Snygg ljuskrona i sovrummet: 5 varianter med beskrivning

Snygg ljuskrona i sovrummet: 5 varianter med beskrivning

12 October 2017Den ljuskrona i sovrummet bör kombineras med alla delar av interiörenDen ljuskrona i sovrummet bör kombineras med alla delar av de inre rum intereraV allt måste underordnas en order - en avslappnad atmosfär, intimitet, lugn. Från fantasifulla element bör vägra, även om stilen i rummet dekoration föreslår ljusstyrka, och det ska vara bra, elegant, inte överbelasta rummet. Design ljuskrona är också viktigt.


Ljuskronor för sovrummet 2017: Hur man väljer

Det finns ett flertal kriterier som första faktor när man väljer en ljuskrona.

Så, att välja en ljuskrona i sovrummet, bör du tänka på:

 1. Du behöver veta höjden och storleken på rummet. Ju större området sovrum, så eleganta och kan vara massiva ljuskrona. Naturligtvis kan bara en liten ljuskrona hängas i ett litet sovrum.
 2. Om storleken är begränsad, kan den ursprungliga lilla ljuskrona bero på avslut - blommiga mönster och intressant inredning;
 3. Om i sovrummet ett lågt tak, sedan montera en modell med dyker upp nyanser, annars ljuset kommer att drabba golvet och den övre delen kommer att mörkna;
 4. Den stil och färg i sovrummet, är också viktigt att placeringen av möbler - färgen på de dekorativa delarna av ljuskronan bör upprepas med textilelement eller delar av rummet dekoration,
 5. För att få en mjuk, intim ljus, lämpliga modeller ljuskrona med frostade nyanser, och komplettera sin strömsnåla lampor.

Korrekt matchas ljuskrona kommer att hjälpa ställa in rummet med ny färgKorrekt matchas ljuskrona kommer att hjälpa ställa in rummet med ny färg

Men, naturligtvis, är inte tillräckligt bara en ljuskrona i sovrummet.


Tillägget ljuskrona i modern interiör av ett sovrum

Vackra och snygga ljuskronor - detta är inte de enda fixturer som kan och bör vara i sovrummet. Förutom dem kan du installera lampetter, golvlampor, moderna versioner som är svindlande fantasi abazhurnye lampor. 

I sminkbord installeras ofta bara två lampor, små lampor placeras på nattduksbordet, men kraftfull nog att läsa.

Ytterligare belysningselement kan vara fungerar som resonatorer sovrumYtterligare belysningselement kan vara fungerar som resonatorer sovrum

Val av matnings glödlampor måste uppfylla den funktionella värdet av belysningsanordningen. Användbara är en switch som justerar styrkan av strömmen. Det hjälper det att bli klarare ljus, mjukare, och effekterna av vad du behöver just nu, dessa och installera på bara en sekund.Uppsättning ljuskronor och lampor för sovrummet: Behöver jag en uppsättning av

Set - nästan alltid en rimlig och val. För det första, som regel, de är billiga i jämförelse med om du har lamporna individuellt.

Många människor köper stora sviter, där lamporna är stilistdensamma, och i sovrummet och i vardagsrummet och hallen. Det är mycket praktiskt. 

Med hjälp av en uppsättning av ljuskronor och lampetter tål sovrum stil, vilket ger en viss kryddaMed hjälp av en uppsättning av ljuskronor och lampetter tål sovrum stil, vilket ger en viss krydda

Satsen kan innefatta hängande lampor och bord, med en dekoration och en typ av prestanda som alltid ser övertygande starkt och vackert.

Den ljuskrona i sovrummet med sina egna händer: hur man gör

Idag finns det massor av alternativ för att dekorera huset produkter, som personligen görs. Detta är mer än en modern, elegant, original och hemma.

Gör en ljuskrona och lampa kan inte ens de mest erfarna expert eller nybörjare mästare. Bara lyssna på lite arbete och storskaliga experiment kommer att utföras i små podnatorev.

Är användbar för dig är bokstavligen allt som finns till hands:

 • pärlor;
 • fjädrar;
 • Torra grenar;
 • papper;
 • Blommor.

Men det finns en ljuskrona, som inte så svårt - det är en ljuskrona med fjärilar. Lämpligt sådant vitt ljus ljuskrona i sovrummet.

Ljuskrona gjord med sina egna händer, som sällan lämnar likgiltigaLjuskrona gjord med sina egna händer, som sällan lämnar likgiltiga


Att arbeta behöver du:

 • ram;
 • Vit kartong;
 • Starka tunna trådar;
 • lera;
 • penna;
 • En vass kniv;
 • saxar,
 • Skruvar för montering;
 • fjärilar stenciler.

Kartong rita den önskade längden, med hjälp av schabloner, fjärilar silhuetter. Klipp dessa fjärilar och fäst på ramen säkert lim, täta den. Inuti lampan du behöver till olika längder för att hänga på tunna trådar fjärilar. På tråden, kan du lägga till pärlor, och sedan fixturen kommer att vara mer originell. När lampan på väggen visas vicka skugga, vilket är väldigt söt, röra och anbud.

Belysning i sovrummet utan ljuskronor: hur kan det vara

Det är vettigt att överväga ett sådant alternativ. Från lampor brukar kasseras när sovrummet är ganska liten och har ett lågt tak. Detta alternativ innebär att man använder lampor som effektivt är fasta på väggen, eller helt enkelt spotlights.

I kan installeras i sovrummet i stället för ljuskrona nattbelysning, som kommer att organisera ytterligare zonindelning belysningI kan installeras i sovrummet i stället för ljuskrona nattbelysning, som kommer att organisera ytterligare zonindelning belysning


Det ser ganska intressant lampa, installerad i golvet. Detta kommer att ge en möjlighet att inte bara överraska gästerna, men också till ägarna varje gång det kommer att vara trevlig att titta på vackra skuggor faller på golvet. Strålarna av ljus kan riktas till krukväxter, medan mönstren är lugnande. Det är verkligen ett underbart ljus som inte är tråkigt.

För en liten låg rum ett bra val är en uppsättning av hög golvlampa och vägglampa, eller sänglampa. Behovet av ljuskronan försvinner av sig själv, dessutom kommer det att se pompösa i denna inre.

Hur man väljer ljuskrona (video)

Den ljuskrona i sovrummet - föremål för dekoration i större utsträckning endast i de rymliga sovrummen det verkligen behövs. Fokus på inte mode, men den faktiska situationen och storleken på ditt rum, bör alla vara harmonisk och konsekvent.

Bra val!

Den ljuskrona i sovrummet i det inre (foto)

0e5baf9a-de57-42f2-b7f4-70101074c00f 3d8b4665d37316637632c28f9b54d97d 270b5307-6e8b-4751-9420-8f299abc4302 102 12148 78.563 358.917 21021 1111740 54241275

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 75

map