Smidesjärn galgar i hallen: skönhet och bekvämlighet

Smidesjärn galgar i hallen: skönhet och bekvämlighet

12 October 2017



Smidesjärn klädhängare i korridoren - det är elegant och otroligt vackerSmidesjärn klädhängare i korridoren - det är elegant och otroligt krasivoPervym företag, in i huset, befinner vi oss i korridoren, så du vill att det ska vara bekväma och funktionella. I korridoren, nödvändigtvis måste vara en plats att hänga kläder och sätta hattar, men vad händer om på grund av storleken eller på grund av stilen på inredningen i det här rummet, är det omöjligt att sätta en garderob? Galgar - det kommer att bli en bra ersättare. De tar inte upp mycket plats, men det kan hålla en hel del kläder och hattar, vissa exemplar har en bekväm stol.


Smidesjärn hängare i korridoren: Typer

Smidesjärn hängare har original design och är perfekt för en hall med klassisk stil inredning och storslagna stil ampere. Det finns flera typer av förvaring för kläder, de utan tvekan kommer att lägga medeltida charm till ditt hem.

Välj en smidd hängare för hallen ska vara med tanke på insidan, så att den kompletterar perfekt utformningen av rummetVälj en smidd hängare för hallen ska vara med tanke på insidan, så att den kompletterar perfekt utformningen av rummet

Sorter smidda galgar:

 1. Väggmonterade metall hängare lämpar sig även för de korridorer med liten storlek, de praktiskt taget inte tar upp en funktionell utrymme. Ofta är sådana hängare utformade som fackverks hyllor för hattar, under vilken det finns krokar, som kan hängas plagg, men det finns även andra utföranden med mer originell design. De kan vara av olika storlekar och har mer än tio krokar. Smides struktur av denna typ, är fäst på väggen med hjälp av skruvar.
 2. Enkla smidda golv hängare används ofta för utomhus kläder restauranger och kontor. Sådana hängare kan ha en solid metall ben, vilka topp förgrenar sig till flera krokar också kan utföras i form av välvt ramverk på två ben med spets och luft smide krok för kläder. De är bäst placerad nära väggen för att hindra dem från att falla på grund av övervikt.
 3. Hängare med ett säte för pereobuvaniya spegel och ersätta hela din garderob, men inte särskilt röran rummet. De kan utrustas med krokar för kläder, hyllor för förvaring av hattar, paraplyställ, ett mjukt säte eller bänk, och även en plats där du kan sätta skor. Som med enkla smidesjärn galgar, är detta alternativ önskvärt att placera nära väggen.

För att göra hallen mer funktionell, kan du sätta en vägg hängare bankett öppen eller stängd, dekorerad med smidda element, vilket skapar en elegant ensemble.

Att välja ett golv galgar, notera att det är tillräckligt robust och tåla ett stort antal tunga kläder. Kom ihåg att denna del av inredningen i tillägg till skönhet, bör ha jämn och lätt att använda.


Metal hängare i hallen: för-och nackdelar

Smidda produkter är alltid känd för sin elegans, men att tänka igenom det inre korridoren måste tänka inte bara om hans utseende, men också det faktum att alla objekt i det var hållbara och funktionella.

Metall hängare uppfyller alla de krav som gäller korridor möbler och har bara en nackdel - det höga priset.

Fördelen med smidda galgar är att de kan vara av olika former och storlekarFördelen med smidda galgar är att de kan vara av olika former och storlekar

Om du verkligen vill ha en smidd hängare i ditt hem, men du tillåter inte finansiering, kan du köpa vissa ursprungliga smidda krokar, och oberoende av dem ett band med avföring.



Om denna brist inte skrämma dig, bara rätt att tala om fördelarna med sådana produkter:

 • Ett stort utbud av designbeslut på smidda hängare gör dem lämpliga för nästan varje interiör, utom kanske den moderna och high-tech.
 • Metal - en av de mest hållbara material, så produkter tillverkade av det, klarar en imponerande belastning.
 • Kompakthet de flesta modeller av smidda hängare gör det möjligt att använda dem i ett rum helt valfri storlek.
 • Det material som används för att göra sådana strukturer, behandlades med speciella föreningar som hämmar korrosion.
 • Smidesjärn hängare är en otroligt lång livslängd, de praktiskt taget inte förändras med tiden, och flagnande färg är alltid möjligt att uppdatera eller avbryta en konstgjord effekt antiken.

Med alla dessa fördelar, metall hängare är idealiska för dekoration av hallen. De inte bara lägga komfort i alla rum, men också positivt överraska dina gäster.

Hängare Hall smidda: designalternativ

Varje bit är unik smides som görs för hand, så att två identiska galgar kan inte vara. Du kan be befälhavaren att göra dig en hängare på din skiss eller köpa en färdig arbete. Hursomhelst, kan du vara säker på att varje smidda element i ditt hem bär en partikel av själ tillverkaren.

Smidesjärn galgar kan göras i någon stil. Vanligtvis de är täckta med svart färg, men det finns andra alternativ. För deras dekoration kan användas sten, trä, glas och även plast.

Ser särskilt dyra smidda hängare kombinerad med en mahogny eller ek element.

Metal hängare med lätt dekorera insidan och göra det mer raffineradMetal hängare med lätt dekorera insidan och göra det mer raffinerad

Låt oss titta på några exempel på hur metall galgar kan göras:

 • Vägg galgar använda konst smide kan utföras i form av djur eller fågel.
 • En annan intressant utföringsform av vägg galgar - det är en produkt, inuti vilken hela åtgärden. Sådant arbete är en verklig bild av metall. Det kan finnas en scen av slaget, flickan sitter vid floden eller en ödla väntar på byten, sitter på trädgrenar.
 • Vissa alternativ kan passa in i en modern elegant interiör, om de är fyllda med, till exempel i form av ett paraply, eller till exempel en person som står i dörröppningen i en kappa och hatt.
 • Den vanligaste typen av smidesjärn galgar med galler, som entwine blommor och blad.
 • Golv hängare utan sittplatser kan vara i form av en gatlykta och sker under krukorna.
 • Golvstruktur innefattande en bankett och smidda krokar kan delvis bestå av trä.
 • Hängare med avföring kan vinklas sådan utföringsform är lämplig för små korridorer.

Vi har gett endast ett fåtal designalternativ smidda hängare korridoren. Oavsett vilken modell du väljer, kom ihåg att det måste ta hänsyn till den totala innerutrymmen och har lämpliga parametrar. Det är bättre om i korridoren kommer att vara ett komplement till de galgar och andra smidda föremål.


Lite om framställning av smidda hängare

Metall galgar smidda i motsats till trä och plast, har alltid gjort för hand, så att de har den oefterhärmliga design.

Tyvärr, att självständigt producera en hängare om du inte har kompetens konstsmide metall, inte kommer att lyckas.

Plocka upp en metall hängare som passar perfekt in i det inre korridoren, är det möjligt i en specialitet butik eller det kan göras på beställningPlocka upp en metall hängare som passar perfekt in i det inre korridoren, är det möjligt i en specialitet butik eller det kan göras på beställning

Här är de grundläggande stegen för tillverkning av smidda produkter:

 • Val av hög kvalitet metall.
 • Smide produkter.
 • Beläggning av medel mot korrosion.
 • Primer.
 • Täcker färgat emalj pulver eller svart.

Som du kan se alla stegen är komplicerade, så om du vill göra på sin egen produktion av dessa galgar, måste du först lära sig lite från befälhavaren.


Vackra smidesjärn hängare i hallen (video)

Möbler, tillverkad i tekniken med konstsmide, kommer att pågå i många år och en gång gå ut i stil kan du även överföra sådana poster som ärvts från generation till generation.

Exempel av hallen smidda ställningar (foto inre)

9cc51f7426d90e59490afa6541ug - dlya-doma-i-interera-nastennaya-veshalka-dlya-odezhdy 17 75faa6c56039b337605418a9f4g5 - dlya-doma-i-interera-veshalka-kovanaya-dlya-odezhdy-vertikaln 80c0eba7caf629a8094e6fa95agi - dlya-doma-interera-veshalka-kovanaya-dlya 4042-20 796475d586b938915a93d31e76b2 - dlya-doma-i-interera-nastennaya-veshalka-dlya-odezhdy 1870925 1541197 897475324 11120101b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 77

map