Snidade paneler av trä: en kreativ inställning till design

Snidade paneler av trä: en kreativ inställning till design

12 October 2017Paneler av trä kan mycket väl komma upp i alla rumPaneler av trä kan komma i någon större pomeschenieKogda vill fräscha upp det inre av rummet och inte komma några speciella idéer, så är det möjligt att förvärva eller göra snidade paneler av trä. Detta mästerverk kommer att glädja dig i många år framöver. Han kommer att hjälpa dig att inse nästan alla kreativa fantasi. Det viktigaste - är att ha tålamod och nödvändigt material.


Så om du väljer att göra skivor av trä, måste du tänka noga om bilden, dess storlek och hur det kommer att passa in i designen. Det beror på den funktionella syftet med lokaler. Låt oss betrakta alla nyanser.

Snidade paneler av trä med händerna: de olika stadierna i tillverkningen

Snidade paneler av trä med sina händer - det är en intressant och kreativ process, som är kraften i nästan allt. Det viktigaste att lära sig för nybörjare till mästare - det är rätt mönster val. För det första jobbet är bättre att välja ett enkelt mönster, som är enkel att utföra.

Om du precis har börjat och tills en nybörjare i den här branschen, är det bättre att börja med en enkel ritningOm du precis har börjat och tills en nybörjare i den här branschen, är det bättre att börja med en enkel ritning

Därför anser vi att de viktigaste stegen:


 • För att börja skissa en ritning på papper, och sedan kopieras igen det på en plan träyta av erforderlig storlek.
 • Med en speciell kniv börjar skära en del av de framtida hantverk.
 • Sedan täcka den färdiga produkten är färgade och slipas.

Och så är det med hjälp av enkla manipulation möjligt att få den ursprungliga träpaneler, som kan hängas i alla rum. Naturligtvis, för nybörjare, det finns svårigheter med skärande delar, varför skulle ge företräde åt en enkel och lätt mönster. Det rekommenderas också att använda en kniv med ensidig skärpning.

Det är mycket viktigt i färd med att arbeta för att skydda tårna från möjlig pares.

Så träpanel redo - det är dags att hänga den på väggen och njuta av resultatet av sitt arbete.

Fördelar med snidade träpaneler

Snidade paneler av trä - ett utmärkt komplement till alla interiör. Den kan köpas färdiga eller beställts har möjlighet att utföra och med sina egna händer.Du kan köpa färdiga paneler tillverkade av trä, men du kan göra det med sina egna händerDu kan köpa färdiga paneler tillverkade av trä, men du kan göra det med sina egna händer

Arbete tillsammans sammanför människor, så psykologer rekommenderar att paneler med barnen.

Själva processen är mycket roligt och intressant, men för nybörjare är arbetsintensiv. Men det är värt det, eftersom träprodukter kommer att glädja ögat under flera år. Detta är den största fördelen med denna produkt.

Ristade paneler och ristade dekoration: kliva mönster av trä

Snidade paneler, snidade dekoration och målning av trä är mycket populära. För att köpa färdiga produkter är mycket lättare, men att göra en sådan mästerverk av din egen är mycket mer intressant. Du kan rita något, och även flaggor från länder som Ryssland, Indonesien, Kina och många andra. Det kan vara djur, människor, insekter, himlakroppar, natur, etc. Du kan göra vad du vill.

För att göra detta, behöver du följande material och verktyg:

 • Kniv för att skära trä.
 • Plate storlek.
 • Ett pappersark med en förberedd konturerna av en framtida produkt.
 • Penna.
 • Mordant.
 • Vi tar tabletten och drar den på det valda mönstret.
 • Sedan går vi igenom med en kniv längs konturen av mönstret.
 • När man går på kanterna, slå på de inre delarna.
 • Om denna siffra kan det vara att lämna på bakgrunden av styrelsen och klipp ut.
 • Sedan med en pensel päls med en färdig produkt fläck.

algoritmen

Efter att ha avslutat alla steg paneler bör lämnas att torka, och du kan hänga den lätt i alla hörn av ditt hem.

Snidade paneler perfekt komplement och uppdatera varje litet hörn i ditt hemSnidade paneler perfekt komplement och uppdatera varje litet hörn i ditt hem


Original snidade paneler på väggen

Ristade paneler på väggen, kan du göra det själv med de nödvändiga leveranser till hands, observera några enkla regler.

Träpaneler kommer att lägga originalitet till ditt rum eller hemTräpaneler kommer att lägga originalitet till ditt rum eller hem

När du väljer en bild att överväga utformningen av rummet där kommer att placeras i bilden.

Universell utföringsform kan anses vara ett fartyg. Han är en symbol för framgång, välstånd och det kommer att passa in nästan varje interiör. Du kan dock genomföra de idéer, så länge de var i kraft, så både nybörjare mästare skulle vara svårt att genomföra komplexa mönster.

Så de grundläggande regler som ska användas vid tillverkning av paneler:


 • Styrelsen bör vara helt slät, utan sprickor och alltid poleras.
 • När du kopierar ett mönster på ett bräde är det önskvärt att mycket noggrant beskriva krets. I framtiden kommer det att underlätta arbetet.
 • För att såga arbetsstycket kant är mer praktiskt att använda en speciell maskin från nätverket. Men om man inte är, kan du använda en vanlig kniv för trä.

Nykomlingar måste också komma ihåg att alla verktyg för carving är mycket skarp och skaderisken är hög. Efter målningen är klar, kan det podshkurit, promo eller färglägga.

Snidade paneler i badet: Alternativ ämnen

Snidade paneler i badet kan göras med egna händer, följ instruktionerna som beskrivs ovan. Eftersom många av de lokaler detta ändamål är gjorda av trä, gängmönster passar honom bäst.

Gilla det eller inte, och träskivor i badet - en stor del av inredningenGilla det eller inte, och träskivor i badet - en stor del av inredningen

Alternativt kan du välja stil över havet eller någon annan på din smak. Du kan skildra himlakroppar, silhuetter, sagofigurer och mer.

Först kan du se bilden i fotot. Det är dock värt att komma ihåg att för tråden som du vill använda endast trä av fast berg, eftersom det inte är rädd för inga höga temperaturer eller fuktighet ändras.

De vanligaste materialen för panelerna i badet

 • Pine.
 • Ek.
 • Alder.
 • Björk.
 • Kryssa.

Liknande snidade paneler kommer inte att lämna någon oberörd älskare av värma uppLiknande snidade paneler kommer inte att lämna någon oberörd älskare av värma upp

För sådana produkter kan användas och kombinationen av flera arter. Dessutom kan det sättas ihop från olika Spili. De färdiga hantverk behöver lack. Ristade billet för ett bad är inte bara en stor dekoration, men också höja stämningen i sina besökare.

Träsnideri med sina egna händer (video)

Alla de som vågade göra en panel bör överväga alla dessa regler. Samtidigt bör man inte förvänta sig perfekt resultat för första gången, eftersom arbetet är mycket omständlig och tidsödande, speciellt för nybörjare. Men det görs med sina egna händer, kommer att glädja sin skapare och kommer att medföra en hel del kreativitet i alla rum.

Varianter av de snidade paneler av trä (foto)

0c973f4f4e68d9XL 1501 004.221 004.270 130537a95d6776a78e66f16817adfbb9fc 62c072d5a648478d899026729799fff6 201 44691540525778b 48351352921814b 8343970

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

map