Soorten en productie van een profiel metaal voor gipsplaat

Soorten en productie van een profiel metaal voor gipsplaat

12 October 2017profiel metaal voor de bouwconstructie, waarop vervolgens bevestigd gipsplaat of ander materiaalMetalen profiel wordt gebruikt voor de bouw van gebouwen, die vervolgens gipsplaat of ander materiaal Gips gemonteerd is erg populair in de afgelopen jaren, want het is mooi, eenvoudig te installeren, plaatst u het frame waarop u alle tekortkomingen en onregelmatigheden van de muren kunnen verbergen. Vaak zijn gipsplaten gemonteerd op een frame van metalen profielen. Als u besluit om een ​​product zelf te verzamelen, dan is dat na een tijdje niet instorten en niet vervormd, moet u zorgvuldig de soorten en eigenschappen van de metalen profielen.


profile metaal voor gipsplaten: Maten en types

Metalen profielen niet corroderen, omdat het voor hun productie verzinkt koudgewalst metaal, waardoor hun levensduur is lang genoeg. Om het juiste kader voor gipsplaten samen te stellen, moet u begrijpen wat geschikt voor dit doel metalloprofili.

Er is een grote verscheidenheid van soorten en maten van metalen profielen, zodat u een model voor een ontwerp kiezenEr is een grote verscheidenheid van soorten en maten van metalen profielen, zodat u een model voor een ontwerp kiezen

Laten we eens kijken wat voor soort van metalen profielen bestaan.

 1. Rekken of verticale profielen genoemde fabrikant (DM of PM) is een van de belangrijkste elementen van een metalen skelet voor het installeren van gipsplaten aan wanden en plafond. Door hen optimaal voor alle wanden, grootte, na het gebruik van deze profielen is het minimum aantal onnodige lijnsegmenten. Hun lengte 2,5-4 m, breedte 60 mm en hoogte 28 mm legborden.
 2. Het geleidingsprofiel (LE of Mo) een breedte van 27 mm, lengte 3 m, hoogte 28 mm legborden. Ze worden gebruikt voor horizontale montage rek gemonteerd tussen profielen. Gemakshalve dient het framesamenstel dergelijke profielgegevens perforaties langs de omtrek hebben.
 3. De gids vasthouddelen worden gebruikt voor het monteren en scheidingswanden de volgende afmetingen: lengte 2-4 m, breedte 4,2-15 cm en een hoogte van 37-40 mm legborden. Zoals je kunt zien op de orde van grootte van profielen (HC) is heel breed als die nodig zijn voor de reparatie partities.
 4. Verticale liggers aan de partities hebben een breedte van 60 mm en een lengte van 3-4 meter en een hoogte van 40-50 mm legborden. Sommigen van hen hebben speciale gaten voor een eenvoudige installatie van de communicatie en extra rib.

De gebogen profiel (PA) voor het maken van het karkas onder de boog of een andere gebogen structuur. PA beide concaaf en gebogen. Het bereik van afmetingen van dergelijke profielen is zeer uitgebreid.


Bij gebrek aan boog profielen, met een voldoende niveau van vaardigheid, kunt u de gewenste rackmount profielen vorm te brengen.

Het verzamelen van het karkas structuur voor gipsplaat, in gedachten houden dat elk type profiel moet worden in de plaats, anders zal de vrucht van uw werk zal een degelijke uitstraling hebben.

Aanvullende elementen onder het profiel metaal voor gipsplaten

Sommige metalen profielen voor de bouw van het frame onder de gipsplaat, niet genoeg is, moet je een meer gevarieerde set van armaturen hebben. Op dit moment zijn er vele typen aanvullende elementen metaalplaten. We zullen kijken naar degenen die noodzakelijk worden geacht om te werken met het karkas structuur.

Onder de additionele elementen opgemerkt metaalprofiel plaat, die is bedoeld voor montage van de basisconstructieOnder de additionele elementen opgemerkt metaalprofiel plaat, die is bedoeld voor montage van de basisconstructieSoorten bijkomende elementen:

 • Connector voor verticale profiel twee niveaus. Het wordt verkocht in geëxpandeerde vorm, zodat het gebruik is het noodzakelijk om beide zijden te vouwen onder een rechte hoek langs de geplande lijnen. Duplex connector gemonteerd met twee schroeven.
 • Connectors single-level, beter bouw cirkels genaamd "krabben", bekend voor de bevestiging op de kruising van de geleiders. Dergelijke bevestiging eventueel geïnstalleerd met behulp van schroeven, zij een speciale grendel die beter belastingen weerstaan ​​tot 20 kg.
 • Directe suspensie wordt gebruikt om het verticale profiel van het plafond in te stellen. Het is direct gehecht aan het substraat pre-overkoepelende de letter P met schroeven. De lengte kan 7,5-30 cm. Als je een directe opschorting niet kunt vinden, het kan worden gemaakt onafhankelijk van de verticale ophanging.
 • Het anker wordt gebruikt om de suspensie lengte van de rechte suspensie verhogen. Het wordt in het metaal heugelprofiel, terwijl de staaf door de veer gat wordt ingebracht. Suspensie met een stuwkracht ladingen tot 25 kg.
 • Langsgerichte aansluiting wordt gebruikt wanneer het heugelprofiel niet voldoende lang. Verlenging wordt in PP en daarop twee schroeven bevestigd.
 • Hoekverbinder voor rackprofiel gebruikt voor de enkele laag van de connector te vervangen.

Deze aanvullende elementen moeten van goede kwaliteit en sterk genoeg zijn, want zonder hen zal u niet in staat zijn om een ​​frame van metalen profielen voor gipsplaat structuren te verzamelen.

Het metalen profiel bevestigd gipsplaat

Om alle elementen die u schroeven en pluggen zal moeten bij elkaar te brengen. Om de structuur meer duurzaam en langdurig te maken, moet je een goed begrip van de soorten en maten van deze kleine, maar zeer belangrijk detail frame.

Voor bevestiging metalen profielen middels zelftappende schroevenVoor bevestiging metalen profielen middels zelftappende schroeven

Welke schroeven kan nodig zijn:

 • Voor single-layer gipsplaat structuren met behulp van zelftappende schroeven 25 mm in lengte, als je de bouw van 2 of meer lagen van gipsplaten te monteren, zult u de lengte van 40 mm.
 • Voor bevestiging op het plafond hangers directe gebruik boren of doorboren schroeven lengte van 11 of 16 mm, maar deze inrichtingen kunnen interfereren met de nauwe passing bladen van gipsplaten. Een uitstekende keuze voor directe montage aan het plafond hangers om zelftappende schroeven om de puck op geworden.
 • Bij montage aan de muur UD profielen, kun je niet doen zonder plastic pluggen.
 • Als je het plafond van gipsplaat structuren te verzamelen, te gebruiken voor het bevestigen van hangers speciale metalen bevestigingsmiddelen genoemd anchor-wedge. Een dergelijke bevestiging kan de enorme ladingen, bestand tegen roest te weerstaan ​​en hebben dan ook een voldoende lange levensduur.
 • Deuvel nagels gebruikt voor bevestiging van het kozijnelement aan het dragende wanden. Deuvel kiezen dergelijke structuren uit kunststof terwijl ze in een muur met een hamer kan worden aangedreven.

Houd in gedachten dat de juiste keuze van spijkers en schroeven is direct afhankelijk van de betrouwbaarheid van uw gemaakt van gipsplaten plafonds en wanden.

Metalen profielen voor gipsplaat: selectiecriteria

Het kiezen van metalen profielen voor gipsplaat installatie frame, speciale aandacht besteden aan de kwaliteit, omdat de bouwmarkten vaak worden aangetroffen valse arbeidsongeschikt. Als je gewoon niet het huwelijk te herkennen, loop je het risico na de voltooiing van reparaties aan oneffen en onstabiele muren en het plafond te krijgen.


Kiezen metaalprofiel moet worden gebaseerd op de grootte en het gewicht van het materiaal daaraan te bevestigenKiezen metaalprofiel moet worden gebaseerd op de grootte en het gewicht van het materiaal daaraan te bevestigen

Veel voorkomende types van het huwelijk:

 • Te dun metaal waaruit het profiel in hoofdzaak uit het belastingsniveau dat kan ondersteunen het frame te verminderen. Om de kwaliteit van het metaal controleren via remklauwen, moet metaaldikte minimaal 0,55 cm.
 • Als de profielen zijn sporen van roest, het is een teken dat de productie van metalen onderdelen die onderhevig zijn aan roestvorming werd gebruikt. Een dergelijk materiaal is niet geschikt voor installatie steigers. Als de verkoper biedt u een profiel, zwaar geolied, het is een teken dat een laagje vet eventuele gebreken te verbergen.
 • Wanneer de afmetingen van de profielen niet aan algemeen aanvaarde normen voor gipsplaat gestel niet vlak kan draaien, waardoor ,, is het voldoende de GCR bevestigen problematisch zijn.
 • Laat de profielen, beschadigd tijdens opslag en transport, evenals een volledig aan hen zou vrijwel onmogelijk niet te gebruiken.

Diverse metaalprofielen naar gipsplaat (video)

Nu weet je over de profielen van de tekortkomingen, die meestal zijn te vinden op de bouw markten. Kies met zorg de materialen, en uw reparatie zal u verrassen voor de komende jaren.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 78

map