är alltid på grund av detta, blir det lättare;
  • Han rymlig, vilket också är viktigt.

Ibland två speglad skåp placeras på vardera sidan av sängen och inga Gardiner inte. Om du väljer vinkel spegeln visuellt expandera rummet diagonalt. Det är bra för utökade obekväma rum.

Hur att dekorera en spegel i sovrummet (video)

Spegel - det är vackert och funktionellt och elegant. Välj ett alternativ på duschen, glöm inte om de nyanser som markerar psykologer och folk tro. Och kom ihåg att oftare måste tvätta spegeln under en lång tid, och det är också valet av nyans.

Bra beslut!

Exempel på speglar i sovrummet (foto inre)

1f 2 ----- 1030x822 4 3e081ac76fbadd6c7ef83d76d9d93902 10-spegel-DOP 37 131-1024x682 386 1000-df12b7396dd06811e95405a22cf29fbf 2016-06-8-5758169b243c0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 92

map