Som Topiary av konstgjorda blommor kan dekorera ditt rum

Som Topiary av konstgjorda blommor kan dekorera ditt rum

12 October 2017Topiary av konstgjorda blommor dekorera insidan till stor hjälpTopiary av konstgjorda blommor för att dekorera perfekt intererTopiarii av konstgjorda blommor skiljer elegans och mångsidighet, eftersom att skapa en favoritlåt när som helst på året. Naturligtvis, för att verkligen få en realistisk bild, du måste arbeta hårt, titta på utan en master - klass! Dock kommer slutresultatet att radera alla svårigheter arbetsprocessen, vilket bara njuta av slutresultatet.


Topiary av konstgräs i steg

Sådana hantverk - är det en mycket modern idé, har förvärvat dess relevans nyligen. För att klara denna uppgift kan vem som helst, även en amatör i fråga om handgjorda. Det viktigaste - tydligt följa de proportioner och principen grundläggande arbete.

Hittills är Topiary konstgräs ökar i popularitetHittills är Topiary konstgräs ökar i popularitet

Onödigt träd kan utföra flera öden:

 • Gör en stor gåva för både vuxna och barn.
 • Servera som dekoration för fotosessioner.
 • Garnera med aktuell inredning.

Förresten, är Topiary gräs bättre att göra på en höjd något större än en traditionell blomsterarrangemang. Detta förklaras av det faktum att ökningen i storlek sammansättningen ser så övertygande ibland, och om så önskas, utföra, kan även ytligt likna ett riktigt träd! Men till skillnad från sin levande motsvarighet, inte Topiary måste vattnas, utfodras gödningsmedel, etc.


Form av sammansättningen inte förändras: alltför rund träd i en elegant kruka. Naturligtvis det faktum att klistra över kronan kommer att ta en hel del tid, eftersom limmet små bitar av konstgräs är ibland mycket välsmakande och monotont! Men vi måste ha tålamod! Slutresultatet i båda fallen, motiverar ansträngningen.

Topiary av konstgjorda blommor med sina egna händer för nybörjare

Topiary av förbättrade artificiella färger börjar med tillverkning av "träd" och valet för honom rätt potten. Det går "växt" består av skrynkliga papper, bärs på en träpinne - allt mycket enkelt och kortfattat. Det är mycket svårare i framtiden kommer att dekorera produkten. En av de viktigaste frågorna - är valet av inredning och potten, spelar i tandem denna roll. 

För att skapa en topiary med händerna, du behöver för att förbereda och köpa sakerFör att skapa en topiary med händerna, du behöver för att förbereda och köpa sakerOch du kan uppnå harmoni genom följande skrot:

 • Band, pärlor och dekorativa mesh.
 • Broderi "planterade" på duken.
 • Textilier.
 • Hand målade med akrylfärger.
 • Garn.
 • Säckväv med kompletteringar dekorativa element.

På senare tid, särskilt populära förvärvar så kallade stil Shabby - chic, där flagrant enkla linjer och en del slarv. Pot måste målas en färg bläck, speciellt lämnar repor och nedokrashennosti. Om du uppnå detta i processen misslyckas, kan du använda sandpapper, som på en gång kommer att lösa alla problem.

Genom att upprätta en planta i en kruka, måste du se till att den är ordentligt förstärkt. Detta kan uppnås i Finska rätter betong och lämnar strukturen för att torka över natten. Nu är det ingen tvekan: Topiary kommer att stå säkert på plats och upprätthålla lasten, som låg bredvid honom dekor.

Hur man gör en topiary av konstgjorda blommor med sina egna händer: tips

Alla Master - klass på att topiary gör processen tillgänglig för alla: föräldrar, barn, lärare och elever. Det viktigaste - viljan att koncentrera sig och i slutändan att få en riktigt fantastisk resultat.

Det bör noteras att Topiary kunna inte bara vuxna, men även ett barnDet bör noteras att Topiary kunna inte bara vuxna, men även ett barn

För dessa ändamål kommer att krävas:

 • Konstgjorda blommor och gräs.
 • Gips.
 • Clay.
 • Blomkruka.
 • Dekorelement.
 • Kaffebönor.
 • Tidning eller mjukpapper.

I detta fall alla samlats element kan variera beroende på önskemål av konstnären. Huvudsaken är att ingen av dem slås ut av den totala ensemblen.


Som en förberedelse för de konstgjorda blommor, måste du ta bort de bakomliggande ben, behandla cut sandpapper. Sålunda är det möjligt att åstadkomma en tät passning till basmaterialet. Sammansättningen såg mer realistiskt, kan du linda kronan av träd med konstgräs, vilket ger en mer naturlig look. Som "höjdpunkter" i kompositionen kan fungera som småfåglar, som hade tagit sin tillflykt till den mysiga gröna mager.

Topiary är precis som det ses av mästare! Och att något är den främsta fördelen med sådana verk!

Master Class Topiary av konstgjorda blommor: det är viktigt att

Topiary våga göra sina egna händer, de flesta artister bygger på en video - lektion där i åtkomlig form visar alla nyanser. Och vad en besvikelse när det slutliga resultatet är inte resultatet! Upprörd i detta fall är meningslöst, eftersom olika betyder inte dåligt.

Topiary är en konst - så inte begränsa dig - en flygning av fantasi skulle finnas någon gränsTopiary är en konst - så inte begränsa dig - en flygning av fantasi skulle finnas någon gräns


Det är viktigt att förstå att kreativitet, liksom varje persons handstil, var väsentligt annorlunda. Det är därför du bör inte blint imitera tekniken. Vi måste göra något annorlunda, men med tanke på de små nyanser, som är impregnerade med denna process.

Dessutom ser resultatet av en erfaren professionell, du kan omedelbart skicka in en bild, att förstå exakt vad du vill se i slutet av arbetet. Alla Master - klass - är grunden, som öppnar dörren till världen av tekniken.

Det är anledningen till att starta jobbet, bör du tänka på detta Talmud:

 • Master - klass - det är bara en skiss att det är möjligt att förbättra.
 • Fel är inte här, så att du kan göra vad du vill.
 • Även erfarna medarbetare kan göra misstag.

Topiary färger: Master Class (VIDEO)

För att skapa en elegant topiary kräver inte mer än en dag. Konstgräs, blommor och dekorativa element lika väl uppträda på vårdande händer. Speciellt om sammansättningen är i en bra present eller en nära anhörig.

Alternativ Topiary av konstgjorda blommor (foto)

120.005 16002 0031 6ac7153a739691a4505f4b63d1b843111115c3ac6c328307d3a5b0711f77f4101344160517800px 36b3544431-tsvety-floristika-topiarij-derevo-schastya-n5749 08aaf7c0519c4f9adb67 307orig 64275d72-e20f-446f-a38b-bc3dcd92f1bbimage 147.615 36290771

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 15

map