The BlogEleganta och prydligt döljer skor i hallen kommer att hjälpa smala skåpEleganta och prydligt döljer skor i hallen kommer att hjälpa smala shkafKazhdaya värdinna vill hålla hemmet rent och snyggt. Och ofta skor, placeras på golvet i hallen, inte bara förhindrar, men också förstör utseendet på rummet. Idag, för att hjälpa till att lösa detta problem kommer skåp för skor. Nuvarande modeller är kompakta och ganska rymlig på samma, så att inte stöta på några större svårigheter med sin placering även i små front. En mängd olika modeller öppnar upp en hel del utrymme för kreativitet. Det är möjligt att välja den modell som är ekologiskt passa in i alla interiörer, och kommer att möta den planerade budgeten.


Varför behöver vi en garderob för skor i hallen

Skor tjänade så länge som möjligt och behålla sin attraktion bör vara det rätta sättet att organisera lagring. För dessa ändamål, en perfekt möbel av situationen som en garderob för skor.

Praktisk smal skåp för skor - det är ett bra sätt att organisera lagring av olika objektPraktisk smal skåp för skor - det är ett bra sätt att organisera lagring av olika objekt

Modell av sko skåp är utrustade med en speciell design som gör det mest bekväma positionering och lagra skor. På grund av den speciella konstruktionen, skorna med ett sådant arrangemang under en lång tid behåller det estetiska utseendet och användarvänlighet för henne, och korridoren inte förlora värdefullt utrymme.

Detta skåp kommer att lösa inte bara problem med placering och förvaring av skor, men ger också hallen en elegant, modern look. Många uppskattar bekvämligheten och praktiska sådana skåp.

Idag marknaden av möbler produktion Skoskåp presenteras i följande form:


 • Skåp för skor:
 • Obuvnitsa;
 • Sko skåp;
 • Hylla för skor.

Det är endast nödvändigt att avgöra vilken av dem skulle vara ett bra komplement till det inre.

Hur man väljer en sko skåp i korridoren

Hittills producerade prover av sko skåp i olika storlekar, från miniatyrmodeller nog att rymma flera par skor, till ganska skrymmande skåp, där du kan ordna alla skor av en genomsnittlig familj.

Plocka upp en smal skåp för skor bör vara så att det kompletterar perfekt invändig korridorenPlocka upp en smal skåp för skor bör vara så att det kompletterar perfekt invändig korridorenVar uppmärksam! Den begränsade storleken på liten hall garderoben som inte matchar den övergripande stilen av lägenheterna kommer att vara omedelbart uppenbara.

Mångfalden av modeller, färger och material som används för tillverkning av möbeln, kommer att plocka upp en garderob idealisk en viss köpare.

När du väljer en garderob i hallen är nödvändigt att uppmärksamma följande nyanser:

 1. Det är nödvändigt att ta reda på hur den valda modellen är tillförlitlig och hållbar.
 2. Det är nödvändigt att uppmärksamma materialet i tillverkningen. Företräde ges till trä, metall eller god kvalitet plast.
 3. Utformningen av skon skåpet ska organiskt passa in i styling av hela lägenheten som helhet.
 4. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt dimensioner skåpet, som det ska vara utformad för att passa in i stället för honom.
 5. Den valda skåpet modellen måste vara tillräckligt rymliga och funktionella.
 6. Det är önskvärt att i skåpet fack var olika i storlek, så kan du enkelt hitta de mest skiftande skor.

Funktionell sko garderob i entrén: ett foto i form av tabeller

När du väljer möbler framför företräde bör ges en funktionell och rymlig modell.

I raden av fall med god funktionsförmåga och innehåller följande alternativ:

 • Garderob-Bon;
 • Garderob "slim";
 • garderob;
 • Garderob-skåp.

Garderob-Bon är ganska bekväm och praktisk. Strukturen för detta skåp är en slags showcase kompletteras dörrar. Ett sådant skåp rymmer ett stort antal par skor. Vid förvaring i sådana skåp skor väl torkar ut, och den enda behåller sin form utan deformation.

Garderob boom är ganska praktiska möbler set, vilket gör det möjligt att ta emot ett stort antal skorGarderob boom är ganska praktiska möbler set, vilket gör det möjligt att ta emot ett stort antal skor

Mer kompakt, men det är ganska rymlig, "smal" sko skåp. Denna liten storlek skåp, är dess bredd ca 30 cm och ett djup av - 15 cm Kapaciteten som tillhandahålls av den vertikala placeringen av skon.. Hyllor i sådan obuvnitse lutningsvinkel i 45˚ eller 90˚. Med denna sko inte utsätts för damm och inte upptar mycket utrymme.


För mycket små hallar kan köpa garderoben "smal", på beställning, som kommer att vara ganska smal, men hög och rymlig.

Det är nödvändigt att ta hänsyn till! Om du har en garderob "Slim", Det rekommenderas att ta bort endast rena och torra skor, vilket kommer att förlänga livslängden på skåpet.

De mest populära garderob för skor. Skåpet är gjord utifrån garderob för kläder placering. Hyllor för skor i ett sådant skåp kan vara både stationär och försedd med en glidmekanism. Hur att plantera i dessa skåp ger extra lagringsutrymme för väskor och andra tillbehör.

Om däremot fronten kommer att placeras endast säsongs skor, skulle det perfekta alternativet vara en case-byrå. Detta skåp är liten i storlek, utrustad med flera hyllor och dörrar som svänger öppen. Skåp-skåpet kan kompletteras klädd sits, eller användas som ett extra utrymme för placering av inredning, såsom en blomma vas.

Tips! För att säkerställa stabiliteten av skon skåp, är det nödvändigt att fästa den på väggen.

En bra lösning för en liten hall är ett hörn skåp för skor som kommer att använda mer utrymme.


Kompakt rack för skor i hallen: foto och fyll alternativ

Med små hall kan du plocka upp en kompakt version av möbler för placering och förvaring av skor.

De flesta budget alternativet piedestaler för skor i fronten är - "öppet skåp". Utformningen av sådana skåp är ett substrat tillverkat av en lättmetallegering eller slittålig plast, med kuggstänger fästa därtill. Hyllorna är anordnade ovanför varandra och har en gallerstruktur.

Det perfekta komplementet till det inre av korridoren kommer att vara öppen skåp för skorDet perfekta komplementet till det inre av korridoren kommer att vara öppen skåp för skor

Öppna skåp för skor - ett bra alternativ för små lägenheter. De ger perfekt ordning på framsidan, utan att ta upp en hel del utrymme.

Dessa relativt billig obuvnitsy hjälp skapa trivsel och ordning i fronten, utan att spendera stora ekonomiska resurser.

En annan relativt enkel plats och lagra en skor skåp Skoskåp. Skoskåp perfekt klara uppgifter lagring och torkning av skor för varje dag. Den är gjord som en öppen piedestal utrustad flera hyllor. Om du använder denna struktur endast för att torka skor, den perfekta platsen för det är antingen en balkong eller loggia.  

Var kan jag köpa en garderob för skor i hallen: fotoprodukter

Innan du köper en sko skåp bör besluta dess storlek. För att göra detta, se hela befintliga skor och beräkna den nödvändiga lagring för sin plats. På dimensioner ett skåp för skor kommer att påverkas av familjens storlek. Definiera storleken på skåpet bör fördelas på en separat hylla för varje familjemedlem.

Att välja hög kvalitet och snygg garderob smala korridoren kan vara specialiserad butiks till ett överkomligt prisAtt välja hög kvalitet och snygg garderob smala korridoren kan vara specialiserad butiks till ett överkomligt pris

För närvarande en hel del tillverkare och möbelaffärer som erbjuder skåp för skor. Ikea butik, kan du också köpa obuvnitsu. Här finns en mängd olika modeller, med ett brett utbud av färger och är tillverkade av olika material. Ett ganska brett prisklass kommer att tillåta val av modell under särskild budget.

Den moderna designen av hemmet obuvnitsa är inte längre en sällsynthet. Denna möbel kan du bekvämt organisera lagringen av skor och ta hand om henne.

Tillverkarna erbjuder ett brett utbud av skåp för skor med både öppen och sluten design. Det perfekta alternativet för små front står en smal garderob "Slim", som på grund av sin konstruktion inte upptar mycket utrymme och samtidigt tillräckligt rymlig.

Hur man väljer en smal sko garderob i entrén (video)

För ett alternativ för budgeten omfattar organisation skoförvaring hyllor för skor och skor skåp. De tar inte upp mycket plats och ger dig möjlighet att upprätthålla renlighet och ordning i fronten. Därför, om du försöker att se runt order, helt enkelt inte kan vara utan en sådan funktionell och användbar ämne som en garderob för skor.

Design smal sko garderob i hallen (interiör bilder)

121 139 613 1056 1358493366shkaf-dlya-obuvi a3 fcdcc3ea0f94ee1791cf358f3960bd90 Komod-v-prihozhuyu galoshnicadlyaobuvivprihozhuyu1 obuvnitsa-s-zerkalom-v-stilnuyu-prihozhuyu

Leave a Comment

Your email address will not be published.

61 + = 67