Snygg väggen i vardagsrummet: 5 Decor idéer

Snygg väggen i vardagsrummet: 5 Decor idéer

12 October 2017För att bli ett vardagsrum mysig och bekväm, måste du tänka igenom sin designFör att bli ett vardagsrum mysig och bekväm, måste du tänka igenom sin dizaynChtoby vardagsrummet var stolthet av ägarna, måste man inte bara bra möbler och byggmaterial, men också komma upp finish. Ofta vardagsrummet är den plats där det mesta av sin tid alla medlemmar i familjen, så bör det vara så bekvämt som möjligt för alla att vara intressant stilistiskt och hänga med modetrender.


Designidéer vardagsrumsvägg

Oftast dekorera det fria utrymmet ovanför TV: n och en soffa, om rummet har en öppen spis, kan utrymmet ovanför det också försköna, ger designen stil.

Designad för vardagsrummet bör väljas baserat på personliga preferenser och tillgänglig budgetDesignad för vardagsrummet bör väljas baserat på personliga preferenser och tillgänglig budget

Beroende på stilistisk riktning i rummet, kan det kompletteras med olika föremål inredning:

 1. Classic dekorera målningar av kända konstnärer, små mattor eller tapeter från sina egna händer. Kommer att lägga förfining stora speglar placerade i snidade ramar. Intressant ser träpaneler, kompletteras tyg dekorationer i form av sammet. Sådana metoder kommer att agera och ge en lyx bara stort rum för små rum är bättre att ta till mer allvarliga metoder.
 2. Om ägaren inte har ett stort rum, men vill göra en levande intressant och attraktivt, det passar stilen är lite annorlunda. Eclectic konstruktion gör det möjligt att diversifiera och göra en stadslägenhet mysig lounge, med inslag av naturliga motiv, så att du kan slappna av kropp och själ. En nyhet för denna design är 3D-panel eller tapet dekorera en av väggarna. På konstruktören kan välja från en mängd olika idéer - från stora blommor upp till hörn med grönt gräs och en liten gräsmatta. På deras bakgrund är lätt att placera en liten hylla med bilder av nära och kära eller någon av de produkter som tillverkas av sina egna händer.
 3. Väggdekor rustik frågan lättare. I vardagsrummet kan du sätta en handgjord och målade plattor, lergods vaser med blommor. Vackert ser tågvirke. Möbler välja en lugn, utan närvaro av skrikande färger och komplettera broderade kuddar.
 4. De idéer inredning i stil med Provence är de mest intressanta och populära bland designers, eftersom den är kombinerad med en rustik och urban stil och ett stort plus är dess mångsidighet - det är bra för alla typer av lokaler. Wall dekorera interiör bättre än pastellfärgade tapeter, kompletterar sina tomma målade plattor eller trä figurer.
 5. Det billigaste alternativet är att utforma dekoration i retrostil, i varje finns det ett objekt som tillåter dig att komma ihåg din barndom, att använda gamla saker, ärvt från sin mormor. Affischer med stjärnorna från förr bara ge smak, är det också tillåtet att förkroppsliga en hel del innovativa idéer - set med däck, träavfall, lergods krukor.

Classic, minimalistisk, eklektisk, modern, land - det är de mest populära och vanliga stilar för vardagsrummet dekorationClassic, minimalistisk, eklektisk, modern, land - det är de mest populära och vanliga stilar för vardagsrummet dekoration


Hur att dekorera en stor vägg i vardagsrummet

Designers erbjuder ett brett utbud av idéer som gör att du kan dekorera en av väggarna i vardagsrummet.

nämligen:

 1. Dekorativ sten yta tillför elegans och ljus grov, det är mer som moderna människor, som är i ständig rörelse och följer modetrender, försöker hänga med i tiden.
 2. Intressant ser blå vägg, nära som en beige pastellfärgade soffa med kuddar, upprepa nyans av färg eller tapet. Med en sådan kombination måste vara försiktig med användningen av komplementfärger till det inre ser inte alltför pråliga och inte avleda uppmärksamheten, vilket ger en huvudvärk.
 3. Nyligen ofta använder modulära bilder stål - flera element indelade i rutor, och ligger på ett visst avstånd från varandra för att skapa en låt tillsammans.
 4. Naturliga motiv i form av 3D-tapeter är en stor hit set och låt återskapa en myshörna i en stad lägenhet.

Den modulära mönster - ett bra sätt att original och utmärkt väggdekoration i vardagsrummetDen modulära mönster - ett bra sätt att original och utmärkt väggdekoration i vardagsrummetNär du inte har att dekorera väggarna

Det finns vissa mönster som inte tillåter alltför ornament och dekorationer. En sådan stil är minimalistisk. Många ignorera dem på grund av sin tristess, men det är fans av detta flöde.

För en komplett beredning minimalistiska möbler måste köpas med fördel pastell, utan närvaro av grafik och dekoration.

I detta fall finns det ingen anledning att tänka på att dekorera väggarna - är tillåtet eller en bild, eller den vanliga monotona väggen. För variation, kan du använda rummet intressanta puffar eller soffbord. Det kommer inte att bli överflödig och vaser med färska blommor i en liten mängd.

Förutom en viss stil, kan en soffa placeras på ett sådant sätt att en person skulle vara omöjligt att skapa dekorationer på det:

 1. Om det ligger rätt i mitten av vardagsrummet, och är uppdelad i två områden - arbete och fritid. I sådana fall är det bättre att begränsa dekorativa element på annat håll.
 2. Placering av soffan nära fönstret gör det omöjligt att publicera bilder eller bilder. Alternativt kan du sätta ett litet soffbord och placera på det bilder av vänner och släktingar.

Många designers rekommenderas att inte belamra det lilla vardagsrummet, liksom många målningar hängande på väggenMånga designers rekommenderas att inte belamra det lilla vardagsrummet, liksom många målningar hängande på väggen

Regler harmoniska dekorera väggarna i vardagsrummet

Håll dig till vissa regler, kan du uppnå fantastiska resultat.

inte dekorerade bättre att skynda och korrekt välja dekoration, som förbinder dem med den övergripande stilen i rummet:

 1. Alla dekorativa element måste exakt passa den övergripande utformningen av bilden.
 2. Kontrasterande saker kan dekorera rummet och ge perfektion. Du behöver bara harmon kombinera dem med resten av möblerna - om pastellfärger, är landskapet bättre att välja en ljus, iögonfallande för möbler - inredningen bör vara mindre catchy.
 3. Standardregler för dekoration inte alltid agerar i barnens rum och en tonåring, är det ofta välkomna en blandning av stilar, vilket ger maximal komfort för barnen som bor där.

Rätt dekorera väggarna - Huvuduppgiften är att skapa en harmonisk vardagsrum inredningRätt dekorera väggarna - Huvuduppgiften är att skapa en harmonisk vardagsrum inredning


design tips och små knep för väggdekor i vardagsrummet

Inte att få ett negativt resultat, innan reparationsarbetet är nödvändigt att lyssna på råd från experter.

rekommendationer:

 1. Det första du måste bestämma med stilen i vardagsrummet, och försök att skriva ut sina favorit alternativ på skrivaren.
 2. Om tiden räcker inte, då det snabbaste sättet är att beställa möbler för sin egen design. Det kommer att ta lite mer pengar, men i slutändan att få den perfekta möbler, till fullo uppfyller dina förväntningar och passar harmoniskt in i kupén.
 3. Reparationsarbeten är bäst avgörs av yrkesverksamma, är de inte bara klara uppgiften så snart som möjligt, men också att föreslå hur man bäst kan gå vidare i vissa kontroversiella frågor.
 4. För små vardagsrum behöver köpa en målning eller tavelramar av liten storlek, för att visuellt minska utrymmet. För större rum får olika designtekniker och modetrender.
 5. En intressant lösning är återuppbyggnaden av ett antal bilder av samma scen. En sådan collage ser snygg och kan väcka uppmärksamhet i vardagsrummet ännu mindre storlekar. De kan ändras beroende på vilken tid på året, bifoga bilder och minnesvärda stunder.

Utformningen av väggarna i vardagsrummet: den ursprungliga idén (video)

För att på bästa sätt möta de stilistiska krav, måste du antingen rådfråga en professionell designer, och han kommer att tala om var du kan köpa nödvändiga saker, antingen på egen hand för att shoppa, titta på området och stannar vid de bästa alternativen.


Exempel på vägg dekor i vardagsrummet (foto i det inre)

00-006- 5- 11min51- 33b- 123-21- 123-108- 596- 741beb185d4d68466e3e1cbc2c9928af- 2012-08-18gost20- 2146-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

map