The BlogPioner i den färdiga produkten ser mycket ekologiskt och passar nästan alla inredningarPioner i den färdiga produkten ser mycket ekologiskt och passar nästan alla intereruZharkoe sol och vackra blommor - Sommartid går fort. Så du vill hålla dessa stunder. De långa vinterkvällar, skapa din egen lilla hörn av sommaren kommer att hjälpa korsstygn - pioner. Minnen av blommande mild rosa och vita pion och varma händer kommer att fylla energi bilden. Tog en titt på det färdiga arbetet för att skapa ett gott humör.


Korsstygn: pioner

Brodera en bild av korset är ganska lätt, du behöver bara ha tålamod. Processen är mycket broderi bär och levererar en mycket roligt, tiden går. Så att ingenting distraherar från arbetet, är det nödvändigt att förbereda allt som behövs i processen för att skapa ett mästerverk.

Gör så här:

 • Canvas vit Aida nummer 10 eller 14;
 • Schema broderi pions;
 • Gäng tandtråd lämpliga färger (vita och nyanser av rosa);
 • Bekvämt hoop;
 • saxar,
 • Needle broderi.

Korsstygn - en spännande upplevelse, men det kräver tålamod och uthållighetKorsstygn - en spännande upplevelse, men det kräver tålamod och uthållighet

Innan arbetet påbörjas duken är bättre att markera speciella tvätt markör eller en enkel penna i rutor av 10 med 10 centimeter. Detta gör det lättare att läsa diagram och inte gå vilse under drift.


Ibland broderi system som redan tillämpas på duk med färgade färger. Krasnoyarskaya företaget "Nitex" erbjuder målningar på duk görs på modern utrustning italienska tillverkaren med kvalitet tyska färg. Det är mycket bekvämt, kan man se vilken färg för att brodera önskat område.

Det är bättre att ta tid och gradvis fylla i varje ruta, först i en färg, sedan en annan och så i sin tur.

Varje gång fastställande och ta bort tråden, så att inte blanda ihop dem med varandra. Den rekommenderade längden av strängen 50 cm. Riktningen för den övre och nedre tvär stitch bör vara enkelriktad, det kommer att ge broderi noggrannhet. Vid användning av certifikatprogram svart och vitt, kan du korsar ut kors tå. Detta visar tydligt där arbetet är redan gjort.

Den färdiga målningen du behöver tvätta för hand, som gängan tid till smutsiga, torr i en handduk och försiktigt stryka strykjärnet på baksidan genom tyget. På begäran av innehållsramen.

Broderi kors set: pioner

Om du absolut vill förenkla val av material att arbeta med, kan du köpa färdiga kit för korsstygn. En magnifik samling "Vase med pioner" Företaget erbjuder «Luca-S» från tillverkare av produkter för handarbete från Moldavien.Satsen innehåller en komplett kombination av material som behövs för jobbet:

 1. Färgfoto som visar en vacker bukett vita och rosa pioner i en glasvas.
 2. Hög tråd - tandtråd «Anchor» av ett brittiskt företag Coats 40 nyanser.
 3. Aida produktion av den tyska tillverkaren.
 4. Färgsättning.
 5. Needle.
 6. Undervisning i ryska.

För att underlätta broderbåge needle rekommenderar att du använder rund formFör att underlätta broderbåge needle rekommenderar att du använder rund form

Kommer bara välja en lämplig bågen. Det är bäst att använda de klassiska runda tår. De ger en jämn spänning av tyget. I processen är det nödvändigt att med jämna mellanrum dra duken till tråden inte skev. När du är redo att arbeta, rekommenderas även inkludera din favoritmusik eller ljudbok, din komfort och börja arbeta.

Korsstygn: pioner i en vas

Fans broderi kors vänder sig ofta till ämnet av färg. Om höll VM inställd för broderi "pioner i en vas" sammansättning kan första hand ges en uppsättning från "Riolis". Deras målningar av konstnärer att utveckla sin egen avdelning uteslutande för detta företag. Den palett av färger väljs mycket noggrant. Artist Anna Petrosyan, anser en sammansättning enligt följande: en bukett av pioner i en vas kostnader som inte är helt spåras, som används akvareller.

Älskare av blommotiv kommer inte att vara svårt att brodera kors pionerÄlskare av blommotiv kommer inte att vara svårt att brodera kors pioner

Uppsättningen för filmen "vattenfärg pion" samma artist, i en bukett med pioner lagt blommor.

Brodera båda bilderna är enkelt, tack vare kvalitetsordningar och utarbeta instruktioner. Detta bekräftas av de många recensioner av tacksamma kunder. Många needle börjar sin resa i en värld av broderier kit från företaget.

Pioner i en gåva

Färdiga målningar, kan dekoration lämplig ram vara en underbar present till familj och vänner. Pion blomma är inte lätt. Kineserna hävdar att det är positivt bärare av energi Yang. Värdet av pion - kärlek och rikedom. I Kina, tror de att pions lockas till huset av lycka. Placera en bild med pioner i sovrummet, kan paret ge en nyhet i relationen. En enda tjej pioner hjälpa dra hennes trolovade.


Det färdiga arbetet kan vara inte bara en målning pryder väggen, men också en stor gåva för dina nära och käraDet färdiga arbetet kan vara inte bara en målning pryder väggen, men också en stor gåva för dina nära och kära

I affärer, pioner bidra till att attrahera pengar och ger en snabb karriär tillväxt. För att få en sådan gåva skulle vara glad att vardera.

Cross Brodera pioner (video)

Korsstygn - en kreativ process. bild skapare fyller en stor känsla av glädje och stolthet när en bild är född. Ge dig själv en rolig och alla kan. Broderade bilder fylla huset komfort, framkalla positiva känslor. Göra arbetet en gång, jag vill göra det igen och igen. 

broderi tvär scheman över pions (foto)

02a1a996d44d65orig 163 6116 1296 416091-5a804-87639109-m750x740-ua47a9 1142361280187 00690657f9d6797a465eec7da728968f2284757b barbarabaatz-peonypillow af90e760d74643ea097be355c1079606 Petellka-rozovye-piony3


Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 1