Smidesjärn trappa i huset på andra våningen: säkerheten och tilltalande design

Smidesjärn trappa i huset på andra våningen: säkerheten och tilltalande design

12 October 2017Smidda trappor har länge använts i inredningen av hem och ser ganska elegant och stilfullSmidda trappor har länge använts i inredningen av hem och ser ganska elegant och stilnoPosle som människor lärt sig att hantera metall, nya möjligheter för att förbättra komfort och livskvalitet. Det möjliggjordes genom smide fånga vackra och praktiska produkter, som inte förlorar sin relevans i våra dagar. Detta material har visat sig som en bas för tillverkning av trappor och ledstänger både inomhus och utomhus. Han är inte bara skönhet, men också ökad hållbarhet.


Smidesjärn trappa i det inre utrymmet

Metall är ett mångsidigt material som passar in i någon design. Trappor gjorde honom mycket populär i modern stil av invändiga tack vare sin enkelhet, minimal catchiness, elegans och överkomliga priser. Men samtidigt närvaron av en smidd trappa betona status och soliditet lokaler och dess ägare.

En erfaren designer hjälper dig att välja den typ och stil av trappan, på grundval av den allmänna inriktningen av din heminredningEn erfaren designer hjälper dig att välja den typ och stil av trappan, på grundval av den allmänna inriktningen av din heminredning

En korrekt utformad trappa i huset blir inte bara ett sätt att lyfta andra våningen, men också en perfekt dekoration och en höjdpunkt i hela lokalen.

Närvaron av en smidd trappa förfallna i följande stilar:

 • klassisk stil - för det kommer att närma sig trappan i enkla former och utan intrikata detaljer. Välkomnade närvaron av brons insatser och lister är räcken utförs med klassisk inredning.
 • modern - trappor i denna stil kännetecknas av närvaron av kurvor och mjuka övergångar utan onödiga krusiduller och showiness. Välkomnade en mängd olika färger och ljusa nyanser. För denna stil element används, tillverkad av kallbockning och svetsning av de enskilda delarna.
 • Barock, renässans, Empire - stilar i vilken smides är en oundgänglig del bland inre delar. Dessa stilar är inneboende sammanflätade figurer, prydnadsföremål, liksom närvaron av färgglada monogram. Genom trapporna i dessa stilar används ofta artificiell åldring av koppar och brons.
 • High-tech, konservativ, techno - Data stilar utförs med en minimal mängd smycken och prydnadsföremål. Företräde ges till geometriska former och skarpa element. Samtidigt räcken så enkel och funktionell. I detta fall kan metallen kombineras med glas eller polymer.

För att minska kostnaderna för byggandet av trappan stegen används ofta i trä och metall räcke. Denna lösning bidrar till att avsevärt spara på material, utan att minska i effektivitet av design originalitet.


Grundläggande steg för tillverkning smidda stegar

Konstruktion smidda trappa antyder närvaro av en konventionell stege gjord av trä eller metall, och komplettera den med smidda element: handledare stödpelare och andra detaljer. Och de kan kombineras med stål, trä, glas eller natursten.

Smitt stål - är en av de mest hållbara material, så dessa produkter kännetecknas av tillförlitlighet och hållbarhetSmitt stål - är en av de mest hållbara material, så dessa produkter kännetecknas av tillförlitlighet och hållbarhet

Processen att göra smidesjärn trappa enkelt, så personer med vissa färdigheter kan installera det för hand.

Steg för tillverkning smidda stege: • Design - processen att bestämma utseendet på trappan och skiss av tillverkningen. I detta skede är det viktigt att bestämma komplexiteten i design och smidesmetoden.
 • Val och räkning av mängden material - vanligtvis för framställning av stegar används metall eller metallprofil med varierande tvärsnitt nivå. Ledstång lämpligt material som är lättare att bearbeta.
 • Preparation Tool - det behöver för att köpa en svetsmaskin elektroder, slipmaskiner, måttband, nivå- och en gradskiva. Och även behöver en mask för säkerhet och jämn yta att arbeta.
 • Överförings figuren - är det nödvändigt att rita en ledstång ram och för att överföra designen till skissen ytan. Normalt är staketet höjd 950 mm, men att överföra mönstret du måste ta hänsyn till avstånd på 100 mm från stegen. Att skapa ett räcke, är det viktigt att exakt beräkna vinklarna lutnings spänner design. I ramen mönstret appliceras, varefter den uppmätta längden av varje individuellt element.
 • Tillverkning design - en process som innebär skärning av material, vilket ger motsvarande formade enskilda element, tillverkning och montering rammönster såsom illustreras. En del är nödvändig för att koka på båda sidor och ligger på speciella stolpar.
 • Finish räcke - rengöring av alla delar av metallborste eller kvarn, priming och målning.

Vid mälden en mängd olika material kan vidare användas: glas, trä, ädelstenar, kristall, etc.

Smidda trappor i ett privat hus: fördelar och sorter

Smidda trappor verkar relevant i ett privat hem, och på andra områden - i butiker, hotell, restauranger. En sådan popularitet sådana strukturer som bygger på deras praktiska, i kombination med en förfinad utseende.

Om du vill få en kvalitetsprodukt och perfekt metall, använd endast en sann mästare på sitt hantverkOm du vill få en kvalitetsprodukt och perfekt metall, använd endast en sann mästare på sitt hantverk

Fördelar Smidda trappor:

 • hållfasthet;
 • dekorativa;
 • hållbarhet;
 • Exquisiteness enskilda element och former;
 • Kan kombineras med andra metallmaterial;
 • En mängd olika former och former.

Smidda trappor Housing kan tillverkas genom två metoder: varmsmide i vilken metallen är mottaglig för höga temperaturer, och den kalla, i formningsmaskinen.

Smidda trappor i privatbostäder kan utföras på flera olika sätt:

 • trappa - det används för de smidda räcken och stegen är tillverkade av ett annat material, såsom betong, trä eller sten;
 • spiraltrappa - det tar upp minimalt utrymme tack vare den spiral anordning av mars, men samtidigt är mindre bekväm än marschen;
 • Den svängda trappan - svårt att tillverka, eftersom den har en ganska komplicerad formulär.

Tack vare korrekt installation och följa reglerna för drift av stege i huset, kommer det att kunna under många år för att klara tunga laster. Eftersom smidda trappa har praktiskt taget ingen nackdelar, det är en perfekt lösning för utrustning flervåningshus lokaler.

Smidda trappan till verandan: funktioner och fördelar av konstruktionen

För verandan på huset utrustning idealiskt material är en metall. Det kan hjälpa dig att göra en snygg design som kommer att pågå i många år. Beroende på de höga nötningsbeständiga metall funktioner smides veranda inte mottagliga för extrema temperaturer, regn, vind och andra negativa faktorer.


Järnsmide trappa ser bra ut, inte bara i hemmen utan också från utsidan, och kan bli en riktig kännetecken för ditt hemJärnsmide trappa ser bra ut, inte bara i hemmen utan också från utsidan, och kan bli en riktig kännetecken för ditt hem

Under veranda menas förekomsten av stegar och räcke - metall stängsel, som är den viktigaste dekorativt element och en stödstruktur.

separata element används för tillverka räcken:

 • ställningar,
 • Remmar för att fästa ståndare nedan;
 • staplar;
 • ledstänger,
 • Praktiskt rem;
 • Fästen för fixering av skenan.

Med hjälp av smide kan producera skenor i olika former och storlekar. De kan vara konvex eller rak - allt beror på önskemål och fantasier lokalägare. Med en mängd olika bitar räcken förvärva en magnifik utsikt och därmed sviker hus status och förfining.

Översikt smidda trappor i huset på andra våningen (video)


Metallramper, liksom trappan i allmänhet, är avgörande för att garantera en säker inträde i huset eller intill de andra våningarna. För att förbättra funktionalitet och design av strukturer kan användas ytterligare en mängd olika material, det viktigaste att de är hållbara och tillförlitliga. Också smidda räcken och trappelement ger rummet design perfekt utseende, överraskande mängd olika former och mönster. För dem som vill få en stark stege struktur, är användningen av smidda komponenter vid tillverkning av trappor den ideala lösningen.

Smidda trappor i ett privat hus (foto exempel)

0028 151enl 1451380591 38 20161807182837 bezuprechno-produmannyy-dizayn-raskryta-Vsya-krasota-risunka-MRA c12 coridor d9d66d19faa2c5dc6f09aa812c26802a dae93e50f63048f36628fe61d4f64de6

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 32 =

map