Speciale kits voor patchwork: 8 componenten

Speciale kits voor patchwork: 8 componenten

12 October 2017Tot op heden is een groot aantal interessante kits voor patchwork, die u zelf kunt kiezenTot op heden is een groot aantal interessante kits voor patchwork, die u kunt kiezen op hun eigen handel netwerk presenteerde een andere set voor patchwork, waaronder een groot aantal elementen. Maak een weloverwogen keuze tussen hen kan moeilijk zijn, niet alleen voor beginners maar ook ervaren needlewoman zijn. In de meeste gevallen is het op de juiste keuze hangt af van hoe de resulterende uitkomst lust voor het oog zijn. Ga uit van een moeilijke situatie op de aanbevelingen op basis waarvan zal niet om het geld besteed tevergeefs spijt te helpen.


Origin patchwork techniek

Om meerdere sets van patchwork niet wordt misleid, zal een newbie niet verkeerd om te leren over de essentie van de techniek. Hoe meer informatie op dit zou een persoon zijn, hoe makkelijker het "afgesneden" is geen optie. Patchwork kwam tot de Oost-Europa eeuwen geleden. De naam zelf komt van het woord "patch" en "werk". Met deze eenvoudig te begrijpen dat dit is een techniek van patchwork.

In de veelkleurige lappen gebruikt, die met elkaar gecombineerd op een bepaalde manier. Het is belangrijk te onthouden dat de gekozen kleur moet in harmonie.

Dankzij de techniek van patchwork kan een heleboel spannende dingen te maken, met inbegrip van stijlvolle gevallen voor kleine kussensDankzij de techniek van patchwork kan een heleboel spannende dingen te maken, met inbegrip van stijlvolle gevallen voor kleine kussens

Aan de ene kant moet de kleurrijke mozaïek lust voor het oog zijn. Aan de andere kant, moet het niet een wandeling in de clown decoratie zijn.

Als dit juist gebeurt, dankzij de technologie patchwork kan worden geïmplementeerd de volgende projecten:


 • deken;
 • deken;
 • kussenslopen;
 • dekbedovertrek;
 • gordijnen;
 • Mats en ga zo maar door.

Zoals blijkt uit het bovenstaande voor toepassing bij deze techniek noodzakelijk lapjes, draden en diverse hulpmiddelen zoals een mes, zodat bij splitsing of samenvoeging gereedschappen. U hoeft niet te vertrouwen op de verzekering van de fabrikanten sets die beloven om veel verschillende zogenaamd nuttige elementen bevatten. In de meeste gevallen is de klant alleen betaalt voor niet-opgeëiste details.

Kies materialen voor patchwork

Om werk nodig is, is niet alleen een kwaliteit instrument, maar ook de stof. Onze grootmoeders tijd letterlijk beetje verzameld bij beetje hebben allemaal vrienden, buren en familieleden. Als een gespecialiseerde ontwikkeling van de handel situatie is veranderd voor het beter. Ongeacht of in de echte of virtuele winkel voor handwerk zoeken burger, moet u zorgen voor de kwaliteit van de stof.

Voor het kopen is het noodzakelijk om aan te raken en te verkennen. In de meeste gevallen helpt het om de eerste presentatie te maken.

Het oppakken van een set voor patchwork, altijd noodzakelijk om de kwaliteit en de belangrijkste kenmerken te controlerenHet oppakken van een set voor patchwork, altijd noodzakelijk om de kwaliteit en de belangrijkste kenmerken te controlerenervaren meesters adviseren om aandacht te besteden aan de volgende kenmerken:

 • Aantrekkelijk uiterlijk;
 • Textuur met de nodige parameters;
 • Aangezien sporen langs of over het gat;
 • De aanwezigheid van het hygiënisch oogpunt - deze parameter is verplicht wanneer het eindproduct worden gebruikt voor het slapen of voor de tafel.

Functioneel gezien als hoofdmateriaal wordt aanbevolen om zuiver katoen of katoen (HB) stof gebruikt. Dicteerde het is in hun voordeel. In de eerste plaats, mash HB bijna onmogelijk. Ten tweede, het snijproces is vrij eenvoudig, en achteraf behandelde materiaal niet krimpt. Naast HB, worden de volgende materialen: wol, viscose, zijde en neerleggen.

Instrumenten voor patchwork

Om geschikt gekozen materiaal omgezet in een meesterwerk, dient te worden behandeld niet minder goed gekozen gereedschappen. Het voordeel van patchwork techniek is dat het vereist aanzienlijke vaardigheden. Zelfs een beginner zal gaan met het werk onder de voorwaarde dat hij gereedschap geselecteerd uit de technische eigenschappen van het materiaal.

Zelfs een beginnende naaister kan erg origineel ding naaien, met behulp van kant-en-klare pakketten voor patchworkZelfs een beginnende naaister kan erg origineel ding naaien, met behulp van kant-en-klare pakketten voor patchwork

De lijst van de nodige instrumenten voor de baan, volgens het advies van veel geschoolde werknemers, als volgt:

 1. Scherpe schaar.
 2. Naaimachine - wordt gekozen op rekening houdend met de geschatte dichtheid van het materiaal. Als het gaat om stoffen prima, maar een beetje te snel beweging spel kwetsen. In dit geval past de machine.
 3. Verschillende naalden.
 4. Ijzer - gebruikt om stukken stof te geven de gewenste vorm.
 5. Board werk.
 6. Threads vereiste kleuren.
 7. Gleuflijn - dit extra ruimte, die het mes vormt. Bovendien moet deze lijn worden gebruikt voor het nauwkeurig snijden kleppen volgens de gewenste grootte.
 8. Decoratieve elementen - geselecteerd op basis van creatief concept.

Sets van patches voor patchwork: de beste manier om uit te kiezen

De prijsklasse van de opties die in de handel netwerk zal sterk variëren, dus het eerste ding dat komt bij de hand niet te gebruiken. Eerst moeten we hun niveau objectief te beoordelen. Als het gaat om de opener, in dit geval, minimale accessoires die geschikt zijn voor de baan. Nu moet je de basistechnieken en methoden van individueel werk te leren.

De verplichte set bevat de noodzakelijke patronen, die al voorbereid spaties.

Het kopen set voor patchwork, moet u de aanwezigheid van alle benodigde tools mee te werkenHet kopen set voor patchwork, moet u de aanwezigheid van alle benodigde tools mee te werken


Bovendien moet je aandacht besteden aan de volgende onderdelen:

 • Mat - functionele onderliggende oorzaak voor het toestaan ​​vol knippen en naaien doek;
 • Gereedschap voor het snijden en snijden;
 • Bindende karakter is aanwezig in het ingestelde bereik en een aantal stap voor stap illustraties;
 • Zoals de professionele ontwikkeling van de aandacht kan worden besteed aan de producten die met verlengde lijst met hulpprogramma's.

Overzicht patchwork kit (video)

patchwork-technologie is beschikbaar voor iedereen vanwege zijn eenvoud. Om te beginnen, moet u een set te kopen en vind de benodigde materialen. Maak het makkelijk op te bergen in de buurt van objecten voor handwerk. Het selectieproces moet niet vergeten dat dergelijke apparatuur wordt gekozen rekening houdend met het niveau van de professionele kunstenaar. Zo niet, is het waarschijnlijk om geld te besteden tevergeefs.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 50 =

map