Snygg korsstygn kudde: favorithobby och heminredning

Snygg korsstygn kudde: favorithobby och heminredning

12 October 2017Man tror att kudden broderas med ett kors, ger godhet till alla som använder denMan tror att kudden broderas med ett kors, ger godhet till alla som det polzuetsyaTakoy del av inredningen, som en korsning broderad kudde kommer att göra utformningen av rummet varm och mysig. Faktum är att i sak, gjorde sin egen herre sätta en bit av hans själ. Broderade kuddar i Ryssland var en av favorit verksamhet ryska kvinnor. Cross betraktades som en talisman mot det onda ögat och onda andar, skyddade han och renad från allt ont. Korsa broderade skjortor och tunikor, samt handdukar, dukar och kuddar. Det var svårt att hitta ett hus där det fanns broderade kuddar. 


Hur man syr en kudde cross

Nu brodera kudde korsstygn mönster kan vara vad som helst. Du kan välja en neutral ämne, såsom mönster, prydnadsföremål och blommor.

Och du kan välja stil med ett visst land:

 • ryska;
 • polish;
 • ukrainian;
 • Engelska och andra.

  Oftast valet av mönstret för broderi beror på den totala inre rumOftast valet av mönstret för broderi beror på den totala inre rum

Om du vill göra din inredning något nytt utan betydande utgifter? Kom till hjälp av ursprungliga kuddar gjorda med sina egna händer!


Broderade kuddar kors ser bra ut på en soffa eller ottoman. För nybörjare, som tror att kuddarna tills de inte har råd, kan du börja med tillverkning av kuddar för nålar. Detta är ett bra sätt att testa din styrka och få handen.

Cross broderade kuddar för barnen: funktionssätt

Göra barnens rum av ditt barn, kan du lägga till en droppe omsorg och värme genom att sy barnens originaltillbehör. Broderat på kudden av favorit seriefigur eller en berättelse och en sådan kudde skulle bli hans favorit möbel. Också närvarande vid födelsen av pojke eller flicka kan göra kudden broderas med födelsedatum eller namn.

När broderikretsen är klar, måste du sy en kudde på rätt sätt. Den övre delen av dynan är klar, det återstår bara att göra den nedre delen. För tillverkningen av den undre delen kan vara vilket som helst lämpligt material. Det är absolut nödvändigt att göra ett örngott inne, du vill klippa ut alla ljus tyg med storleken på produkten. Då måste du göra en lätt tråckla och sedan sy den på en skrivmaskin. När insidan av kuddvar sys, måste du fylla den med en speciell mjuk förpackningsmaterial.Innan sy kuddar, experter rekommenderar den färdiga broderi tvätta i tvål varmt vatten, torka och järnInnan sy kuddar, experter rekommenderar den färdiga broderi tvätta i tvål varmt vatten, torka och järn

Efter fyllning, behovet ansluta den nedre delen av den yttre sidan med en slät övre sida. För att göra detta, sätta toppen och botten av varandra och sy runt omkretsen av produkten, starka trådar. Och i slutet av alla gut skärande artikel på framsidan. Efter det satte vi in ​​en färdig kudde fylld med mjuk syntetfyllning. För att fästa dynan kan du använda knapparna eller lås.

kuddanordningen efter broderi broderi kit som beskrivs i detalj i instruktionerna. Många kit inkluderar även tyget på undersidan av kudden och slottet.

Set för broderi stygn: Kuddar

Vad behöver jag för att sy en vacker och unik kudde korset?

Här är en uppsättning:

 • nål;
 • duk;
 • Markör för markering duken;
 • saxar,
 • tråd;
 • Scheme.

Den ovan beskrivna utföringsformen, en uppsättning av broderi kuddar, vilka kan göra själv. Men det finns en mycket enklare alternativ - en uppsättning av broderi kuddar från producent.

Färdiga broderi kit är mycket bekvämt och lätt att användaFärdiga broderi kit är mycket bekvämt och lätt att använda

Populära uppsättningar:


 1. Ställ Vervako från producent. Vad ingår i denna uppsättning? Tryckt Tote mönster för broderi övre sidan av dynan, tjock tråd, nål och närmare regler för användning. Fördelen med dessa uppsättningar är att ritningarna redan har ansökt om duken, det vill säga att tillämpa systemet är det inte nödvändigt. Även duk och tråd väljs på ett speciellt sätt, så att broderiprocessen lämnar bara positiva känslor. Och antalet kretsar bär dess mångfald. Katalogen innehåller kretsar på alla möjliga ämnen. Som ett resultat, broderade kuddar dekorera insidan av alla hem.
 2. Jag vill nämna här tillverkaren uppsättningar för broderi som Riolis. De producerar broderi kit Cross i mer än 20 år, det visar den höga kvaliteten på produkterna. Inte längre behöver söka efter programmet, välj tråd och tyg butiker. Föreslagna ämnen system för alla smaker. Stor popularitet i 2016 vann kudde som kallas "Terra". Det är en ljus kudde har ett geometriskt mönster, som om kom direkt från den östra delen av landet. Också populära barn kit, där det finns blommor, en katt eller en fjäril. Det finns kit, där den bulgariska korset används för broderi.
 3. Det tredje företaget är en pålitlig företag Panna. Deras system är designade av professionella designers. Utbudet av detta företag kan hittas inte bara dämpar den kvadratiska formen. Populära apparater, som avbildas på kuddar uggla, kryddnejlika och andra nya saker i den här stilen.

Att den färdiga broderi kudde (video)

Set för broderi stygn kudde företag som Vervako, Riolis och Panna, gör det enkelt att skapa vackra föremål för att dekorera huset eller lägenheten. Kits är lätta att använda. En mängd olika system gör det möjligt för alla att hitta bilden som du vill. Var kreativ och ha kul! 

Exempel broderade stygn dynor (bild)

wolf-i-månsken-7 5 wolf-i-månsken wolf-i-månsken-6 wolf-i-månsken-5 vervaco-etnisk-utskrifts- wolf-i-månsken-4 wolf-i-månsken-3 wolf-i-månsken-2 wolf-i-månsken-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 19 =

map