Som pokleit tak i taket: användning av glasfiber

Som pokleit tak i taket: användning av glasfiber

12 October 2017Glasfiber är ett utmärkt material för förstärkning av målade ytorGlasfiber är ett utmärkt material för armering av glasfiber eller målat poverhnosteyMalyarny gossamer - hållbart material som används för att täcka väggarna och taket. Dess unika egenskaper uberegut yta från bildandet och utbredningen av sprickor. Glasfiber - mycket slitstarkt material. Tillsammans med detta har det andra positiva egenskaper. Det är miljövänlig, säker för människor, luktfri, motståndskraftig mot hög temperatur och fuktighet. Att veta hur pokleit tak i taket, måste du följa råden från yrkesverksamma. 


Limning spindelväv på taket: egenskaperna hos material och dess funktioner

Glasfiber - miljövänliga material som är tillverkad genom att kombinera det organiska fiber och harts. Hela banan har inget mönster har en stark och tät struktur. Fibrerna i fiberglas slumpmässigt limmas ihop, vilket säkerställer enhetlighet. Den har en mjuk konsistens, dess mjuka egenskaper liknar spindelnät. Priset på materialet är tillgängligt, vilket gör det till ett populärt val bland konsumenterna. Det bör kunna skilja serpyanku och glasfiber.

Glasfiber limmas till nyhets pololok och band serpyanka - bara på ledernaGlasfiber limmas till nyhets pololok och band serpyanka - bara på lederna

Har glasfiber

 • Materialet är beständigt mot höga temperaturer, fukt, kemiska material;
 • Det orsakar inte allergier;
 • Säkert för hälsan;
 • hållbara;
 • Den har en hög densitet;
 • Det anpassar väl yta;
 • Resistent mot skador.

Trots den höga kvaliteten på materialet har en relativt låg kostnad. Ett utmärkande drag är att mattan kan målas med olika typer av färger.

Glasfiber kan målas i olika färgerGlasfiber kan målas i olika färger


Det är viktigt att notera att i sin del av materialet har en glaspartiklar som kan orsaka skada. När klippa ut och limma materialet får arbeta utan handskar. Experter rekommenderar att använda en speciell gummerad kläder, för att skydda organ vision och andning vid kontakt med partiklarna huden.

I enlighet med alla säkerhetsföreskrifter glasfiber i rummet kan pokleit sina egna händer. Detta mål kommer att ge en lång tak, vackert utseende. Skydda ytan från fukt, bildandet av svampar och mögel, damm och skadliga ämnen.

Stickning glasfiber korrekt (video)

Hur man limma taket maskerings stekloholostom

Innan pastan över taket med glas, måste du börja förbereda ytan. Hon utförs på samma sätt som ytan förberedelse för tapetsering. Den enda skillnaden är att det inte finns något behov av att bli av sprickor i taket.Steklooboi limmade på plan slät yta förbehandlas för dettaSteklooboi limmade på plan slät yta förbehandlas för detta

Noga överväga valet bör vara limmet. Detta kan vara en PVA eller en speciell lim. Det är nödvändigt att övervaka efterlevnaden av proportionerna av vatten och lim när den späds. Ready lim bör inte vara rinnande. Det är viktigt att noggrant läsa instruktionerna på förpackningen.

När limmet är upplöst, är de verktyg beredda, kan du börja limning duk. För att skydda ytan från effekterna av förslagen, måste du först stänga fönster och dörrar.

Steg för steg instruktioner för limning

 • Till att börja med att skära glasfiberremsor. Storleken kan bestämmas oberoende, med tanke på lättheten att limning. Bekväm att anta band som når en längd av högst 2 meter.
 • Tätt skikt av lim appliceras på ytan av taket. Limmet torkar mycket snabbt. Det tätare skiktet är, desto bättre. Överskottslim absorberas i spindelvävs självt, eftersom det har goda absorptionsegenskaper.
 • Lim remsor av glasfiber. Först måste du limma en remsa med ytan i hörnet av taket. Resten av bandet måste limmas knä, försiktigt utjämning dem på omkretsen. Efter etiketten bör utföras på duken med en spatel från centrum till kanten för att avlägsna överflödigt lim och luft. Därefter bör det övre skiktet appliceras på den ytterligare lim. Det är viktigt att se till att nätet har absorberat tillräckligt lim, bör det vara fuktig hela tiden.
 • Lämna sticked dukar en dag för att torka helt. Kontrollera om kvaliteten limmade hörn.

När den är helt torr du kan fortsätta att måla taket.

När man målar är nödvändig för att observera När man målar är nödvändig för att observera "rule of våt kant" när nästa band piskade föregående på vått skikt

Hur man målar glasfiber: ytbehandling och målning

Att måla var kvalitet, följa med ytan dekoration. Innan bär färgen är det nödvändigt proshpaklevat yta, såsom glasfiberduk kommer att absorbera färgen, vilket resulterar i en stor färgöverskridanden.

Hur man förbereder ytan ordentligt:

 • Rikta in sömmarna mellan ark med användning av en gipsblandning.
 • Efter torkning på den vidhäftande tejpen är limmad sömmar.
 • Applicera primerskiktet. Låter det torka
 • Proshpaklevat bandet, och därefter hela ytan av taket.
 • Efter torkning, behandla ytan med sandpapper, ett primerskikt förra tillämpas.

Ytans förbehandling - tillräckligt tidskrävande uppgift. Skickliga hantverkare använder sina metoder för att påskynda processen. Så om du inte vill att mixtra med dig själv reparation. Du kan söka hjälp från yrkesverksamma. 


För att genomföra bra och effektivt, kan du använda råd från tillverkaren. De listas på förpackningen, och ta hänsyn till de individuella egenskaperna hos varje material.

Målning kan göras någon form av färg, med en annan struktur och färgkombinationer.

Lim tak: typer och egenskaper

Denna typ av efterbehandling är polystyren ark, vilka har varierande geometrisk form: kvadrat, rektangel. Beläggnings härmar trä, sten, stuckatur och andra typer av beläggningar. Klistra in lätt utföras av händerna, kan nämnda enhet utföras på alla typer av underlag. Dessutom, för limning att köpa speciella fris.

Lim tak är lätta att genomföra och kunna omvandla det inre av rummetLim tak är lätta att genomföra och kunna omvandla det inre av rummet


Typer av självhäftande tak:

 • injektion;
 • extruderad;
 • Stämplas.

Typ av adhesiva ringar beror på den metod för tillverkning av materialet. Varje typ har en annan särdrag och kostnader.

Plattor kan ha två typer av täckning: laminerat och icke-laminerat. Plattor som behandlas med ett speciellt material, som är resistenta mot fukt och smuts. Kakel, inte utsätts för behandlingen, efter installationen, måste du täcka akryl.

Lim tak har en rad positiva egenskaper: dekorativt, ljud och värmeisolering, ljus, som är resistenta mot fukt, långvarig. Till rummet inte ser ut som eklektisk, är det viktigt att köpa en bricka i samma stil.

Dekorativa metoder för färgning väggarna (video)

Utför efterbehandling taket i huset och lägenheten kan vara på många sätt. Det vanligaste är de som kombinerar goda egenskaper till ett överkomligt pris. I denna kategori ingår tak målar duk och lim tak. Deras installation kan utföras oberoende, materialet har unika egenskaper som garanterar lång livslängd och vackra utseende av taket utseende.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

map