Soffan i korridoren - behov eller infall

Soffan i korridoren – behov eller infall

12 October 2017En liten soffa kan ge tröst hall och göra det vackrareEn liten soffa kan ge tröst hall och göra det vackrare rum Hall försöker ofta att ordna en speciell smak, eftersom det är en plats som gäster ser som snart går in i lägenheten. Korridor, inredda med smak - kortet av husägare. Tyngdpunkten i det inre, naturligtvis, står garderob, där du kan dölja en hel del saker. Men soffor och osmanerna kompletterar den övergripande bilden av hallen, vilket gör det mer attraktivt och skapa trivsel.


Behöver jag en soffa i lägenheten i korridoren

Mycket ofta ägarna tvivlar om du behöver köpa en soffa i korridoren, eftersom det kommer att ta en hel del utrymme. I själva verket skulle liten soffa ser mycket lämpligt, om kompetent förhållningssätt till sitt val.

Soffan i hallen har två funktioner - den praktiska och estetiska. Ur praktisk synvinkel soffan bidrar till att göra ditt liv bekvämare, kan det sätta en tung väska från snabbköpet eller sitta, skor obekväma stövlar.

Soffa är en stor bit av möbler som att sitta att slappna av eller sätta sakerSoffa är en stor bit av möbler som att sitta att slappna av eller sätta saker

skolkorridorer ofta vi har sett mjuka säten utan ryggstöd och armstöd. De är föräldrar till första-klassare sitta och väntar på sina barn från skolan. Moderna möbelproduktion har hoppade framåt. Som är så mjuka säten kan fungera som en säng för hallen. Denna så kallade banketter, de är mycket lik en säng. Pallar - en relativt liten storlek och bra passform i små korridorer. Det kan vara dekorerad med vackra dekorativa kuddar eller fyllda leksaker. Om du placerar en bankett intill piedestalen på vilken mobiltelefon, denna plats definitivt tilltala fans av långa samtal.


Bänkar kan också vara lämpliga för köket, som ersätter kök och spara utrymme.

Små soffor i hallen: Tips för att välja

För en liten hall är ganska problematiskt att välja en soffa som skulle passa perfekt i det inre och inte skräpar utrymmet.

Kriterier för val av soffan i hallen:

  1. När du köper uppmärksamma de beprövade möbelfabriker, som är engagerade i tillverkning av möbler på lång sikt;
  2. Det är viktigt att den valda soffan var i linje med utformningen av entrén;
  3. Soffa bör vara med en bra, hög kvalitet klädsel, kan läder vara, det är lättare att rengöra och har en tillräckligt tilltalande utseende;
  4. Att välja en soffa med låga armstöd eller inga alls. Särskilt praktisk roll de spelar, men visuellt soffa kommer att se mer exakt.
  5. När du väljer en soffa att överväga sina sorter - de kan vara rak, vinklad, ramlösa och armless. Var och en av dem kommer att medföra en touch av personlighet till hallen.
  6. Var uppmärksam på priset. Billigt - betyder inte dålig kvalitet, det är kanske en modell av den gamla serien, och om du inte jaga för möbel nyheter kan du lyckas få en bra säng till ett rimligt pris.

Om hallen finns en garderob eller andra möbler, soffan bör organiskt dem matcha färgen och stilenOm hallen finns en garderob eller andra möbler, soffan bör organiskt dem matcha färgen och stilenDessutom, för att när man väljer en soffa i hallen överväga formen på rummet.

Om din platt rektangulär korridor bör soffan vara så smal, för att inte hindra passagen. Om utrymmet är tillgängligt, kan du köpa en hörnsoffa som passar in i det inre, och kommer att se harmonisk med resten av möblerna.

Square korridor rymmer som en klassisk soffa med ryggstöd och armstöd och ottomaner med sängbord.

Om hallen oregelbunden form och i stället för att öppna bågen som vetter mot vardagsrummet, är det bättre att köpa en kompakt halvcirkelformad soffa.

Någon av sofforna kan dekoreras med vackra kuddar och stickade mattor.

Multifunktions mini soffor för hall

Även om korridoren är mycket liten, men verkligen vill ha en soffa, kan du försöka hitta en väg ut. Mycket trevligt ser små soffor "Cascade" med ansluten å ena sidan en piedestal med en dold låda. Denna soffa kommer inte bara bekvämt, men också funktionell - lådor kan lagra nycklar och olika små saker. Inne i soffan kan placeras box, som är lämpligt att sätta små skor - tofflor, sandaler och skor. En liten soffa sätts vanligtvis bredvid dörren. Välja en mini-soffa, bör stoppning att föredra, vilka kan vara våt. När du väljer färger bör anpassas till det inre av korridoren, men det är inte rekommenderat att köpa en soffa med vit kopp på grund av dess ogenomförbarhet. Om hallen lite ljus, är det möjligt att köpa en soffa kräm eller ljusgrön färg, så länge klädsel skugga i harmoni med resten av tapeter och möbler.

Vid mini-soffan kan du inte bara sitta, men också att sätta vardagliga föremål i hålen, om någonVid mini-soffan kan du inte bara sitta, men också att sätta vardagliga föremål i hålen, om någon

Elegant och originella soffa "Optimus" i en modern stil och betona individualitet hallen.

Ganska rutan ser smal smidesjärn soffa. Soffa, komplett med vridna skohyllor, smide klädhängare och stå under de vackra blommorna, kommer att göra korridoren en mycket originell och vacker.


Om du verkligen vill samla en uppsättning smidda föremål, men ekonomin inte tillåter att köpa alla möbler på en gång, kan du söka gamla galgar på loppmarknader i din stad, eller läsa en kolumn tidningen "ger gratis eller för en nominell avgift." Många människor förstår inte all skönhet gamla saker, försök att bli av med tråkiga saker. Bland skräp ofta vansinnigt vackra och högkvalitativa möbler som är i behov av en liten restaurering. Efter att reparera den gamla saker hittar ett nytt liv och kommer att ge något ovanligt i det inre av hallen.

Stol-säng hall: en fullständig ersättning av soffan

Korrekt utvalda möbler hallen kombinerar funktionalitet och skönhet, dekorera insidan av rummet och gör rummet en hemtrevlig.

Vid behov kan en stol-säng vara en hög kvalitet möbler för en övernattningVid behov kan en stol-säng vara en hög kvalitet möbler för en övernattning

Att ha en liten fyrkantig hall, kan en stol-säng i ditt fall vara det perfekta valet. Om det behövs, sittplatser konverterar området och få en hel säng för en person. Baserat på placeringen kan sätta resten av möbler, stol säng nära ingången till vardagsrummet, om det behövs, fällbara stolar, var det platsen för passage.


Om i korridoren inte tillåter att sätta någon soffa eller stol, misströsta inte. Nära spegeln kan placeras lite mjuk ottoman. Han ville inte ske, om så önskas, kan den lätt transporteras till ett annat rum eller på loggian. När du väljer en vadderad avföring ljusa färger att ta risken, kommer det att vara i fokus i korridoren och göra det mer livlig.

Glöm inte att alla möbler måste kombineras med varandra och inte skräpar ned utrymmet.

Hur man väljer en soffa i hallen (video)

Moderna möbelaffärer finns ett stort antal soffor, soffor och banketter korridoren, men om du tycker att det är svårt att avgöra, eller om du vill ha något speciellt, kan du göra det personliga ordning. Master i ett speciellt program kommer modellen för framtiden i soffan med alla nödvändiga saker - dolda låda piedestaler, rygg eller armstöd. Då kan vi säga med tillförsikt att denna modell är den enda i sitt slag.

Konstruktions soffor i entrén (fotoexempel)

4f82ce1f99afc 0cabe58f325744bb999a55817db2decf 1 2ca64e8ca9b8da93e8 2df2577cebed468baffed066f01a8730 4fa7b78dd2f01327a26c43fca175d2e0 000.079 073 645d1b4793d3631ea7744b896dc40b42 1082-3-1200x1200enl

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 36

map