Smedmöbel för sovrum: 4 urvalskriterier

Smedmöbel för sovrum: 4 urvalskriterier

12 October 2017Smidesjärn möbler i rummet ser bra ut, koncis kompletterande room designSmidesjärn möbler i rummet ser bra ut, koncis utformning kompletterar pomescheniyaKovanaya möbler blev populärt exempel på olika typer av interiörer i antiken. Och under århundradena, var denna idé omvandlas, men det förblev grunden för konstsmide metallverkstad. Sängar av denna design, avföring, soffor, hyllor verkligen fascinera och orsaka allvarlig titt på det.


Smidesjärn möbler för ett sovrum: i varje inredningsstil är lämpligt

Vi kan inte säga att bokstavligen varje interiör smidda möbler är övertygande. Men konsten smide blir omodern under en lång tid, vilket betyder "registrerad" den i olika inredningsstilar.

Tack vare dess kvalitet, är mycket populär smidesjärn möblerTack vare dess kvalitet, är mycket populär smidesjärn möbler

Metal Art i olika stilar:

  • Provence stil. Anmärkningsvärt är om smidda möbler skickligt åldern. Ett bra alternativ ljust säng med vit järnsmide sänggavel.
  • Årgång. Helst möbler massiva smide och antalet förfalskade tillbehör kan inte vara blygsam. Vintage sovrum - det är en spegel i smidesjärn ram, och vackra smidesjärn ljuskrona, smide lampetter och även smidda ramar för foton.
  • Modern. En säng i ett sovrum kan kompletteras med en vriden smides allt. Smidesjärn hylla för böcker kommer också att vara mycket välkommet.
  • Hi-tech. Här lite hårdare, smidesjärn möbler bör vara ekologiskt kombineras med glaset.

Oavsett stil du väljer, är det värt att komma ihåg att denna möbler är inte så lite. Men då är det antas att det kommer att fungera i många år. Och kan du beställa möbler för din skiss, det är sant, och det kommer att påverka priset.


Inre av ett sovrum med smidesjärn säng: hur det ser ut

Smidesjärn möbler upplever en vanlig boom i popularitet. Råda i denna säng med smidesjärn sänggavel - de ger lätthet och intimitet av interiören till en konstruktion oroa om att skapa en perfekt komfort i rummet.

Mönster såsom smidda möbler - en återspegling av strikt klassisk, stram gotiska eller aristokratiska modernismen. Metall för smidda möbler behandlas på två sätt - varma och kalla. Vid varmsmide metall erhåller en hög uppvärmnings förvärvar plasticitet, och har formen som ges av mastern. Cold - en stansmaskin som minskar kostnaderna för produktion av sådana möbler.

En vacker säng med den ursprungliga smide sänggavel skapar en mysig och oförglömlig atmosfär i sovrummetEn vacker säng med den ursprungliga smide sänggavel skapar en mysig och oförglömlig atmosfär i sovrummetFärg är ingen strikt ledare - i stor utsträckning och vitt och guld och svart och silver. Den naturliga färgen på metallen är inte heller ovanligt. Sängarna är vanligtvis placeras nära prydliga bord, bord eller bänkar. Elementen måste stilist, färg eller textur passar ihop.

Glöm inte att smidesjärn möbler är inte bara en säng och bänkar, men även bokhyllor, hyllor, lister, tavelramar och speglar, ljusstakar. Och även blomman står kan vara i en ensemble med de viktigaste punkterna i sovrummet - sängen.

Sovrumsmöbler smides - standard

Standard smidda möbler uppsättning sovrummet finns säng, en eller två sängbord, ottoman eller stol, sminkbord. Om sovrummet är ganska rymlig, kan det sätta en liten soffa med en smidesjärn sänggavel eller armstöd. Neutrala lådor kan också sätta i sovrummet, och ovanför den hänga en spegel eller smidesjärn ram, eller sätta en smidda fotoramar.

Dessutom kan du dekorera sovrummet smidesjärn sängbord eller en spegel i den ursprungliga smidda ramDessutom kan du dekorera sovrummet smidesjärn sängbord eller en spegel i den ursprungliga smidda ram

Men interiören, som ni vet, göra saker. Och det kan vara precis samma smidda tillbehör som kan bli vän med mer eller mindre vanliga sovrum. Men för att överbelasta rummet från metallelement är inte nödvändigt, en 4-5 (om de inte är fullt så liten), sätter inte behöver, speciellt om sovrummet är inte särskilt stor.

Som tillbehör kan du välja smides lampetter, lampor (vägg- och golv), ljusstakar och står för blommor. Metallen verkade mjukare och lättare bör det kombineras med ljusa toner och varma textilier.

Smidda kornischer i det inre av ett sovrum

Smidda kornischer och estetiska och funktionella. De har fördelen att de är så populära i den moderna sovrummet. Och livet av sådana lister kommer att bli lång.

Smidda kornischer, inte bara dekorera insidan av rummet, men också göra det mer elegantSmidda kornischer, inte bara dekorera insidan av rummet, men också göra det mer elegant

Smidda kornischer sovrum:


  • Mycket stark - under normala förhållanden orsakar strukturell deformation kommer inte att fungera,
  • Detta gör det möjligt att göra godtyckligt komplexa gardin kompositioner gäller även tyngre material;
  • Själva åsynen av taklisten är unikt inredda med ett sovrum, vilket gör det slankare, mer raffinerad och som en konsekvens, lyxigare;
  • Sådana produkter är inte allergiframkallande, ofarliga, inte vara rädd - de kommer inte att ge överraskningar.

Vård av smides kornischer är mycket enkel - du behöver bara torka av dem med en trasa eller använda kitt, minskar mängden ansamlat damm. Detta kommer att bidra till att förhindra uppkomsten av fett film på ytan. Efter våtrengöring yta är vanligtvis torkas av med en torr trasa.

När du väljer en taklist smides försöker köra in i butiker som är specialiserade på smidesjärn produkter. Där och valet av varor är ingen tillfällighet, och du kommer att se och massor att välja bland. Även smidda skenor inte används i stor utsträckning, är det möjligt att passera den ursprungliga och "Infect" vänner och bekanta för inköp av samma skönhet.

Smidesjärn säng i det inre av ett sovrum (video)

Smidesjärn möbler är bra i sig övertygande accent. Det är möjligt att älska åtminstone för det faktum att hon inte bli uttråkad under en lång tid. Och det är original, vackra, ljusa och elegant.


Bra val!

Exempel på smidda möbler för sovrum (foton)

4fc7cdc19b524daf382a95ebd8d97566 7-1 26 37c85a66975516d147e7107404053f72 65-02-krovati 173 99 315 622e8fcdc12404ab742041dfade4f28d 531

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 88

map