Sovrum loft-style: 5 särdrag

Sovrum loft-style: 5 särdrag

12 October 2017Loft stil i designen sovrummet är mycket populär bland dem som uppskattar komfort och individualitetLoft stil i designen sovrummet är mycket populär bland dem som uppskattar komfort och individualnostInterer som en persons humör, kan vara utbytbara. Det kan göra en mjukare, tuff, ljus, eller tvättas ur. För närvarande, för dekoration använda en mängd olika inredningsstilar, såsom barock, klassisk eller modern. Inte mindre populära anses vara en vindsvåning stil. Det är modern, originell och låter dig skapa en trevlig atmosfär för din vistelse.


Kännetecken en sovloft

Sovrum loft-stil rum kan påminna gjord av lokalerna som tidigare använts som ett lager, Manu eller vinden. Detta framgår av förekomsten av högt i tak, stora fönster, samt den minsta mängden av smycken och en del slarv i konstruktionen.

Naturligtvis är det inte nödvändigt att leta efter byggnaden med lager för att utrusta sina hem där, följ bara råd designers och lita på sina sinnen.

Det är således kunna skapa den åtråvärda interiör. Kräver mycket försiktig användning av varje kvadratmeter av sovrum, liksom att inte glömma bort kompetenta pläterade avsluta väggar och tak.

Inredningen i sovrummet loft bör vara minimal och icke-standardInredningen i sovrummet loft bör vara minimal och icke-standard

Särskilda egenskaper:


 1. Möbler bör vara kompakt och multifunktionell.
 2. Färgskalan bör innehålla naturliga och naturliga nyanser, kalla toner.
 3. Är att överge partitioner eller artificiellt konstruerade väggar. Rummet bör vara stor för att maximalt.
 4. Du kan kombinera en mängd olika texturer av material.

Hela utformningen av rummet bör vara så kortfattade. Inledningsvis kan ett sådant rum skapar en känsla livlös och kall, men det är bara vid första anblicken. I själva verket är det mycket bekväma och mysiga.

Interiör från ett sovrum på vinden

Style loft sovrum i det inre anses vara industriell eller fabriken, eftersom det ursprungligen användes för dekoration av fabriker och verkstäder, som senare var utrustade för att leva. Många jämför det med uppror och borgarklassen.

Sovrum på vinden - öppna ytor, förmågan att skapa och förverkliga sina drömmar i livetSovrum på vinden - öppna ytor, förmågan att skapa och förverkliga sina drömmar i livetDet är de grundläggande egenskaperna hos en loftstil sovrum, som skiljer det från många andra:

 1. Radhus - är dock rebellisk, men samtidigt lugn och mysig stil. På grund av det faktum att vinden översätter loft, övre rummet och stängde på vinden, sovrum, gjort i det inre bör påminna dem exakt. Den tillåter dig att göra plats för en maximal bekväm och trevlig, som krävs för varje rum används för rekreation.
 2. Ett litet rum är inte det lämpligaste alternativet för att välja ett loft stil, men det är acceptabelt om den är avsedd för en tonåring. För att vara mer exakt, för en person, till exempel, kan det vara manliga eller kvinnliga. Loftet stil studio kan förekomma, som inte bara bär zonindelning av utrymmet, men lägger också till visuella utrymme. Studio genomskinligt värt att göra som kommer att lägga lätthet.

När det gäller färg, som tidigare nämnts, bör de vara naturligt. Framför allt kan du välja olika nyanser av grått, vitt, svart och tegel, bärnsten, choklad, sand, tall, himmelsblå, vin och liknande.

Sovrum design i stil med ett loft

Modern stil loft - är en chic sätt att ordna sovrummet för att passa dig, men med hänvisning till designbeslut.

Säng i sovrummet loft bör vara stor och alltid på låga benSäng i sovrummet loft bör vara stor och alltid på låga ben

Det räcker med att utforma hålla dekoration och inredning och kan uppnå utmärkta resultat:

 1. Innertaksbeläggningen bör innefatta balkar, förstärkning eller välvda struktur. I extremfallet är det möjligt att direkt från taket låg elektriska ledningar, men med överlagringsskiktet av isolering.
 2. Det perfekta valet för golv kommer att bli en normal styrelse, som är speciellt åldras artificiellt. Detta kommer att skapa effekten av gamla anläggningar och shabby golv. Laminat kakel eller golv, men det väsentliga kan användas som ett material för golvet förblir densamma. De måste slitas ut specifikt eller köpa färdiga material med sådan effekt. Det är vad som skapar estetik industriell design butiker och lager.
 3. Windows - detta är en av de viktigaste aspekterna av loft stil. Framför allt bör de vara så stor och hög. Om det är möjligt, kan de utökas till maximalt och göra lika med panoramafönster. Sills i denna stil - detta är ett undantag, men för att understryka den stil du kan använda retro radiatorer, t ex en platta eller gjutjärn typ.
 4. Genom valet av möbler bör behandlas så noggrant. Möbler kan vara i dagens högteknologiska och techno. Förutom de sängar är två stolar i stil med 60-talet. Denna otroliga kombination kan avsevärt överraska, men utseendet kommer att bli bra.

När det gäller skåp kan du välja en inbyggd installation i hela längden av väggen. Om du vill dölja dem från slag, måste du välja en förklädnad som en speglad fasaden. Om du vill göra rummet så nära lagerutrymmen, är det möjligt att installera i stället för skåp metallställ. Med deras hjälp kan du bryta standarden på rummet och tanken på ett bekvämt sovrum.

Litet sovrum på vinden

Kombinationen av ett litet utrymme med stil loft är i princip omöjligt, men om man tänker på varje liten sak, något ta bort och lägga till något, då möjligheten att skapa en intressant interiör kan hända.


Garderob i ett litet sovrum i loftstil måste matcha längden och bredden på en av väggarna, så kommer det att gå samman med den övergripande designenGarderob i ett litet sovrum i loftstil måste matcha längden och bredden på en av väggarna, så kommer det att gå samman med den övergripande designen

tips:

 1. Sådana industri element som järn stege eller ventilationsrör kan vara närvarande i konstruktion, men i begränsade mängder. Inget behov av att välja flera element, eftersom det är bättre att ge företräde åt en av dem som inte skulle ge intryck av trängsel och förvirring.
 2. För små rum är lämpliga inbyggda garderober, eftersom de inte kräver en hel del utrymme, liksom deras rätta dressing av visuellt utöka utrymmet. Detta trick används tillräckligt ofta för alla små sovrum. Skåpet ska vara exakt den typ av en coupé, som konstruktionen med slagdörrar - är användningen av extra utrymme, som redan är liten. 

Litet sovrum är alltid begränsad täckning, eftersom du behöver fokusera på ett stort antal av belysning. Om inte tillräckligt naturligt ljus, är det nödvändigt att dessutom installera en artificiella ljuskällor. Dekoration av inredning måste väljas i high-tech stil, företrädesvis med en metallram och matt nyanser.

Sovrum i loftstil white

Vitt är alltid en symbol för renhet, komfort och rymlighet. Det beror på att stil loft, som helt enkelt är baserad på det faktum att det måste finnas en hel del utrymme och endast färska, ljus och lätthet, tillräckligt ofta för att skapa en ljus, i synnerhet vitt.


Vit sovrum loftstil hämtar sin lätthet och friskhetVit sovrum loftstil hämtar sin lätthet och friskhet

I denna vita sovrummet bör inte vara att nu räcker det:

 • textilier;
 • möbler;
 • Door.

Allt annat kan ha kontrasterande färger med vitt. Till exempel den svarta trappan eller en affisch i svart och grå toner.

Making sovrum loftstil (video)

Sammanfattningsvis, vi tillägga att den viktigaste funktionen loftstil sovrummet är närvaron av murverk, utan vilken det är helt enkelt omöjligt att göra. Inget behov av att täcka alla väggar av detta material som tillräcklig bildning av ett visst föremål, såsom dekorera utrymme att arbeta, insats, eller gör eldstaden. Som väggbeklädning kan användas akryl- eller oljefärger, vilket gör rummet en ovanlig och modern.

Sovrum design i stil med Loft (inredning foto)

3 092d654bcf8fecorig 5 005 bjudande-loft-Martin-arkitekter-1050x700 8bf3bc911ba94c815be9bb0dad42855d085457ee-1200x800 9 062 072-1024x853 111 205

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 24

map