Slaapkamer interieur met twee soorten behang: Top 5 tips

Slaapkamer interieur met twee soorten behang: Top 5 tips

12 October 2017Om een ​​origineel interieur te creëren gebruiken vaak een combinatie van behang in de slaapkamerOm een ​​origineel interieur maken vaak gebruik van een combinatie van behang in de belangrijkste doelstelling van het interieur spalneLyuboy's - de harmonie van het beeld. Prijs is niet zo belangrijk en relevant collecties van meubels, behang, accessoires, als hun compatibiliteit en de juiste keuze. Wallpapers moet uw idee van comfort, gemak te realiseren, moeten ze uw esthetische voorkeuren voldoen en, natuurlijk, de juiste wijze ingerichte kamers als een recreatieruimte.


Desktop Companion, foto slaapkamer: zonering

Natuurlijk, dit vereist meer aandacht kleverig, ingewikkelde werk. Ontwerp doordacht de dag voor - je moet duidelijk zijn waar het behang ene waar andere zal zijn. Gemakkelijker, natuurlijk, spion voorbeelden op het internet.

Vaak is de vraag of de combinatie van verschillende texturen mogelijk. Yes! Vooral als je plannen om slaapkamers bestemmingsplan. Dergelijke oplossingen zijn overal welkom.

En om te kiezen voor zeker, gebruik sondes wallpaper - stukjes in elkaar passen en erachter te komen "vrienden te maken" ze. Moeten aandacht besteden aan de dikte van het materiaal aan de gewrichten kijken esthetisch. Misschien wel de meest moeilijk om textiel muur te combineren, zijn ze zeer dun, de complexiteit kan ontstaan ​​in de gewrichten. En pak ze moeilijk metgezel.

Accentmuur achter het hoofdeinde kan worden afgegeven in wandbekleding met plantaardige of traditionele patroonAccentmuur achter het hoofdeinde kan worden afgegeven in wandbekleding met plantaardige of traditionele patroon

Meestal in de slaapkamer muur wordt gezoneerd bed. Ze accentual omdat het behang hier meer dichte textuur kan zijn en, door de manier, hoe donkerder.

De combinatie van de twee kleuren van behang, foto slaapkamer: hoe op te halen

En er zijn vele nuances die zinvol te bepalen. In de eerste plaats denk dat door alle opties om de beste te kiezen.


De kleurencombinatie van behang in de slaapkamer:

 • Als de slaapkamer is klein, dan is het plakken van de twee soorten kan niet in een haast - soms zal deze optie alleen het effect van de kleine ruimte te vergroten. Zonirovat slaapkamer is onwaarschijnlijk, maar het decoratieve effect kan interessant zijn.
 • Deel de muur kan horizontaal zijn. Hier, de regels, als de top van het behang licht, de bodem reeds - donker. Indien de bodem van het behang met een patroon dan de bovenkant van de vlakte. Wanneer de bovenzijde van de patroon, de bodem - met een verticale streep. Als de top van de gladde, de bodem - opluchting. Wanneer de bovenzijde van de verticale balk, horizontale balk onderin.
 • Succesvolle combinatie zal de kleuren en elegante aanvulling vormen elkaar, en zal dus niet wat een snee oog genoemd. Dus, een win-win - bruin en beige, blauw en grijs, perzik en wit, de witte pak en mint, zand, blauw.
 • De kleurtint te halen moeilijk, geen speciale tabellen worden gebruikt, of professionele hulp te zoeken.

Het interieur van de slaapkamers mooie harmonie tussen een gestreept behang en materiaal van de wand met bloemenornamentHet interieur van de slaapkamers mooie harmonie tussen een gestreept behang en materiaal van de wand met bloemenornament

Het is zeer belangrijk - niet om te plakken op de slaapkamer raznostilevyh behang. Bijvoorbeeld, het behang in de Provençaalse stijl behang met een strikte geometrie, natuurlijk gecombineerd met moeite.Selectie van behang voor de slaapkamer van de twee soorten en kleuren: een combinatie van methoden tinten

Combineer kleuren hebben de voorkeur het meest. En dit is begrijpelijk: het is nog niet bekend of goed kijken geel en blauw, maar het licht en donkergrijs ziet er zeker.

twee methodes worden onderscheiden:

 • Een eenvoudige manier om - combineert twee tinten van dezelfde kleur;
 • geavanceerde manier - combineert twee verschillende tinten van kleuren.

Behang twee kleuren zien er goed uit, en met het inbrengen van foto wallpapers. Deze optie wordt ook overwogen.

Behangen opties van twee types in de slaapkamer: de regels

Er zijn een aantal basisregels die schenden afgeraden.

Met behulp van design gecombineerd slaapkamer behang, niet overbelasten het interieur overkill, anders bestaat het risico van verlies van functionele ruimte flexibiliteitMet behulp van design gecombineerd slaapkamer behang, niet overbelasten het interieur overkill, anders bestaat het risico van verlies van functionele ruimte flexibiliteit

Wat is belangrijk om te weten wanneer het lijmen van de twee soorten behang:

 • Terwijl sommige heldere behang, moet de tweede kleur mild, misschien, pastel zijn;
 • Een goede mogelijkheid om twee verschillende kleuren op aangrenzende en tegenoverliggende delen van de kamer toe te passen;
 • Behang met bloemenprints kan pokleit op een muur, en de gestreepte wallpaper - naar de andere, maar de kleur die ze moeten worden gecombineerd;
 • Met behulp accent gebied aan het hoofd van het bed - een van de meest gebruikte opties;
 • In een kleine slaapkamer, geen gebruik maken van donkere achtergrond of behang met een groot patroon.

De gemakkelijkste manier, natuurlijk, gewoon kopen wallpaper metgezel dat de zorg fabrikanten uitgevonden alleen voor dit doel.


Zoals pokleit behang in de slaapkamer van de twee types, foto: compatibiliteit met verschillende ornamenten

Ornamenten op het behang te veel invloed op het uiteindelijke resultaat.

Totaal toegewezen drie soorten ornament:

 • meetkundig - het is gemakkelijk te begrijpen dat de basis van dit ornament maken geometrische vormen;
 • Fitomorfnye - realistische of gestileerde planten;
 • slingeren - ornament met een stippellijn voortgezet.

Visual verdeling van de ruimte met behulp van gediversifieerde een wallpaper kunt u meerdere zones in een kamer kiezen met een functioneel doelVisual verdeling van de ruimte met behulp van gediversifieerde een wallpaper kunt u meerdere zones in een kamer kiezen met een functioneel doel

Met de gecombineerde patroon met patronen meestal uitvoeringsvorm, wanneer een specifiek patroon van de kamer, en de tweede Uni behangen strepen. En de kleur van het behang is eigenlijk hetzelfde, sommige tonale verschillen zijn aanvaardbaar.


Of een andere optie - behang met dezelfde patronen, maar verschillend van kleur. En dat is makkelijk op te pikken en koop je gewoon een soort behang in verschillende kleuren. Keer de beslissing - wallpaper van dezelfde kleur met verschillende ornamenten.

De ideale combinatie - bloemenmotief en fijne geometrische patronen. De meest universele figuur beschouwd strip. Gestreept behang in combinatie met vrijwel alle varianten, het allerbelangrijkste, niet om de kleur te misrekenen. U kunt natuurlijk, de pasta over de muren en kleppen die zeer modieus zijn vandaag, maar een dergelijke plakken is vrij ingewikkeld, en doe het in de slaapkamer met een grote lengte.

Hoe wallpaper Companion (video) te combineren

Wallpapers van twee types in de slaapkamer - het is een behoorlijke optie, een vrij algemeen, waar de perfecte combinatie van twee soorten behang u het maximum aan comfort zal geven in de kamer en de huidige esthetisch genoegen.

Slaapkamer interieur met twee soorten behang (foto's)

12 9 154 1920x1080inter37 615spalnya2 15128 29719-Freshome-11-40-Scandinavische-wallpaper-ideas-making-decoreren-a-breeze1024x600 221.174 404122komnatakoverkrovatoboi1920x1080wwwGetBgnet 1293113882976w1920h1440

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

map