Smalle schoenenkast in de hal: hoe de juiste meubels te kiezen

Smalle schoenenkast in de hal: hoe de juiste meubels te kiezen

12 October 2017Stijlvol en netjes te verbergen schoenen in de gang zal helpen smalle kastStijlvol en netjes te verbergen schoenen in de gang zal helpen smalle shkafKazhdaya gastvrouw wil uw huis schoon en netjes te houden. En vaak schoenen, geplaatst op de vloer in de gang, voorkomt niet alleen, maar bederft ook het uiterlijk van de kamer. Vandaag de dag, om te helpen bij het oplossen van dit probleem komen kluisjes voor schoenen. Huidige modellen zijn compact en vrij ruim op hetzelfde, dus maak je grote problemen met hun plaatsing, zelfs in kleine voorkant niet tegenkomen. Een verscheidenheid aan modellen opent een veel ruimte voor creativiteit. Het is mogelijk om het model dat biologisch worden passen in elk interieur, en zal de geplande budget te kiezen.


Waarom hebben we een kast voor schoenen in de hal

Om schoenen diende zo lang mogelijk en behouden hun aantrekkelijkheid moet op de juiste manier om de opslag te organiseren. Voor deze doeleinden, een perfecte meubelstuk van de situatie als een kast voor schoenen.

Praktische smalle kast voor schoenen - het is een geweldige manier om de opslag van verschillende items te organiserenPraktische smalle kast voor schoenen - het is een geweldige manier om de opslag van verschillende items te organiseren

Model van de schoen kasten zijn uitgerust met een speciaal ontwerp dat de meest handige positionering en schoenen op te bergen maakt. Door de speciale constructie is de schoenen met een dergelijke opstelling voor een lange tijd behoudt de esthetische uiterlijk en het gebruiksgemak van haar, en het traject niet meer kostbare ruimte te verliezen.

Dit kabinet zal niet alleen de problemen met de plaatsing en de opslag van schoenen op te lossen, maar geeft ook de hal een stijlvolle, moderne look. Veel mensen waarderen het gemak en de bruikbaarheid van deze kasten.

Vandaag is de markt van de productie van meubels Shoe kasten worden gepresenteerd in de volgende vorm:


 • Kast voor schoenen:
 • Obuvnitsa;
 • Schoenenkast;
 • Plank voor schoenen.

Het is alleen nodig om te beslissen wie van hen een goede aanvulling op het interieur zou zijn.

Hoe maak je een schoen kastje in de gang kiezen

Tot op heden heeft stalen van de schoen kasten van verschillende grootte, van miniatuurmodellen genoeg om verschillende paren schoenen tegemoet te komen, om vrij omvangrijk kasten, waar u alle schoenen van een gemiddeld gezin kan regelen.

Pick-up een smalle locker voor schoenen moet, zodat het een perfecte aanvulling op het interieur gang zijnPick-up een smalle locker voor schoenen moet, zodat het een perfecte aanvulling op het interieur gang zijnLet op! De beperkte omvang van de kleine zaal kast die niet overeenkomt met de algemene stijl van de appartementen, zal onmiddellijk duidelijk zijn.

De verscheidenheid aan modellen, kleuren en materialen die worden gebruikt voor de productie van het meubel, zal pick-up een kast bij uitstek geschikt een bepaalde afnemer.

Bij het kiezen van een kast in de hal is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de volgende nuances:

 1. Het is noodzakelijk om uit te vinden hoe het gekozen model is betrouwbaar en duurzaam.
 2. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan het materiaal van de fabricage. De voorkeur wordt gegeven aan hout, metaal, of een goede kwaliteit kunststof.
 3. Het ontwerp van de schoen kast moet organisch passen in de styling van de gehele appartement als een geheel.
 4. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de afmetingen van de kast, zoals het zou moeten worden ontworpen om te passen in plaats voor hem.
 5. De geselecteerde kabinet model moet voldoende ruim en functioneel zijn.
 6. Het is wenselijk dat in de kast compartimenten verschillend in grootte waren, dan kunt u gemakkelijk de meest uiteenlopende schoeisel te lokaliseren.

Functionele schoen garderobe in de hal: een foto in de vorm van tabellen

Bij het kiezen van meubilair voor de voorkeur moet worden gegeven een functioneel en ruim model.

In de lijn van de gevallen met een goede functionele capaciteit en bevat de volgende opties:

 • Garderobe-Bon;
 • Wardrobe "slim";
 • garderobe;
 • Garderobe-kast.

Wardrobe-Bon is heel handig en praktisch. De structuur van deze kast is een soort showcase aangevuld deuren. Zo'n kast is geschikt voor een groot aantal paar schoenen. Wanneer ze worden bewaard in een dergelijke kasten schoenen goed droogt uit, en de enige zijn vorm behoudt zonder vervorming.

Wardrobe boom is heel praktisch meubilair set, die het mogelijk maakt om een ​​groot aantal schoenen tegemoetWardrobe boom is heel praktisch meubilair set, die het mogelijk maakt om een ​​groot aantal schoenen tegemoet

Meer compact, maar het is heel ruim, "slim" schoenenkast. Dit kleine kast, de breedte ongeveer 30 cm en een diepte van - 15 cm Het vermogen geleverd door de verticale plaatsing van de schoen.. Schappen zodanig obuvnitse leunen hoek 45˚ of 90˚. Met deze schoen is niet blootgesteld aan stof en heeft niet veel ruimte in beslag nemen.


Voor zeer kleine gangen kunt kopen closet "slim", op bestelling gemaakt, die vrij smal, maar hoog en ruim zal zijn.

Het is noodzakelijk om rekening te houden! Als u een kast "slank", Het is aanbevolen om alleen schone en droge schoenen te verwijderen, waardoor de levensduur van de kast zal worden uitgebreid.

De meest populaire kast voor schoenen. Deze kast is gemaakt op basis kast voor kleding plaatsing. Planken voor schoenen in dergelijke kast kan zowel vaste als voorzien van een schuifmechanisme zijn. Hoe te planten in deze kasten bieden extra opbergruimte voor tassen en andere accessoires.

Indien echter de voorkant zal worden alleen seizoensgebonden schoenen geplaatst, zou de perfecte optie een case-dresser zijn. Deze kast is klein in omvang, uitgerust met meerdere planken en deuren die open zwaaien. Kabinet-kast kan worden aangevuld gestoffeerde zitting, of worden gebruikt als een extra ruimte voor het plaatsen van de inrichting, zoals een bloemenvaas.

Tip! Om de stabiliteit van de schoenenkast waarborgen, is het noodzakelijk om het aan de muur.

Een goede oplossing voor een kleine hal is een hoek kast voor schoenen die meer ruimte zal gebruiken.


Compact rek voor schoenen in de gang: foto en vul opties

Met kleine formaat hal kun je pick-up een compacte versie van de meubels voor de plaatsing en de opslag van schoeisel.

De meeste budget optie sokkels voor schoenen in de voorkant is - "open kabinet". Het ontwerp van dergelijke kasten is een substraat vervaardigd uit een lichte metaallegering of slijtvaste kunststof, met daaraan bevestigde rekken. De planken zijn opgesteld boven elkaar en hebben een roosterstructuur.

De perfecte aanvulling op het interieur van de corridor zal open kast voor schoenen zijnDe perfecte aanvulling op het interieur van de corridor zal open kast voor schoenen zijn

Open kasten voor schoenen - een goede optie voor kleine appartementen. Ze bieden perfecte orde aan de voorzijde, zonder toegang tot een veel ruimte.

Deze relatief goedkope obuvnitsy hulp te creëren comfort en orde in de voorkant, zonder de uitgaven aanzienlijke financiële middelen.

Nog betrekkelijk eenvoudig plaats en opslaan van schoeisel kast Schoenenkast. Schoenenkast perfect omgaan met de taken van het opslaan en drogen van schoenen voor elke dag. Het is gemaakt als een open sokkel uitgerust meerdere niveaus. Als u deze structuur alleen gebruiken voor het drogen van schoenen, de perfecte locatie, want het is een balkon of een loggia.  

Waar een kast kopen voor schoenen in de hal: fotoproducten

Voor het kopen van een schoen kabinet moet de omvang ervan te bepalen. Om dit te doen, bekijk de gehele, bestaande schoenen en het berekenen van de benodigde opslagruimte voor zijn plaats. Op de afmetingen van een kast voor schoenen zal worden beïnvloed door de grootte van het gezin. Het definiëren van de omvang van de kast moeten worden verdeeld op een aparte plank voor elk gezinslid.

Om te kiezen van hoge kwaliteit en stijlvolle garderobe smalle gang kan worden in gespecialiseerde winkels tegen een betaalbare prijsOm te kiezen van hoge kwaliteit en stijlvolle garderobe smalle gang kan worden in gespecialiseerde winkels tegen een betaalbare prijs

Op dit moment, veel fabrikanten en meubilair winkels met kasten voor schoenen. De Ikea winkel, kunt u ook kopen obuvnitsu. Hier zijn een verscheidenheid aan modellen, met een brede waaier van kleuren en zijn gemaakt van verschillende materialen. Een vrij brede prijsklasse zal de keuze van het model mogelijk te maken onder de specifieke budget.

Het moderne design van de woning obuvnitsa is niet langer een zeldzaamheid. Dit meubel kunt u comfortabel organiseren de opslag van schoenen en de zorg voor haar.

Fabrikanten bieden een breed scala aan kasten voor schoenen met zowel open als gesloten design. De ideale optie voor kleine voorkant staat een smalle kast "Slim", die door hun ontwerp, heeft niet veel ruimte in beslag nemen en tegelijkertijd voldoende ruim.

Hoe maak je een smalle schoen kast in de hal (video) te kiezen

Voor een budget optie omvat de organisatie schoen opslag planken voor schoenen en Shoe kabinet. Ze hebben niet veel ruimte in beslag en kunt u netheid en orde in de voorste stand te houden. Daarom, als je zoekt om te zien rond de bestelling, kan gewoon niet zonder een dergelijke functionele en nuttig onderwerp als een kast voor schoenen.

Ontwerpen smalle schoenenkast in de hal (interieurfoto's)

121 139 613 1056 1358493366shkaf-dlya-obuvi a3 fcdcc3ea0f94ee1791cf358f3960bd90 Komod-v-prihozhuyu galoshnicadlyaobuvivprihozhuyu1 obuvnitsa-s-zerkalom-v-stilnuyu-prihozhuyu

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 46

map