Soorten houten trap naar het interieur van het huis: 3 manieren om de stappen te monteren

Soorten houten trap naar het interieur van het huis: 3 manieren om de stappen te monteren

12 October 2017Genoeg populair en populair zijn de trap naar de tweede verdieping van natuurlijk houtGenoeg populair en populair zijn de trap naar de tweede verdieping van natuurlijke derevaLestnitsa gemaakt van natuurlijk hout en ligt op een grote vraag als het beschikt over een zachte decoratief uitzicht, functionaliteit, unieke stijl. Er zijn vele mogelijkheden voor het gebruik van een dergelijk uniek design, is echter vaak een houten ladder nodig is voor alles een landhuis of villa. Dit ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook een decoratieve functie in het interieur van het huis. Photo Gallery zal toelaten om volledig te genieten van de verfijning van de houten trap in een modern interieur, ongeacht de stilistische oplossingen.


Wat kunnen de vormen van ladders gemaakt van hout: de top

Een houten trap wordt beschouwd als een essentieel kenmerk van een zolder of twee verdiepingen tellende huis, die kan worden gemaakt in zeer verschillende stijlen.

Met name zoals:

 • land;
 • Classic;
 • Provence.

houten ladder constructie kan heel anders zijn.

Mooie trap in klassieke stijl een elegante aanvulling op het interieurMooie trap in klassieke stijl een elegante aanvulling op het interieur


Namelijk, zoals:

 • marcheren;
 • coil;
 • Gecombineerd.

FLOATING uit meerdere vluchten, doet de schroef geen onderverdeling in afzonderlijke marsen. Combinatie varianten zijn een combinatie van deze beide soorten ladders. Afhankelijk van de aanwezigheid treden, kan trappen apparaat open en gesloten. Bovendien kunnen houten trappen worden onderverdeeld in typen en stadia van een werkwijze bevestiging.

Volgens deze classificatie, kunnen bij de montage stappen worden toegepast: • pees;
 • Balken, stringers;
 • Steunpilaren.

Meest bevestiging op kosour, zoals ze ondersteunen hieronder substap. Draagbanden kan een driehoekige uitsparingen hebben of helemaal glad. Heel origineel en mooie patronen en voorbeelden van afgewerkte houten trap is te zien in Tsjechov in particuliere landhuizen, aangezien de regio Moskou worden aangetrokken om te verblijven in het land.

Waarom een ​​houten trap

Als het eigen huis heeft meer dan een verdieping, of multi-level appartement, vindt u een ladder gemaakt van massief hout nodig. Het is noodzakelijk om te kunnen klimmen naar de tweede verdieping. Maak een ladder naar een appartement of huis moet in de eerste fase van de reparatie, omdat dit de eigenaardigheid van de locatie, evenals de functie van het ontwerp wordt gebouwd zal bepalen.

Als u besluit om een ​​houten ladder te installeren, dan vooraf is het noodzakelijk om te zorgen voor de veiligheid en de locatie te nemenAls u besluit om een ​​houten ladder te installeren, dan vooraf is het noodzakelijk om te zorgen voor de veiligheid en de locatie te nemen

Bij plaatsing van de ladder in een prive-woning of appartement moet rekening worden gehouden met factoren zoals:

 • Locatie ladder;
 • Het niveau van beveiliging wordt gebouwd structuren;
 • Wanddikte;
 • Het interieur van de kamer.

Trappen in een prive-woning of appartement - is niet alleen de bijzondere structuur helpt om de bovenste verdieping te komen, maar ook heel belangrijk element dat zijn totale uitstraling, plaatsing van meubels en andere decor items beïnvloedt. Door te kiezen voor elke ladder model moet worden benaderd met een grote verantwoordelijkheid, rekening houdend met alle voors en tegens van elk model, evenals het materiaal waaruit het is gemaakt.

Stijlvolle design van houten trappen

Modern voorstedelijke en landhuizen hebben meerdere verdiepingen, dat is waarom een ​​dergelijke element als een ladder in huis heeft een vrij grote vraag naar, omdat het mogelijk is om een ​​eenvoudige beweging te voorzien tussen de verdiepingen.

Daarnaast kunt u een houten trap met een prachtig gesmeed balustrades versierenDaarnaast kunt u een houten trap met een prachtig gesmeed balustrades versieren


houten trap ontwerp in een privéwoning kan heel alles zijn, het hangt allemaal af van:

 • Vrije ruimte die gebruikt kan worden;
 • Het gemak van de locatie;
 • Siergewassen.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke ontwerp-configuratie, alsook aandacht besteden aan de stijging. Als u wilt de trap uit te voeren in het huis, kunt u dit doen door ervaren meester-ontwerper, die in staat zijn om alle vereiste maten te berekenen, maar ook voldoen aan alle technische specificaties zal zijn. In dit geval kunt u een stijlvolle en mooie trap uit te voeren in een huis volledig van enige complexiteit. Tijdens de bouw en reparatie werkzaamheden die nodig zijn om zich strikt te houden aan de regels van veiligheid en gezondheid, en moeten schattingen voor te bereiden op alle werkzaamheden verricht. Zorg ervoor dat u de handeling te maken van het ontvangen van een transmissie, omdat dit zal helpen om jezelf te beschermen tegen onnodige problemen.

Conventioneel, alle trappen kan worden onderverdeeld in de schroef en maart. Schroef opties worden zelden gebruikt, vooral in krappe ruimtes of op basis van de voorkeuren van de huiseigenaar.

Er dient echter te worden opgemerkt dat de wenteltrap ontwerp is niet functioneel genoeg. Daarnaast is deze optie is een ladder met het kenmerk dat de structuur is heel moeilijk om te verzamelen, evenals alle eisen van GOST en overwegen verschillende nuances moet zeer strikt worden nageleefd.

De meest voorkomende modellen worden beschouwd als een trap, die kan worden gemaakt met je eigen handen marcheren. Echter, alvorens de productie moet gebeuren alle elementaire berekeningen om de toekomstige vormgeving grafiek, rekening houdend met de beschikbare ruimte en het beoogde gewicht, dat de trap moet weerstaan.


De optimale hoek van houten trappen: open en gesloten types

Bij het ontwerpen van de trap in een prive-woning of een twee-niveau appartement van een van de belangrijkste taken is de mogelijkheid om correct te identificeren en het berekenen van de gewenste hoek. Het is beter om alle benodigde berekeningen te belasten en het uitvoeren van de installatie specialisten die in staat zijn om de meest interessante en duurzame optie kiest zal zijn.

Door het installeren van trappen, moet u niet alleen het uiterlijk, maar ook de breedte van de stappen te overwegenDoor het installeren van trappen, moet u niet alleen het uiterlijk, maar ook de breedte van de stappen te overwegen

Bijna alle trappen hebben een helling van 45 graden, en de breedte van een trede moet voldoen aan maat 45 voeten. Dit is absoluut standaard voor elke ladder, maar kunnen verschillende afwijkingen, alles afhankelijk van de kenmerken van de structuur is opgebouwd. Dat bij het bedienen van de trap had geen overlast, het beoordelen van de hellingshoek, moet het rekening houden met de hoogte van het plafond en de breedte van een stap.

Er zijn verschillende varianten van trappen, die gekenmerkt wordt door zijn eigen kantelen, met name zoals:

 • Huishoudelijke ladder in een prive-woning - de hellingshoek van 30 tot 45 graden;
 • Ramps hellende trappen - 30 graden;
 • Ladders, steile trap - 45-75 graden;
 • Evacuatie - meer dan 75 graden.

In eerste instantie, grafieken, waar de close-up gezien alle belangrijke gehechtheid, en ook rekening houdt met alle belangrijke parameters van kracht, omdat alleen dit kan volledige veiligheid te verzekeren bij het gebruik ervan. Na de bouw van de benodigde trap te testen, want het laat u weten hoeveel gewicht opgericht ontwerpen en hoeveel het zal duren onder de meest ongunstige omstandigheden kan weerstaan.

Belangrijk! Bepaalde hellingshoek kan in de constructie van niet-standaard trappen met een oorspronkelijke vorm.

Plain houten trap in een privéwoning: tekeningen

Veel mensen vragen zich af wat de trap op om alles voor de particuliere landhuis, landhuis, maisonette, in het bad, tuinhuisje of luifel, evenals andere gebouwen te kiezen. Vrij ongebruikelijk en origineel soorten trappen voor het huis kunt u ophalen in het winkelcentrum Russische dorp, die worden aangeboden in een breed scala. Pretty interessante optie kan het product van Lockhart en Ikea van het bedrijf zijn. Ook kunt u ophalen van de deuren en ramen van hetzelfde bedrijf. Bestel exclusieve kant ladders voor thuis te bekijken en kan bulletin boards in verschillende steden, zoals gebieden van Kashira en in de Krim.

Trappen kan intern te monteren in het huis en buiten, die worden gebruikt voor het decoreren van de veranda zijn.

Oorspronkelijk in het interieur van de kamer zien er eenvoudig modulaire ladderOorspronkelijk in het interieur van de kamer zien er eenvoudig modulaire ladder

Trappen in een eigen huis kan heel anders, met name zoals:

 • monumentaal;
 • modulair;
 • eenvoudig;
 • Elite.

Vaak maakt gebruik van gewone trap voor particuliere woningen, die recht of gesneden kan worden. Daarnaast zijn er andere uitvoeringen van dergelijke produkten, die grote relevantie hebben genoten. Er zijn ook heel duur origineel interieur trap gemaakt van dure materialen, zoals metaal, hout, glas en marmer op zijn eigen project. Als metaal wordt gebruikt voor de vervaardiging van trappen, dan moet je jas, dan moet je om verder te schilderen te doen, omdat dit zal helpen om een ​​veel meer origineel en stijlvol.

Voordat u de installatie van een permanente structuur voor tijdelijke montage van de trap, die helpt bij het bepalen hoe gemakkelijk het zal zijn en of aan de algemene ontwerp van het huis uit te voeren. Heel interessant zijn de trap economy class, die een aanvaardbare kosten hebben, en passen perfect in het interieur van het huis. Meubels moeten in harmonie.

Houten trap: ontwerp en -vereisten zijn overlappende

Het wordt vaak gebruikt natuurlijk hout en metaal of glas voor de vervaardiging van een trap naar een prive-woning.

Om de ladder was praktisch en veilig is voor de productie ervan mogen alleen hoogwaardige materialen te kiezenOm de ladder was praktisch en veilig is voor de productie ervan mogen alleen hoogwaardige materialen te kiezen

Voor het vervaardigen van ladders kunnen worden gebruikt verschillende houtsoorten, zoals in het bijzonder:

 • essenhout;
 • Beech boord;
 • White Birch;
 • lariks array.

Al deze houtsoorten hebben een heel mooie tekening, dus zou gewoon perfect samengaan met meubels, vooral als het licht van kleur. Daarnaast kunt u de kleur van het hout gelijk in de schaduw tapijten te kiezen. Voordat u het product te installeren, moet u een incisie te maken en te verwijderen overtollige hars, omdat dit de totale uitstraling van de trap kan bederven. Trap naar het huis heeft gediend noch de leeftijd, kunt u een verbinding reeks van natuurlijke hout en het metalen gedeelte van de overlap te maken.

Dit type van ladder heeft vele voordelen, zoals zij heeft superieure prestaties en zouden niet moeten zelf ervaren.

Controleer kunnen worden bekeken als goede steekproef structuur en een verfijnde vorm. Bovendien zijn dergelijke ladders ontwerper gemakkelijk uitgevoerd restauratie.

Verscheidenheid van trappen van massief hout: schimmel

Decoratieve moderne trappen zijn erg grote vraag, omdat ze verschillende soorten.

Maak het interieur een origineel en interessant zal u helpen stijlvolle verticale ladder gemaakt van houtMaak het interieur een origineel en interessant zal u helpen stijlvolle verticale ladder gemaakt van hout

In het bijzonder, kunnen ze:

 • normaal;
 • T-vormig;
 • Corner.

Als het team uitgevoerd op de houten trap kosour, moeten de knopen zeer robuust en betrouwbaar zijn. Elk knooppunt logs, planken en balken moeten goed worden bevestigd, omdat anders de structuur kan zeer snel vernietigd.

Bovendien, bij de montage van de trap moeten ervoor zorgen dat wordt voldaan aan alle normen en eisen, als stand langs de balken aan het plafond, trappen en nog veel meer. Alle eisen voor de trap weet een ervaren meester. Speciale versterking pad kan worden gebruikt in de ladder. Dit zal een soort van bescherming. Ze kunnen worden gesneden, binnen, hoek, licht of donker.

Modern design trappen voor het huis kan heel anders zijn, in het bijzonder zij geopend kunnen worden, bevatten een element, zoals een speciale boog, evenals de Zweedse balustrade. balustrades rooster kan zeer verschillend zijn, afhankelijk van het certificaat.

Modern gecombineerd houten trap naar de veranda en de andere: Features

In plaats van de oorspronkelijke kan worden versierd met de leeuw rooster, dat op de top van de hekken is gemonteerd. Deze decoratie, gemaakt in klassieke stijl is perfect voor een landhuis. Veel mensen verkiezen om te gebruiken in het interieur van het huis is niet alleen de houten trap, maar ook de gecombineerde varianten, bepaalde materialen gebruikt voor de vervaardiging van.

Veel mensen geven de voorkeur aan de houten trap te kiezen, omdat ze worden gekenmerkt door kracht, natuurlijk en veiligVeel mensen geven de voorkeur aan de houten trap te kiezen, omdat ze worden gekenmerkt door kracht, natuurlijk en veilig

namelijk:

 • hout;
 • metaal;
 • glas;
 • steen;
 • Beton.

Na controle van de voor- en een beschrijving van elke uitvoeringsvorm ladder kan de meest geschikte vorm voor zich, die volledig geschikt is voor alle parameters. Combinaties van verschillende materialen kan een uniek effect te geven. Selecteer materialen voor het vervaardigen van een trap in een prive-woning is noodzakelijk met het oog op stilistische oplossingen voor elk huis. Zeer leuk uitziende houten trap met metalen elementen, versierd met gesmede elementen.

Nuances bij het monteren van rechte houten trap (video)

General houten trap in een privéwoning of een multi-level appartement trekt de aandacht met zijn elegantie en unieke stijl, het allerbelangrijkste vakkundig benaderen om de bouw van dit element. Toepassing en naleving in acht worden genomen.

Het ontwerp van de houten trap (foto in het interieur)

06a6de45f9d8e6XL 1 3 ------- 2 ------ 026 029 051 77 2015-Jan-1915-25-37 395.434

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map