Slaapkamer loft-stijl: 5 onderscheidende kenmerken

Slaapkamer loft-stijl: 5 onderscheidende kenmerken

12 October 2017Loft stijl in het ontwerp slaapkamer is zeer populair onder degenen die het comfort en individualiteit te waarderenLoft stijl in het ontwerp slaapkamer is zeer populair onder degenen die comfort en individualnostInterer waarderen als de stemming van een persoon, kan veranderlijk zijn. Het kan een zachter, taai, helder, of uitgewassen te maken. Op dit moment, voor de decoratie gebruik van een verscheidenheid van het interieur stijlen, zoals barok, klassiek of modern. Niet minder populair wordt beschouwd als een loft-stijl. Het is modern, origineel en stelt u in staat om een ​​aangename sfeer te creëren voor uw verblijf.


Onderscheidende kenmerken van een slaapkamer op de vliering

Slaapkamer loft-stijl kamer kan herinneren van de lokalen beperken eerder gebruikt als een magazijn, fabriek of zolder. Dit blijkt uit de aanwezigheid van hoge plafonds, grote ramen, evenals de minimale hoeveelheid sieraden en enkele nalatigheid in het ontwerp.

Natuurlijk, is het niet nodig om te zoeken naar het gebouw met magazijnen naar hun huizen er uit te rusten, volg het advies van ontwerpers en vertrouwen op hun zintuigen.

Het is dus in staat om de felbegeerde interieur te creëren. Vereisen zeer zorgvuldig gebruik van elke vierkante meter van de slaapkamer, maar ook niet uit het oog van de bevoegde vergulde afwerking muren en het plafond te verliezen.

Het decor in de slaapkamer loft moet minimaal en niet-standaardHet decor in de slaapkamer loft moet minimaal en niet-standaard

Opvallende kenmerken:


 1. Meubels moeten compact en multifunctioneel zijn.
 2. Het kleurenschema moet omvatten natuurlijke en natuurlijke tinten, de koude tinten.
 3. Is de partities of kunstmatig geconstrueerde muren verlaten. De ruimte moet groot zijn om de maximum.
 4. U kunt een verscheidenheid van texturen van de materialen te combineren.

Het hele ontwerp van de kamer moet zo beknopt zijn. In eerste instantie kan een dergelijke kamer een gevoel levenloos en koud te maken, maar het is slechts op het eerste gezicht. In feite is het zeer comfortabel en gezellig.

Interieur van een slaapkamer op de zolder

Style loft slaapkamers in het interieur wordt beschouwd als de industrie of in de fabriek te zijn, want oorspronkelijk werd gebruikt voor de decoratie van de fabrieken en werkplaatsen, die later werden uitgerust voor het leven. Velen vergelijken met de opstand en de bourgeoisie.

Slaapkamer op de zolder - open ruimte, de mogelijkheid om hun dromen in het leven te creëren en te realiserenSlaapkamer op de zolder - open ruimte, de mogelijkheid om hun dromen in het leven te creëren en te realiserenEr zijn de basiskenmerken van een loft-stijl slaapkamer, waardoor het zich onderscheidt van vele anderen:

 1. Townhouse - is echter opstandig, maar tegelijk rustige en gezellige stijl. Vanwege het feit dat het hok vertaalt lofts, bovenkamer en sloot de zolder, slaapkamer, gemaakt in het interieur moet ze precies herinneren. Het staat u toe om ruimte te maken voor een maximale comfortabel en aangenaam, die nodig is voor elke kamer wordt gebruikt voor recreatie.
 2. Een kleine kamer is niet de meest geschikte optie om een ​​loft stijl te selecteren, maar het is aanvaardbaar indien het bestemd is voor een tiener. Om precies te zijn, voor een persoon, bijvoorbeeld, kan het mannelijk of vrouwelijk zijn. De loft-stijl studio aanwezig, die niet alleen draagt ​​de zonering van de ruimte, maar voegt ook visuele ruimte. Studio doorschijnende de moeite waard om dat te doen zal lichtheid toe te voegen.

Met betrekking tot de kleur, zoals eerder vermeld, moeten ze natuurlijk zijn. In het bijzonder, kunt u schakeringen van grijs, wit, zwart en baksteen, amber, chocolade, zand, dennen, hemelsblauw, wijn en dergelijke te kiezen.

Ontwerp van de slaapkamer in de stijl van een loft

Moderne stijl loft - is een chique manier om de slaapkamer naar wens te regelen, maar met betrekking tot het ontwerp beslissingen.

Bed in de slaapkamer loft moet groot en altijd op een laag benenBed in de slaapkamer loft moet groot en altijd op een laag benen

Het volstaat te ontwerpen met inrichting en het meubilair en uitstekende resultaten te bereiken:

 1. Plafondbekleding moet ook balken, versterking of gewelfstructuur. In het uiterste geval kan direct aan het plafond lag elektrische draden, maar met de overlay isolatielaag.
 2. De perfecte keuze voor de vloer een normaal board, die speciaal kunstmatig verouderd zijn. Dit zal het effect van oude installaties en versleten vloer te creëren. Het laminaat tegels of vloeren, maar de essentie kan worden gebruikt als materiaal voor de vloer gelijk blijft. Ze moeten specifiek slijten of kopen kant-en-klare materiaal met een dergelijk effect. Dat is wat zorgt voor de esthetiek van de industriële vormgeving winkels en magazijnen.
 3. Windows - dit is een van de belangrijkste aspecten van de loft-stijl. In het bijzonder, moeten ze zo groot en hoog zijn. Als het mogelijk is, kunnen ze worden uitgebreid tot de maximale en maak gelijk met panoramische ramen. Sills in deze stijl - dit is een uitzondering, maar benadrukken de stijl die u kunt retro radiatoren te gebruiken, bijvoorbeeld een plaat of gietijzer type.
 4. Door de keuze van het meubilair moet worden benaderd zo zorgvuldig. Meubilair kan worden in de hedendaagse high-tech en techno. In aanvulling op de bedden zijn twee stoelen in de stijl van de jaren '60. Deze ongelooflijke combinatie kan aanzienlijk verrassen, maar de look zal prima.

Met betrekking tot de kasten, kunt u een ingebouwd in de gehele lengte van de muur te selecteren. Als je ze wilt verbergen voor de soort, moet je een vermomming als een gespiegelde gevel te kiezen. Als u wilt de kamer zo dicht mogelijk bij de bergingen te maken, is het mogelijk om te installeren in plaats van de kabinetten metalen rekken. Met hun hulp, kunt u de standaard van de kamer en het idee van een comfortabele slaapkamer te breken.

Kleine slaapkamer in het hok

De combinatie van een kleine ruimte met stijl loft is in principe onmogelijk, maar als je na te denken over elk klein ding, iets te verwijderen, en om iets van de optie voor het maken van een interessante interieur kan gebeuren toe te voegen, dan.


Garderobe in een kleine slaapkamer in de loft-stijl moet de lengte en de breedte van een van de muren te passen, dan zal het fuseren met het totale ontwerpGarderobe in een kleine slaapkamer in de loft-stijl moet de lengte en de breedte van een van de muren te passen, dan zal het fuseren met het totale ontwerp

tips:

 1. Dergelijke elementen zoals ijzer industry ladder of ventilatiepijp kunnen in het ontwerp, maar in beperkte hoeveelheden. Geen behoefte om meerdere elementen te selecteren, want het is beter om de voorkeur te geven aan één van hen, die niet de indruk van de congestie en verwarring zou geven.
 2. Voor kleine kamers is geschikt ingebouwde kasten, omdat ze niet veel ruimte, evenals hun juiste dressing eisen van de ruimte visueel uit te breiden. Deze truc wordt gebruikt vaak genoeg voor alle kleine slaapkamers. is het gebruik van extra ruimte, die is al klein - Het kabinet moet exact het type van een coupe, omdat de constructie met vleugeldeuren zijn. 

Kleine slaapkamer is altijd beperkt in de dekking, omdat je nodig hebt om zich te concentreren op een groot aantal van de verlichting. Als dat niet genoeg natuurlijk licht, is het nodig om extra te installeren een kunstmatige lichtbronnen. De decoratie van het interieur worden gekozen high-tech stijl, bij voorkeur een metalen frame en mat schaduwen.

Slaapkamer in de loft-stijl wit

Wit is altijd een symbool van reinheid, comfort en ruimte. Het is omdat de stijl loft, die gewoon is gebaseerd op het feit dat er veel ruimte en alleen verse, licht en lichtheid, vaak genoeg om een ​​helder te maken, in het bijzonder wit moet zijn.


Witte slaapkamer loft-stijl trekt zijn lichtheid en frisheidWitte slaapkamer loft-stijl trekt zijn lichtheid en frisheid

In deze white slaapkamer moet niet zo zijn dat het genoeg is geweest:

 • textiel;
 • meubelen;
 • Door.

Al het andere kan contrasterende kleuren met wit. Bijvoorbeeld, de zwarte trap of een poster in zwarte en grijze tinten.

Making slaapkamer loft-stijl (video)

Tot slot, we toevoegen dat de belangrijkste kenmerk loft-stijl slaapkamer is de aanwezigheid van metselwerk, zonder welke het is gewoon onmogelijk om te doen. Niet nodig om al de wanden van dit materiaal bedekken voldoende vorming van een bepaald object, zoals decoreren werkruimte, invoeren of wel de open haard. Als wandbekleding kan worden gebruikt acryl- of olieverf, waardoor de kamer een ongebruikelijke en moderne maakt.

Ontwerp van de slaapkamer in de stijl van Loft (interieur foto)

3 092d654bcf8fecorig 5 005-inspirerende-loft-martin-architecten-1050x700 8bf3bc911ba94c815be9bb0dad42855d085457ee-1200x800 9 062 072-1024x853 111 205

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 13

map