Snygg lapptäcke kuddar: funktioner och hemligheter utförande

Snygg lapptäcke kuddar: funktioner och hemligheter utförande

12 October 2017Många produkter tillverkade i lapptäcke stil, är en sann konstverk, kommer de inte att hitta på hyllornaMånga produkter tillverkade i lapptäcke stil, är en sann konstverk, kommer de inte att hitta på hyllorna magazinovPechvork - typ av handarbete, konst som når skalan. Harmoniskt kombinera olika längder av tyg tyg, hantverkare skapa vackra kompositioner, som används för hem. Style lapptäcke länge varit känt för världen, vilket framgår av de magnifika tyg applikationer som görs i denna teknik, som finns i nästan varje gammal kultur.


Lapptäcke kudde: ljust accent i det inre

Skönhet som skapas med hjälp av lapptäcke, tillåter en viss analogi mellan täcket och mosaik konst. Med denna teknik skapar kläder, skor, möbler, mattor, gardiner, sängkläder och alla typer av tillbehör för dekoration av rummet.

Breda populära kuddar, inredda i stil med sömnad lapptäcke. Det kan vara prydnadskuddar, kuddar på stolarna, täcker avtagbart kudde för kuddar i sovrummet. Denna detalj i interiören kan accentuera den stil som inredningen görs.

De vanligaste typerna av lapptäcke:

 • Engelska lapptäcke, som anses vara en klassiker. Formen och storleken av komponenterna i den totala kompositionen bör vara samma. För arbete använda mallar. Administration framställs med hjälp av vävnad 2-3 sorter. Det erhållna resultatet mönster av regelbunden geometrisk form.
 • Galen eller galen-quilt. Denna teknik har inga gränser och regler som tillåter dig att genomföra något, även de mest galna idéer: använd något tyg texturer, uppgift om storlek, kombinera ljusa, saftiga färger och inkluderar tillbehör.
 • Orientalisk stil. Geometrisk konstruktion av figuren - som i klassisk teknik och färgsättning betonar östlig riktning.
 • Japanska. Special riktning i östra teknik, där kontrasterande tråd utföra en speciell stygn Sachiko.
 • Stickad lapptäcke. Sammansättningen skapas med hjälp av en separat närstående eller virkade rutor.

Kuddar, som gjorts i tekniken med lapptäcke, alltid kommer att finna sin plats i det inreKuddar, som gjorts i tekniken med lapptäcke, alltid kommer att finna sin plats i det inre


Genom att använda lappteknik kan betona stilen av interiören, för att skapa en mjuk övergång mellan de kontrasterande detaljer i rummet och fylla ditt hem komfort. En liten dekorativa kuddar utöver tillbehör till ditt eget hem kan vara en stor souvenir för att stänga människor.

Ett varierat lapptäcke: systemet för att dämpa

Skillnaderna mellan alla typer av lapptäcke små och som grund för begagnade geometri - en kombination av delar. Det finns särskilda system, som skapar smycken för design.

Huvudkretskopplingsstycken i patchwork:

 1. kvadratmetoden. Sammansättningen skapas från kantat av olika färger. Nybörjare kan behärska tekniken "checkerboard" där vacklade häftade torgen i kontrasterande färger.
 2. band utrustning. Huvudmönstret är sammansatt av bitar i form av remsor.

Ljusa fläckar av vävnad som samlats in i geometriska former, skapar unika saker som kan lyfta din sprit och varma under kalla vinternätterLjusa fläckar av vävnad som samlats in i geometriska former, skapar unika saker som kan lyfta din sprit och varma under kalla vinternätterband Riktning:

 • Parallella med varandra;
 • I form av en spiral - en metod för "log house";
 • Skiftas relativt varandra remsa.
 • trianglar metod. Med hjälp av färgglada likbenta trianglar skapa mönster "Square" och "stjärna".
 • cellmetoden. Mönster som ser ut som en honungskaka, hexagonal samla.
 • Förfarande Lapachiha eller Rag täcke (scruffy täcke). Detaljer sys med sömsmån från framsidan. Särskild ersättning striden.
 • Patchwork "vattenfärg". I en enda komposition, vilket skapar en vattenfärg effekt, satte nära av tonen i detaljerna från de mörka undertoner till en ljusare ton.

Grundläggande mönster lapptäcke ansöka om registrering av kuddar. För varje mönster kan du hitta information, se master class och utföra en viss teknik. Det viktigaste är att besluta om idén, med den funktion som skall utföras av produkten och kudde formen.

Kuddar lapptäcke egna händer

På grund av den höga populariteten för denna typ av handarbete färdiga varor lapptäcke kan köpas i butiker eller beställas på nätet. Men att skapa sin egen sak i lapptäcke teknik är mycket roligare. Du kan individuellt träna alla detaljer och skapa ett unikt hem tillbehör. Vi bör omedelbart besluta om formen och storleken på kuddar.

Kuddar-Scops Owl aldrig blivit föråldrade, eftersom de bär en avgift på livlighet och givande för allaKuddar-Scops Owl aldrig blivit föråldrade, eftersom de bär en avgift på livlighet och givande för alla

De viktigaste stegen i tekniken lapptäcke:

 1. Montera de nödvändiga verktygen: lämpliga fläckar av tyg, symaskin (men du kan sy för hand), nålar, tråd, sax, järn, fyllmedel för kuddar (vadd eller stoppning polyester), tillbehör i form av fransar, knappar, strass, paljetter, etc.
 2. Bestäm på idén och lämpar sig för detta system. För att studera master classes på den valda tekniken, visa foton av färdiga produkter, klipp ut mönster.
 3. För att förbereda trasa. Innan skära delar som är nödvändiga för att göra dekatirovku vävnad. Tyget ges inte krympningen i den färdiga produkten, är det tvättade och strukna före användning. Om tyget är alltför lätt kan det vara förkompakterade eller interlining Dublerin.
 4. Klipp ut mall detaljerna i kompositionen.
 5. Kombinera par klaffar. Sy ett par av delar. Var noga med proutyuzhivat varje ny söm.
 6. Bilda två banor, vikta yta mot varandra och sy längs omkretsen, eller pre prometav flisning stift.
 7. Ta bort produkten och lägga filler.

Att arbeta i stil med lapptäcke behöver material och verktyg av hög kvalitetAtt arbeta i stil med lapptäcke behöver material och verktyg av hög kvalitet

 Sy kuddar lapptäcke egna händer kräver uppmärksamhet, noggrannhet och god fantazii.Takaya dekorativa kudde eller Dumka som det kallas, kan vi dekorera barnkammaren, vardagsrummet och även i köket, för att understryka inredningen i skandinavisk stil lantlig stil och Provence.


Om du korrekt plocka upp föremål, kudde passar perfekt i en klassisk inredning, kommer att fokusera ännu haytekovskogo rum.

Patchwork örngott: bekvämlighet och skönhet

sömnad lapptäcke gör praktiskt taget inga begränsningar för att skapa ett stort antal tillbehör för interiören. Omodernt saker intressanta tygstycken kvar från den tidigare gardiner - allt detta i händerna på kvalificerad arbetskraft kan förvandlas till en ny utsökta sak.
För att spara utrymme och användarvänlighet är att föredra att skapa ett lapptäcke örngott på kuddar, som du enkelt kan ändra humör eller säsong. Sömnad örngott lapptäcke av olika skräddarsy en kudde som är nödvändig för att ge en fästanordning.

För fästelement passar:

 • Knappar som dekorativa stora och små dolda;
 • blixtlås,
 • Strängar från alla band;
 • kardborrband;
 • Krokar, fästen,
 • Button.

Kuddar lapptäcke länge i det inre av huset med rätt vård för dem. Vadderade saker, som de andra, kräver regelbunden tvätt. Därför bör du följa en uppsättning regler för att skydda de produkter som tillverkas i lapptäcke teknik. Du måste veta vilka material gör kuddar eller örngott för kuddar.

Huvudregeln i hygienprodukter Patchwork - inte tillåta rester att kasta, annars sak kommer vara för evigt bortskämdaHuvudregeln i hygienprodukter Patchwork - inte tillåta rester att kasta, annars sak kommer vara för evigt bortskämda


Metoder för rengöring artiklar vadderade patchwork:

 1. Om örngott sydda i slitstarkt tyg, såsom bomull, med hjälp av maskinlinjer, kan du använda tvättmaskinen. Tvätta produkten ska vara i kallt vatten med hjälp av en skontvätt.
 2. Om produkten är tillverkad av fina tyger eller sys för hand, är det nödvändigt att använda handtvätt.
 3. Om du har ett lapptäcke kudde utan en flyttbar kuddöverdrag, kan den rengöras med en dammsugare, efter att ha täckt med gasbinda.

Torkning lapptäcke punkt bör vara på en plan yta, som klädstreck kan sträcka sömmen.

Kudde lapptäcke (video)

Dekorativa Pillow lapptäcke kan liva upp vilket rum som helst med en strikt och tråkig inredning, skapa den nödvändiga fokus att betona zonindelning av rummet. Om stilen på huset mer raffinerade och konservativ, att med rätt design och rätt detaljer som tillbehör lapptäcke kan göra de nödvändiga uttrycksfullhet och ljusstyrka till det inre.

Patchwork kudde (foto)

0dc1975db09fe2XL 0d362b5d82b53cXL 02 ---- 0daa9c16cd826e0834b6313dc74v - dlya-doma-interera-podushki-Sladkaya-parochka 2dfd223ac98932b408fac7e790s8 - dlya-doma-interera-Podushka-v-stile-pechvork 52e84d75dfafe40e9396e37f26sq - dlya-doma-interera-Podushka-loskutnaya-Krasnaya 5e22ed88be32bfc1989633202fy3 - dlya-doma-interera-komplekt-v-detskuyu 963ec54f61dc1b3795b22f1fd9ts - dlya-doma-interera-Podushka-v-stile-pechvork 22053a86c4049c7ba5b72080a0vr - dlya-doma-interera-Podushka-loskutnaya-fioletovaya 59ad31526351fc34db91b5f255ef3153afccff56

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

map