Som själv installera mellanvåningen i en korridor

Som själv installera mellanvåningen i en korridor

12 October 2017I vardagsrummet mezzanine ser harmoniskt tillsammans med andra heminredningI vardagsrummet mezzanine ser harmoniskt tillsammans med andra objekt intereraAntresoli var vanliga del av inredningen i Chrusjtjov-lägenheter. Trots detta har de inte förlorar sin forna popularitet, och bara moderniserats över tiden. Därför kan du nu dekorera ditt foajén rummet är inte bara praktiskt, men också en elegant garderob, en mezzanine.


Typer mezzanine hall

Om du har en massa saker som inte passar in i skåpet, kan det köpas från den privata befälhavaren eller mezzanine att göra sina egna händer. I den, till exempel, kan du lägga vinterskor under sommarsäsongen. Men innan du börjar skapa en mezzanine behov av att veta, vilka är deras synpunkter.

En typ av mezzanine - dubbelsidigEn typ av mezzanine - dubbelsidig

Former av loft:

 1. ensidig;
 2. bilateral;
 3. öppna;
 4. stängd;
 5. Corner.

Dessa är de fem huvudkriterier som hjälper dig att välja utseendet på framtida mezzanine.


anser också storleken på mellanvåningen, på grundval av storleken på hallen och personliga behov.

Den ensidiga syn på mellanvåningen finns en modell vars dörrar är placerade på endast ena sidan och å andra sidan - den bakre linjen. Tvåvägs eller sekventiellt, respektive inte har en styrelse och dess båda sidor är dörrarna.

Det finns också öppna och slutna typer mezzanine. Slutna modeller - de som har en dörr och öppna medelvärdet är vanligtvis en hylla nära taket. Plus den senaste att det är lättare att få ut av det, men de flesta föredrar att stänga sina dörrar mezzanine. Förresten, en av de mest populära modellerna av mellanvåningen anses Alla-5, som är utformad i klassisk stil och kommer att passa in varje interiör.

Mezzanine hörnet står en lite dyrare, men ligger i de lägenheter, där konstruktionen inte tillåter att upprätta en standardmodell. Alternativt kan hörn mezzanine också vara en del av design, betonar värdighet av rummet, eller vice versa, kan du dekorera den med hjälp av någon sak. Till exempel ventilationssystemet.Skåp med entréer i hallen: hur man väljer

Förutom de presenterade fem kriterier som är indelade i ett loft, deras modell även kan delas in i två kategorier.

Mezzanine är:

 1. stationärt;
 2. Möbler.

Möbler mezzanine är en lämplig plats att lagra skorMöbler mezzanine är en lämplig plats att lagra skor

 Stationära modeller är hyllor till taket, till vilka läggs saker. Men möbler mezzanine ligger på toppen av skåpen. Beroende på modell av skåpet, är också indelad i vinkel- och rektangulära.

I mellanvåningen - är övre hyllan skåp också ofta sätta vinterskor, husgeråd, böcker etc. Dessutom beroende på utformningen av skåpet kan mezzanine vara stiliserade i gammalt trä, marmor, sten eller klassisk stil.

Observera också att på mellanvåningen skåp komma med en eller två hyllor och deras fasad kan prydd med snidade mönster eller spegel.

Hur man gör en mezzanine i hallen med händerna: instruktioner

Stationär modell mezzanine och lätt att göra själv, om du följer våra anvisningar.

Hur man gör själv en mezzanine:


 1. Beräkna storleken på den framtida mezzanine och köpa all nödvändig material;
 2. På basis av beräkningar, göra en detaljerad ritning av den framtida mezzanine;
 3. Efter ritningen, gör märken på material och börja skära ut med en sticksåg eller transportörer.
 4. Anslut alla produkter med hjälp av självgängande naglar. Alternativt dekorera mezzanine mönstrade försänkningar på dörren vinklar utsökt finish, tejp, lack och andra.

Mezzanine lätt att göra dina egna händerMezzanine lätt att göra dina egna händer

Efter det återstår det bara att installera och säkra mezzanine nära taket. Detta kan göras med hjälp av träbalkar eller metallprofiler.

Tänk på att dörren till vinden om du planerar att göra en modell av sluten typ, vara antingen svängbara eller glidande. Valet är baserad på personliga preferenser, samt funktioner i rummet.

Garderob i hallen med ett mezzanine: Funktioner

En annan populär del i utformningen av moderna interiören är en garderob med en mezzanine. Till skillnad från vanliga skåp i garderoben är att det sparar mer utrymme i rummet. Det kommer att bli en bra fördel för ägare av små korridorer, desto mer att de moderna marknaden erbjuder och vinkel alternativ garderob. De är något dyrare, men kommer att bidra till att spara ännu mer utrymme.

Garderob med mezzanine sparar utrymmeGarderob med mezzanine sparar utrymme


Det finns också en tendens att sprida garderober på den inhemska marknaden, medan standardmodellen gradvis förlorar mark. Därför välja en garderob med en mezzanine, får du en praktisk möbler, som kräver ett minimum av utrymme och kommer snart att vara på modet. Ett brett utbud av dagens marknad kan du välja den modell även under de mest ovanliga utformningen av korridoren.

Förresten, kan du också göra din egen själv garderob. Självklart, om du är säker på sin förmåga, och har åtminstone någon erfarenhet av snickeri och anläggningsarbeten. I det här fallet kommer du att kunna utforma ett skåp struktur, mezzanine till honom och göra designen till din smak.

Mezzanine med sina händer (video)

Att köpa eller designa sin egen mezzanine, får du en praktisk del av inredningen, som kan vikas extra grejer. Dessutom välgjord mezzanine betonar fördelarna med din hall rum eller dölja sina brister. Göra ett loft med sina egna händer för att spara pengar.

Utformningen av mellanvåningen i korridoren (foto i det inre)

15 29 10 8 24 3 16 22 17 27

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 23

map